0

ترشی لیته انبه

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی لیته انبه

ترشی لیته انبه

مواد لازم

•    دو عدد انبه درشت     

•    يك بسته تمر هندي     

•    يك پيمانه سركه     

•    يك قاشق چايخوری فلفل قرمز دارچين     

•    دو قاشق مرباخوري سياه دانه     

•    دو قاشق غذاخوري تخم گشنيز آسياب شده     

•    نمک

 

طرز تهیه انواع ترشی, انواع ترشی خوشمزه, طرز تهیه ترشی,


طرز تهيه

1.    ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم.

2.     سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم.

3.    در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 30 شهریور 1393  8:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها