0

مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

باسمه تعالی

ضمن سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی راسخونی های عزیز بخصوص علاقه مندان به برنامه ی صندلی داغ

حجت الاسلام والمسلمین عزتی، مسئول محترم مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان این هفته هستند، اطلاعات بیش تر را از خودشان خواهیم پرسید.

صندلی داغ راسخونی ها

نکات قابل توجه:

1- به جهت کثرت مشغلات مسئولین سایت، مشارکت کنندگان باید سوالات خود را در روز های زوج از ساعت 10 لغایت 12 صبح ارسال نمایند، بدیهی است سوالات خارج از این محدوده زمانی پاسخگویی نخواهد شد.

2- رعایت سایر قوانین برنامه صندلی داغ مطابق با بند ب "ثبت نام در برنامه صندلی داغ/ کلیک کنید!!!"  الزامی است.

از ایشان می خواهیم که به سؤالات زیر پاسخ دهند:

1. خودتان را برای دوستان معرفی بفرمایید.

2. از چه زمانی در راسخون مشغول به کار شدید؟

3. نحوه ی آشناییتان با این مؤسسه چگونه بود؟

4. آیا متاهل هستید؟

5. بهترین خاطره ای را که تا به حال در مؤسسه ی راسخون تجربه کرده اید را بیان فرمایید.

با سپاس فراوان از میهمان گرامی این هفته و شما کاربران گرامی که با حضور پررنگ خود، برنامه را هر چه داغ و داغ تر خواهید کرد.

شنبه 29 شهریور 1393  10:34 AM
تشکرات از این پست
borkhar farshon mehdi0014 namebaran salma57 sayyed13737373 09303495228 architect0811 nargese_montazer yarabyarabyarab aftabm rasekhoon_m moradi92 shayesteh2000 ali_kamali voiceofrain khodaeem1 sadegh936ali nazaninfatemeh
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:مسئول مقالات و محتوای سایت راسخون، میهمان صندلی داغ

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حاج آقا عزتی

1. بنظر شما سرمایه اصلی سایت چیست ؟

2- بزرگترين درسي كه در زندگيتون گرفتين چي بوده؟

3- اگه بخواهید یه جمله کوتاه به کاربران راسخون بگین، چیه؟

4- مهمترین نقطه ضعف و قوت راسخون رو در چه چیزی می بینید؟

با تشکر

شنبه 29 شهریور 1393  11:11 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon namebaran sayyed13737373 architect0811 09303495228 nargese_montazer borkhar flatrone1940 aftabm moradi92 shayesteh2000 rasekhoon_m ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مسئول محترم مقالان و محتوای سایت راسخون.
1- قبل از ورودتون به راسخون کجا فعالیت داشتید؟
2- چند فرزند دارید؟ نام هاشون؟ سنشون؟
3- در موسسه با چه کسی هم اتاقی هستید؟ با چه کسی بیشتر از بقیه صمیمی هستید؟
4- اگر امروز عذرتون رو از موسسه بخواهند!!! عکس العملتون چیه؟!
5- تا حالا به صندلی داغ مسئولان راسخون سر زدین؟

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 29 شهریور 1393  11:16 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sayyed13737373 salma57 09303495228 architect0811 mehdi0014 borkhar aftabm shayesteh2000 rasekhoon_m ali_kamali voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

از ایشان می خواهیم که به سؤالات زیر پاسخ دهند:

1. خودتان را برای دوستان معرفی بفرمایید.

2. از چه زمانی در راسخون مشغول به کار شدید؟

3. نحوه ی آشناییتان با این مؤسسه چگونه بود؟

4. آیا متاهل هستید؟

5. بهترین خاطره ای را که تا به حال در مؤسسه ی راسخون تجربه کرده اید را بیان فرمایید.

با سلام به همه‌ی راسخونی‌های عزیز و تشکر از دوستان عزیز روابط عمومی

اما پاسخ سوالات شما:

1- کیوان عزتی، مدیر محتوای سایت راسخون، کافیه؟ wink

2- از سال 1387 تا الان (البته در این هفت سال یک فاصله‌ی یک سال و نیمه حضور نداشتم. ظاهرا سال 90 بود! دقیق یادم نیست smiley )

3- دوست مشترکی اینجانب را به حاج آقای سجادی (مدیرعامل محترم سایت) معرفی کرد. همین دیگه! امان از پارتی wink

4- طبیعتا smiley

5- لحظه لحظه‎‌ی حضورم در راسخون مشحون از خاطرات خوب است (به این میگن یه جواب کلیشه‌ای و دهان پُر کن! برای فرار از پاسخ!!!)

کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
شنبه 29 شهریور 1393  11:36 AM
تشکرات از این پست
salma57 09303495228 sayyed13737373 architect0811 mehdi0014 borkhar aftabm rasekhoon_m moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مسئول محترم مقالان و محتوای سایت راسخون.
1- قبل از ورودتون به راسخون کجا فعالیت داشتید؟
2- چند فرزند دارید؟ نام هاشون؟ سنشون؟
3- در موسسه با چه کسی هم اتاقی هستید؟ با چه کسی بیشتر از بقیه صمیمی هستید؟
4- اگر امروز عذرتون رو از موسسه بخواهند!!! عکس العملتون چیه؟!
5- تا حالا به صندلی داغ مسئولان راسخون سر زدین؟

با سلام به شما دوست عزیز

1- منظور از فعالیت رو متوجه نمیشم. خیلی کلی هستش. اگه منظور فعالیت اینترنتیه قبل از راسخون وبلاگ نویس بودم. کمی تا قسمتی هم مشهور در وبلاگ نویسی!

2- سه تا. فاطمه امسال اول دبیرستانه. علی کلاس دوم ابتداییه. مهدی هم دو سالشه smiley

3- با دوستان مقالات هم اتاقی هستم. (آقایان کامرانی، درویشی، فقیهی، مظاهری، علوی) ما با همه رفیقیم (پاسخ دیپلماتیک)

4- وسایل روی میزم رو جمع می کنم و میرم یه موسسه‌ی دیگه (چه بی احساس!)

5- بله، یکی دو مرتبه

شنبه 29 شهریور 1393  11:45 AM
تشکرات از این پست
architect0811 sayyed13737373 salma57 mehdi0014 borkhar flatrone1940 aftabm rasekhoon_m moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول mehdi0014

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حاج آقا عزتی

1. بنظر شما سرمایه اصلی سایت چیست ؟

2- بزرگترين درسي كه در زندگيتون گرفتين چي بوده؟

3- اگه بخواهید یه جمله کوتاه به کاربران راسخون بگین، چیه؟

4- مهمترین نقطه ضعف و قوت راسخون رو در چه چیزی می بینید؟

با تشکر

سلام عرض می کنم خدمت شما دوست عزیز

1- اولین و مهمترین سرمایه کاربران ثابت و دائمی ما هستند (بی تعارف گفتم)

2- سوال خیلی کلی شد! ولی عرض کنم خدمتتون: چند روز پیش موقع اصلاح متوجه شدم که دیگه نمیتونم موهای سفیدم رو از ته کوتاه کنم تا دیده نشن! (تعدادشون زیاد شده) انگار دارم پیر میشم frown

3- میگم: انصافا راسخون سایت خوبیه. چیزهایی اینجا براتون آماده می کنیم که هیچ سایت دیگه ای نداره. اما متاسفانه توی تبلیغ برای کارهامون ضعیف عمل می کنیم!!!

4- همون که تو سوال قبل گفتم. راسخون محتوای خیلی غنی داره. اونم برای همه ی سطوح. هیچ سایتی اینطور نیست. اما نقطه‌ی ضعف مهمش دوتاس: اول: ضعف تبلیغات دوم: عدم ارتباط محکم و دائمی با کاربران

شنبه 29 شهریور 1393  11:52 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 architect0811 salma57 sayyed13737373 nargese_montazer borkhar flatrone1940 aftabm moradi92 namebaran shayesteh2000 rasekhoon_m ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول architect0811

سلام و عرض ادب

1. سوالی که دارم اینکه به نظر شما کابرای 7 ساله ی سایت کجا هستند ؟ چه اتفاقی افتاده که درسایت حضور ندارند ؟ ؟ ؟

2.آیا با تلاش دلسوزانه و بی وقفه ی مسئولین و کارمندان سایت ، بدون حضور کاربران هفت ساله میتوان به آرمان و هدف نهایی راسخون در سایت دست یافت یا خیر ؟

3. به نظر شما از بین 2 مدیر خوب و خوب تر کدام یک لایق مدیریت هستند ؟

4. به نظر شما اگر مدیری در برابر اعتراض کاربرها سکوت پیشه نکند و حتی برای رضایت کاربران  استعفا بدهد ، همانند 2 سال پیش راسخون در همین تاریخ ، برای این کار چه اسمی میتوان گذاشت ؟ شرافت ؟ انسانیت ؟ آرمان ؟ علاقه ؟ فداکار ؟ ...؟ ...؟ ...؟

5. در آخر هم میخواستم  از شما سوال کنم که کمال چیست  ؟

با احترام

با سلام به شما دوست عزیز

1- در پاسخ به دوست دیگری هم عرض کردم که یکی از مهم ترین نقطه ضعف های سایت راسخون مبحث ارتباط با کاربرانه. سایت های دیگه ای رو میشناسم که خیلی محتوای ضعیف تری دارند اما بخاطر بها دادن به کاربر (بقول خودمون قربون صدقه‌ی کاربر رفتن) در جذب و حفظ کاربر از ما موفق تر عمل می کنند. در جلسات مسوولین راسخون هم بنده چندین بار این مشکل رو مطرح کردم. البته این مشکل رو متوجه شخص خاص یا واحد خاصی نمیدونم. کثرت اشتغالات واحد روابط عمومی بهشون امکان ارتباط بیشتر با کاربران رو نمیده. و ممکنه خستگی ناشی از کثرت اشتغال باعث بشه هنگام ارتباط با یک کاربر لبخند از گوشه‌ی لبشون کنار بره. پیشنهاد مشخص من برای رفع حل این مشکلات اینه که یا قسمت انجمن از روابط عمومی جدا بشه یا اینکه کارمندان بیشتری به قسمت روابط عمومی اضافه بشن. فکر کنم اینجوری مشکل حل بشه.

2- یقیناً بدون حضور کاربران ثابت و قدیمی هیچ سایتی موفق نیست.

3- جواب روشنه. smiley

4- مدیر اینچنینی حتماً مدیر لایقی است. بنده به عنوان یک مدیر در سایت راسخون دوست دارم چنین مدیری باشم.

5- کمال انسان در لقاء الله است و بس. (این دیگه شعار نبودا ، واقعیت بود) ان شاء الله همگی با هم به اینجا برسیم.

موفق باشید

شنبه 29 شهریور 1393  12:05 PM
تشکرات از این پست
architect0811 borkhar flatrone1940 sayyed13737373 mehdi0014 aftabm rasekhoon_m moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام حاج آقاخسته نباشین.

چقدرحاج آقاشمابرامن آشناهستین.laugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 29 شهریور 1393  12:10 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 aftabm rasekhoon_m moradi92 namebaran ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول borkhar

سلام حاج آقاخسته نباشین.

چقدرحاج آقاشمابرامن آشناهستین.laugh

عرض سلام و ادب خدمت شما

نمیدونم والا ، چی بگم؟ smiley

شنبه 29 شهریور 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
architect0811 borkhar salma57 sayyed13737373 aftabm rasekhoon_m namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

دوباره سلام

حاج آقا انصافا هر وقت به آواتار شما نگاه میکنم از خنده ی زیاباتون لبخند به لبم میشینه

اما سوال :

به نظر شما نماز شب بیشتر حال آدمو خوب میکنه یا دعا کردن ، دعای با توجه برای همه ی انسانها ؟

چرا صندوق پیامتون فعال نیست ؟ شاید کسی کارتون داشته باشه ؟

میخواستم بپرسم  اگر کسی گفت من به کارم عشق دارم یعنی دقیقا چه جوریه ؟

شنبه 29 شهریور 1393  12:22 PM
تشکرات از این پست
aftabm rasekhoon_m namebaran shayesteh2000 ali_kamali khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

من هم یکی دو سوال دارم البته  نیاز به پاسخگویی از جانب شما نیست

من چون دیدم بعضی از کاربران با سمت و سو دارن سوال می پرسن و قرار بود مساله رو خاتمه بدن و ندادن این بحث روادامه دادم.

1- اگر مدیری در جایی مثل راسخون مشغول به فعالیت باشه ولی به دلیل مشغله کاری که براش پیش میاد مجبور به ترک بشه. و بعد از دو سال برگرده و خواهان استعفای کسی باشه که جایگزین وی شده این کار اسمش چیه؟ انسانیت؟ مدیریت؟ لیاقت؟ ........

2- آیا کاربرانی که همزمان با رفتن مدیر قبلی غیبشون میزنه و اصلا به سایت سر نزدن (حالا به هر دلیلی) این حق رو دارن که مدیر فعلی رو زیر سوال ببرند و تمام کاستی های سایت رو به خاطر عدم حضور یک فرد خاص بدونن و خواهان استعفای مدیر فعلی باشن؟

اسم کار و عمل این کاربران چی میتونه باشه؟ 

لیاقت یک فرد برای مدیریت یک مجموعه مثل راسخون از طرف کاربرانش تعیین میشه یا از طرف مسئولین؟

با سلام به شما دوست عزیز

چون فرمودید جواب لازم نداره پس من هم جواب نمیدم smiley

البته این را هم عرض کنم که بنده اطلاع دقیقی درباره‌ی ماجرایی که شما فرمودید ندارم.

شنبه 29 شهریور 1393  12:29 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 salma57 aftabm architect0811 rasekhoon_m namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام عرض میکنم خدمت حاج آقا.

ببخشید حاجی بعضی از هر روشی برای زدن حرفاشون استفاده می کنند.

باید بگم که بنا به صحبت آقای نجاران در تالار روابط عمومی هر پستی در مورد اتفاقات اخیرزده شود حذف خواهد شد.

این صحبت در مورد تمامی تالار ها هم می باشد .

هر پستی در مورد اتفاقات اخیر در صندلی داغ توسط شما کاربران زده شود پست حذف به مسئولان مرتبط نیز نام کاربریتون گزارش خواهد شد.

لطفا کمال احترام را برای مهمان اونم از نوع طلبش رعایت نمایید

مدیر تالار پاتوق راسخونی

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 29 شهریور 1393  12:30 PM
تشکرات از این پست
salma57 aftabm borkhar rasekhoon_m namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

نقل قول architect0811

دوباره سلام

حاج آقا انصافا هر وقت به آواتار شما نگاه میکنم از خنده ی زیاباتون لبخند به لبم میشینه

اما سوال :

به نظر شما نماز شب بیشتر حال آدمو خوب میکنه یا دعا کردن ، دعای با توجه برای همه ی انسانها ؟

چرا صندوق پیامتون فعال نیست ؟ شاید کسی کارتون داشته باشه ؟

میخواستم بپرسم  اگر کسی گفت من به کارم عشق دارم یعنی دقیقا چه جوریه ؟

من هم مجددا سلام عرض می کنم

ممنون از لطفتون

در جواب سوال اول باید بگم اون چیزی که از اساتید اخلاقم یاد گرفتم اینه که سالک باید «ابن الوقت» باشه. یعنی باید عملش رو متناسب با حال روحیش انتخاب کنه. ممکنه شب بیدار بشه اما حال نماز نداشته باشه ولی حال مناجات داره. در این صورت بهتره مناجات کنه و دعا بخونه نه نماز. و......

من با نحوه ی کار کرد صندوق پیام آشنا نیستم (چه فاجعه ای!!!) مگه نیاز به فعال کردن داره؟!!! اگه نیاز داره پس دوستان روابط عمومی لطف کنند صندوق را بفعالانند!!!!!!

اما سوال سوم : من این جمله رو نمی فهمم! cool «من عاشق کارم هستم» یعنی چی؟ یعنی از فراقش دق می کنم؟!!! laugh اصلا انگار هرجا پای عشق و عاشقی میاد وسط ما لنگ می زنیم! smiley

طفیل هستی عشقند آدمی و پری ... (حضرت حافظ)

شنبه 29 شهریور 1393  12:37 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 sayyed13737373 architect0811 aftabm rasekhoon_m moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

سلام  

چقدر برای خانواده در هفته وقت می زارید؟

چه کسی پیشنهاد طلبگی را به شما داده؟

غیر ازشهرهای مذهبی و ( شمال که والدین شما تشریف دارند) بهتربن شهر مورد علاقه کدام شهر یا استا ن می باشد؟چرا؟

شنبه 29 شهریور 1393  12:52 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 farshon rasekhoon_m salma57 moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام به حاج آقاعزتی

واماسئوالات این حقیر:

1- میشه بفرماییدچرابخش مقالات راه اندازی نمیشه باوجودیکه بخشی ازعنوان مسئولیتتون دراین راستاست؟

2- چقدرمنودوست دارید؟

3- ایکاش چهره خندان شمارومنم میتونستم درآواتارم استفاده کنم حاج آقانظرتون دررابطه باتالارلطیفه وطنزبگید:

4- چقدرمطالعه درموردمحتوی سایت دارید؟

5- آدرس جدیدخونه آقای منتظمی روبه من می گید؟ خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 29 شهریور 1393  12:53 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar salma57 moradi92 namebaran shayesteh2000 ali_kamali ravabet_rasekhoon voiceofrain khodaeem1 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها