0

mohammad98 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

mohammad98 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

اولین مهمان این هفته ی برنامه مدیر پاسخگو، به انتخاب شما کاربران عزیز، دوست و مدیرگرامی جناب mohammad98 می باشد.

زمان برگزاری:

93/6/29 به مدت یک هفته در روز های زوج

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی با برنامه مدیر پاسخگو و قوانین آن

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 29 شهریور 1393  8:33 AM
تشکرات از این پست
namebaran borkhar nazaninfatemeh mohammad98 siryahya khodaeem1 salma57 farshon moradi92 alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:mohammad98 مهمان مدیر پاسخگو

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- چرا تاپیک امتیازات و جوایز اهدایی تالار مسابقات کاربری بطور مرتب به روز رسانی نمی شود؟ به عنوان مثال سرگرمی حدس تفاوت نقاشی ها تا دور 17 به پایان رسیده است اما نتایج و امتیازات تنها برای 10 دور ابتدا به کاربران تقدیم شده است. دلیل این همه تأخیر چیست؟

2- عکس های مربوط به حدس تفاوت نقاشی ها رو از چه سایتی میگیرید؟ به خاطر دارم که یک بار شاید 2-3 هفته پیش یک عکسی را قرار دادید که بنده خیلی توجه کردم اما تفاوتی بینشان پیدا نکردم روز بعد متوجه شدم که تصویر را تغییر داده اید. چه توضیحی برای این کارتان دارید؟

3- در همین خصوص به صندوق پیام جنابعالی پیامی ارسال نمودم و قضیه را گزارش نمودم ولی از شما پاسخی دریافت ننمودم. چرا به کاربرانی که در تالارتان فعالیت می کنند انقدر بی اهمیت هستید؟

4- در خصوص سرگرمی جدول کلمات، ایده از خودتان بود؟ فکر میکنید چه چیزی کاربر را ترقیب به شرکت در این تاپیک می نماید؟ مگر هر کاربر برای ایجاد هر پست بطور معمول 5 امتیاز نمیگیرد؟! پس چه تفاوتی می کند که در این تاپیک شرکت کنیم؟!

5- چرا مسابقه  آموزه های نهج البلاغه که فکر میکنم مورد استقبال کاربران نیز قرار گرفت متوقف شد؟ آیا دیگر این تاپیک به روز رسانی نمی گردد؟ مسابقه طرح برتر چطور؟

6- ملاک جنابعالی برای انتخاب کاربران فعال در تالارتان چه چیزی می باشد؟ آیا کاربری که در مسابقات هفتگی تالارتان شرکت می کند کاربر برتر نمی باشد؟!

موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 29 شهریور 1393  8:46 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh mohammad98 siryahya khodaeem1 salma57 farshon moradi92 alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

نقل قول sayyed13737373

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

باسلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز

ابتدا جاداره از دوست خوبمون جناب sayyed13737373 بابت ایجاد و مدیریت صندلی داغ مدیران و همچنین شما دوستان عزیز که با حضورتون گرمی خاصی بخشیده و خواهید بخشید تشکر کنم.

1- محمد قاسمی هستم / اهل خراسان

2- مدیر تالار مسابقات کاربری و زیرتالارها و همچنین تالار جام جهانی 2014 برزیل راسخون/ مدیریت تالار مسابقات کاربری را حدودا از 1 و سال چندماه پیش برعهده گرفتم و مدیریت تالار جام جهانی 2014 برزیل را نیز در طول مدت فعالیت آن عهده دار بودم.

3- در رابطه با تالار جام جهانی 2014 برزیل که در طول یکماه برگزاری جام جهانی سعی شد جدول بازی ها و جدول گروه ها به صورت کامل بارگذاری گردد. همچنین اخبار روز و حاشیه ها نیز به طول مداوم قرار داده شد.

و اما تالار مسابقات کاربری که از ابتدای تاسیس مدیریت آن بر عهده ی بنده بود ، سعی بر این بود که ابتدا با توجه به تازه تاسیس بودن تالار سرگرمی ها و مسابقات جذاب بارگذاری شود تا دوستان به تالار جذب شوند و شکرخدا تاحدود زیادی نیز موفق بودیم.

از آن پس سعی شد با در نظرگرفتن  امتیاز و ... برای دوستان ایجاد کننده سرگرمی و مسابقه ، از مشارکت بیشتر کاربران استفاده شود.

در مراحل بعدی نیز با توجه به زیادشدن سرگرمی ها و مسابقات ، تصمیم گرفتیم زیرتالارهای مسابقات هوش و مسابقات هفتگی را به تالار مسابقات کاربری اضافه نمائیم.

همیشه سعی بر این بوده هرچند با اهدای امتیاز ولی از حضور و مشارکت دوستان تقدیر شود.

4- ایجاد و بارگذاری سرگرمی ها و مسابقات متنوع به صورت مداوم و ماهانه با مشارکت دوستان و البته اهدای امتیاز و در صورت امکان هدیه ..

5- دوستان عزیز و گرامی باید به عملکرد ما نمره بدهند.

6- ان شاءا... دوستان راضی خواهند بود. 

سپاس

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

شنبه 29 شهریور 1393  2:36 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh namebaran taha25 siryahya sayyed13737373 khodaeem1 borkhar salma57 farshon moradi92 alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

1- چرا تاپیک امتیازات و جوایز اهدایی تالار مسابقات کاربری بطور مرتب به روز رسانی نمی شود؟ به عنوان مثال سرگرمی حدس تفاوت نقاشی ها تا دور 17 به پایان رسیده است اما نتایج و امتیازات تنها برای 10 دور ابتدا به کاربران تقدیم شده است. دلیل این همه تأخیر چیست؟

2- عکس های مربوط به حدس تفاوت نقاشی ها رو از چه سایتی میگیرید؟ به خاطر دارم که یک بار شاید 2-3 هفته پیش یک عکسی را قرار دادید که بنده خیلی توجه کردم اما تفاوتی بینشان پیدا نکردم روز بعد متوجه شدم که تصویر را تغییر داده اید. چه توضیحی برای این کارتان دارید؟

3- در همین خصوص به صندوق پیام جنابعالی پیامی ارسال نمودم و قضیه را گزارش نمودم ولی از شما پاسخی دریافت ننمودم. چرا به کاربرانی که در تالارتان فعالیت می کنند انقدر بی اهمیت هستید؟

4- در خصوص سرگرمی جدول کلمات، ایده از خودتان بود؟ فکر میکنید چه چیزی کاربر را ترقیب به شرکت در این تاپیک می نماید؟ مگر هر کاربر برای ایجاد هر پست بطور معمول 5 امتیاز نمیگیرد؟! پس چه تفاوتی می کند که در این تاپیک شرکت کنیم؟!

5- چرا مسابقه  آموزه های نهج البلاغه که فکر میکنم مورد استقبال کاربران نیز قرار گرفت متوقف شد؟ آیا دیگر این تاپیک به روز رسانی نمی گردد؟ مسابقه طرح برتر چطور؟

6- ملاک جنابعالی برای انتخاب کاربران فعال در تالارتان چه چیزی می باشد؟ آیا کاربری که در مسابقات هفتگی تالارتان شرکت می کند کاربر برتر نمی باشد؟!

موفق باشید.

باسلام و سپاس از حضور ارزشمندتان /

1- در رابطه با تایپیک امتیازات و جوایز اهدایی تالار در حال حاضر در سرگرمی حدس تقاوت نقاشی ها و سرگرمی جدول کلمات امتیاز اهدا می گردد.

با توجه به اینکه مدیر محترم انجمن ها باید این امتیازها را به حساب کاربری دوستان اضافه نمایند و به جهت عدم ایجاد مزاحمت ، تصمیم گرفتیم هر 10 دور یکبار امتیازات به حساب کاربری دوستان اضافه شود.

2- منبع این عکس ها یکی از سایت های خارجی است. در رابطه با حذف تصویر، در آن دور چند تن از دوستان تذکر دادند که تصویر نمایش داده نمی شود و تصویر نیز در همان روز اول تعویض گردید. البته حق باشماست و به خاطر تعویض یکباره تصویر عذرخواهم.

3- شاید نیازی به ارسال پاسخ احساس نشده باشد. امیدواریم اگر بازهم کوتاهی از جانب من بوده برمن ببخشید. همیشه سعی کردم تا حد امکان به سوالات و درخواست های کاربران توجه کنم.

4- خیر ایده ی از خودمان نبوده است. مسلما هیچ یک از دوستان برای کسب امتیاز حتی اگر میزان آن بیش از این هم بود در این سرگرمی شرکت نمی نمود. این یک سرگرمی فکری است و مطمئنا دوستان در زمان اوقات فراغت خود که در سایت حضور دارند در این سرگرمی شرکت می نمایند و یکی از اهداف تالار نیز همین بوده است.

5- مسابقه آموزه های نهج البلاغه که با مشارکت و همکاری یکی دوستان عزیز اجرا می شد بنا به فرمایش مدیر انجمن ها فعلا متوقف شده است و در موقع مناسب ادامه خواهد یافت. مسابقه طرح برتر نیز احتمالا دیگر ادامه پیدا نمی کند.

6- همانطور که در تایپیک های ارزیابی ماهانه تالار نیز بیان شده است (برای نمونه) اصلی ترین ملاک ایجاد سرگرمی و مسابقه و مشارکت فعال در مسابقات و سرگرمی های تالار است و با توجه به اهدای امتیاز در سرگرمی های هفتگی توجه کمتری به این امر می شد. البته زین پس بنا به تذکر شما و با توجه به باگذاری بیشتر مسابقات هفتگی، ان شاءا... در انتخاب کاربران برتر و فعال به این موضوع نیز توجه خواهد شد.

تشکر مجدد از حضور و پیشنهادات و انتقادات خوبتان 

شنبه 29 شهریور 1393  3:02 PM
تشکرات از این پست
namebaran nazaninfatemeh taha25 siryahya sayyed13737373 khodaeem1 borkhar salma57 farshon moradi92 alirezaHmzezadh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

با سلام.

آقا سید خدا قوت.

اما خدمت مهمان عزیزتان هم عرض سلام خاص دارم.

آقا محمد از مدیران بسیار منظم سایت راسخون هستند که من این را به ایشان از صمیم قلب تبریک میگویم.

1. شما چه کابرانی را ترجیح میدهید:

الف- دارای پستهای کم اما مفید

ب- دارای پستهای زیاد با هر محتوایی

و در گزینش کاربران برتر تالار خودتان به کدام بیشتر اهمیت میدهید. در خیلی از تالارها که مورد دوم مد نظر است.. enlightened

با تشکر.

چهارشنبه 2 مهر 1393  12:59 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 mohammad98 alirezaHmzezadh borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

با سلام.

آقا سید خدا قوت.

اما خدمت مهمان عزیزتان هم عرض سلام خاص دارم.

آقا محمد از مدیران بسیار منظم سایت راسخون هستند که من این را به ایشان از صمیم قلب تبریک میگویم.

1. شما چه کابرانی را ترجیح میدهید:

الف- دارای پستهای کم اما مفید

ب- دارای پستهای زیاد با هر محتوایی

و در گزینش کاربران برتر تالار خودتان به کدام بیشتر اهمیت میدهید. در خیلی از تالارها که مورد دوم مد نظر است.. enlightened

با تشکر.

باسلام و عرض ادب:

نظر لطف شماست. آنچه که انجام شده چیزی جز انجام وظیفه در قبال قبول مسئولیت نبوده است.

در این رابطه نمی شود گفت تمام تالار ها گزینه ی الف را یا ب را مدنظر قرار می دهند. چون هم مدیرها با هم تفاوت دارند و هم از همه مهم تر تالارها و مطالب و موضوعات آن.

در تالار مسابقات کاربری اولویت برای کاربر برتر شدن ایجاد سرگرمی و مسابقه یا پیشنهاد آن است. مثلا دوستی که پیشنهاد ایجاد یک سرگرمی را مطرح می نماید یا در بخش مسابقات هوش چندین تایپیک سوال هوش و .. را راسال می نماید در اولویت است. سپس مشارکت مستمر در سرگرمی ها و مسابقات فعال تالار در طول یک ماه مورد نظر. مسابقات و سرگرمی هایی که در خود تالار یا در زیر تالار مسابقات هوش بارگذاری می شود. همچنین از دوستانی به طور مستمر در مسابقاتی که به طور  هفتگی در تالار برگزار می شود نیز دوستانی به عنوان کاربر برتر معرفی خواهند شد.

به نظرم ملاک یک کاربر خوب برای تالار مسابقات کاربری مشخص شد ...

سپاس و تشکر فراوان از حضور گرامیتان

چهارشنبه 2 مهر 1393  5:28 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 moradi92 borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon shayesteh2000
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

امتیازات مهمان مدیر پاسخگو mohammad98

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران.

از همکاری شما و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.

امیدوارم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.

امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارها ی راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.

اما امتیازاتی در حد توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:

ردیف نام کاربری امتیاز
1 mohammad98 1000
2 moradi92 100
3 namebaran 200

ضمن تقدیر و تشکر از مدیر محترم تالار و مدیر گرامی جناب "mohammad98"

مدیر عزیز تالار "مسابقات کاربری" از مدیران فعال، خلاق، آگاه و مسئولیت پذیر انجمن راسخون هستند، صممیمانه از ایشان قدردانی نموده، زحمات گرانقدرشان در تامین محتوای جالب و مخاطب پسند را می ستاییم.

امتیازات درخواستی تقدیم گردید

موفق باشید/ روابط عمومی راسخون

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 3 مهر 1393  9:22 AM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon namebaran moradi92 mohammad98 shayesteh2000
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1

با سلام مجدد

از حضور تمامی دوستان عزیز و انتقادات و پیشنهادات ارائه شده بسیار متشکرم.

ان شاءا... همچنان شاهد تداوم حضور تمامی عزیزان در انجمن راسخون و تالار مسابقات کاربری باشیم ...

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

پنج شنبه 3 مهر 1393  12:43 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon moradi92
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

منم یادم رفت ازشمامدیرمحترم تالارمسابقات آقامحمدتشکرکنم.توآخرین لحظات رضایت وتشکرخودم رواعلام میدارمlaughموفق وپیروزباشید.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 3 مهر 1393  12:54 PM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 shayesteh2000 mohammad98 ravabet_rasekhoon moradi92 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها