نقل قول salma57
سلام به آقا سید بزرگوار انجمن
من سوخت هسته ای ندارم برای داغ کردن صندلی. نهاتا یه چند تا دونه چوب کبریته. امیدوارم در جهت داغ کردن صندلی داغ شما مفید واقع بشه.
1- روزانه چقدر از وقتتون رو صرف وبلاگ و مسائل حاشیه ای وبلاگ (مثل ترجمه قالب) می کنید؟
حدود 2 ساعت برای وبلاگ و ترجمه و طراحی بعضی مواقع ساعت از دستم در میره میشه 6 ساعت
2- برای تهیه یک فیلم آموزشی در تالار وبلاگ نویسی چقدر وقت می گذارید؟مونده به زمان و موضوعش ولی کمترینش نیم ساعت وقتمو میگیره
3- هنوز هم فیلم آموزشی تهیه می کنید؟ بله .در حال آمادسازی حدود 6 فیلم آموزشی که شامل ترجمه هم می شود هستم که تا 1 ماه آینده در اختیارتون قرار می گیرد.
4- تعداد شاگردی که پای درس شما میشینن مهم هست؟ یا اینکه حتی اگه بخواهید به یک نفر آموزش بدین باز همه تلاشتون رو می کنید؟تعداد شاگرد مهم نیست برای من بازده کار مهمه امکان داره 1000 نفر باشن هیچی نفهمند اما یک نفر باشه و علاقه داشته باشه و بهتر از خودم بشه که برای من افتخاره همچین شاگردی داشته باشم و البته یکی دارم.
5- فرق ولایت فقیه و ولایت مطلقه فقیه رو یه جوری که من هم بفهمم توضیح بدین.
در فقه برای ولی فقیه فقط قضاوت و فتوا را در نظر گرفته اند.
ولایت مطلقه فقیه ، منحصر به ولایت بر قضا ، محجورین و .... نیست ؛ بلکه شامل زعامت و رهبری سیاسی و اجتماعی نیز می شود .
حالا کارایی ولایت مطلقه فقیه کجاست این کارایی اونجاست که امکان دارد اسلام حکمی داده باشد که اجرای آن درست نباشد مثل تخریب مسجد .
حال اگر مشکلی پیش بیاید مثلا اگر تخریب مسجد برای آبادانی و پیشرفت مسلمانان حکمی ضروری داشته باشد و یا باعث نجات جان مسلمانان شود و ... در این جا ولی فقیه نمی تواند دستور تخریب بدهد اما ولی مطلق فقیه می تواند برای موارد بسیار ضروری تخریب مسجد دستورشو بدهد
این موارد اضطرار قواعدی دارد که به شرح زیر هستند:
قواعدی كه در اعمال ولایت مطلقه وجود دارد عبارت است از: 1- مصلحت، 2- مهم بودن، 3- اجتماعى بودن. به عبارت دیگر، ولى مطلقه فقیه نمیتواند:
1- به طور دلخواهانه و بدون رعایت مصالح جامعه اقدامى كند.
2- مصلحت مورد نظر در اینجا مصالح امت است، نه شخص ولى فقیه.
3- تنها مصالحى را مىتواند بر احكام نخستین مقدم بدارد كه از نظر اهمیت داراى رتبه بالاترى بوده و شارع مقدس راضى به ترك آنها نباشد.
اما باید بگم که در جامعه ما ولی فقیه همون ولی مطلقه فقیه هستش که مردم میگن ولی فقیه ولی در اصل باید بگند ولی مطلق فقیه