0

كشتي

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

پيام بويري به مدال برنز رسيد

کشتي‌گير فرنگي‌کار وزن 75 کيلوگرم کشورمان با پيروزي مقابل کشتي‌گيري از ترکمنستان به مدال برنز بازي‌هاي آسيايي اينچئون رسيد.

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی بازی‌های آسیایی اینچئون، پیام بویری کشتی‌گیر وزن 75 کیلوگرم کشورمان به مدال برنز رسید.

پیام بویری پیش از این حریفانی از ازبکستان و هند را شکست داد اما مقابل کاناکوبو از ژاپن در دیدار نیمه نهایی شکست خورد تا از حضور در فینال بازماند.

بویری با پیروزی در دیدار رده‌بندی با نتیجه 11 بر صفر مقابل حریف ترکمنستانی به مدال برنز دست یافت.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:21 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

بيابانگرد: 2 روز غذا نخوردم

فرنگي کار وزن 66 کيلوگرم کشورمان گفت: به کشتي گير کره‌اي حمله مي کردم اما به او اخطار نمي‌دادند.

افشین بیابانگرد پس از کسب مدال برنز بازی های آسیایی اظهار داشت: در طول 9 روز 6 کیلوکرم وزن کم کردم و این فشار زیادی به من وارد کرد.

به گزارش تسنیم، وی افزود: حدود 2 روز بود که اصلا غذایی نمی خوردم و خیلی شرایط سختی بود اما به خاطر ایران این کار را انجام دادم. بعد از وزن کشی نیز چیزی نمی توانستم بخورم.

فرنگی کار وزن 66 کیلوگرم کشورمان خاطرنشان کرد: بخاطر شاد کردن دل مردم این مسائل را تحمل کردم تا یک مدال بدست آید. جالب بود که امروز من به کشتی گیر کره‌ای حمله می کردم اما به او اخطار نمی دادند.

بیابانگرد ادامه داد: تلاش خودم را انجام دادم اما شاید قسمت نبود که طلایی شوم.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:21 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

بويري: خيلي زحمت کشيدم

کشتي‌گير فرنگي‌کار وزن 75 کيلوگرم کشورمان اعتقاد دارد با ناداوري و کمي هم بي‌دقتي از رسيدن به فينال باز مانده است.

یام بویری پس از کسب مدال برنز هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی در وزن 75 کیلوگرم کشتی فرنگی اظهار داشت: زمان زیادی برای تمرین کردن نداشتم اما در این مدت زحمت زیادی کشیدم و با کمک کادرفنی آماده این مسابقات شدم.

به گزارش تسنیم، وی افزود: در کشتی برابر حریف ژاپنی می‌توانستم پیروز و راهی فینال شوم اما متاسفانه کمی با ناداوری و کمی هم بی‌دقتی از رسیدن به فینال باز ماندم.

کشتی‌گیر فرنگی‌کار وزن 75 کیلوگرم کشورمان خاطرنشان کرد: همان طور که گفتم در دیدار برابر ژاپن داوران زمانی که کشتی صفر بر صفر بود امتیاز فنی را به من دادند اما 20 ثانیه بعد به من اخطار و به حریف امتیاز دادند و این عجیب بود.

بویری ادامه داد: نمی دانم چرا داوری‌ها این طور است. البته تجربه من کم است و تنها یک هفته قبل از اعزام به من اعلام کردند که باید جای علیزاده به این مسابقات بیایم اما در این مدت در کنار تیم بودم و تمرین داشتم.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:22 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پنجمين برنز فرنگي بر گردن باباجان‌زاده

کشتي‌گير فرنگي کار سنگين‌وزن کشورمان توانست پنجمين مدال برنز کاروان کشتي کشورمان در بازي هاي آسيايي را کسب کند.

به گزارش "ورزش سه"، بشیر باباجان‌زاده، نماینده وزن 130 کیلوگرم کشورمان با پیروزی مقابل حریف قرقیز در دیدار رده‌بندی به مدال برنز دست یافت.

باباجان‌زاده در دور نخست مقابل دارمندار دالال از هند به پیروزی رسید و راهی یک‌چهارم نهایی شد، اما در دور دوم با نتیجه یک بر صفر مغلوب نورماخان تینالی‌یف، نفر سوم جهان و قهرمان بازی‌های آسیایی گوانگجو از قزاقستان شد و از حضور در نیمه‌نهایی بازماند که با توجه به حضور حریفش در فینال به گروه شانس مجدد رفت.

باباجان‌زاده در شانس مجدد مقابل ماماسولی‌یف از ازبکستان به پیروزی رسید و گام به دیدار رده‌بندی گذاشت. بشیر در دیدار رده‌بندی با نتیجه 4 بر یک از سد مورات رامونوف دارنده مدال‌های نقره و برنز قهرمانی آسیا از قرقیزستان گذشت و مدال برنز را به خود اختصاص داد.

بدین ترتیب تیم کشتی فرنگی با 2 طلای علیاری و اخلاقی و 5 برنز عبدولی، بیابانگرد، کریم‌فر، بویری و باباجان‌زاده به کار خود در این هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی پایان داد.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:22 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

کريم‌فر: هدفم طلا بود

فرنگي‌کار وزن 85 کيلوگرم تيم ملي مي‌گويد ضربه سرش به حريف کره‌اي مستحق دريافت اخطار نبوده و داوران مي‌خواستند به عمد او را بازنده اعلام کردند.

مجتبی کریم‌فر فرنگی‌کار وزن 85 کیلوگرم تیم ملی ایران پس از کسب مدال برنز بازی‌های آسیایی اظهار کرد: می‌توانستم به مدال طلا برسم. مدال برنز من را راضی نکرد اما باز هم خدا را شکر می‌کنم که دست خالی نماندم و حداقل به مدال برنز رسیدم.

به گزارش ایسنا، فرنگی‌کار تیم ملی افزود: در کشتی مقابل حریف کره‌ای حق من را خیلی واضح خوردند. در حالی که 5 امتیاز از حریف کره‌ای گرفته بودم اما من را سه اخطاره کردند در حالی که ضربه سر من به آن شکل نبود که اخطار داشته باشد.

کریم‌فر در پاسخ به این سوال که چرا با وجود اینکه ناداوری در حق کشتی‌گیران ایرانی را دیده بودی باز بهانه به دست داوران دادی گفت: اگر باز هم آن اتفاق نمی‌افتاد و ضربه سر من به حریف کره‌ای را بهانه نمی‌کردند باز هم جور دیگری من را بازنده می‌کردند.

وی تصریح کرد: هدف من کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی بود تا به این شکل بتوانم ناکامی در مسابقه‌های جهانی را جبران کنم.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:23 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

باباجان‌زاده:داوران سر کشتي‌گيران ما را بريدند

فرنگي‌کار وزن 130 کيلوگرم کشورمان گفت: داوري کشتي در بازي‌هاي آسيايي مشکلات زيادي داشت و سر کشتي‌گيران ما را بريدند.

بشیر باباجان‌زاده پس از کسب مدال برنز سنگین وزن در مسابقات کشتی فرنگی هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اظهار داشت: خوشحالم که دست خالی باز نمی‌گردم اما تنها هدفم کسب مدال طلای این مسابقات بود.

به گزارش تسنیم، وی افزود: من تمرینات زیادی انجام داده و آمده بودم تا با طلا باز گردم اما متاسفانه برابر حریف قزاق که چندبار او را برده بودم شکست بدی خوردم و شرمنده خانواده و مربیانم شدم.

کشتی‌گیر فرنگی‌کار وزن 130 کیلوگرم کشورمان خاطرنشان کرد: در آینده همه چیز را جبران خواهم کرد اما کاش امروز توانسته بودم برابر حرف قزاق پیروز شوم.

باباجان زاده ادامه داد: داوری در این مسابقات مشکلات زیادی داشت و سر کشتی گیران ما را بریدند اما خدا را شکر که همه با مدال باز می‌گردیم و کسی بدون مدال نماند. هرچند حق چند نفر از ما مدال طلا بود و با ناداوری آن را از ما گرفتند.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:29 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پازاج: از برخي کشتي‌گيران ناراضي‌ام

سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي گفت: مي‌توانستيم طلاي بيشتري در بازي‌هاي آسيايي داشته باشيم.

احد پازاج درباره عملکرد فرنگی‌کاران در بازی‌های آسیایی گفت: دو رقابت سنگین جهانی و بازی‌های آسیایی را در 2 هفته داشتیم. برای اولین بار در تاریخ قهرمان جهان شدیم، اما 2 مهره ما در جهانی آسیب دیدند.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: آخرین لحظه امید نوروزی هم نرسید. از طرفی کره‌ای‌ها هم 2 طلا را از چنگمان درآوردند. از برخی کشتی‌گیران ناراضی‌ام؛ یک مقدار مشکلات و نواقص هم داریم که باید برطرف کنیم. با این ناداوری‌ها 2 طلا از چنگمان درآمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: می‌توانستیم طلای بیشتری داشته باشیم. کریم‌فر باید احتیاط می‌کرد و ضربه سر نمی‌زد تا بهانه دست داوران بدهد. بیابانگرد غیرت کرد تا آخرین روز بلاتکلیف بود. پزشکان سعی کردند نوروزی را برسانند، اما روز آخر او انصراف داد. مدال بیابانگرد از طلا برای ما بیشتر ارزش دارد.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:36 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

4 برنزي کشتي فرنگي تست دوپينگ دادند

4 فرنگي کار کشورمان پس از کسب مدال برنز بازي‌هاي آسيايي اينچئون تست دوپينگ دادند.

بابان جان‌زاده، بویری، کریم‌فر و بیابانگرد 4 کشتی‌گیر تیم ملی فرنگی کشورمان پس از کسب مدال برنز و طبق قوانین بازی‌های آسیایی تست دوپینگ دادند.

تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در آخرین روز مسابقات کشتی بازی‌های آسیایی به 4 مدال برنز دست یافتند.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:كشتي

انشاالله همه بچه ها دست پر برگردن ایران.

شنبه 12 مهر 1393  12:17 AM
تشکرات از این پست
kianooshv
kianooshv
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:كشتي

سلام به بچه های گل هرکسی میخواهد به کشتی گیر محبوبس رای بده به سایت زیر بره و از منوی ورزش به کشتی گیر محبوبش رای بد

http://www.niazmandiha.net

پنج شنبه 29 آبان 1393  12:33 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها