0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرkhodaeem1،می باشد.

زمان برگذاری:

93/07/5 به مدت یک هفته در روز های زوج

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی وقوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 3 مهر 1393  9:39 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh namebaran borkhar ravabet_rasekhoon mehdi0014 khodaeem1 alirezaHmzezadh omiddeymi1368 moradi92 siryahya tahmores nargesi rasekhoon_m salma57 amirali123 farshon shayesteh2000 ali_kamali yarabyarabyarab
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

با سلام و عرض ادب خدمت استاد گلم

1- استاد به نظرت تو تالار گردشگری چی کار کنیم تا ایرانو بشناسیم؟؟؟

2- آیا به نظرت تنها پست گذاشتن کافیه برای تالارتون؟؟؟

3- از خودتون چه انتظاری داشتید و دارید؟؟؟

4- به نظرتون کدوم زیر تالار گردشگری فعال تره و کدوم زیر تالار نیاز به تلاش بیشتر داره تا فعال بشه؟؟؟

5- برای اداره، فعال کردن،جذاب تر کردن، مدیریت تالارهای تحت مدیریتتون من چیکار کنم به نظرتون خوب تره و البته مفید تر ؟؟؟

heartheartheart استاد یکی یه دونه خودم heartheartheart

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 4 مهر 1393  8:05 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nargesi nazaninfatemeh khodaeem1 rasekhoon_m salma57 amirali123 borkhar farshon omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟ با نام و یاد خدا . محسن خدائی هستم ... ساله از مشهد 

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟ مدیریت تالار گردشگری و زیرتالارهای آن رو به عهده دارم البته اگه خدا قبول کنه. از اوایل مرداد ماه سال 92

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟  البته نیازی به توضیح نیست کارنامه من سیاه نه ببخشید سفید و درخشانه wink حالا چون اصرار میکنین باشه cheeky نمیخوام تعریف کنم ولی به نظر خودم از زمانی که مدیریت تالار گردشگری رو به عهده گرفتم مطالب تالار به روز شده است البته در کنار کاربران عزیز که همیشه همراه من بودن در تالار گردشگری. زیر تالار اخبار و دانستی های گردشگری رو هم درخواست دادم آقای نجاران زحمت ایجاد تالار رو کشدین .

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟ میخوام درخواست ایجاد یه زیر تالار به نام " صنایع دستی " کنم . یه تاپیک هم ایجاد کنم به نام " سوابق اسامی کاربران برتر ماههای گذشته" همه تاپیک های قبلا اینجا بایگانی کنم 

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟ میگن انتخاب دو چیز تو زندگی سخته یکی همسر یکی هم هندونه . ولی فکر کنم جواب دادن به این سوال هم کمی سخت باشه . نمره و امتیاز دادن به خودم درست نیست . اینو باید بقیه دوستان امتیاز بدن . ولی به خودم 101 نه ببخشید 90 میدم . آره 90 عادلانه ست cheeky

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟ surprisesurprise ممکنه من برای آینده برنامه ای داشته باشم ولی خوب امتیاز دادن سخته  

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 5 مهر 1393  7:56 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m salma57 amirali123 siryahya borkhar nazaninfatemeh mehdi0014 omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya
با سلام و عرض ادب خدمت استاد گلم به به سلام یحیی جووووووووووووووووووون

1- استاد به نظرت تو تالار گردشگری چی کار کنیم تا ایرانو بشناسیم؟؟؟ با خدائی باش ایراشناسی کن  cheeky  عزیزم تالار گردشگری با کمک خودت و بقیه دوستان عزیز به روزه . کافیه یکی از استانها رو انتخاب کنی و مطالب رو مطالعه کنی . کجا میخوای بری منو هم با خودت ببر  

2- آیا به نظرت تنها پست گذاشتن کافیه برای تالارتون؟؟؟ نه عزیزم . من همینجا از پشت همین تریبون از دوستان میخوام قبل از ارسال پست از تکراری نبودنش اطمینان حاصل کنن wink

3- از خودتون چه انتظاری داشتید و دارید؟؟؟ انتظار دارم که وقت بیشتری برای تالار گردشگری بزارم

4- به نظرتون کدوم زیر تالار گردشگری فعال تره و کدوم زیر تالار نیاز به تلاش بیشتر داره تا فعال بشه؟؟؟ به نظر من به جزء تالار " سرودها و آوازهای محلی" بقیه فعالن

5- برای اداره، فعال کردن،جذاب تر کردن، مدیریت تالارهای تحت مدیریتتون من چیکار کنم به نظرتون خوب تره و البته مفید تر ؟؟؟ بیا بشین ور دل من wink اسم خودمو و خودتو رو سر در تالار گردشگری نصب کنم . " محسن و یحیی " نامی که همیشه میدرخشد cheeky

heartheartheart استاد یکی یه دونه خودم heartheartheart

kiss kisskissفدااااااااااااااااااااااااااات عزیزم kisskisskiss

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 5 مهر 1393  8:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 amirali123 siryahya borkhar nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحماتی که برای بهتر شدن تالار تحت مدیریت خود می کشید. خسته نباشید. 

من فقط یه پیشنهاد میدم.

به نظرم بهتره برای تالار گردشگری یه مسابقه بگذارید مثل تالارهای دیگه به این صورت که عکسی رو از یک محل گردشگری در ایران قرار بدین و از کاربران بخواهید نام محل رو حدس بزنند. (پست های کاربران هم به صورت غیر فعال باشه تا بقیه هم بتونن از فرصت حدس زدن استفاده کنند.

البته به نظرم چون تعداد مکانهای گردشگری ایران زیاد هست این مسابقه در هر روز برگزار بشه و در هر روز هم به قید قرعه به دو نفر امتیاز تعلق بگیره. ولی اگه زمان بر هست و وقت شما اقتضا نمی کنه میتونید تعداد دفعات رو کمتر کنید. برای استفاده بیشتر از مطالب تالار گردشگری توصیه ام اینه عکس ها حتما از تالارهای تحت مدیریت خودتون انتخاب بشن.

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 5 مهر 1393  8:52 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123 khodaeem1 borkhar farshon nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام بر داداش خدایی .

تشکر از مدیریت خیلی خوبت

انتقادم اینه که داداش محسن تو تالارت مسابقه برگذار نمیکنی .تالار گردشگری آماده برای برگذاری مسابقه هستش.

میتونی مسابقه ای به نام بهترین تصویر ماه برگذار کنی تا کاربران بیایند و هر کدوم یک عکس بذارند بعدش به وسیله نظر سنجی از کاربران بهترین عکس رو انتخاب کنید و به برنده یه جایزه نقدی و یا امتیازی بدید.

بعدش میتونید طرحی به نام تور ایران در 80 روز بگذارید و هر روز یکی از بهترین جا های ایران از شمال تا جنوبو نشون بدید میتونید از مطالب موجو در تالار هم استفاده کنید.

و این که طرحی که آبجی سلما گفتند بسیار جالب میشه.

برگذاری مسابقه تاریخ شناسی استان برگذار کنید و در مورد تاریخ و اتفاقات اون استان و یا تاریخ اماکن پربازدید تاریخی مابقه طرح نمایید.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 5 مهر 1393  8:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 amirali123 siryahya borkhar nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام   سلام از ماست آبجی سلما

با تشکر از زحماتی که برای بهتر شدن تالار تحت مدیریت خود می کشید. خسته نباشید. خواهش میکنم ممنون . سلامت باشین

من فقط یه پیشنهاد میدم. خواهش میکنم شما دو تا پیشنهاد بکنید (الکی گفتم cheeky)

به نظرم بهتره برای تالار گردشگری یه مسابقه بگذارید مثل تالارهای دیگه به این صورت که عکسی رو از یک محل گردشگری در ایران قرار بدین و از کاربران بخواهید نام محل رو حدس بزنند. (پست های کاربران هم به صورت غیر فعال باشه تا بقیه هم بتونن از فرصت حدس زدن استفاده کنند.angrycool البته قبلا چنین تاپیکی بود که آقای محمد98 ایجاد کردن بودن . باید با محمدجان که مسئول برگزاری مسابقات هستن هماهنگ کنم .

البته به نظرم چون تعداد مکانهای گردشگری ایران زیاد هست این مسابقه در هر روز برگزار بشه و در هر روز هم به قید قرعه به دو نفر امتیاز تعلق بگیره. ولی اگه زمان بر هست و وقت شما اقتضا نمی کنه میتونید تعداد دفعات رو کمتر کنید. برای استفاده بیشتر از مطالب تالار گردشگری توصیه ام اینه عکس ها حتما از تالارهای تحت مدیریت خودتون انتخاب بشن. البته هر روز برگزار بشه مشکلی نداره ولی به نظر من آخر هر هفته قرعه کشی بشه بهتره . ممنون از پیشنهاداتتون angry

با تشکر خواهش میکنم

شنبه 5 مهر 1393  9:22 AM
تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 borkhar salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

سلام بر داداش خدایی . سلام و درود خدا  بر سید عزیز

تشکر از مدیریت خیلی خوبت خواهش میکنم شما و بقیه دوستان لطف دارین

انتقادم اینه که داداش محسن تو تالارت مسابقه برگذار نمیکنی .تالار گردشگری آماده برای برگذاری مسابقه هستش. انتقاد ؟!! angry سید جون چرا دعوا میکنی ؟ مگه ما دوست نیستیم ؟ cheeky آبجی سلما هم پیشنهاد دادن .

میتونی مسابقه ای به نام بهترین تصویر ماه برگذار کنی تا کاربران بیایند و هر کدوم یک عکس بذارند بعدش به وسیله نظر سنجی از کاربران بهترین عکس رو انتخاب کنید و به برنده یه جایزه نقدی و یا امتیازی بدید. خوبه ولی باید تصاویر رو خود دوستان ارسال کنن کپی پست نباشه . جایزه نقدی ؟؟؟!!! فکر نکنم راسخون با جایزه نقدی موافق باشه .

بعدش میتونید طرحی به نام تور ایران در 80 روز بگذارید و هر روز یکی از بهترین جا های ایران از شمال تا جنوبو نشون بدید میتونید از مطالب موجود در تالار هم استفاده کنید. البته بهترین جاهای ایران در زیر تالارهای استان معرفی میشن

و این که طرحی که آبجی سلما گفتند بسیار جالب میشه. o yes

برگذاری مسابقه تاریخ شناسی استان برگذار کنید و در مورد تاریخ و اتفاقات اون استان و یا تاریخ اماکن پربازدید تاریخی مابقه طرح نمایید. خوبه انشاءاله اگه زنده بودم

شنبه 5 مهر 1393  9:36 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

سلام جناب خدایی صبح بخیر

میدونستم چقدر برای رسیدن این روز لحظه شماری کردید و چون ادم انتقاد پذیری هستید و تو این چند روز تلاش کردید که دوستان بیان و انتقاد کنن و جایزه دریافت کنن گفتم یه انتقادی بکنم از تالارتونcheeky

با اجازه شما بریم سروقت انتقادات:

1- یه خورده احساس میکنم تالار شما فقط دران پست گذاشته میشه جذابیت خاصی نداره مثلا فلان استان دریاچه داره کوه داره و فقط به همین موارد بسنده میشه به نظرم بهتره در هر استانی یه تاپیکی ایجاد بشه که دوستانی که به این استانها سفر کردن بیان و از خاطراتشون برای بقیه کاربران بگن

2- همونطور که دوستان گفتن مسابقه برگزار بشه (نه مثل مسابقات قبل که حدس زدن عکس باشه دیگه قدیمی شده) البته همراه با جایزه تا شرکت کنندگان بیشتری جذب بشنcheeky

خوب منم یه خورده سرم اداره شلوغه فعلا به این سوالات پاسخ بدید تا برم رئیسم اخراجم نکرده برمیگردم

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 5 مهر 1393  9:43 AM
تشکرات از این پست
borkhar khodaeem1 sayyed13737373 salma57 amirali123 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

ديگه داداش خدايي ميبيني كه من هر چي مينويسم حذف ميكنند ولي اين رو ديگه قانوني مينويسم كه  ديگه حداقل يه اثر از امير علي محبوب دلها اينجا باشه

1- اول اينكه يه تشكر ميكنم كه واقعا مديريت بسيار خوبي رو تو تالارتون داريد و ان شاء آلله خواهيد داشت

2- اگه مسابقه ترتيب بدين فكر كنم مراجعه كننده بيشتر بشه و اسامي كاربران برتر رو هم بزاريد عاليه عالي ميشه

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 5 مهر 1393  10:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

سلام جناب خدایی صبح بخیر سلام آبجی یاس ، صبح شما هم بخیر

میدونستم چقدر برای رسیدن این روز لحظه شماری کردید و چون ادم انتقاد پذیری هستید و تو این چند روز تلاش کردید که دوستان بیان و انتقاد کنن و جایزه دریافت کنن گفتم یه انتقادی بکنم از تالارتونcheeky   آره خیلی لحظه شماری میکردم cheeky من کلا انتقاد رو دوست دارم و انتقاد منو cool

با اجازه شما بریم سروقت انتقادات: بریم crying

1- یه خورده احساس میکنم تالار شما فقط دران پست گذاشته میشه جذابیت خاصی نداره مثلا فلان استان دریاچه داره کوه داره و فقط به همین موارد بسنده میشه به نظرم بهتره در هر استانی یه تاپیکی ایجاد بشه که دوستانی که به این استانها سفر کردن بیان و از خاطراتشون برای بقیه کاربران بگن . ممکنه دوستان شعرهای مورد دار استفاده کنن مثلا :  خاطرات شمال محاله یادم بره ، اون همه شور و حال محاله یادم بره cheeky  به نظر من تاپیک تعریف کردن خاطرات سفر رو میشه تو تالار گفتگوی آزاد هم ایجاد کرد

2- همونطور که دوستان گفتن مسابقه برگزار بشه (نه مثل مسابقات قبل که حدس زدن عکس باشه دیگه قدیمی شده) البته همراه با جایزه تا شرکت کنندگان بیشتری جذب بشنcheeky آره باید یک مسابقه توووووپ راه بندازم . جایزه ویژه اش هم میخوام : سفر به مشهد مقدس البته پای پیاده بزارم  cheeky

خوب منم یه خورده سرم اداره شلوغه فعلا به این سوالات پاسخ بدید تا برم رئیسم اخراجم نکرده برمیگردم  کار مهمتره آبجی خدانکرده اخراج میشین ها wink  به کارتون برسین 

شنبه 5 مهر 1393  10:06 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 yasbagheri amirali123 nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با عرض سلام مجددcrying

جناب خدایی یه پیشنهادی هم داشتم

اگه امکان داره یه سری تاپیکهای ویژه همراه با امتیاز  اجرا بشه تو تالار گردشگری و در برترینها انجمن نمایش داده بشه تا دوستان بیان و در این تاپیکها شرکت کنن

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

شنبه 5 مهر 1393  10:11 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 khodaeem1 amirali123 borkhar nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

ديگه داداش خدايي ميبيني كه من هر چي مينويسم حذف ميكنند ولي اين رو ديگه قانوني مينويسم كه  ديگه حداقل يه اثر از امير علي محبوب دلها اينجا باشه

الهی ..... نازی نازی گل پیازی . اگه همه پستاتو حذف کنم مهرتو از دلم چه جوری میخوان حذف کنن ؟!! surprisecheekywink

1- اول اينكه يه تشكر ميكنم كه واقعا مديريت بسيار خوبي رو تو تالارتون داريد و ان شاء آلله خواهيد داشت  مرسی امیرعلی جون . لطف داری

2- اگه مسابقه ترتيب بدين فكر كنم مراجعه كننده بيشتر بشه و اسامي كاربران برتر رو هم بزاريد عاليه عالي ميشه  چشم . همه دوستان پیشنهاد مسابقه دادن . باید یه مسابقه راه بندازم که هفت تا مسابقه از تالار گردشگری بزنه بیرون wink به فکر مسابقه هستم امیرجون . اسامی کاربران برتر هر ماه اعلام میشه

شنبه 5 مهر 1393  10:12 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123 borkhar nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

با عرض سلام مجددcrying سلام مجدد آبجی . یه وخت اخراج نشین cool

جناب خدایی یه پیشنهادی هم داشتم بفرمائید سرتا پام گوشه !!!

اگه امکان داره یه سری تاپیکهای ویژه همراه با امتیاز  اجرا بشه تو تالار گردشگری و در برترینها انجمن نمایش داده بشه تا دوستان بیان و در این تاپیکها شرکت کنن

یه سری تاپیک ویژه ؟؟؟؟ مفهوم نیست. منظورتون غیر از مسابقه ست ؟؟‌ angry 

شنبه 5 مهر 1393  10:20 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 yasbagheri amirali123 borkhar salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وخداقوت همکارودوست وهمشهری گرام

زیادوقتتونمی گیرم منم چندتاپیشنهادداشتم:

1- یه پستی تعریف بشه ودراون به معرفی سایتهای گردشگری پرداخته بشه.

2- یه گردشگری مجازی واسمون راه بندازیدچون فرصت وهزینه فیزیک یوواقعیشونداریم.

یه انتقادکوچولوهم دارم واون اینکه:

درتالارت تاپیک ویژه نداری

موفق باشی.خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 5 مهر 1393  10:20 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 khodaeem1 amirali123 borkhar salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها