0

mehrad90 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

mehrad90 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

اولین مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرmehrad90 ،می باشد.

زمان برگذاری:

93/6/29 به مدت یک هفته در روز های فرد

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی با برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

شنبه 29 شهریور 1393  8:35 AM
تشکرات از این پست
farshon borkhar nazaninfatemeh namebaran salma57 moradi92 ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

پاسخ به:mehrad90 مهمان مدیر پاسخگو

نقل قول sayyed13737373

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

بنام خدا

با عرض سلام  ارادت خدمت کاربران محترم و عرض تشکر ویژه از جناب sayyed13737373

1- بنده محمد رضا بنی نجار هستم از گلستان

2- بنده مدیریت تالار پزشکی و سلامت را از اول مهرماه 92 برعهده دارم قبلا مدیر تالار هنر هفتم هم بودم که بعلت مشغله فراوان کاری از مدیریت آن استعفا دادم و همچنین و از همان زمان هم مدیر تالار سایر ورزشها،صفحه اول روزنامه های ورزشی، تصاویر کمیاب و خاطره انگیز،کاریکاتورهای ورزشی، و به تازگی تالار پخش زنده مسابقات ورزشی و بازیهای آسیایی اینچئون هستم

3- در خصوص نوع مدیریت بنده به تعامل سازنده و همچنین کارآمد با کاربران معتقدم به این صورت که سعی میکنم اولا به کاربران تازه وارد در خصوص نوع گذاشتن پست در زیر تالارها راهنمایی های لازم را ارائه دهم تا از مشکلات احتمالی در زیر تالارها جلوگیری گردد. همچنین سعی نمودم برنامه ها و طرح هایی را در تالارهای تحت مدیریتم انجام دهم تا ضمن اطلاع رسانی و آگاهی کاربران از مطالب بروز محیطی شاد و نشاط آور را هم برای آنها فراهم نمایم. ضمن اینکه از انتقادات و نظرات دوستان گرامی هم استفاده نمایم.

4- خب ببینید در خصوص نوع برنامه ها و طرح هایی که در آینده ممکن است حالت اجرایی به خود بگیرد من خیلی فکر میکنم و گاهی ممکن است به فراخور زمان و موضوعات روز آن برنامه ها را اجرا کنم. مثلا با شروع بازیهای آسیایی اینچئون من طرح ایجاد تالار مورد نظر را دادم تا در زمان برگزاری بازیها اطلاع رسانی لازم صورت بگیرد. البته برنامه هایی را هم در صدد اجرا دارم که احتمالا در طی روز جاری یا فردا اجرا خواهد شد که مسابقه شخصیت شناسی ورزشی می باشد.

5-با توجه به طرح های موردی برگزار شده مثلا در تالار پزشکی و سلامت یا در تالار هنر هفتم که با موضوعات آموزشی بود بنده به خودم نمره 80 را میدم چون معتقدم هیچکس کامل نیست ضمن اینکه دوستان دیگر هم باید در این خصوص نظرات خود را ارائه نمایند.

6- برنامه آینده را باید برگزار کنیم ببینیم کیفیت آن چطور است تا بعد به خودمون نمره بدهیم

یک شنبه 30 شهریور 1393  9:57 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon 09303495228 borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh namebaran moradi92 ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام آقای بنی نجار.احوال شما؟

2تاسوال؟

1-تالارپزشکی سلامت هیچ وقت کاربربرتروفعال نداره؟چرا؟واقعافعالیت کاربران تواین تالارکم هست یاشماوقت ندارین کاربران رومعرفی کنین.

2-به نظرمن آقای بنی نجارهرپستی که توهرتالاری ارسال میشه تاییدمدیرتالارپای اون پست میتونه یه نوع دلگرمی وجذب کاربرباشه(البته به نظرمن)ولی من هیچ وقت تاییدشماروپایین هیچ پستی ندیدم مخصوصاتالارپزشکی سلامت.؟!!!ممنون.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:19 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh mehrad90 namebaran salma57 farshon khodaeem1 moradi92 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

سلام بر مهمان بزرگوار و همچنین کاربران محترم .

امروز فقط یه پیشنهاد دارم براتون مدیر محترم اونم اینه که شما با ایجاد ارتباط و هماهنگی بین خودتون و مدیر محترم تالار علوم پزشکی جنابmehdi0014 برنامه ای به صورت مشترک و با هماهنگی همدیگر برای آموزش تصویری و کتبی موارد نسبتا قابل فهم برای کاربران در زمینه پزشکی برگذار و مسابقه ای هم ازش ترتیب بدهید .

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:28 AM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh namebaran mehrad90 salma57 mehdi0014 farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

1- به نظر شما یک مدیر تالار چه وظایفی بر عهده دارد؟ میتونید وظایفتون رو شرح بدید؟

2- تالار پزشکی و سلامت فکر میکنم جزء پر مخاطب ترین تالارهای راسخون باشه شما خودتون اصلاً پستهای ارسالی کاربران رو میخونید؟

3- به نظر شما پست برتر باید چه ویژگی داشته باشد؟ چرا شما هیچگاه (شایدم هم کم)در روابط عمومی درخواست قراردادن پستهای کاربران فعالتون رو در پستهای چرخشی یا برترین ها نداده اید؟ به نظرتون هیچ پست مستحق قرار گرفتن در لینکهای چرخشی رو نداشته؟

4- کاربر برتر باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ شما خودتون قبل از اینکه مدیر تالارتون بشید و به عنوان کاربر معمولی در تالاری فعالیت می کردید چه انتظاری از مدیر اون تالار داشتید؟

موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:46 AM
تشکرات از این پست
mehrad90 sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh salma57 farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول borkhar

2تاسوال؟

1-تالارپزشکی سلامت هیچ وقت کاربربرتروفعال نداره؟چرا؟واقعافعالیت کاربران تواین تالارکم هست یاشماوقت ندارین کاربران رومعرفی کنین.

2-به نظرمن آقای بنی نجارهرپستی که توهرتالاری ارسال میشه تاییدمدیرتالارپای اون پست میتونه یه نوع دلگرمی وجذب کاربرباشه(البته به نظرمن)ولی من هیچ وقت تاییدشماروپایین هیچ پستی ندیدم مخصوصاتالارپزشکی سلامت.؟!!!ممنون.

با سلام خدمت سر کار خانم برخوار

1- حق با سرکار است واقعا از حضور گرم شما و دیگر عزیزان در تالار پزشکی و سلامت کمال تشکر و قدردانی را دارم کوتاهی بنده را به حساب مشغله کاری بنده بگذارید  البته سعی میکنم از ماه آینده کاربران فعال را معرفی نمایم

2-  همونطور که خودتون مستحضر هستین تالار پزشکی و سلامت از لحاظ تنوع مطالب خیلی زیاده و بنده اگر بخواهم به تک تک پستهای ارسالی دکمه تشکر را بزنم خب زمان زیادی را می بره البته این موضوع را با مدیریت محترم انجمنها هم در میان گذاشته بودم که ایشان هم فرمودند بصورت رندوم یا تصادفی دکمه تشکر را بزنید.ناگفته نماند که بنده محتوای ارسالی پستهای کاربران را رصد مینمایم

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
namebaran sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh salma57 farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول sayyed13737373

سلام بر مهمان بزرگوار و همچنین کاربران محترم .

امروز فقط یه پیشنهاد دارم براتون مدیر محترم اونم اینه که شما با ایجاد ارتباط و هماهنگی بین خودتون و مدیر محترم تالار علوم پزشکی جنابmehdi0014 برنامه ای به صورت مشترک و با هماهنگی همدیگر برای آموزش تصویری و کتبی موارد نسبتا قابل فهم برای کاربران در زمینه پزشکی برگذار و مسابقه ای هم ازش ترتیب بدهید .

یا حق

با سلام

چشم انشالله در آینده هماهنگ میکنم با ایشان

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:50 AM
تشکرات از این پست
namebaran sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh salma57 mehdi0014 farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

نقل قول borkhar

2تاسوال؟

1- حق با سرکار است واقعا از حضور گرم شما و دیگر عزیزان در تالار پزشکی و سلامت کمال تشکر و قدردانی را دارم کوتاهی بنده را به حساب مشغله کاری بنده بگذارید  البته سعی میکنم از ماه آینده کاربران فعال را معرفی نمایم

2-  همونطور که خودتون مستحضر هستین تالار پزشکی و سلامت از لحاظ تنوع مطالب خیلی زیاده و بنده اگر بخواهم به تک تک پستهای ارسالی دکمه تشکر را بزنم خب زمان زیادی را می بره البته این موضوع را با مدیریت محترم انجمنها هم در میان گذاشته بودم که ایشان هم فرمودند بصورت رندوم یا تصادفی دکمه تشکر را بزنید.ناگفته نماند که بنده محتوای ارسالی پستهای کاربران را رصد مینمایم

ممنون آقای بنی نجار.لطف دارین شما.بله اگه یکی درمیون هم تشکرزده بشه خوبهدرپایان هم تشکرمیکنم ازشما.انشالله شاهدپیشرفت روزبه روزتالارهای تحت مدیریتتون باشیم.موفق باشین

یک شنبه 30 شهریور 1393  11:58 AM
تشکرات از این پست
mehrad90 sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh salma57 farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

1- به نظر شما یک مدیر تالار چه وظایفی بر عهده دارد؟ میتونید وظایفتون رو شرح بدید؟

2- تالار پزشکی و سلامت فکر میکنم جزء پر مخاطب ترین تالارهای راسخون باشه شما خودتون اصلاً پستهای ارسالی کاربران رو میخونید؟

3- به نظر شما پست برتر باید چه ویژگی داشته باشد؟ چرا شما هیچگاه (شایدم هم کم)در روابط عمومی درخواست قراردادن پستهای کاربران فعالتون رو در پستهای چرخشی یا برترین ها نداده اید؟ به نظرتون هیچ پست مستحق قرار گرفتن در لینکهای چرخشی رو نداشته؟

4- کاربر برتر باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ شما خودتون قبل از اینکه مدیر تالارتون بشید و به عنوان کاربر معمولی در تالاری فعالیت می کردید چه انتظاری از مدیر اون تالار داشتید؟

موفق باشید.

با سلام و عرض ادب

1- الف: ایجاد یک فضای صمیمی و گرم با رویکرد تعاملی

ب-پاسخگویی به موقع به سوالات کاربران

ج-برخورد مناسب با کاربران

2- بله تقریبا  خیلی تنوع مطلب داره به قسمت دوم سوالتون در قسمت بالا هم به خانم برخوار پاسخ داده ام

3- پست برتر باید پستی باشد که اولا جنبه خبری مهم، آموزشی، اطلاع رسانی داشته باشد.ثانیا من فکر میکنم البته شاید اشتباه میکنم در خصوص بارگزاری پستها در لینکهای چرخشی یا پستهای برتر بیشتر کاربران پستهای ارسالی خودشون را برای بارگزاری درخواست میکنن.

4-کاربر برتر باید فعال، پاسخگوی مطالب ارسالی خود،ارسال پستهایی با محتوای تولیدی نه کپی از سایر سایتها و همچنین ارسال نمودن پستهای بروز باشد.خب بنده در زمان کاربر بودن این انتظار را داشتم که مدیر تالار نظارت قوی برخورد مناسب و در خصوص اطلاعات و سوال کاربران بروز باشد

یک شنبه 30 شهریور 1393  12:02 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh salma57 farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول borkhar
نقل قول mehrad90

نقل قول borkhar

2تاسوال؟

ممنون آقای بنی نجار.لطف دارین شما.بله اگه یکی درمیون هم تشکرزده بشه خوبهدرپایان هم تشکرمیکنم ازشما.انشالله شاهدپیشرفت روزبه روزتالارهای تحت مدیریتتون باشیم.موفق باشین

البته من قسمت هایلایت شده نوشه خودم را متوجه نشدم فلسفش چیه خانم؟

یک شنبه 30 شهریور 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran borkhar nazaninfatemeh salma57 farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

نقل قول borkhar
نقل قول mehrad90

نقل قول borkhar

2تاسوال؟

یعنی اینکه این مطلب خیلی مهم هست.به صورت تصادفی ویکی درمیون هم تشکرزده بشه عالیه.

یک شنبه 30 شهریور 1393  12:56 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh salma57 mehrad90 farshon khodaeem1 moradi92 ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول borkhar
نقل قول mehrad90

نقل قول borkhar
نقل قول mehrad90

نقل قول borkhar

2تاسوال؟

یعنی اینکه این مطلب خیلی مهم هست.به صورت تصادفی ویکی درمیون هم تشکرزده بشه عالیه.

اینم چشم سرکارخانم خودمم هایلایتش کردم به جهت اهمیت موضوع خوبه؟

دوشنبه 31 شهریور 1393  7:54 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar salma57 nazaninfatemeh farshon moradi92 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

سلام بر برادر بزرگوار .

پیشنهاد امروزم

در ابتدا از طرح عکسو ببین و حدس بزنتون تشکر میکنم که طرحی جالب هست.

پیشنهادم اینه که تاپیکی با نام ورزش و کاربران بزنید و از کاربران بخواهید تا عکس های خودشان در هنگام ورزش که انداختند یا عکساشون رو با فوتبالیست یا بقیه ورزشکاران رو در اون تاپیک قرار بدهند.

مجموعه ای جالب میشود.

همچنین در مورد تالار کاریکاتور ورزشی هم میتونید از کاربران بخواهید تا کاریکاتور بکشند و یا طراحی کنند و برای شما بفرستند.

اینم خیلی جذاب میشه

سه شنبه 1 مهر 1393  7:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mehrad90 borkhar moradi92 salma57 ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول sayyed13737373

سلام بر برادر بزرگوار .

پیشنهاد امروزم

در ابتدا از طرح عکسو ببین و حدس بزنتون تشکر میکنم که طرحی جالب هست.

پیشنهادم اینه که تاپیکی با نام ورزش و کاربران بزنید و از کاربران بخواهید تا عکس های خودشان در هنگام ورزش که انداختند یا عکساشون رو با فوتبالیست یا بقیه ورزشکاران رو در اون تاپیک قرار بدهند.

مجموعه ای جالب میشود.

همچنین در مورد تالار کاریکاتور ورزشی هم میتونید از کاربران بخواهید تا کاریکاتور بکشند و یا طراحی کنند و برای شما بفرستند.

اینم خیلی جذاب میشه

سلام بزرگوار

خب ایده جالبیه ولی باید با مدیریت محترم انجمن ها در میان بگذارم و این موضوع منوط به تایید مسئولان سایت است

چهارشنبه 2 مهر 1393  9:59 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 moradi92 salma57 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

امتیازات مهمان مدیر پاسخگو mehrad90

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.

از همکاری شما و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.

امیدوارم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.

امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارها ی راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.

اما امتیازاتی در حد توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:

ردیف نام کاربری امتیاز
1 mehrad90  1000
2 borkhar 200
3 namebaran 200

ضمن تقدیر و تشکر از مدیر محترم تالار و مدیر گرامی جناب "mehrad90"

جناب mehrad90 از مدیران فعال، خلاق، آگاه و مسئولیت پذیر انجمن راسخون هستند، صممیمانه از ایشان قدردانی نموده، زحمات گرانقدرشان در تامین محتوای جالب و مخاطب پسند را می ستاییم.

امتیازات درخواستی تقدیم گردید

موفق باشید/ روابط عمومی راسخون

پنج شنبه 3 مهر 1393  9:24 AM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh namebaran ravabet_rasekhoon mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها