نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام خدمت حاج آقا عزتی
1- آخرین مسافرتی که همراه با خانواده رفتید کی و کجا بوده؟
2- از چه بخش هایی از راسخون بیشتر خوشتون میاد؟
3- اگه قرار بود زمان به عقب برگرده، دوست داشتید به چه سال یا دوره ای از زندگی خودتون برگردید؟
4- وبلاگتون که خیلی هم حرفه ای روش کار می کردین اسمش چیه؟ هنوز هم در وبلاگ مطلب می نویسید؟
5- چند وبلاگ که بهش سر می زنید و مطالبش رو دنبال می کنید نام ببرید.
6- چرا راسخون اجاره لینک دادن به هیچ سایتی رو نمیده؟ حتی اگه سایت فرهنگی و خبری و ..... باشه و هیچ مشکل محتوایی نداشته باشه
با تشکر
با سلام به شما و تشکر از لطفتون
1- مسافرت شمال بود. عید نوروز. خیلی خوش گذشت
2- طبیعتا مقالات راسخون رو بیشتر دوست دارم چون یه جورایی دستپخت خودمه. ولی اگر مجبورم کنن به انتخاب قسمت دیگری حتما انجمن رو انتخاب میکنم. کلا به ارتباط با جوان ها خیلی علاقه دارم. به همین خاطر در خیلی از شبکه های اجتماعی هم عضو هستم.
3- ای کاش می شد به سال اول طلبگی برگردم (1375) خیلی خیلی خیلی بهتر طلبگی می کردم.
4- من الان غیر از راسخون دو تا سایت شخصی هم دارم. لذا امکان رسیدگی به وبلاگ ها رو نداشتم. دو تا وبلاگ اصلی داشتم یکی به اسم (آب و شراب) که عاشقانه می نوشتم و کلا حذفش کردم. و دیگری به اسم (یک استکان چای داغ) که سیاسی بود. والبته الان فقط یه لاشه ازش باقی مونده
5- در حال حاضر فرصت مطالعه ی وبلاگ ندارم (بیشتر مشتری سایت ها هستم) فقط به دو وبلاگ دائما سر می زنم اونم بخاطر اینکه هر دو درباره ی نقد فیلم هستند و از مطالبشون در سایت هام استفاده می کنم. وبلاگ استاد سعید مستغاثی و وبلاگ آقای امیر اهوارکی.
6- خب راسخون هم مثل هر سایتی سیاست هایی برای خودش داره که توسط هیئت مدیره اتخاذ میشه. این هم از اون سیاست هاست. البته من به شخصه موافق نیستم. راسخون باید حداقل سایت های فرهنگی رو که از بودجه ی مناسب برخوردار نیستند تحت پوشش بگیره (مثل سایت های خودم )
در پناه حق موفق باشید