0

ووشو

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

الهه منصوريان: اميدوارم دل مردم را شاد کنيم

الهه منصوريان پس از صعود به فينال رقابت‌هاي ووشوي بازي‌هاي آسيايي اينچئون گفت: اميدوارم بهترين نتيجه را بگيرم و دل مردم ايران را شاد کنم.

ووشوکار وزن 52- کیلوگرم ساندای بانوان ایران پس از صعود به فینال بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون در مورد مبارزه نیمه‌نهایی‌اش با حریف کره‌جنوبی گفت: این حریف بسیار قدرتمند بود و از امتیاز میزبانی هم بهره می‌برد. تماشاگران حاضر در سالن یک صدا او را تشویق می‌کردند و همه چیز به سود او بود. خوشبختانه توانستم از این میدان هم سربلند بیرون بیایم.

به نقل از ایسنا، وی افزود: این حریف کره‌ای همان ووشوکاری بود که سال گذشته در مسابقه‌های قهرمانی جهان در ترکیه با وجود شکستگی صورتم هم او را شکست دادم. خوشحالم که در این بازی سنگین هم پیروز شدم.

دارنده مدال برنز بازی‌های آسیایی گوانگجو در مورد مبارزه فردای خود با حریف چینی در فینال گفت: این حریف چینی امروز مبارزه سبک‌تری نسبت به من داشت تا بتواند به فینال برسد. امیدوارم او را شکست دهم و دل مردم و ورزش‌دوستان را شاد کنم. می‌خواهم بهترین نتیجه را بگیرم اما هرچه خدا بخواهد همان می‌شود.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:52 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شهربانو منصوريان: شرمنده مردم ايران شدم

ملي‌پوش وزن 60- کيلوگرم ووشوي ايران که با قبول شکست برابر حريف چيني از بازي‌هاي آسيايي اينچئون حذف شد، گفت: با اين شکست شرمنده مردم ايران شدم اما اميدوارم خواهرم مدال ارزشمندي را بگيرد و آن مدال، مدال من هم خواهد بود.

شهربانو منصوریان در مورد مبارزه‌اش با حریف چینی گفت: حریف چینی‌ام خیلی قوی بود و ای کاش در مبارزه دوم یا سوم خودم با او روبه‌رو می‌شدم. مطمئن باشید در آن صورت خیلی بهتر مبارزه می‌کردم. قرعه بسیار سختی داشتم و با این شکست شرمنده شدم.

به گزارش ایسنا ، وی در مورد راهیابی الهه منصوریان (خواهرش) به فینال بازی‌های آسیایی گفت: اکنون تمام فکر و ذکرم حمایت از خواهرم است و به او کمک می‌کنم. امیدوارم او مدال خوش‌رنگی را بگیرد و دل مردم را شاد کند. مطمئن باشید این مدال، مدال من هم خواهد بود. هرچند خودم مدال نگرفتم اما این مدال جبرانی برای مدال نگرفتن من خواهد بود.

قهرمان ووشوی جهان با اشاره به این که از مبارزه‌اش با حریف چینی رضایت دارد، گفت: مقابل این حریف چینی مبارزه‌ خوبی از خودم نشان دادم. هر چند جو سالن به سود او بود، ضربات خوبی را به حریف زدم و به خوبی توانستم از توانایی‌ام استفاده کنم اما همین استرس اولین بازی بودن، باعث شد شکست بخورم.

وی ادامه داد: بعد از آن مبارزه کادر فنی تیم ملی و مسئولان کمیته ملی المپیک از نوع مبارزه من ابراز رضایت کردند و همین برایم کافی است. حتی شنیدم که حریف چینی من در مبارزه امروز نتوانست به خوبی مبارزه کند و این هم به خاطر ضربات سنگینی بود که در مبارزه قبلی به او زده بودم.

شهربانو منصوریان گفت: امیدوارم الهه مدالی خوش‌رنگ بگیرد و جواب زحمات کمیته ملی المپیک و فدراسیون ووشو را داده باشیم.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:52 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

اعتراض کتبي کادر فني ووشو عليه داوري

کادر فني ووشوي ايران اعتراض خود را عليه داوري مسابقه سجادي با نماينده کره ارائه کردند که در نهايت هيچ نتيجه‌اي نداشت.

مسابقات ووشو امروز در حالی پیگیری شد که سجاد عباسی در مرحله نیمه‌نهایی مقابل نماینده کره جنوبی قرار گرفت. به گزارش فارس، در حالی که عباسی ضربات متعددی را به نماینده کره وارد می‌کرد اما از سوی داوران هیچ امتیازی به وی در راند سوم داده نشد و در نهایت عباسی با شکست در این دیدار به مدال برنز دست پیدا کرد.

* با شکست عباسی، کادر فنی ایران اعتراض کتبی خود را علیه داوری این دیدار ارائه کردند، اما هیچ تاثیری در نتیجه نداشت.

* مسئولان ورزش ایران از جمله کیومرث هاشمی، شهنازی، رغبتی، رضازاده، دنیامالی، علیپور و حسنی خو در سالن حضور داشتند.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:53 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مدال نقره لادور هم قطعي شد

نماينده وزن 75- کيلوگرم تيم ملي ووشوي مردان در مرحله نيمه نهايي با شکست حريف قزاقستاني خود به فينال مسابقات راه يافت.

چهارمین روز از هفدهمین‌ دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امروز حمید‌رضا لادور نماینده وزن 75- کیلوگرم برای رسیدن به فینال به مصاف نماینده قزاقستان رفت. لادور در راند اول و دوم حریف خود را شکست داد و به فینال مسابقات راه یافت.

لادور در نخستین مبارزه خود "ماهاراج" نماینده تیم ملی نپال را با نتیجه دو بر یک در 15 ثانیه شکست داد و به مرحله دوم صعود کرد. در دومین دیدار خود نیز به مصاف نماینده اردن رفت و با شکست به نیمه نهایی راه یافت.

پیش از این امروز الهه منصوریان نماینده وزن 52- کیلوگرم تیم ملی بانوان با شکست حریف خود به فینال مسابقات راه یافت و نماینده وزن 65- کیلوگرم تیم ملی ووشوی مردان در نیمه نهایی با شکست نماینده چین به فینال مسابقات راه یافت.

سجاد عباسی نماینده وزن 70 کیلوگرم تیم ملی ساندای مردان در نیمه نهایی با شکست مقابل نماینده کره جنوبی به مدال برنز بسنده کرد.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:54 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عباسي در ووشو به مدال برنز رسيد

نماينده وزن 70 کيلوگرم تيم ملي سانداي مردان در نيمه نهايي با شکست مقابل نماينده کره جنوبي به مدال برنز بسنده کرد.

چهارمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون امروز (سه شنبه) در حالی پیگیری می‌شود که در بخش ساندای مردان در وزن منهای 70 کیلوگرم سجاد عباسی به مصاف نماینده کره جنوبی رفت. عباسی راند اول را با پیروزی به پایان رساند و در راند دوم بازی را واگذار کرد. وی در راند سوم نیز مقابل حریف خود شکست خورد تا از رسیدن به فینال باز مانده و به مدال برنز مشترک برسد.

به گزارش فارس، عباسی در دور اول با قرعه استراحت روبرو شد و دور دوم با شکست نماینده ترکمنستان به جمع چهار نفر پایانی راه یافت.

پیش از این امروز الهه منصوریان نماینده وزن 52- کیلوگرم تیم ملی بانوان با شکست حریف خود به فینال مسابقات راه یافت و نماینده وزن 65- کیلوگرم تیم ملی ووشوی مردان در نیمه نهایی با شکست نماینده چین به فینال مسابقات راه یافت.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:56 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عباسي از صعود به فينال باز ماند

سانداکار 70- کيلوگرم کشورمان موفق شد با شکست مقابل حريف کره‌ جنوبي به فينال نرسيد.

سجاد عباسی پس از صعود به مرحله نیمه‌نهایی ووشوی وزن 70- بازی‌های آسیایی دیروز(سه‌شنبه) به مصاف سانگهون یوو از کره‌جنوبی رفت و با شکست مقابل این سانداکار از رسیدن به فینال باز ماند.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:57 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

محمد سيفي به فينال ووشو رسيد

محسن محمد سيفي با شکست نماينده چين به فينال مسابقات ووشوي بازيهاي آسيايي اينچئون راه يافت.

چهارمین روز از هفدهمین دوره بازیهای آسیایی دراینچئون دررشته ووشو با مسابقات ساندای مردان ادامه یافت که در وزن 65- کیلوگرم محسن محمد سیفی با شکست قاطع "چن هان ژینگ " چین به مبارزه فینال راه یافت.

به گزارش ایسنا، چینی ها که خود را مهد ووشوی جهان می دانند در این مبارزه هم با تمام توان آمده بودند تا با شکست دادن نماینده ایران فینالیست شوند و مدال دیگری کسب کنند اما محمد سیفی با ارائه مبارزه ای خوب و هوشمندانه توانست این ووشوکار قدرتمند چین را شکست دهد و فینالیست شود. سیفی در هر دو راند چندین بار حریفش را زمین زد و به او اجازه ضربه نداد. این پیکار در راند دوم با بیرون افتادن حریف چینی از زمین به پایان رسید.

رسیدن محمد سیفی به فینال این شانس را برای او به وجود آورده تا بتواند مدال طلای خود در بازیهای آسیایی 2010 گوانگجو را تکرار کند.

ووشوکاروزن 65- کیلوگرم ایران برای رسیدن به این مرحله نمایندگان قرقیزستان و فیلیپین را شکست داده بود.

محمد سیفی برای کسب مدال طلا باید امروز با برنده مبارزه قزاقستان و ترکمنستان مصاف کند.

در ادامه مرحله نیمه نهایی ساندای مردان سجاد عباسی در وزن 70- کیلوگرم مقابل "یو سانگون" از کره جنوبی و حمیدرضا لادور در وزن 75- کیلوگرم مقابل " تورسینکالوف" از قزاقستان برای راهیابی به فینال مبارزه خواهند کرد.

کیومرث هاشمی، شاهرخ شهنازی، رغبتی ،حسین رضا زاده ،محمد علیپور ،احمد دنیامالی و حسنی خو در سالن ووشو نظاره گر مبارزه ووشوکاران بودند.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:58 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

الهه منصوريان برد و فيناليست شد

بانوي سانداکار 52- کيلوگرم کشورمان موفق شد با پيروزي مقابل مبارز کشور ميزبان به فينال ووشوي بازي‌هاي آسيايي برسد.

الهه منصوریان که روز گذشته (دوشنبه) موفق شده بود در مرحله یک چهارم نهایی ووشوی بازی‌های آسیایی در وزن 52- ساندا مبارز نپالی را از پیش‌رو بردارد و به نیمه‌نهایی برسد در این مرحله به مصاف هی‌بین کیم از کره‌جنوبی رفت و با شکست سانداکار کشور میزبان راهی فینال شد.

به گزارش تسنیم، سانداکار 52- کیلوگرم کشورمان در این مبارزه با نتیجه 2 بر صفر مقابل سانداکار اهل کره‌ جنوبی پیروز شد. منصوریان در فینال باید به مصاف برنده سانداکاران چین و هند برود.

چهارشنبه 2 مهر 1393  8:04 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقره الهه منصوريان ششمين مدال کاروان ايران

ووشوکار وزن 52- کيلوگرم ايران در بازيهاي آسيايي اينچئون به مدال نقره بسنده کرد.

در آخرین روز رقابتهای ووشوی بازیهای آسیایی اینچئون در وزن 52- کیلوگرم ساندای بانوان الهه منصوریان از حریف چینی شکست خورد و به مدال نقره بسنده کرد.

چهارشنبه 2 مهر 1393  9:46 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

دومين طلاي کاروان ايران توسط سيفي صيد شد

نماينده وزن 65- کيلوگرم تيم ملي ووشو مدال طلاي مسابقات را از آن خود کرد.

ب محسن محمدسیفی سانداکار ایران در وزن 65 - کیلوگرم امروز در فینال مسابقات در دو راند با شکست حریف خود مدال طلای این دوره از مسابقات را به نام خود کرد.

چهارشنبه 2 مهر 1393  10:24 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

لادور به مدال نقره رسيد

ووشوکار وزن 75- کيلوگرم تيم ملي ايران به مدال نقره دست يافت.

ب حمید‌رضا لادور سانداکار وزن 75- کیلوگرم در فینال به مصاف نماینده کره جنوبی رفت و با برتری در راند اول  و شکست در دو راند دوم و سوم بازی را به نماینده میزبان واگذار کرد و به مدال نقره بسنده کرد.

چهارشنبه 2 مهر 1393  10:48 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تجربه کم، مشکل تالوي بانوان در اينچئون

سرمربي تيم ملي تالوي بانوان ايران معتقد است که کم‌تجربه بودن مهم‌ترين مشکل ورزشکاران ايران در بازي‌هاي آسيايي اينچئون بود.

مریم احسانی اظهار کرد: ملی‌پوشان ما کم‌تجربه بودند. حمیده برخور تنها در بازی‌های کشورهای اسلامی شرکت کرده بود که حریفان چندان قوی نبودند. بازی‌های آسیایی اولین میدان مهم او بود، در این بازی‌ها غیر از یکی، دو نفر بقیه خیلی قوی بودند. 7-8 نفر اول این بازی‌ها همه عنوان‌داران جهانی بودند.

به نقل از ایسنا، وی افزود: برخور کار خوبی ارائه کرد. ولی یکی دو خطا داشت که همین مسئله کارش را خراب کرد. این خطاها شاید به خاطر مسائل روانی است.

سرمربی تیم ملی تالوی بانوان با اشاره به اینکه داوران خیلی سخت‌گیرانه و غیر منطقی قضاوت کردند گفت: من و آقای اسدیان سرمربی مردان خودمان داوران بین‌المللی هستیم و به خوبی این مسائل را می‌دانیم. غیر از ما چند داور دیگر هم گفتند که از این نوع نمره دادن داوران نسبت به نماینده تالو ایران شوکه شدند.

وی ادامه داد: هانیه رجبی فرم خود را به خوبی ارائه کرد ولی متاسفانه هنگام فرود نتوانست خودش را کنترل کند که این هم ممکن است به دلیل مسائل روانی باشد.

احسانی گفت: ورزشکاران ما اگر این خطاها را انجام نمی‌دادند صددرصد روی سکو بودند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از عملکرد ملی‌پوشان ایران رضایت دارد گفت: هر چیزی که از آن‌ها خواسته بودیم انجام دادند اما با این نتایج هم چیزی از شایستگی‌های آن‌ها کم نمی‌شود.

دوشنبه 7 مهر 1393  9:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها