نقل قول namebaran
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
1- چرا تاپیک امتیازات و جوایز اهدایی تالار مسابقات کاربری بطور مرتب به روز رسانی نمی شود؟ به عنوان مثال سرگرمی حدس تفاوت نقاشی ها تا دور 17 به پایان رسیده است اما نتایج و امتیازات تنها برای 10 دور ابتدا به کاربران تقدیم شده است. دلیل این همه تأخیر چیست؟
2- عکس های مربوط به حدس تفاوت نقاشی ها رو از چه سایتی میگیرید؟ به خاطر دارم که یک بار شاید 2-3 هفته پیش یک عکسی را قرار دادید که بنده خیلی توجه کردم اما تفاوتی بینشان پیدا نکردم روز بعد متوجه شدم که تصویر را تغییر داده اید. چه توضیحی برای این کارتان دارید؟
3- در همین خصوص به صندوق پیام جنابعالی پیامی ارسال نمودم و قضیه را گزارش نمودم ولی از شما پاسخی دریافت ننمودم. چرا به کاربرانی که در تالارتان فعالیت می کنند انقدر بی اهمیت هستید؟
4- در خصوص سرگرمی جدول کلمات، ایده از خودتان بود؟ فکر میکنید چه چیزی کاربر را ترقیب به شرکت در این تاپیک می نماید؟ مگر هر کاربر برای ایجاد هر پست بطور معمول 5 امتیاز نمیگیرد؟! پس چه تفاوتی می کند که در این تاپیک شرکت کنیم؟!
5- چرا مسابقه آموزه های نهج البلاغه که فکر میکنم مورد استقبال کاربران نیز قرار گرفت متوقف شد؟ آیا دیگر این تاپیک به روز رسانی نمی گردد؟ مسابقه طرح برتر چطور؟
6- ملاک جنابعالی برای انتخاب کاربران فعال در تالارتان چه چیزی می باشد؟ آیا کاربری که در مسابقات هفتگی تالارتان شرکت می کند کاربر برتر نمی باشد؟!
موفق باشید.
باسلام و سپاس از حضور ارزشمندتان /
1- در رابطه با تایپیک امتیازات و جوایز اهدایی تالار در حال حاضر در سرگرمی حدس تقاوت نقاشی ها و سرگرمی جدول کلمات امتیاز اهدا می گردد.
با توجه به اینکه مدیر محترم انجمن ها باید این امتیازها را به حساب کاربری دوستان اضافه نمایند و به جهت عدم ایجاد مزاحمت ، تصمیم گرفتیم هر 10 دور یکبار امتیازات به حساب کاربری دوستان اضافه شود.
2- منبع این عکس ها یکی از سایت های خارجی است. در رابطه با حذف تصویر، در آن دور چند تن از دوستان تذکر دادند که تصویر نمایش داده نمی شود و تصویر نیز در همان روز اول تعویض گردید. البته حق باشماست و به خاطر تعویض یکباره تصویر عذرخواهم.
3- شاید نیازی به ارسال پاسخ احساس نشده باشد. امیدواریم اگر بازهم کوتاهی از جانب من بوده برمن ببخشید. همیشه سعی کردم تا حد امکان به سوالات و درخواست های کاربران توجه کنم.
4- خیر ایده ی از خودمان نبوده است. مسلما هیچ یک از دوستان برای کسب امتیاز حتی اگر میزان آن بیش از این هم بود در این سرگرمی شرکت نمی نمود. این یک سرگرمی فکری است و مطمئنا دوستان در زمان اوقات فراغت خود که در سایت حضور دارند در این سرگرمی شرکت می نمایند و یکی از اهداف تالار نیز همین بوده است.
5- مسابقه آموزه های نهج البلاغه که با مشارکت و همکاری یکی دوستان عزیز اجرا می شد بنا به فرمایش مدیر انجمن ها فعلا متوقف شده است و در موقع مناسب ادامه خواهد یافت. مسابقه طرح برتر نیز احتمالا دیگر ادامه پیدا نمی کند.
6- همانطور که در تایپیک های ارزیابی ماهانه تالار نیز بیان شده است (برای نمونه) اصلی ترین ملاک ایجاد سرگرمی و مسابقه و مشارکت فعال در مسابقات و سرگرمی های تالار است و با توجه به اهدای امتیاز در سرگرمی های هفتگی توجه کمتری به این امر می شد. البته زین پس بنا به تذکر شما و با توجه به باگذاری بیشتر مسابقات هفتگی، ان شاءا... در انتخاب کاربران برتر و فعال به این موضوع نیز توجه خواهد شد.
تشکر مجدد از حضور و پیشنهادات و انتقادات خوبتان