0

وزنه برداري

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

بهادر مولايي تست دوپينگ داد

مولايي وزنه‌‌بردار فوق سنگين کشورمان پس از اينکه رقابت‌هاي دو ضرب بازي‌هاي آسيايي انصراف داد، از او تست دوپينگ گرفته شد.

در ادامه بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون امروز از ساعت 13:30 رقابت‌های فوق سنگین وزنه‌برداری با حضور 9 وزنه‌بردار از جمله دو ایرانی به نام‌های بهداد سلیمی و بهادر مولایی آغاز شد.

به گزارش فارس، در حرکات یک‌‌ضرب بهادر مولایی که از مصدومیت رنج می‌برد در دو بار اول وزنه‌های 170 و 177 کیلویی را به راحتی مهار کرد، اما در بالا بردن وزنه 183 کیلویی ناکام ماند تا کار وی با ثبت وزنه 177 کیلویی به پایان برسد. بهادر مولایی در حرکت یک‌ضرب هفتم شد.

مولایی وزنه‌بردار فوق سنگین کشورمان پس از اینکه از رقابت‌های دو ضرب بازی‌های آسیایی به علت مصدومیت انصراف داد از او تست دوپینگ گرفته شد.

شنبه 5 مهر 1393  12:16 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

مولايي: نيابد به زانويم فشار مي‌آوردم

وزنه‌بردار فوق‌سنگين ايران گفت: در تهران آسيب ديدم و نبايد به زانوي خود فشار مي آوردم.

بهادر مولایى در خصوص مصدومیتش اظهار داشت: امروز در مسابقه زانویم یکى دو بار خالى کرد و لق زد بعد درد شدیدى گرفت و مجبور شدم وزنه را رها کنم. در مجموع از رکورد یک ضربم مى توانستم بیشتر بزنم اما مدال مجموع است و یک ضرب به تنهایى تعیین کننده نیست.

به گزارش فارس، وی افزود: رضازاده و زارع گفتند که سعى کن سنگین تر و سریع تر یک ضرب بزن که براى مجموع در دو ضرب راحت تر باشى اما متاسفانه شانس با من یار نبود. حرف خاصى ندارم فقط شرمنده پدر و مادرم شدم.

وزنه‌بردار فوق‌سنگین ایران در خصوص دلجویی وزیر ورزش یادآور شد: از توجه وزیر تشکر می‌کنم. خوشحالم که او به قهرمانان توجه دارد. امیدوارم بتوانم در مسابقات آینده به بازی‌ها بازگردم و عملکرد خوبی داشته باشم.

شنبه 5 مهر 1393  12:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها