0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

سلااااااااااااااااااااام جناب خدایی

من یه پیشنهاد داشتم اگر دوست داشتید بخونید

میتونید با تقسیم بندی استان ها و شهر ها هر ماه یا هر هفته از کاربران اون استان و اون شهرها دعوت کنید تا با شرکت در تالار مطالب مفید و اطلاعات مخصوص به اون شهر ها یا حتی روستاها رو برای کاربران دیگر ارائه بدن .

برای دعوت هم میتونید هم از طریق صفحه اصلی سایت و هم از طریق امضای انجمن یا اتاق چت و یا سایر تبلیغات استفاده کنید.

تازه میتونید امتیاز هم برای شرکتشون قرار بدید.

اگر خوندید خوب کاری کردید .آفرین 

با تشکر از شرکتم  ا ببخشید از شرکتتون

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

شنبه 5 مهر 1393  2:13 PM
تشکرات از این پست
borkhar yasbagheri nazaninfatemeh shayesteh2000 sayyed13737373 salma57 moradi92 khodaeem1 ali_kamali
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

شرمنده جناب خدایی امروز جلسه تودیع و معارفه داشتیم اداره من رفتم نتونستم با سوالات داغم محفل اینجا رو گرم کنم شرمنده cheeky

در مورد مسابقات که الان نگاه کردم که دوستان اصرار داشتن ولی ما مسابقه حدس زدن عکس که فقط نداریم خیلی مسابقات دیگه هم میشه انجام داد حدس زدن عکس خیلی قدیمی است و زود خسته میکنه ادم رو

میتونیم تاپیک های مختلفی هم برای خاطرات بگذاریم شما که به خاطرات شمال وارد هستید تعریف کنید دوستان هم به فیض اکمل میرسنcheeky

بهتره تاپیکهایی ایجاد بشه که در مورد کشورهای همسایه هم باشه خیلی از دوستان سفرهای خارجی داشتن میتونن از خاطرات سفرشون برامون عنوان کنن و از سوغاتی و صنایع دستی و محصولات ان کشور

اگه مکانهای زیارتی باشه که چه بهتر دوستان از تجربه دوستان دیگه استفاده میکنند

اگه بشه دوستان اماکن زیارتی استان خودشون رو معرفی کنن بهتره فکر میکنم برای بقیه دوستان هم جالب باشه

خداییش چقدر ایده داشتم برای تالار گردشگری خودم خبر نداشتم نشه برم به جناب نجاران بگم مدیریت تالار گردشگری رو به عهده بگیرم نظرتون چیه جناب خدایی شما هم به خاطرات شمال برسید cheeky

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 5 مهر 1393  2:16 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh fatemeh313 shayesteh2000 sayyed13737373 omiddeymi1368 salma57 moradi92 khodaeem1 ali_kamali borkhar
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول khodaeem1

نقل قول shayesteh2000
سلام و عرض ادب و خدا قوت خدمت جناب خدایی ...منم چون نیتم اینه که ایشالا طلایی بشم ،مجبورم همه جا حضور پیدا کنم و تشکر میکنم از تون ..اگر دوست داشتین براتون شربت میارم ..

سلام آبجی شایسته . ممنون . اهلا و سهلا . انشاءاله طلائی هم میشین . یاد زبل خان افتادم میگفت : زبل خان اینجا زبل خان اونجا زبل خان همه جا wink خواهش میکنم . شربت آمبولانس نه آناناس میخوام

ایشالا سالم باشین ...چون وسیله ندارم شربت آناناس رو میسپرم آمبولانس واستون بیاره ....از طرف خواهر زبل ...خخخ
شنبه 5 مهر 1393  2:53 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 moradi92 khodaeem1 borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام

منم یه پیشنهاد بدم،(خداییش خیلی واسش زور زدم!!!!!!!!!!!!!!!!) ولی فک کنم اجراش بعید باشهsad؛ میگم اون قسمتهایی که ناقصه رو توی یه تاپیک اعلام کنین تا تکلیف بچه ها هم مشخص باشه و پست تکراری هم نذارن. مثلاً اطلاعات یکی از شهرهای یه استان ناقصه، بچه های اون قسمت رو کامل کنن. و یا .... (میدونم سخته ولی نشد نداره!!!)

در ضمن، مسابقه که حتماً بذارید... امّا آبکی نباشه. بدرد آدم بخوره!!! اصولی باشه. مثلاً پستا غیرفعال باشه تا جواب مشخص نشه و قضیه لوس نشه تا همه کپی کنن و .... !!!!!!!!!!

با آرزوی موفقیت و سربلندی...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 5 مهر 1393  3:21 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 sayyed13737373 salma57 nazaninfatemeh moradi92 khodaeem1 ali_kamali borkhar
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نقل قول fatemeh313

سلااااااااااااااااااااام جناب خدایی  سلام آبجی فاطمه

من یه پیشنهاد داشتم اگر دوست داشتید بخونید   خواهش میکنم بفرمائید

میتونید با تقسیم بندی استان ها و شهر ها هر ماه یا هر هفته از کاربران اون استان و اون شهرها دعوت کنید تا با شرکت در تالار مطالب مفید و اطلاعات مخصوص به اون شهر ها یا حتی روستاها رو برای کاربران دیگر ارائه بدن . ممکنه از هر استانی کاربر نداشته باشیم خواسته باشیم دعوت کنیم . 

برای دعوت هم میتونید هم از طریق صفحه اصلی سایت و هم از طریق امضای انجمن یا اتاق چت و یا سایر تبلیغات استفاده کنید.

تازه میتونید امتیاز هم برای شرکتشون قرار بدید.

اگر خوندید خوب کاری کردید .آفرین  خوندم جایزه نمیدین ؟

با تشکر از شرکتم  ا ببخشید از شرکتتون     surprisesurprise

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 6 مهر 1393  7:46 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

شرمنده جناب خدایی امروز جلسه تودیع و معارفه داشتیم اداره من رفتم نتونستم با سوالات داغم محفل اینجا رو گرم کنم شرمنده cheeky سلام خواهش میکنم . تودیع و معارفه کی؟ !

در مورد مسابقات که الان نگاه کردم که دوستان اصرار داشتن ولی ما مسابقه حدس زدن عکس که فقط نداریم خیلی مسابقات دیگه هم میشه انجام داد حدس زدن عکس خیلی قدیمی است و زود خسته میکنه ادم رو . بله موافقم آره بابا حدس زدن قدیمی شده ! cheeky  

میتونیم تاپیک های مختلفی هم برای خاطرات بگذاریم شما که به خاطرات شمال وارد هستید تعریف کنید دوستان هم به فیض اکمل میرسنcheeky چرا یه تاپیک ایجاد کنیم خوب تو اتاق چت همه دور هم میشینیم منم خاطره تعریف میکنم تازه به امیرعلی هم میگم تخمه و چیپس و پفک بخره . از همه مهمتر هوا داره سرد میشه یه کرسی هم تو اتاق میزارم محفلمون گرم و گرم و گرمتر بشه wink

بهتره تاپیکهایی ایجاد بشه که در مورد کشورهای همسایه هم باشه خیلی از دوستان سفرهای خارجی داشتن میتونن از خاطرات سفرشون برامون عنوان کنن و از سوغاتی و صنایع دستی و محصولات ان کشور. ممکنه خاطرات خوبی تعریف نکنن از خارج ! winkcheeky

اگه مکانهای زیارتی باشه که چه بهتر دوستان از تجربه دوستان دیگه استفاده میکنند. من یه کوله یاری دارم پر از تجربه . میخواین بدم بهتون ؟!

اگه بشه دوستان اماکن زیارتی استان خودشون رو معرفی کنن بهتره فکر میکنم برای بقیه دوستان هم جالب باشه. تو تالار استانها مکانهای زیارتی هم معرفی شده آبجی

خداییش چقدر ایده داشتم برای تالار گردشگری خودم خبر نداشتم نشه برم به جناب نجاران بگم مدیریت تالار گردشگری رو به عهده بگیرم نظرتون چیه جناب خدایی شما هم به خاطرات شمال برسید cheeky منم خبر نداشتم ! چطوره بیاین همکارم بشین . موافقین ؟

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 6 مهر 1393  8:04 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 yasbagheri borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

سلام سلام و درود

منم یه پیشنهاد بدم،(خداییش خیلی واسش زور زدم!!!!!!!!!!!!!!!!) ولی فک کنم اجراش بعید باشهsad؛ میگم اون قسمتهایی که ناقصه رو توی یه تاپیک اعلام کنین تا تکلیف بچه ها هم مشخص باشه و پست تکراری هم نذارن. مثلاً اطلاعات یکی از شهرهای یه استان ناقصه، بچه های اون قسمت رو کامل کنن. و یا .... (میدونم سخته ولی نشد نداره!!!) شما هم پیشنهاد بدین بفرمائید . هیچ وقت برای یه ایده زور نزنین cheeky ناقص یعنی چی ؟؟ بعید میدونم پستی ناقص باشه . اگه پستی مشکل داشته باشه حذف میشه . یعنی از زمانی که من مدیریت تالار رو به عهده گرفتم پست ناقص ندیدم

در ضمن، مسابقه که حتماً بذارید... امّا آبکی نباشه. بدرد آدم بخوره!!! اصولی باشه. مثلاً پستا غیرفعال باشه تا جواب مشخص نشه و قضیه لوس نشه تا همه کپی کنن و .... !!!!!!!!!! چشم

با آرزوی موفقیت و سربلندی... با آرزوی سربلندی و موفقیت cheeky

یک شنبه 6 مهر 1393  8:21 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 yasbagheri borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh moradi92 ali_kamali
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول khodaeem1

نقل قول omiddeymi1368

سلام سلام و درود

منم یه پیشنهاد بدم،(خداییش خیلی واسش زور زدم!!!!!!!!!!!!!!!!) ولی فک کنم اجراش بعید باشهsad؛ میگم اون قسمتهایی که ناقصه رو توی یه تاپیک اعلام کنین تا تکلیف بچه ها هم مشخص باشه و پست تکراری هم نذارن. مثلاً اطلاعات یکی از شهرهای یه استان ناقصه، بچه های اون قسمت رو کامل کنن. و یا .... (میدونم سخته ولی نشد نداره!!!) شما هم پیشنهاد بدین بفرمائید . هیچ وقت برای یه ایده زور نزنین cheeky ناقص یعنی چی ؟؟ بعید میدونم پستی ناقص باشه . اگه پستی مشکل داشته باشه حذف میشه . یعنی از زمانی که من مدیریت تالار رو به عهده گرفتم پست ناقص ندیدم

............

نه اصلاً پست چرا؟ پست که نمیشه ناقص باشه و تأیید بشه!!!!! منظورم تاپیکه.... یعنی اطلاعات همه استانها و شهرها کامله؟؟؟؟!!!! حتی مکانهای دیدنی و صنایع دستی و خیلی از جزئیات مربوط به هر استان یا شهر؟؟؟!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 6 مهر 1393  1:32 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 khodaeem1 nazaninfatemeh salma57 borkhar moradi92 ali_kamali
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

سلام 

به نظر شما چطور باید از طریق یه چنین تالار هایی فرهنگ و اصالت ایرانی و قوم و قبیله ایی رو به همه یادآور کنیم تا نسل های جدید آن ها رو درک کنن و اینقدر به فکر فرهنگ غرب نباشن

با توضیح تستی جواب ندین هان

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

یک شنبه 6 مهر 1393  1:54 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 salma57 borkhar khodaeem1 ali_kamali nazaninfatemeh
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار گردشگری.

به نظر بنده شما یکی از مدیران لایق و پر تلاش راسخونی هستید و بهتون تبریک میگم.

فقط یک پیشنهاد برای بهتر شدن تالارتون داشتم.

بد نیست در زیر تالار استان ها در هر تالار مخصوص هر استانی که ایجاد کرده اید یک نقشه از آن استان را هم قرار بدهید. فکر میکنم مورد استقبال قرار بگیرد.

موفق باشید.

یا علی.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 6 مهر 1393  3:24 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 salma57 borkhar khodaeem1 ali_kamali nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام خدمت مدیر فعال وپرتلاش، جناب خدائی

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی در مدیریت تالار که واقعاً نتیجه مناسب را تاکنون داشته است و شاهد مطالب و فعالیت مستمر کاربران در آن بخش هستیم. خسته نباشید.

1- در مدیریت تالارها، چه چیزهایی برای شما اولویت دارد؟

2- آیا موانعی برای مدیریت تالارها وجود داشته؟

3- سیاست شما برای جذب و حضور کاربر در تالارهای تحت مدیریتتان چیست؟

با تشکر

یک شنبه 6 مهر 1393  4:28 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 shayesteh2000 borkhar namebaran moradi92 khodaeem1 ali_kamali nazaninfatemeh
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نه اصلاً پست چرا؟ پست که نمیشه ناقص باشه و تأیید بشه!!!!! منظورم تاپیکه.... یعنی اطلاعات همه استانها و شهرها کامله؟؟؟؟!!!! حتی مکانهای دیدنی و صنایع دستی و خیلی از جزئیات مربوط به هر استان یا شهر؟؟؟!!!!

به زودی درخواست ایجاد تالار صنایع دستی رو خواهم داد . دوستان میتوانند به معرفی صنایع دستی شهرها و استاها اقدام کنند .

دوشنبه 7 مهر 1393  7:57 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar salma57 ali_kamali nazaninfatemeh
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

سلام   سلام علیکم

به نظر شما چطور باید از طریق یه چنین تالار هایی فرهنگ و اصالت ایرانی و قوم و قبیله ایی رو به همه یادآور کنیم تا نسل های جدید آن ها رو درک کنن و اینقدر به فکر فرهنگ غرب نباشن

اصولاً و اساساً !!  برای معرفی فرهنگ و اصالت و ..... نمیشه تنها از طریق اینترنت و پست و تاپیک جلو رفت . باید صدا و سیما و ..... هم نقش داشته باشه . همین که جوونا پای ماهواره نشینن خودش کمک بزرگیه . 

با توضیح تستی جواب ندین هان

راضی شدین ؟؟ angry

دوشنبه 7 مهر 1393  8:04 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar salma57 ali_kamali nazaninfatemeh
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار گردشگری. با سلام و درود به شما کاربر گرامی . سلامت باشین .

به نظر بنده شما یکی از مدیران لایق و پر تلاش راسخونی هستید و بهتون تبریک میگم. خواهش میکنم شما لطف دارین

فقط یک پیشنهاد برای بهتر شدن تالارتون داشتم. بفرمائید خوشحال میشم

بد نیست در زیر تالار استان ها در هر تالار مخصوص هر استانی که ایجاد کرده اید یک نقشه از آن استان را هم قرار بدهید. فکر میکنم مورد استقبال قرار بگیرد. پیشنهاد خوبیه . انشاءاله در اسرع وقت این کار را خواهم کرد

موفق باشید. سلامت باشین

یا علی. علی یارت

دوشنبه 7 مهر 1393  8:12 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar namebaran salma57 ali_kamali nazaninfatemeh
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

سلام خدمت مدیر فعال وپرتلاش، جناب خدائی سلام جناب کیانی عزیز

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی در مدیریت تالار که واقعاً نتیجه مناسب را تاکنون داشته است و شاهد مطالب و فعالیت مستمر کاربران در آن بخش هستیم. خسته نباشید. ممنون لطف دارین شما . شما هم خسته نباشین

1- در مدیریت تالارها، چه چیزهایی برای شما اولویت دارد؟ من سعی کردم و میکنم پستهای ارسالی دوستان تکراری نباشه و تصاویر با سایز مجاز و بدون لینک باشه 

2- آیا موانعی برای مدیریت تالارها وجود داشته؟ اون اوائل چرا . زمانیکه پستی رو میخواستم انتقال بدم امکان نداشت ولی خوشبختانه با تلاش بچه های بالا نه ببخشید دوستان فنی این مشکل برطرف شد . 

3- سیاست شما برای جذب و حضور کاربر در تالارهای تحت مدیریتتان چیست؟ من غیر از اعلام اسامی کاربران برتر ، کاربران فعال(معمولا کاربرانی که کمترین پست ارسالی را داشته اند) رو هم اعلام کنم. 

با تشکر خواهش میکنم جناب کیانی گل

دوشنبه 7 مهر 1393  8:23 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar namebaran salma57 ali_kamali nazaninfatemeh omiddeymi1368 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها