نقل قول namebaran
با عرض سلام و خسته نباشید.
1- به نظر شما یک مدیر تالار چه وظایفی بر عهده دارد؟ میتونید وظایفتون رو شرح بدید؟
2- تالار پزشکی و سلامت فکر میکنم جزء پر مخاطب ترین تالارهای راسخون باشه شما خودتون اصلاً پستهای ارسالی کاربران رو میخونید؟
3- به نظر شما پست برتر باید چه ویژگی داشته باشد؟ چرا شما هیچگاه (شایدم هم کم)در روابط عمومی درخواست قراردادن پستهای کاربران فعالتون رو در پستهای چرخشی یا برترین ها نداده اید؟ به نظرتون هیچ پست مستحق قرار گرفتن در لینکهای چرخشی رو نداشته؟
4- کاربر برتر باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ شما خودتون قبل از اینکه مدیر تالارتون بشید و به عنوان کاربر معمولی در تالاری فعالیت می کردید چه انتظاری از مدیر اون تالار داشتید؟
موفق باشید.
با سلام و عرض ادب
1- الف: ایجاد یک فضای صمیمی و گرم با رویکرد تعاملی
ب-پاسخگویی به موقع به سوالات کاربران
ج-برخورد مناسب با کاربران
2- بله تقریبا خیلی تنوع مطلب داره به قسمت دوم سوالتون در قسمت بالا هم به خانم برخوار پاسخ داده ام
3- پست برتر باید پستی باشد که اولا جنبه خبری مهم، آموزشی، اطلاع رسانی داشته باشد.ثانیا من فکر میکنم البته شاید اشتباه میکنم در خصوص بارگزاری پستها در لینکهای چرخشی یا پستهای برتر بیشتر کاربران پستهای ارسالی خودشون را برای بارگزاری درخواست میکنن.
4-کاربر برتر باید فعال، پاسخگوی مطالب ارسالی خود،ارسال پستهایی با محتوای تولیدی نه کپی از سایر سایتها و همچنین ارسال نمودن پستهای بروز باشد.خب بنده در زمان کاربر بودن این انتظار را داشتم که مدیر تالار نظارت قوی برخورد مناسب و در خصوص اطلاعات و سوال کاربران بروز باشد