به گزارش سایت خبری ورزش ما، بهرام افشار زاده دبیر کل سابق کمیته ملی المپیک که در رقابتهای بازیهای آسیایی حضور دارد، در گفتوگو با خبرنگار در مورد موضوعات مختلف به صحبت پرداخت که مشروح آن را در زی میخوانید:
آقای افشارزاده! چند روز است در اینچئون به سر میبرید؟
2، سه روز پیش از آغاز رقابتها به اینچئون رسیدم. از دو روز قبل نیز جلسات مختلفی را در خصوص رقابتهای المپیک و بازیهای آسیایی داتیم. توماس باخ، رئیس کمیته بین المللی المپیک برنامه های 4 سال آینده را مشخص کرد. او شاخص هایی را از جمله توجه به جوانان و نوجوانان را مطرح کرد و تاکید داشت که آموزش در راس کارها باشد. روسای کمیتهها نیز گزارشهایی را ارائه دادند.
شما در مورد چه مسائلی صحبت کردید؟
من هم گزارش کتابهای آموزشی مانند، جودو، کشتی، دوومیدانی را مطرح کردم. البته این کتابها از قبل تایید شده بود، چون ارائه کرده بودیم.
چرا کرهایها میزبانی ضعیفی را در این دوره از بازیهای آسیایی دارند؟
اینچئون از لحاظ سیستماتیک آمادگی برگزاری بازیها را ندارد و سطحش خیلی پایین تر از دوره قبل است. سالنهای مسابقات نسبت به هم خیلی دور هستند و من همان روز اجلاس هم مصاحبه تندی را در این خصوص انجام دادم.
چرا برخلاف آنچه همه فکر میکردند که کره باید بهترین میزبانی را داشته باشد، اینطور نبوده است؟
به هرحال کشور برگزار کننده مسابقه باید انگیزه لازم را داشته باشد. آنها المپیک و بازیهای آسیایی را قبلا برگزار کردهاند و الان آن شو و علاقه دیگر نیست. گوانگجو مانند باغ بزرگی بود که تزئینات خوبی داشت، اما اینچئون متاسفانه اینطور نیست.
خبرنگاران هم مشکلات زیادی از لحاظ امکانات و حمل و نقل دارند.
کاملا مشخص اسیت و ما این موضوع را میدانیم و فکر میکنم باید تمهیداتی اندیشیده میشد.
اگر این مسابقات در ایران با این شکل برگزار میشد، هجمههای زیادی را وارد میکردند، اما چرا کسی به کرهایها ایراد نمیگیرد؟
اعتراض میشود، اما آنها گوش نمیکنند و بی تفاوت هستند. آنها به تعهدات اولیه خود که میزبان شدند، عمل نکردند. قبل از آغاز بازیها جای دیگری را به ما نشان داده بودند. برگزاری مسابقات در شرق آسیا مانند چین و ژاپن و خود کره فوق العاده بوده، اما نمیدانیم این دوره چه اتفاقی افتاده است. از امروز مسابقات سنگین تر میشود و از خبرنگاران هم میخواهیم تلاش بیشتری کنند و سختیها را فراموش کنند.
امکاناتی که به خبرنگاران داده شده برخلاف تعهدات میزبان است. چون آنها باید تمام شرایط از جمله، دوربین، تلویزیون، اینترنت و حمل و نقل را به خوبی در اختیار خبرنگاران قرار دهند، اما اینطور نیست.
شرایط کاروان ایران را چطور ارزیابی میکنید، با توجه به اینکه تاکنون مدالی نگرفتهایم؟
در جودو بدشانس بودیم، اما از امروز مدال آوریها آغاز میشود. در ووشو و قایقرانی شانس مدال داریم.
بحث فوتبال داغ است، نتایج تیم امید چگونه بود؟
نتایج خوبی کسب نشد. من با کفاشیان صحبتهایی داشتم، اما نه به صورت تحلیل و بررسی نتایج. کفاشیان شوخی و جدیاش مشخص نیست (با خنده)
پیش بینیتان از تعداد مدالهای ایران چیست؟
زود است در این خصوص صحبت کنیم و باید چند روز دیگر نظر بدهیم.
چه زمانی به ایران باز میگردید؟
در تهران هم گرفتاریهای زیادی دارم و فکر میکنم دو، سه روز دیگر بازگردم.
استقلال هم در دیدار با فولاد شکست خورد، به عنوان مدیرعامل باشگاه نظرتان در این خصوص چیست؟
بدشانسی آوردیم و دقایق آخر گل خوردیم. بازی خوبی را انجام دادیم. به هرحال خدا ما را برای حرص و جوش آفریده است!
با قلعه نویی تماسی داشته اید؟
من هر روز با او صحبت میکنم. در ارتباط هستیم و مسائل و مشکلات را رصد میکنم.
دو شکست پیاپی را داشتید، آیا در مورد جریمه تصمیمی گرفتهاید؟
خودم اعلام کردم، فعلا صحبت از جریمه نشود. به هرحال فوتبال است. خوب بازی میکنید و با بدشانسی گل میخورید و نمیتوان جلوی این اتفاقات را گرفت.