0

كبدي

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

برتري تيم ملي کبدي زنان برابر چين تايپه

تيم ملي کبدي بانوان ايران به مرحله نيمه نهايي بازيهاي آسيايي صعود کرد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی کبدی بانوان ایران به مصاف چین تایپه رفت و موفق شد با پیروزی 43 بر 19 صعود خود را به نیمه نهایی قطعی کند.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:21 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تيم کبدي مردان ايران، ميزبان را شکست داد

تيم ملي کبدي مردان ايران برابر تيم ملي کره جنوبي به پيروزي دست يافت.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی کبدی مردان ایران موفق شد تا تیم کره جنوبی را با نتیجه 41 بر 22 شکست دهد.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:33 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

کبدي زنان ايران راهي نيمه‌نهايي شد

تيم ملي کبدي زنان ايران با برتري مقابل تايلند راهي نيمه‌نهايي بازي‌هاي آسيايي 2014 شد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی کبدی زنان ایران امروز در دیدار پایانی خود در مرحله مقدماتی مقابل تایلند به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:58 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حواشي ديدار کبدي ايران و تايلند

رئيس کميته ملي المپيک با بانوان کبدي کار ايران عکس يادگاري گرفت.

هواداران ایرانی که در برای تماشای دیدار کبدی زنان ایران در سالن مسابقه بودند به شدت تیم ملی کشورمان را تشویق کردند.

به نقل از فارس، تعدادی تماشاگر تایلندی هم در سالن بودند با این حال صدای تشویق تماشاگران ایرانی بیشتر به گوش می‌رسید.

کیومرث هاشمی پس از پایان دیدار و صعود تیم ملی به نیمه نهایی در جمع کبدی کاران حاضر شده و پس از تبریک با آنها عکس یادگاری گرفت.

ملی پوشان پس از پایان مسابقه دور هم حلقه زده و نام ایران را فریاد زدند. آنها از این پیروزی خوشحال بودند.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:59 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

رئيس فدراسيون کبدي: مي‌توانيم طلا بگيريم

رئيس فدراسيون کبدي گفت: بنگلادش حريف سختي براي ما نيست و مي‌توانيم به راحتي اين تيم را شکست دهيم و طلا بگيريم.

محمدرضا مقصودلو رئیس فدراسیون کبدی بعد از پیروزی تیم بانوان کبدی مقابل تیم تایلند گفت:‌ بچه ها با این برد باخت برابر این تیم را در بازی‌های آسیایی گوانگژو را جبران کردند و امیدوارم در نیمه نهایی هم همین طوری بازی کنند.

به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: با این بازی می‌توانیم مدال طلا را بگیریم. بنگلادش حریف سختی برای ما نیست و می‌توانیم به راحتی این تیم را شکست دهیم.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:59 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تيره گرد ادامه‌ي بازيهاي آسيايي را از دست داد

ملي‌پوش کبدي بانوان از ادامه‌ي بازيهاي آسيايي بازماند.

طاهره تیره‌گرد که در بازی با چین تایپه از ناحیه پا مصدوم شده بود به دلیل پاره‌گی رباط داخلی نمی‌تواند تیم ایران را در ادامه بازیهای آسیایی همراهی کند.

به نقل از ایسنا، او دو روز در بیمارستان بستری خواهد شد تا تحت درمان قرار گیرد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  8:00 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عشقي: انتقام سختي از تايلند گرفتيم

کبدي‌کار زن کشورمان گفت: از تايلند عقده داشتيم و انتقام سختي از اين تيم گرفتيم.

مرضیه عشقی پس از برتری کبدی ایران گفت: عالی کار کردیم، بازی هیجانی بود و بعد 3 بازی نفس‌گیر در این بازی خودمان را تخلیه کردیم.

به نقل از فارس، وی ادامه داد: استرس و نگرانی نداشتیم، تایلند نایب قهرمان دور گذشته بود و عقده عجیبی از این داشتیم. این تیم در گوانگجو مدال را از ما گرفت و انتقام سختی امروز از آنها گرفتیم.

عشقی در مورد بازی بنگلادش گفت: حریف تیم خوبی بود، آنها کره را در بازی‌های آسیایی داخل سالن حذف کرده بودند.

وی در پایان گفت: با این بازی حقمان کسب مدال طلاست.

چهارشنبه 9 مهر 1393  8:00 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مقصودلو: اشتباهات گوانگجو را تکرار نمي‌کنيم

سرمربي تيم کبدي بانوان گفت: تمام تلاش ما صعود به فينال بازيهاي آسيايي است.

اعظم مقصودلو، سرمربی کبدی بانوان پس از پیروزی بر تایلند گفت:استرس نداشتم اما برایم مهم بود که حتما این بازی را ببریم. خیالمان راحت شد.

به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: امیدمان این است که بنگلادش را ببریم. تمام تلاشمان این است که به فینال راه پیدا کنیم و طلا بگیریم.

مقصودلو گفت: از نظر ما هندوستان مقابل تایلند برنده است. نمی خواهیم اشتباهات گوانگجو را تکراز کنیم و می خواهیم مقابل هند مهاجمانشان را مهار کنیم.

چهارشنبه 9 مهر 1393  8:01 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

جعفري: مي‌توانيم قهرمان شويم

عضو تيم کبدي ايران تاکيد کرد اين تيم توانايي کسب مدال طلاي بازي‌هاي آسيايي را دارد.

سعیده جعفری که ایران را در مصاف با تایلند به دلیل مصدومیت از ناحیه بینی همراهی نکرد، در مورد عملکرد این تیم گفت: بازی هیجانی و زیبایی بود و بازیکنان ما به معنای واقعی کبدی بازی کردند.

به نقل از تسنیم، وی شرایط خود را مطلوب خواند و گفت: اگر پزشکان اجازه دهند با محافظ بینی در مرحله بعد به میدان می روم و تیم را همراهی می کنم.

جعفری اظهار داشت: صددرصد می‌توانیم به عنوان قهرمانی دست یابیم. هند حریف اصلی ماست و ما توانایی شکست آنها را داریم.

چهارشنبه 9 مهر 1393  8:01 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مرداني: بي جهت به من اخطار دادند

نماينده وزن 87 کيلوگرم تيم ملي تکواندو گفت: پا‌به‌پاي حريف کره‌اي مبارزه کردم و حتي ضربه پايم کلاه او را کج کرد، اما داوران امتياز ندادند.

در ادامه رقابت‌های بازی‌های آسیایی اینچئون سجاد مردانی نماینده وزن 87 + کیلوگرم تکواندو در نخستین مبارزه خود به مصاف " چولهو‌جو" از کشور میزبان رفت. مردانی با نتیجه 6-5 شکست خورد و به مرحله نیمه نهایی نرسید. وی پس از حذف از بازی‌های آسیایی اظهار داشت: داور انقدر اخطار به من داد تا حریف کره‌ای با من برابر شد من سه امتیاز از حریف جلو افتادم و دو ضربه سه امتیازی من را ندادند و کارت اعتراض ما را هم سوزاندند.

به گزارش فارس، مردانی در ادامه گفت: من پابه پای حریف کره ای مبارزه کردم و حتی ضربه پایم کلاه او را کج کرد، اما داوران امتیاز ندادند. حریف کره‌ای من خوب بود، اما برد او برابر با اخطارهایی بود که داوران به من دادند. او فقط یک امتیار از من گرفت و چهار امتیاز مابقی اخطارهایی بود که داوران به من نمی دادند تا نماینده کره فاصله‌اش کم شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: درست در دو سه ثانیه پایانی بی جهت به من اخطار دادند تا نتیجه مساوی شود. خیلی از این باخت ناراحتم چون حریفم کار نکرد و با اخطار داوران به من برنده شد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  12:30 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مازندراني: نبايد پاکستان را دست‌ کم بگيريم

سرمربي تيم ملي کبدي گفت: هر چند مدتي است که پاکستاني‌ها از روزهاي اوجشان فاصله گرفته‌اند و ما هم نسبت به گذشته قوي‌تر شده‌ايم اما نبايد آنها را دست کم بگيريم.

غلامرضا مازندرانی سرمربی تیم ملی کبدی ایران گفت: ژاپن ضعیف ترین تیم گروه بود و با توجه به اینکه صعودمان به مرحله بعد قطعی شده بود این بازی برای ما تشریفاتی بود و زیاد بچه ها به خودشان فشار نیاورند.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: بازی اصلی مان را در مسابقات گذشته نمایش داده بودیم و در این رقابت سعی کردیم که بیشتر مرور تاکتیک داشته باشیم، برای همین هم زیاد به فاصله امتیازی توجه نکردیم.

وی با اشاره به حریف ایران در مرحله نیمه‌نهایی اظهار داشت: در نیمه نهایی با پاکستان که یکی از تیم های باسابقه کبدی است مسابقه داریم. پاکستانی ها در هر دوره شرکت کرده اند یک مدال گرفته اند و هر چند مدتی است از روزهای اوجشان فاصله گرفته اند و ما هم نسبت به گذشته قوی تر شده ایم اما ما نباید آنها را دست کم بگیریم.

مازندرانی گفت: پاکستان همواره یکی از رقبای جدی ما بوده و بچه های ما توان شکست این تیم را دارند و امیدواریم با صعود به فینال بتوانیم طبق برنامه ای که داریم نقره بازی های آسیایی دوره قبل را به مدال خوش رنگ طلا تبدیل کنیم.‬

چهارشنبه 9 مهر 1393  12:51 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

برتري تيم ملي کبدي مردان برابر ژاپن

تيم ملي کبدي مردان ايران ژاپن را از پيش رو برداشت.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی کبدی مردان ایران در آخرین مسابقه خود در دور مقدماتی توانست ژاپن را با نتیجه 53 بر 21 از پیش رو بردارد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  12:55 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مصدوميت شديد بازيکن بنگلادش در ديدار با ايران

در جريان ديدار تيم‌‌هاي ملي کبدي بانوان ايران و بنگلادش يکي از بازيکنان اين تيم به شدت از ناحيه سر مصدوم شد.

تیم‌های ملی کبدی بانوان ایران و بنگلادش از ساعت 11 امروز (پنج‌شنبه) به وقت اینچئون در مرحله نیمه نهایی مسابقات کبدی بازی‌های آسیایی به مصاف هم رفته‌اند.

به نقل از تسنیم، در جریان نیمه اول این بازی بازیکن شماره 3 بنگلادش به نام جانی چاکاما از ناحیه سر مصدوم شد. مصدومیت او به حدی بود که با برانکارد از زمین خارج شد و دیگر به بازی ادامه نداد.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:56 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تيم ملي کبدي بانوان به فينال راه يافت

تيم ملي کبدي بانوان در مرحله نيمه نهايي با شکست بنگلادش به فينال مسابقات راه يافت.

سیزدهمین روز از بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امروز تیم ملی کبدی بانوان کشورمان در مرحله نیمه نهایی به مصاف نماینده بنگلادش رفت و با نتیجه 40 بر 15 به برتری رسید.

به نقل از فارس، فینال کبدی بانوان بین تیم‌های ایران و هند روز جمعه ساعت 11 صبح به وقت کره‌جنوبی برگزار می‌شود.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:58 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مقصودلو: به داوري نبايد فکر کنيم

رئيس فدراسيون کبدي گفت: بايد در زمين حق‌مان را بگيريم و به داوري فکر نکنيم.

سیزدهمین روز از بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که تیم ملی کبدی بانوان با شکست حریف خود به فینال این رقابت‌ها راه یافت. محمد رضا مقصودلو رئیس فدراسیون کبدی در صحبت‌های خود اظهار داشت: بانوان به امید خدا حقشان است که قهرمان شوند. با این بازی‌ که بانوان انجام دادند شانس آنها برای قهرمانی بیشتر است.

به نقل از فارس، وی در ادامه گفت: باید در زمین حقمان را بگیریم و به داوری فکر نکنیم. مردان ما هم می‌توانند تاریخ ساز شوند. در بخش بانوان از نظر تاکتیکی از همه تیم‌ها سرتریم.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها