0

مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

پاسخ به:مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

نقل قول aftabm

سلام  

چقدر برای خانواده در هفته وقت می زارید؟

چه کسی پیشنهاد طلبگی را به شما داده؟

غیر ازشهرهای مذهبی و ( شمال که والدین شما تشریف دارند) بهتربن شهر مورد علاقه کدام شهر یا استا ن می باشد؟چرا؟

با سلام به شما دوست عزیز

1- متاسفانه کثرت اشتغالات مانع بزرگیه برای من! صبح ها تدریس دارم بعد میام راسخون تا 5 بعد از ظهر، بعدش هم باید دو تا سایت دیگه رو اداره کنم و ضمنا درس های روز بعد رو هم برای تدریس آماده کنم! کارهای جنبی هم الی ما شاء الله !!! با این همه سعی می کنم یک ساعت در روز وقت بذارم. و البته جمعه ها هم در خدمت خانواده ایم.

2- هیچ کس! اتفاقا همه پیشنهاد میدادن که برم دانشگاه!!! (آخه بچه درس خون بودم و معدلم تو مدرسه همیشه بالا بود) خودم یقین کردم که باید برم حوزه. و امروز خوشحالم از تصمیمی که گرفتم.

3- من بسیاری از شهرها رو ندیدم ولی تو ایامی که شمال بودم همیشه دوست داشتم اصفهان و شیراز رو از نزدیک ببینم. ( اصفهان رو بخاطر آثار باستانیش و شیراز رو به عشق حافظ.) توفیق دیدار از اصفهان حاصل شد ولی شیراز رو هنوز ندیدم!!!

کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
شنبه 29 شهریور 1393  1:02 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar salma57 rasekhoon_m moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول aftabm

سلام  

چقدر برای خانواده در هفته وقت می زارید؟

چه کسی پیشنهاد طلبگی را به شما داده؟

غیر ازشهرهای مذهبی و ( شمال که والدین شما تشریف دارند) بهتربن شهر مورد علاقه کدام شهر یا استا ن می باشد؟چرا؟

راستی یادم رفت بپرسم شما از کجا میدونید که والدین من شمال هستند؟! cool

شنبه 29 شهریور 1393  1:21 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar salma57 rasekhoon_m moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول farshon

باسلام به حاج آقاعزتی

واماسئوالات این حقیر:

1- میشه بفرماییدچرابخش مقالات راه اندازی نمیشه باوجودیکه بخشی ازعنوان مسئولیتتون دراین راستاست؟

2- چقدرمنودوست دارید؟

3- ایکاش چهره خندان شمارومنم میتونستم درآواتارم استفاده کنم حاج آقانظرتون دررابطه باتالارلطیفه وطنزبگید:

4- چقدرمطالعه درموردمحتوی سایت دارید؟

5- آدرس جدیدخونه آقای منتظمی روبه من می گید؟ خخخخخ

با سلام به شما دوست عزیزم

1- بخش ارسال مقالات به شکل قدیمی قابلیت ادامه دادن نداشت. متاسفانه بعلت عدم رعایت قوانین از سوی کاربران قسمت ارسال مقاله بجای اینکه مفید باشد مضر بود (توضیحش طولانی است و قدیم تر ها در پاسخ به بعضی کاربران انجمن مفصل پاسخ داده بودم) اما قرار شد با شکل جدید ادامه پیدا کند. در حال حاضر واحد مقالات کاملا آماده‌ی پذیرش مقاله از سوی کاربران است. ولی مشکل از برنامه نویسی است. واحد برنامه‌نویسی هنوز قسمت مربوط به ارسال مقاله را آماده نکرده است. اگر مسأله‌ی فنی حل شود از جانب ما مشکلی نیست.

2- ما که ارادت داریم خدمت جناب فرشون smiley

3- خخخخخ در مورد قسمت دوم سوالتون: قدیما میگفتن دروغگو دشمن خداست! منم اگه بخوام راستشو بگم، راستش اینه که تا حالا به تالار طنز سر نزدم! frown البته به خیلی از تالارهای دیگه هم سر نزدم. دلیلشم اینه که وقت کافی برای رسیدگی به اموری که زیر نظر خودم هستن رو ندارم چه برسه به سرکشی به قسمت های دیگه!!! sad

4- سوالتون مبهمه! منظور از مطالعه در مورد محتوای سایت چیه؟

5- حاج آقا منتظمی قراره دعوتمون کنه! wink همین که سرشون آوار شدیم آدرسو به شما هم میدیم. smiley

شنبه 29 شهریور 1393  1:30 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 namebaran ali_kamali ravabet_rasekhoon farshon aftabm voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

سلام حاج آقای عزتی . خسته نباشید و بسیار ممنون و متشکر که به سوالات کاربران با دقت و حوصله و با نشاط جواب میدهید. خیلی ممنون که صندلی داغ پویا و پر شوری دارید.

با اجازه از حضرت عالی میرم سراغ سوالات

1- .  شما بچه کجا  هستین ؟

2- دوم اینکه شما که رفتید اصفهان آیا مدیران راسخون برای اسکان شما قدمی برداشتن ؟ 

3- شما فکر نمیکنید خودتان رو وقف کار و فعالیت کارهای بیرون خونه کردید ؟

4- اون سال های قبل یک فیلم رو هنرمند پرویز پرستویی بازی کرد . که فکر کنم اولش اجازه اکران در سینما ندادن .   شما اون موقع ملبس بودید ؟ چه حسی به فیلم داشتید ؟ آیا مفید بود فیلم به نظر شما ؟ آیا کسی به شما توهین کرد ؟

5- چرا روحانیت همیشه زیر ذره بین مردم ما هستن ؟ 

موفق باشید . و آرزوی بهترین ها برای شما و خانواده محترم تان 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 31 شهریور 1393  8:12 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m mehdi0014 namebaran aftabm nezarat_ravabet borkhar moradi92 voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام خدمت حاج آقا عزتی

1- آخرین مسافرتی که همراه با خانواده رفتید کی و کجا بوده؟

2- از چه بخش هایی از راسخون بیشتر خوشتون میاد؟

3- اگه قرار بود زمان به عقب برگرده، دوست داشتید به چه سال یا دوره ای از زندگی خودتون برگردید؟

4- وبلاگتون که خیلی هم حرفه ای روش کار می کردین اسمش چیه؟ هنوز هم در وبلاگ مطلب می نویسید؟

5- چند وبلاگ که بهش سر می زنید و مطالبش رو دنبال می کنید نام ببرید.

3- چرا راسخون اجاره لینک دادن به هیچ سایتی رو نمیده؟ حتی اگه سایت فرهنگی و خبری و ..... باشه و هیچ مشکل محتوایی نداشته باشه

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 31 شهریور 1393  10:56 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m mehdi0014 ravabet_rasekhoon namebaran aftabm nezarat_ravabet ali_kamali borkhar moradi92 voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام مجدد.

1- نظرتون راجع به اتاق چت؟

2- چرا دیگه به اتاق چت تشریف نمیارین؟ روزی بیست دقیقه تا نیم ساعت با کاربران سایت شاید خیلی سخت نباشه.

3- اخیرا در اتاق چت موضوعاتی مطرح میشه و کاربران در مورد اون موضوع بحث می کنند. اگه از شما دعوت کنیم در بعضی موضوعات به ما کمک کنید و وارد بحث با کاربران بشید قبول می کنید یا مشغله کاری این اجازه رو نمیده؟

4- اگه قرار به شرکت در بحث باشه بیشتر دوست دارید در چه موضوعاتی صحبت کنید؟ به صورت تخصصی.

5- حاج اقا منتظمی هنوز دعوت نکردن برای منزل نو؛ یا خودتون وقت نداشتید برین؟! 

موضوع اتاق چت در فردا تربیت  فرزندان (تربیت دینی فرزندان) هست. از شما دعوت می کنم فردا در این بحث شرکت کنید. خیلی وقت شما رو نمی گیریم. در حد یک ساعت. البته حاج آقا منتظمی هم همیشه با ما همراه هستند.

با تشکر

دوشنبه 31 شهریور 1393  11:07 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon aftabm nezarat_ravabet namebaran ali_kamali rasekhoon_m borkhar sayyed13737373 moradi92 voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

حاج آقاعزتی خداقوت

وامابقیه سئوالاتم:

1- چرادرسالگردراسخون سال گذشته درعکس دسته جمعی حضورنداشتین.توضیح دهید:خخخخخ

2- منظورم ازمطالعه محتوی مجموعه مطالعات جانبی وهمچنین دررابطه با شغل موردتصدی وعنوان مسئولیت جنابعالی که همون مسئول شورای محتوی است بوده کلا"منظورم اینه که اصلا"مسئول شورای محتوی راسخون یعنی چی؟ توضیح دهید:

3- من تابحال روحانی بانام"کیوان"نشنیده بودم میشه علت نام گذاری والدینتون ویاشغلی روکه انتخاب نمودینوتشریح نمایید؟

4- حاج آقاواسه ماجوونااگه یه مطلبی یاحدیثی داریدممنون میشم بیان نمایید.(من جزء جوونای 45 ساله سایتم.خخخخ)

باتشکرفراوان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 31 شهریور 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
aftabm salma57 ali_kamali ravabet_rasekhoon rasekhoon_m namebaran borkhar nezarat_ravabet sayyed13737373 moradi92 voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

سلام

1- تیم فوتبال ملی/ و باشگاهی مورد علاقه در خارج کدامند؟استقلالی هستید یا پرسپولیسی؟

2- بهترین برنامه کودکی که قبل طلبگی مشاهده کردید کدام بوده/ در حال حاضر به بچه های خودت( برنانمه های خاله ها رایا عموها را ) کدام یک را توصیه می کنید؟

3- بیشتر علاقه دارید عزیزان کاربر چه سوالاتی از شما سوال کنند|؟

دوشنبه 31 شهریور 1393  11:35 AM
تشکرات از این پست
salma57 ali_kamali ravabet_rasekhoon rasekhoon_m namebaran borkhar nezarat_ravabet sayyed13737373 moradi92 voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

1- در صورت امکان یه عکس از محل کار خودتون در راسخون بگذارید. ترجیحا خودتون هم در عکس حضور داشته باشید.

2- صندلی داغ مسئولان از ساعت 10 تا 12 اعلام شده. شما دقیقا الان کجا تشریف داشتین؟

3- محل قرار گیری صندلی داغ با صندلی محل کار خیلی تفاوت جغرافیایی دارن که اینقدر دیر رسیدید؟

4- به علت تاخیر دوست دارید چه جریمه ای براتون در نظر گرفته بشه؟ 

الف: تمدید صندلی داغ شما به مدت یک هفته دیگه

ب: حضور در صندلی داغ  در روز سه شنبه  و پنج شنبه همین هفته

ج: گرفتن یک کادو از طرف اهالی اتاق چت برای حاج آقا منتظمی بخاطر منزل نو!

د: موارد دیگه ای برای جریمه مورد نظرتون هست خودتون اضافه و اجرا کنید. 

ه: همه موارد

5- بچه هاتون تو خونه دعوا می میکنن؟! اگه نه که خوش به حالتون. اگه بله عکس العمل شما چیه؟

باز هم با تشکر

دوشنبه 31 شهریور 1393  11:44 AM
تشکرات از این پست
aftabm rasekhoon_m namebaran ali_kamali ravabet_rasekhoon borkhar nezarat_ravabet sayyed13737373 moradi92 voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول ali_kamali

سلام حاج آقای عزتی . خسته نباشید و بسیار ممنون و متشکر که به سوالات کاربران با دقت و حوصله و با نشاط جواب میدهید. خیلی ممنون که صندلی داغ پویا و پر شوری دارید.

با اجازه از حضرت عالی میرم سراغ سوالات

1- .  شما بچه کجا  هستین ؟

2- دوم اینکه شما که رفتید اصفهان آیا مدیران راسخون برای اسکان شما قدمی برداشتن ؟ 

3- شما فکر نمیکنید خودتان رو وقف کار و فعالیت کارهای بیرون خونه کردید ؟

4- اون سال های قبل یک فیلم رو هنرمند پرویز پرستویی بازی کرد . که فکر کنم اولش اجازه اکران در سینما ندادن .   شما اون موقع ملبس بودید ؟ چه حسی به فیلم داشتید ؟ آیا مفید بود فیلم به نظر شما ؟ آیا کسی به شما توهین کرد ؟

5- چرا روحانیت همیشه زیر ذره بین مردم ما هستن ؟ 

موفق باشید . و آرزوی بهترین ها برای شما و خانواده محترم تان 

با سلام به شما دوست عزیز و ممنون از لطفتون

1- بنده متولد شمال هستم (شهرستان لنگرود از استان گیلان) البته از 18 سالگی و بعد از گرفتن دیپلم به اصفهان اومدم و الان 18 ساله که مهمان مردم خونگرم اصفهان هستم.

2- من بعد از ازدواجم به راسخون اومدم. اون موقع در منزل پدر همسرم ساکن بودم.

3- تقریبا همین‌طوره اما اقتضای شغل ما همینه. بعضی شغل ها طبیعتا همین‌طور هستند. البته سعی می کنم کنار خانواده هم باشم.

4- اون موقع ملبس بودم. از خود فیلم راضی بودم ولی بعضی از مردم بجای اینکه پیام اصلی فیلم را دریافت کنند فقط روی اسم فیلم زوم کردند!!! روزهای سختی بود، اینکه توی کوچه و خیابون بهت با صدای بلند فحش بدن! خیلی سخت بود frown

5- روحانیت منتسب به پیامبر و ائمه علیهم صلوات الله هستند و ملبس به لباس آن بزرگان. کما اینکه داعیه داران دین هم هستند. لذا مردم انتظار بیشتری از ما دارند. به نظرم انتظار بیجایی نیست.

شما هم موفق باشید.

دوشنبه 31 شهریور 1393  12:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 nezarat_ravabet borkhar sayyed13737373 namebaran moradi92 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام حاج آقاخسته نباشین.

1-توراسخون نمازجماعت هم دارین؟اگه بله امام جماعت شماهستین ؟یاحاج آقامنتظمی؟laugh

2-بیشترشماسخنرانی میکنین یاحاج آقامنتظمی؟laugh

3-حاج آقابیشترمباحث سخنرانی تون روچه موضوعاتی انتخاب میکنین؟

4-گفتاری سخنرانی میکنین؟یاکلاسیک؟laughممنون

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 31 شهریور 1393  12:12 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon aftabm namebaran nezarat_ravabet sayyed13737373 moradi92 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام خدمت حاج آقا عزتی

1- آخرین مسافرتی که همراه با خانواده رفتید کی و کجا بوده؟

2- از چه بخش هایی از راسخون بیشتر خوشتون میاد؟

3- اگه قرار بود زمان به عقب برگرده، دوست داشتید به چه سال یا دوره ای از زندگی خودتون برگردید؟

4- وبلاگتون که خیلی هم حرفه ای روش کار می کردین اسمش چیه؟ هنوز هم در وبلاگ مطلب می نویسید؟

5- چند وبلاگ که بهش سر می زنید و مطالبش رو دنبال می کنید نام ببرید.

6- چرا راسخون اجاره لینک دادن به هیچ سایتی رو نمیده؟ حتی اگه سایت فرهنگی و خبری و ..... باشه و هیچ مشکل محتوایی نداشته باشه

با تشکر

با سلام به شما و تشکر از لطفتون

1- مسافرت شمال بود. عید نوروز. خیلی خوش گذشت smiley

2- طبیعتا مقالات راسخون رو بیشتر دوست دارم چون یه جورایی دستپخت خودمه. ولی اگر مجبورم کنن به انتخاب قسمت دیگری حتما انجمن رو انتخاب میکنم. کلا به ارتباط با جوان ها خیلی علاقه دارم. به همین خاطر در خیلی از شبکه های اجتماعی هم عضو هستم.

3- ای کاش می شد به سال اول طلبگی برگردم (1375) frown خیلی خیلی خیلی بهتر طلبگی می کردم.

4- من الان غیر از راسخون دو تا سایت شخصی هم دارم. لذا امکان رسیدگی به وبلاگ ها رو نداشتم. دو تا وبلاگ اصلی داشتم یکی به اسم (آب و شراب) که عاشقانه می نوشتم و کلا حذفش کردم. و دیگری به اسم (یک استکان چای داغ) که سیاسی بود. والبته الان فقط یه لاشه ازش باقی مونده smiley

5- در حال حاضر فرصت مطالعه ی وبلاگ ندارم (بیشتر مشتری سایت ها هستم) فقط به دو وبلاگ دائما سر می زنم اونم بخاطر اینکه هر دو درباره ی نقد فیلم هستند و از مطالبشون در سایت هام استفاده می کنم. وبلاگ استاد سعید مستغاثی و وبلاگ آقای امیر اهوارکی.

6- خب راسخون هم مثل هر سایتی سیاست هایی برای خودش داره که توسط هیئت مدیره اتخاذ میشه. این هم از اون سیاست هاست. البته من به شخصه موافق نیستم. راسخون باید حداقل سایت های فرهنگی رو که از بودجه ی مناسب برخوردار نیستند تحت پوشش بگیره (مثل سایت های خودم smiley )

در پناه حق موفق باشید

دوشنبه 31 شهریور 1393  12:22 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar sayyed13737373 ravabet_rasekhoon namebaran moradi92 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

بازم سلام

1-حاج آقامگه الان درس طلبگیتون روادامه نمیدین؟

2-یه سوال دیگه شمابه خاطردرستون اومدین اصفهان یا....؟

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 31 شهریور 1393  12:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 aftabm sayyed13737373 nezarat_ravabet namebaran moradi92 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول salma57

سلام مجدد.

1- نظرتون راجع به اتاق چت؟

2- چرا دیگه به اتاق چت تشریف نمیارین؟ روزی بیست دقیقه تا نیم ساعت با کاربران سایت شاید خیلی سخت نباشه.

3- اخیرا در اتاق چت موضوعاتی مطرح میشه و کاربران در مورد اون موضوع بحث می کنند. اگه از شما دعوت کنیم در بعضی موضوعات به ما کمک کنید و وارد بحث با کاربران بشید قبول می کنید یا مشغله کاری این اجازه رو نمیده؟

4- اگه قرار به شرکت در بحث باشه بیشتر دوست دارید در چه موضوعاتی صحبت کنید؟ به صورت تخصصی.

5- حاج اقا منتظمی هنوز دعوت نکردن برای منزل نو؛ یا خودتون وقت نداشتید برین؟! 

موضوع اتاق چت در فردا تربیت  فرزندان (تربیت دینی فرزندان) هست. از شما دعوت می کنم فردا در این بحث شرکت کنید. خیلی وقت شما رو نمی گیریم. در حد یک ساعت. البته حاج آقا منتظمی هم همیشه با ما همراه هستند.

با تشکر

علیکم السلام مجدد smiley

1- خیلی خیلی خوبه. چندبار بهش سر زدم. تو جواب یکی از سوال های قبلیتون نوشتم که خیلی به شبکه های اجتماعی و ارتباط زنده با جوان ها علاقه دارم. اتاق چت راسخون تنها جائیه که چنین وضعیتی داره. البته چند بار که اومدم دوستان تحویلم نگرفتن منم قهر کردم smiley

2- قبل از دیدن سوال دوم شما پاسخ سوال اول رو که می دادم خود به خود پاسخ این سوال هم داده شد smiley

3- طبیعتا من کارمند ساعتی راسخون هستم و تو ساعاتی که اینجا هستم باید مسئولیت های محوله رو انجام بدم. اما اگر مدت کوتاه باشه و مباحث خیلی عمیق و تخصصی نباشه حتما شرکت می کنم. (البته تذکر دادم که فعلا با اتاق چت قهرم. دوستان باید بیان منّت کشی اونوقت شاید قبول کردم. smiley )

4- موضوع خاصی که الان توی ذهنم نیست. هر موردی رو جداگانه میشه بررسی کرد. (من اساسا آدم خیلی محتاطی هستم smiley )

5- نه آقا! چه دعوتی؟! هنوز دعوت نکردن. من از همین جایگاه مراتب اعتراض خودم رو اعلام می کنم. حاج آقا دعوت کن دیگه! چند پرس چلو کباب و جوجه کباب و یه برّه ی ناقابل که این همه تعلل نداره wink

ان شاء الله. در پناه حق موفق باشید

دوشنبه 31 شهریور 1393  12:30 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon aftabm sayyed13737373 nezarat_ravabet borkhar namebaran moradi92 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول farshon

باسلام واحترام

حاج آقاعزتی خداقوت

وامابقیه سئوالاتم:

1- چرادرسالگردراسخون سال گذشته درعکس دسته جمعی حضورنداشتین.توضیح دهید:خخخخخ

2- منظورم ازمطالعه محتوی مجموعه مطالعات جانبی وهمچنین دررابطه با شغل موردتصدی وعنوان مسئولیت جنابعالی که همون مسئول شورای محتوی است بوده کلا"منظورم اینه که اصلا"مسئول شورای محتوی راسخون یعنی چی؟ توضیح دهید:

3- من تابحال روحانی بانام"کیوان"نشنیده بودم میشه علت نام گذاری والدینتون ویاشغلی روکه انتخاب نمودینوتشریح نمایید؟

4- حاج آقاواسه ماجوونااگه یه مطلبی یاحدیثی داریدممنون میشم بیان نمایید.(من جزء جوونای 45 ساله سایتم.خخخخ)

باتشکرفراوان

با سلام به شما دوست عزیز

1- من هم توی عکس ها با دوستان بودم انگار. البته انگار یه عکس دسته جمعی بود که موقع گرفتنش من توی موسسه حضور نداشتم لذا نشد عکس بگیرم.

2- مطالعه که تمام زندگی منو تشکیل میده. smiley (باید یه عکس از کتابخونه ی منزل بذارم) دوستان واحد محتوا هم همین طور. ما کسانی رو تو واحد محتوا داریم که هرکدوم برای خودشون وزنه ای هستند. ما دوستانی داریم که به چند زبان تسلط دارند (حتی زبان های قدیمی مثل یونانی باستان و زرتشتی و سریانی!) اهل نوشتن مقاله و کتاب هستند و...

مسئول محتوا یعنی مسئول محتوا دیگه! smiley تمام مقالات و ویژه نامه های سایت زیر نظر اینجانب قرار دارند. در مورد محتوای بعضی از صوت و فیلم ها و نرم افزار ها و طراحی ها هم که نیاز به نظر کارشناس دینی داشته باشه نظر میدیم. کلا فضولیم دیگه smiley

3- ماجرای نام کیوان مفصله! خلاصش اینه که قرار بود اسم ما ابوالفضل باشه ولی با شیطنت کارمند «طاغوتی» ثبت احوال شدیم کیوان!!!

البته الان هم در منزل و در میان فامیل نام بنده «مصطفی» است. کیوان فقط نام شناسنامه ای است!

4- نمیدونم چی بگم که صرفا شعار نباشه! ولی باید قدر جوونی رو دونست! اینم یه بیت از یه غزلی که قدیما گفته بودم:

عمر گذشت و به درازا کشید  ...  قصه‌ی آدم شدنم ، پیر کو؟

در پناه حق موفق باشید

دوشنبه 31 شهریور 1393  12:42 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 namebaran ravabet_rasekhoon borkhar moradi92 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 farshon architect0811 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها