0

كشتي

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

پازاج: سر عبدولي را بريدند

سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي گفت: سر عبدولي را بريدند، اين چه وضع داوري است.

احد پازاج سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی پس از شکست سعید عبدولی در رقابت با حریف کره‌ای گفت: سر عبدولی را بریدند. این چه وضع داوری است.

به نقل از فارس، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی خاطر نشان کرد: همه آسیا علیه ایران بسیج شده اند.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:28 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

اخلاقي کشتي‌گير قطري را شکست داد

نماينده وزن 80 کيلوگرم کشتي فرنگي ايران در گام اول با امتياز عالي برابر کشتي‌گير قطري به برتري رسيد.

به گزارش "ورزش سه"، حبیب‌الله اخلاقی فرنگی کار وزن 80 کیلوگرم در مرحله یک‌چهارم نهایی با امتیاز عالی حریف قطری را شکست داد.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:29 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

اخلاقي به فينال 80 کيلوگرم رسيد

فرنگي کار وزن 80 کيلوگرم کشورمان راهي ديدار پاياني اين وزن شد.

به گزارش "ورزش سه"، حبیب الله اخلاقی فرنگی کار وزن 80 کیلوگرم کشورمان با برتری برابر حریف ازبک در نیمه نهایی راهی دیدار فینال شد تا اولین مدال فرنگی کاران را در اینچئون قطعی کند.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:29 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عبدولي برابر حريف قزاق به برتري رسيد

سعيد عبدولي اولين برد را براي تيم ملي کشتي فرنگي کسب کرد.

به گزارش "ورزش سه"، سعید عبدولی فرنگی کار وزن 71 کیلوی ایران در اولین دیدار خود برابر حریف قزاق به برتری رسید و گام به نیمه نهایی گذاشت.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:33 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

برتري علياري برابر حريف سوري

مهدي علياري فرنگي کار کشورمان مانند دو هم تيمي ديگرش کار را با برد آغاز کرد.

به گزارش "ورزش سه"، مهدی علیاری فرنگی کار وزن 81 کیلوگرم کشورمان با برتری برابر حریف سوری در مرحله یک چهارم نهایی پای به نیمه نهایی مسابقات گذاشت.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:34 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مهدي علياري به فينال رسيد

نماينده وزن 98 کيلوگرم تيم ملي کشتي فرنگي با پيروزي در مرحله نيمه‌نهايي بازي‌هاي آسيايي مقابل کشتي‌گير قزاق جواز حضور در ديدار ‌نهايي را کسب کرد.

در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی بازی‌های آسیایی در 4 وزن اول که از صبح امروز آغاز شده است، مهدی علیاری نماینده وزن 98 کیلوگرم کشورمان با پیروزی در مرحله نیمه‌نهایی مقابل حریف قزاق گام به دیدار نهایی گذاشت.

به گزارش فارس , مهدی علیاری در وزن 98 کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم و مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه 9 بر یک مقابل نوزات صالح از سوریه به برتری رسید و گام به نیمه‌نهایی گذاشت. وی در این مرحله نیز با نتیجه 3 بر یک از سد یرولان ایسکاکوف دارنده مدال‌های طلا و نقره آسیا از قزاقستان گذشت و فینالیست شد.

علیاری برای کسب مدال طلا با برنده دیدار کشتی‌گیران چین و ترکمنستان مبارزه خواهد کرد.

به گزارش فارس، پیش از این حبیب‌الله اخلاقی در 80 کیلوگرم به فینال رسیده بود و برای کسب مدال با تاسوکاسا تسوروماکی، نایب قهرمان بازی‌های آسیایی گوانگجو از ژاپن مبارزه خواهد کرد.

سعید عبدولی که با ناداوری مقابل حریف کره‌ای شکست خورد و از حضور در فینال بازمانده بود باید در دیدار رده‌بندی برای کسب مدال برنز با کریشانکات یاداو، نفر سوم آسیا از هند مبارزه کند.

ایران در وزن 59 کیلوگرم بازی‌های آسیایی نماینده‌ای ندارد.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:39 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سوريان: برنز عبدولي طلايي‌تر از طلاست

قهرمان کشتي‌ جهان گفت: همه ديدند داوران چگونه حق عبدولي را پايمال کردند، مدال برنز او طلايي‌تر از طلاست.

حمید سوریان قهرمان کشتی جهان درباره شکست عبدولی با ناداوری گفت: بیست سال است در کشتی هستم و چنین صحنه ای ندیده بودم. عبدولی در کشتی مقابل کره یک کشتی گیر تمام عیار بود.

به نقل از فارس، وی ادامه داد: متاسفانه همه دیدند که چگونه حق این کشتی گیر خوب کشورمان را به ناحق پایمال کردند. سعید در این دیدار پهلوانی تمام عیار بود و همه فاکتورها از جمله پهلوانی، جسارت فن و تکنیک را رو کرد و 14 امتیاز ارزشمند را همراه با ضربه کردن حریف گرفت اما متاسفانه داوران حقش را خوردند.

قهرمان کشتی جهان و المپیک با ابراز ناراحتی از این اتفاق اظهار داشت: فقط می توانم بگویم متاسفم. شک ندارم که برنز سعید طلایی تر از طلاست و مردم ورزش دوست ایران از او همانند یک ورزشکار طلایی و قهرمان استقبال خواهند کرد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:23 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

خادم:با اين روال جوانمردي به کشتي برنمي‌گردد

رسول خادم گفت: در نامه‌اي از سوي کميته ملي المپيک به لالوويچ رييس فدراسيون جهاني کشتي نامه اعتراضي نوشته و رونوشت آن را به شوراي المپيک آسيا ارسال خواهيم کرد.

رییس فدراسیون کشتی پس از اتفاقات ظهر امروز در کشتی عبدولی با حریف کره‌ای گفت: با هماهنگی کمیته ملی المپیک و در نامه‌ای مشترک به فدراسیون جهانی کشتی نامه نوشته و رونوشت آن را به شورای المپیک آسیا هم ارسال می‌کنیم تا اعتراض خود را نسبت به حق‌کشی بارز در کشتی سعید عبدولی با حریف کره‌ای اعلام کنیم. ما حتی فیلم مسابقه و توضیحات فنی آن را منتشر خواهیم کرد تا کاملا مشخص شود که چگونه این حق‌کشی علنی صورت گرفته است.

به نقل از ایسنا، خادم همچنین گفت: در این نامه اعلام کردیم که سابقه حق‌کشی کره‌ای‌ها دوباره تکرار شده و با ادامه این روال هیچ وقت جوانمردی به کشتی برنخواهد گشت.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:25 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پورکاظمي: عبدولي دچار تنگي‌نفس شد

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ايران در مورد وضعيت روحي و جسمي فرنگي‌کار ايراني گفت: با توجه به ناداوري عبدولي از نظر روحي بسيار آسيب ديد و به خاطر اجراي فيتوهاي پي‌درپي بدنش خالي کرد و دچار تنگي‌نفس شد.

لطفعلی پورکاظمی در مورد وضعیت جسمی و روحی سعید عبدولی بعد از ناداوری در کشتی مقابل حریف کره‌ای، اظهار داشت: همین الان همراه با رنگرز و سوریان بالای سر عبدولی بودم که خوشبختانه با پای خودش برای استراحت به اتاقش رفت تا ان‌شاءالله عصر امروز مدال برنز بازی‌های آسیایی را بگیرد.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: با توجه به ناداوری صورت گرفته در کشتی، او از نظر روحی بسیار آسیب دید. با توجه به فن‌های فیتویی که پی‌درپی اجرا کرد و البته داوران امتیازش را ندادند، بدنش خالی کرد و دچار تنگی‌نفس شد و به اکسیژن نیاز پیدا کرد. حالا اکسیژن را برداشته‌اند و خودش قدم‌زنان به اتاقش رفت.

دبیرکل نادوی ایران همچنین در مورد تست‌های دوپینگ بازی‌ها گفت: بعد از سه مورد مثبتی که قبلا اعلام شد، هنوز هیچ دوپینگی دیگری در بازی‌ها شناسایی نشده و امیدواریم که آمار از این بیشتر نرود. کاروان ما هم که تاکنون کاملا پاک بود و طبق روال از ورزشکاران مدال‌آور تست گرفته می‌شود.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:26 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سعيد عبدولي مدال برنز را بر گردن آويخت

نماينده وزن 71 کيلوگرم تيم ملي کشتي فرنگي با پيروزي در ديدار رده‌بندي بازي‌هاي آسيايي، به مدال برنز دست يافت.

به گزارش "ورزش سه"، سعید عبدولی نماینده وزن 71 کیلوگرم کشورمان با پیروزی در دیدار رده‌بندی مقابل حریف هندی به مدال برنز دست یافت.

عبدولی پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل ماکسات یرژاپوف، دارنده مدال‌های نقره و برنز قهرمانی آسیا از قزاقستان به برتری رسید. اما در مرحله نیمه نهایی با ناداوری مغلوب جی هیون جانگ، قهرمان المپیک آتن و دارنده 2 مدال برنز جهان و نفر دوم بازی‌های آسیایی گوانگجو از کره‌جنوبی شد و از حضور در فینال بازماند.

این نتیجه در حالی‌ حاصل شد که عبدولی در 2 دقیقه اول بعد از چند فیتوی متوالی و کسب 6 امتیاز موفق به ضربه کردن حریفش شده بود و با رای داوران برنده اعلام شد، اما بعد از اعمال نفوذ داوران برای کشتی‌گیر میزبان، رئیس تشک در کمال تعجب دوباره رای به ادامه کشتی داد. وی در المپیک لندن نیز به خاطر ناداوری حذف شده بود.

سعید عبدولی در دیدار رده‌بندی، ابتدا 8 بر صفر پیش افتاد تا کشتی به پایان برسد اما داوران امتیازات او را به صفر برگرداندند تا کشتی‌گیر کشورمان برای بار دوم در یک روز اسیر نظر داوران شود. وی در ادامه کشتی با حریف هندی موفق شد او را 6 بر صفر شکست دهد و به مدال برنز برسد.

عبدولی در دوره قبل بازی‌های آسیایی در گوانگژو به مدال طلا رسیده بود.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:37 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

اخلاقي سيزدهمين طلاي ايران را کسب کرد

فرنگي‌کار وزن 80 کيلوگرم تيم ملي کشورمان به مدال طلاي بازي‌هاي آسيايي اينچئون رسيد.

به گزارش "ورزش سه"، حبیب‌الله اخلاقی فرنگی‌کار وزن 80 کیلوگرم کشورمان در فینال بازی‌های آسیایی اینچئون مقابل تسو روماکی از ژاپن قرار گرفت و در نهایت با نتیجه 5 بر یک به برتری رسید و سیزدهمین مدال طلای کشورمان در باز‌ی‌‌های آسیایی را کسب کرد.

اخلاقی در این وزن حریفانی از قطر و ازبکستان را شکست داده و راهی فینال شده بود. کشتی گیر وزن 80 کیلوگرم کشورمان در رقابت فینال مقتدرانه و با نتیجه 5 بر یک مقابل تاسوکاسا تسوروماکی، نایب قهرمان بازی‌های آسیایی گوانگژو از ژاپن به پیروی رسید و مدال طلا را بر گردن آویخت.

اخلاقی در مسابقات آسیایی گوانگژو هم مدال طلا گرفته بود.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:37 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

اخلاقي:کمترين نقش را در کسب مدال طلا داشتم

دارنده مدال طلاي کشتي فرنگي بازي‌هاي آسيايي گفت: براي کسب مدال طلاي بازي‌هاي آسيايي من کمترين نقش را داشتم؛ کادرفني گذشته و فعلي نيز نقش بسزايي در اين مدال داشتند.

حبیب الله اخلاقی پس از کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی در کشتی فرنگی گفت: حقمان کسب سه مدال بود؛ فردا هم میتوانیم طلای بیشتری بگیریم. خیلی‌ از کشتی‌گیران در مسابقات جهانی نیامده بودند تا با انرژی در این مسابقات شرکت کنند.

به گزارش فارس، وی افزود: برای این مدال من کمترین نقش را داشتم. کادرفنی گذشته و فعلی نیز نقش بسزایی در این مدال داشتند. باید از خانواده‌ام نیز تشکر کنم. امیدوارم مانند مسابقات جهانی، کشتی فرنگی ما خوش بدرخشد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:38 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پازاج: فردا هم مدال مي‌گيريم

سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي کشورمان قول داد شاگردانش در ادامه بازي‌هاي آسيايي باز هم مدال کسب کنند.

احد پازاج بعد از موفقیت فرنگی‌کاران کشورمان در بازی‌های آسیایی اینچئون اظهار داشت: بچه‌ها با توجه به اینکه 3 مدال آور المپیک خود را در اختیار نداشتیم از عملکرد بچه‌ها راضی هستم.

به گزارش تسنیم، وی افزود: ناداوری عجیبی در کشتی عبدولی اتفاق افتاد که من تا به حال ندیده بودم. حق‌مان این بود که 3 مدال طلا بگیریم. فردا باز هم مدال می‌گیریم. تلاش خود را می‌کنیم وامیدواریم با وجود ناداوری‌ها باز هم دل مردم ایران را شاد کنیم. خدا بزرگ است و فردا برای کسب مدال طلا روی تشک می‌رویم.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:40 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

علياري:با ناداوري اجازه ندادند 3 مدال طلا بگيريم

فرنگي‌کار وزن 98 کيلوگرم کشورمان گفت: براي مدال طلا زحمات زيادي کشيدم و خوشحال هستم.

مهدی علیاری پس از کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی اظهار داشت: با ناداوری نگذاشتند که 3 مدال طلا بگیریم.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: از فردا استارت کارم را برای مسابقات جهانی خواهم زد تا در سال 2015 بتوان طلای جهان را نیز کسب کنم و هم سهمیه المپیک را بگیرم.

دارنده مدال طلای بازی های آسیایی خاطرنشان کرد: جواب اعتمادی که کادرفنی به من کرد را دادم و موفق شدم روی سکوی نخست قرار بگیرم. برای این مدال زحمات زیادی کشیدم و خوشحال هستم.

علیاری ادامه داد: امیدوارم سایر نفرات نیز موفق باشند و طلایی شوند. کار سخت است اما مطمئن هستم که بچه‌ها خوب کار خواهند کرد.

وی گفت: هدفم المپیک است و مطمئن باشید برای جهانی و المپیک با برنامه پیش خواهم رفت.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:41 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

انتقاد عبدولي از داوران ايراني پس از کسب برنز

فرنگي‌کار کشورمان گفت: داوران ما اگر حرف مي‌زدند شرايط اين طور نبود.

سعید عبدولی پس از کسب مدال برنز بازی‌های آسیایی اینچئون گفت: 24 امتیاز گرفتم اما داوران ما غیرت ندارند و یک کره‌ای نیم وجبی باعث باخت من شد. مال چه یتیمی را خوردم که اینطور رفتار می‌کنند، در المپیک هم این طور شد.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: داوران ما غیرت در وجودشان نیست. این داوران ما اگر حرف می‌زدند این طور نبود. می‌خواهند مدالشان از دست نرود. «اردوان صاحب» همشهری من است اما می‌گوید من اشتباه کردم و بخاطر سرپوش گذاشتن روی مشکلات نمی‌گویند. من با تمام توان آمدم و شرمندگی من برای زن و بچه‌ام است که بعد از 5 سال حتی یک سفر نرفتم. بینی‌ام آسیب دید و حالم بد شد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها