0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

جناب خدایی واقعا خسته نباشید 

اولا فکر نمیکنم دوستان حافظه اشعارشون مثل شما باشه حالا خاطرات شمال نه خاطرات شهرهای دیگه رو ایجاد کنیدcheeky

دوما کاش یه تاپیکی هم ایجاد میکردید تا دوستان بدونن که کدوم از فصل از سال برای گردشگری مناسب است و کدام استان و شهر محصولاتشون چی هست که یه موقع رفتن خرید کنن فکر میکنم جالب باشه

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 5 مهر 1393  10:23 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373 shayesteh2000 omiddeymi1368 moradi92 namebaran ali_kamali
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول khodaeem1

نقل قول yasbagheri

با عرض سلام مجددcrying سلام مجدد آبجی . یه وخت اخراج نشین cool

جناب خدایی یه پیشنهادی هم داشتم بفرمائید سرتا پام گوشه !!!

اگه امکان داره یه سری تاپیکهای ویژه همراه با امتیاز  اجرا بشه تو تالار گردشگری و در برترینها انجمن نمایش داده بشه تا دوستان بیان و در این تاپیکها شرکت کنن

یه سری تاپیک ویژه ؟؟؟؟ مفهوم نیست. منظورتون غیر از مسابقه ست ؟؟‌ angry 

عرض سلام مجدد

جناب خدایی با مدیرمون هماهنگ کردم cheekyخیالتون راحت گفتم شما رو صندلی داغ هستید اوازه شما به تهران رسیده میشناسن مدیر تالار گردشگری رو

منظور از تاپیک ویژه بله غیر از مسابقه

قبلا خودم یکبار تو تالار گردشگری ایجاد کرده بودم قبل از تصدی پست مدیریت شما البته

که بهترین مکان برای گردشگری در فصل پاییز یا زمستان مثلا کجاست ؟

بیشترین مشارکت ها امتیاز داده میشد البته بنده چون ایجاد کننده تاپیک بودم امتیازم خاص بود دیگه از طرف مدیر تالار

البته میشه چون بازیهای محلی و اشعار استانها کمی در گمنامی است وشاید هم استانیهای عزیز هم زیاد اشنایی نداشته باشن

تاپیکی هم ایجاد بشه همراه با امتیاز مثلا هفته ای یک استان که دوستان مشارکت کنن و اشعار و شاعران و یا بازیهای محلی استان مورد نظررو بیان کنن

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 5 مهر 1393  10:31 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373 shayesteh2000 omiddeymi1368 moradi92 namebaran ali_kamali
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام آقای خدایی.خوب هستین.

راستش من دیروزکلی براتالارگردشگری فکرکردم تمام ایده هاموآجیهام گفتن.البته منوآجیهام نداره.

چرابعضی پستهای تکراری توتالارشماخیلی توچشم میزنه وسریع حذفش میکنین وبعضی پستهای تکراری اصلادیده نمیشه؟!!!!

به نظرمن تالارگردشگری به روزهست ولی به قول دوستان جذابیتش کمه.یه فکری بایداندیشید..........................

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 5 مهر 1393  10:39 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh yasbagheri khodaeem1 amirali123 sayyed13737373 shayesteh2000 omiddeymi1368 moradi92 namebaran ali_kamali
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

راستی آقای خدایی معیارهاتون براانتخاب کاربربرترچیه؟؟فقط ارسال مطلب؟؟!!!!یا......؟؟

شنبه 5 مهر 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 amirali123 nazaninfatemeh sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نقل قول farshon

باسلام وخداقوت همکارودوست وهمشهری گرام  به به ببین کی اینجاست و سلام همکار عزیز خوبی ؟

زیادوقتتونمی گیرم منم چندتاپیشنهادداشتم: خواهش میکنم بفرما

1- یه پستی تعریف بشه ودراون به معرفی سایتهای گردشگری پرداخته بشه. یعنی از سایتهای دیگه تبلیغ کنم ؟؟ خاک بچوک . خدایا توبه

2- یه گردشگری مجازی واسمون راه بندازیدچون فرصت وهزینه فیزیک یوواقعیشونداریم. عزیزم اگه تالار استانها و جهان سری بزنی میتونی ایران و جهان رو در 8 ثانیه بگردی !!surprise

یه انتقادکوچولوهم دارم واون اینکه: خیلی کوچولو نباشه که نبینم cheeky

درتالارت تاپیک ویژه نداری   منظورت رو متوجه نشدم فرزاد جون . اکثر تالارها پست ویژه داره

موفق باشی.خخخخخ  ممنون

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 5 مهر 1393  10:48 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 nazaninfatemeh sayyed13737373 farshon salma57 shayesteh2000 omiddeymi1368 moradi92 namebaran ali_kamali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض ادب .

اقای خدایی چون من به فکر اخر ماه هستم که شما میخواین اسامی کاربران برتر رو اعلام کنین صحبتم رو با تشکر شروع میکنم.ممنون از اینکه به پست هایی که کاربران تو تالار گردشگری میزنن تشکر میزنین و این نشون میده که به مطالب کاربران احترام میزارین.

پیشنهادم اینه که هرماه یا هر هفته مثلا یکی از استان ها و شهرستان ها رو به طور جدی به دوستان معرفی کنین حالا از مناطق دیدنی و صنایع دستی گرفته تا معرفی روستاهای اون استان چون خیلی از استان ها و روستاها برای خیلیا ناشناخته هستن متاسفانه.

یه پیشنهاد دیگه اینکه اگه میشه وقتی پست خوبی و جالبی توسط کاربران زده میشه اگه ممکنه درخواست کنین که تو برترینها و یا چرخشی قرار بگیره.در مورد پست های خودتون من دیدم که درخواست میکنین ولی در مورد پست هایی که کاربرا میزنن من تا حالا ندیدم

چون به فکر اخر ماه بودم همه را با عنوان پیشنهاد مطرح کردم نه انتقاد ولی خداییش اخری انتقاد بود

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 5 مهر 1393  10:50 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar sayyed13737373 khodaeem1 amirali123 shayesteh2000 omiddeymi1368 moradi92 namebaran ali_kamali
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب .

اقای خدایی چون من به فکر اخر ماه هستم که شما میخواین اسامی کاربران برتر رو اعلام کنین صحبتم رو با تشکر شروع میکنم.ممنون از اینکه به پست هایی که کاربران تو تالار گردشگری میزنن تشکر میزنین و این نشون میده که به مطالب کاربران احترام میزارین.

پیشنهادم اینه که هرماه یا هر هفته مثلا یکی از استان ها و شهرستان ها رو به طور جدی به دوستان معرفی کنین حالا از مناطق دیدنی و صنایع دستی گرفته تا معرفی روستاهای اون استان چون خیلی از استان ها و روستاها برای خیلیا ناشناخته هستن متاسفانه.

یه پیشنهاد دیگه اینکه اگه میشه وقتی پست خوبی و جالبی توسط کاربران زده میشه اگه ممکنه درخواست کنین که تو برترینها و یا چرخشی قرار بگیره.در مورد پست های خودتون من دیدم که درخواست میکنین ولی در مورد پست هایی که کاربرا میزنن من تا حالا ندیدم

چون به فکر اخر ماه بودم همه را با عنوان پیشنهاد مطرح کردم نه انتقاد ولی خداییش اخری انتقاد بود

منم باآجیم موافقمخیلی پیشنهادخوبیه.مثلابیاین اول اصفهان رومعرفی کنین تویه هفته همراه باتمام شهرستانهاشو.........آداب ورسومشون.

شنبه 5 مهر 1393  11:11 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 salma57 khodaeem1 amirali123 shayesteh2000 omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

جناب خدایی واقعا خسته نباشید  آبجی یاس شما هم واقعا خسته نباشین angry

اولا فکر نمیکنم دوستان حافظه اشعارشون مثل شما باشه حالا خاطرات شمال نه خاطرات شهرهای دیگه رو ایجاد کنیدcheeky  آخه من فقط از شمال خاطره دارم . حالا تو کارتابلم قرار میدم

دوما کاش یه تاپیکی هم ایجاد میکردید تا دوستان بدونن که کدوم از فصل از سال برای گردشگری مناسب است و کدام استان و شهر محصولاتشون چی هست که یه موقع رفتن خرید کنن فکر میکنم جالب باشه شما ارباب رجوع ندارین ؟؟ cheeky نیاز به ایجاد تاپیک نیست همینجا جواب میدم . بقیه دوستان هم گوش کنن wink بهترین زمان برای مسافرت بستگی فصل بهاره. من بهار رو دوست دارم چون هوا خنک و زمین سبزه . مقصد : شهری که تا حالا نرفتین میشه مقصد . تابستون گرم و شلوغه . با این گرونی مگه پولی میمونه برای خرید سوغاتی ! surprisecool 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 5 مهر 1393  11:18 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar amirali123 shayesteh2000 omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دوستان جوابگوئی به بقیه سوالات بعد از نماز

شنبه 5 مهر 1393  11:31 AM
تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 borkhar salma57 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

از اونجايي كه  مجوز لازم براي پذيرايي رو گرفتم اينا رو اوردم داداش خدايي مال من و خودت

دوستان تو اتاق چت هست اشما اونجا بخوريد بزاريد داداش خدايي يكم استراحت بكنه

در مورد انتقاد كه اصلا مگه ميشه داداش خدايي و انتقاد .............. ولي پيشنهاد كه دوتا دادم بازم فكر ميكنم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 5 مهر 1393  11:32 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar khodaeem1 farshon salma57 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

نقل قول khodaeem1

نقل قول yasbagheri

با عرض سلام مجددcrying سلام مجدد آبجی . یه وخت اخراج نشین cool

جناب خدایی یه پیشنهادی هم داشتم بفرمائید سرتا پام گوشه !!!

اگه امکان داره یه سری تاپیکهای ویژه همراه با امتیاز  اجرا بشه تو تالار گردشگری و در برترینها انجمن نمایش داده بشه تا دوستان بیان و در این تاپیکها شرکت کنن

یه سری تاپیک ویژه ؟؟؟؟ مفهوم نیست. منظورتون غیر از مسابقه ست ؟؟‌ angry 

عرض سلام مجدد  به به سلام مجدد آبجی یاس

جناب خدایی با مدیرمون هماهنگ کردم cheekyخیالتون راحت گفتم شما رو صندلی داغ هستید اوازه شما به تهران رسیده میشناسن مدیر تالار گردشگری رو  آوازه من به آنسوی مرزها هم رسیده cool

منظور از تاپیک ویژه بله غیر از مسابقه

قبلا خودم یکبار تو تالار گردشگری ایجاد کرده بودم قبل از تصدی پست مدیریت شما البته

که بهترین مکان برای گردشگری در فصل پاییز یا زمستان مثلا کجاست ؟

بیشترین مشارکت ها امتیاز داده میشد البته بنده چون ایجاد کننده تاپیک بودم امتیازم خاص بود دیگه از طرف مدیر تالار o yes  . پس نبینم که باز نشستین منتظر چی هستین ؟ cheeky

البته میشه چون بازیهای محلی و اشعار استانها کمی در گمنامی است وشاید هم استانیهای عزیز هم زیاد اشنایی نداشته باشن

تاپیکی هم ایجاد بشه همراه با امتیاز مثلا هفته ای یک استان که دوستان مشارکت کنن و اشعار و شاعران و یا بازیهای محلی استان مورد نظررو بیان کنن 

منم موافقم تالار بازیها و سرود و آوازهای محلی باید متحول بشه 

شنبه 5 مهر 1393  12:02 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 sayyed13737373 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام آقای خدایی.خوب هستین. سلام علیکم و رحمه اله و برکاته . ممنون خوبم

راستش من دیروزکلی براتالارگردشگری فکرکردم تمام ایده هاموآجیهام گفتن.البته منوآجیهام نداره. عجب !! سرقت ایده در روز روشن ؟ احتمالا خیلی بلند فکر کردن همه فهمیدن

چرابعضی پستهای تکراری توتالارشماخیلی توچشم میزنه وسریع حذفش میکنین وبعضی پستهای تکراری اصلادیده نمیشه؟!!!! میخواستین تو گوش بزنه ؟؟wink پست تکراری عین دندون خرابه باید بکندی نه حذفش کرد دیگه cheeky متوجه  قسمت دوم سوالتون نشدم ؟ "بعضی پستهای تکراری اصلاً دیده نمیشه " خوب معلوم وختی حذف بشه دیده هم نمیشه cheeky مردم از خنده

به نظرمن تالارگردشگری به روزهست ولی به قول دوستان جذابیتش کمه.یه فکری بایداندیشید.......................... تالار گردشگری هم به روزه هم به شب ! cheeky به پیر به پیغمبر قول میدم  مسابقه بزارم crying

شنبه 5 مهر 1393  12:11 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 sayyed13737373 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

راستی آقای خدایی معیارهاتون براانتخاب کاربربرترچیه؟؟فقط ارسال مطلب؟؟!!!!یا......؟؟

شیر یا خط میندازم cheeky حضور مستمر در طول ماه ، تعداد پستهای ارسالی در ماه ، تعداد بازدید از پست ارسالی 

شنبه 5 مهر 1393  12:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب . سلام آبجی نازنین . شما هم ؟؟؟!!! cheeky

اقای خدایی چون من به فکر اخر ماه هستم که شما میخواین اسامی کاربران برتر رو اعلام کنین صحبتم رو با تشکر شروع میکنم.ممنون از اینکه به پست هایی که کاربران تو تالار گردشگری میزنن تشکر میزنین و این نشون میده که به مطالب کاربران احترام میزارین. آفرین به شما . بقیه یاد بگیرن cool خودتونو جزء کاربران برتر مهر ماه حساب کنین cheeky خواهش میکنم . به نظر من زدن تشکر وظیفه مدیر تالاره

پیشنهادم اینه که هرماه یا هر هفته مثلا یکی از استان ها و شهرستان ها رو به طور جدی به دوستان معرفی کنین حالا از مناطق دیدنی و صنایع دستی گرفته تا معرفی روستاهای اون استان چون خیلی از استان ها و روستاها برای خیلیا ناشناخته هستن متاسفانه. مگه تا حالا جدی نبوده ؟ laugh البته فکر میکنم تو هر استانی نسبت به معرفی شهرها ، روستاها ، آبشارها و مناطق دیدنی و ....  آن استان اقدام شده. انشاءاله تالار صنایع دستی رو هم به زودی افتتاح خواهیم کرد .

با قسمت اول پیشنهادتون موافقم . از این به بعد اگه پستی خوب و با تصاویر با کیفیت باشه درخواست میدم برای برترین ها و چرخشی . ولی آبجی نازنین من خیلی وقته اصلا برای پستهای خودم درخواست ندادم . تا الان هم اگه میبینین پستهام تو لینک چرخشی یا برترین ها قرار داره به انتخاب مدیر ارشد انجمن ها آقای نجاران بوده . می تونید از آقای نجاران سوال کنین آخرین باری که درخواست دادم پستم چرخشی یا برترین ها باشه کی بوده ؟؟crying

چون به فکر اخر ماه بودم همه را با عنوان پیشنهاد مطرح کردم نه انتقاد ولی خداییش اخری انتقاد بود  عجب !!!! شما و بقیه دوستان فقط انتقاد هم بکنین من مشکلی ندارم . برای خنده و شوخی میگم کسی انتقاد نکنه وگرنه من عاشق انتقادم .  به من میگن محسن انتقاد !!

شنبه 5 مهر 1393  12:32 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar sayyed13737373 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

از اونجايي كه  مجوز لازم براي پذيرايي رو گرفتم اينا رو اوردم داداش خدايي مال من و خودت

امیرجان بلاخره مجوز گرفتی ؟؟ چقدر هزینه کردی ؟‌ دستت درد نکنه .

دوستان تو اتاق چت هست اشما اونجا بخوريد بزاريد داداش خدايي يكم استراحت بكنه

در مورد انتقاد كه اصلا مگه ميشه داداش خدايي و انتقاد .............. ولي پيشنهاد كه دوتا دادم بازم فكر ميكنم . من در خدمتم عزیزم

شنبه 5 مهر 1393  12:36 PM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar sayyed13737373 shayesteh2000 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها