0

ورزشهاي آبي

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

ورزشهاي آبي

با توجه به بروز شدن اخبار از پستهاي پايين هم بازديد فرماييد

شنبه 29 شهریور 1393  12:29 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

برنامه تیم ملی شنا تغییر کرد

با نظر کادر فنی، برنامه تیم ملی ایران در دومین روز رقابت‌های شنای بازی‌های آسیایی تغییر کرد.

برنامه روز دوم مسابقات برای تیم ایران تغییر کرد. پیش از این قرار بود که ایران در روز 31 شهریور ماه سه نماینده در ماده‌های 50 متر کرال پشت و 200 متر مختلط انفرادی داشته باشد، اما با صلاحدید کادر فنی مسابقه احمدرضا جلالی و مهدی انصاری در ماده 200 متر مختلط انفرادی حذف شد. به این ترتیب تیم شنای ایران در دومین روز مسابقات شنای بازی‌های آسیایی یک نماینده خواهد داشت و جمال چاووشی‌فر در ماده 50 متر کرال پشت به آب می‌پرد.

* برنامه کامل تیم ملی شنای ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون:

30 شهریور:

جمال چاوشی‌فر: 100متر کرال پشت

31 شهریور:

جمال چاوشی‌فر: 50متر کرال پشت

اول مهر:

آرشام میرزایی و احمدرضا جلالی: 50متر آزاد

مهدی انصاری و آریا نسیمی‌شاد: 200متر قورباغه

2 مهر:

مهدی انصاری: 100متر پروانه

آریا نسیمی شاد: 100متر قورباغه

4در 100متر آزاد تیمی

3 مهر:

مهدی انصاری: 50متر پروانه

آرشام میرزایی و احمدرضا جلالی: 100متر آزاد

4 مهر:

آریا نسیمی‌شاد و مهدی انصاری: 50متر قورباغه

4در 100متر مختلط تیمی

شنبه 29 شهریور 1393  11:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شنای بازیهای آسیایی/ جمال چاوو‌شی‌فر رکورد ایران را شکست

جمال چاوو‌شی‌فر رکورد ایران را در ماده100 متر کرال پشت شکست.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از اینچئون،‌ در دومین روز از بازیهای آسیایی، رقابتهای شنا آغاز شد که جمال چاووشی‌فر، کاپیتان تیم ملی شنا به عنوان اولین نماینده ایران به رقابت پرداخت و موفق شد رکورد ایران در ماده 100 متر کرال پشت را بشکند.

چاووشی فر با ثبت زمان 58 ثانیه و 23 صدم ثانیه به خط پایان رسید و رکورد شخصی خود را حدود یک ثانیه کاهش داد.

او همچنین موفق به شکستن رکورد ملی ایران در این مسابقات شد. رکورد قبلی ماده 100 متر کرال پشت با زمان 58 ثانیه و 69 صدم ثانیه در اختیار رهام پیروانی بود.

یک شنبه 30 شهریور 1393  7:43 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پاداش 300 دلاری به چاووشی‌فر به خاطر رکوردشکنی

جمال چاووشی‌فر به خاطر رکوردشکنی در بازیهای آسیایی اینچئون 300 دلار پاداش گرفت.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از اینچئون،‌ جمال چاووشی‌فر پس از آنکه موفق شد صبح امروز در رقابتهای شنای بازیهای آسیایی رکورد 100 متر کرال پشت ایران را بشکند، از سوی رضوانی، رییس فدراسیون شنا مبلغ 300 دلار پاداش گرفت.

رضوانی پس از مسابقه چاووشی‌فر گفت: میانگین سنی شناگران ایران در این دوره بسیار پایین است و تلاش ما برای حضور موفق در بازیهای 2019 است.

او گفت: طی دو سال گذشته برنامه ها و اردوهای مختلف و مداومی را داشتیم و این برنامه ها تا بازیهای 2019 ادامه دارد.

یک شنبه 30 شهریور 1393  7:44 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

رضوانی: از شکسته شدن رکورد ملی ایران خوشحالم/کشتکار: ارتقا رکوردها ادامه خواهد داشت

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: از شکسته شدن رکورد ملی ایران در صد متر کرال پشت خوشحالم.

خبرگزاری فارس: رضوانی: از شکسته شدن رکورد ملی ایران خوشحالم/کشتکار: ارتقا رکوردها ادامه خواهد داشت
  •  

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به اینچئون، با آغاز روز دوم بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون امروز جمال چاوشی‌فر شناگر کشورمان در دور مقدماتی رشته صدمتر کرال پشت و در گروه دوم این رشته در میان 7 شرکت کننده با کسب زمان 58،23 ضمن شکستن رکورد ملی ایران در مکان ششم قرار گرفت.

رکورد ایران در این رشته در دستان روهام پیروانی بود.

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون شنا در این مورد گفت: از شکسته شدن رکورد ملی ایران در صد متر کرال پشت خوشحالم. در واقع خوشحالم که چاوشی‌فر رکورد ملی ایران را ارتقا بخشید. تلاش ما بر این است که تمام شناگرانمان در بازی‌های آسیایی رکورد ملی را ارتقا بخشیده و بتوانیم با برنامه‌ریزی بلند مدت در آینده به سکوی بازی‌های آسیایی برسیم.

وی ادامه داد: غالبا اولین مسابقه در هر رویدادی حساسیت و استرس خاص خودش را دارد و این موضوع کمی روی کار کاپیتان تیم ملی شنا تأثیرگذار بود.

عباس کشتکار، سرمربی تیم ملی شنا نیز در خصوص عملکرد چاوشی‌فر گفت: جمال خیلی خوب به آب زد و توانست رکورد ما را در این رشته ارتقا دهد. البته در بخش تیمی هم به دنبال ارتقای رکورد هستیم و این ارتقای رکورد در بخش‌های دیگر طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

وی در مورد تغییر برنامه شناگران ایران ادامه داد: دلیل تغییر برنامه‌مان این بود که بتوانیم کیفیت کار شناگران را در ماده‌های مختلف افزایش دهیم. این تاکتیکی است که اکثر مربیان دنیا برای خستگی کمتر و افزایش کیفیت شناگران خود استفاده می‌کنند. در 100 متر و 200 متر قورباغه نیز به دنبال ارتقا رکورد هستی. البته در تیمی امدادی نیز هدف ما رسیدن به فینال است.

یک شنبه 30 شهریور 1393  7:44 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

چاوشی‌فر: با رکوردشکنی‌ام پاسخ خیلی‌ها را دادم

کاپیتان تیم ملی شنای ایران گفت: با رکوردشکنی‌ام در کرال پشت بازی‌های آسیایی جواب خیلی‌ها را دادم

جمال چاوشی‌فر پس از شکستن رکورد ملی ایران در کرال پشت 100 متر گفت: خوشحالم که بعد از شش ماه تمرین و سختی کشیدن سرانجام رکورد ملی ایران را شکستم. خودم دوست داشتم که رکورد بهتری بزنم، اما هنوز یک فرصت دیگر هم دارم و در 100 متر تیمی هم بار دیگر تلاش می کنم.

وی ادامه داد: اگر در این رشته بتوانم باز هم بهتر از این رکورد بزنم خوشحالی دو چندانی خواهم داشت. با این رکورد جواب خیلی ها را دادم. من مدتی بود که در استخر مسافت بلند مسابقه نداده بودم.

چاوشی‌فر گفت: بعد از مدت ها بود که در این شرایط مسابقه می دادم. خدا کمک کرد که موفق شدم. امیدوارم که با مسابقات تدارکاتی بیشتری در مسابقات اصلی شرکت کنیم و با آمادگی کامل در همه مسابقات حاضر شویم.

یک شنبه 30 شهریور 1393  8:10 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

چاووشی فر باز هم رکورد ایران را شکست

ملی پوش ماده 50 متر کرال پشت شنا در بازی‌های آسیایی رکورد ایران را شکست، اما از صعود به فینال بازماند.

در ماده 50 متر کرال پشت مسابقات شنای بازی‌های آسیایی اینچئون،جمال چاووشی فر، نماینده کشورمان در گروه خود با زمان 26 ثانیه و 77 صدم ثانیه در گروه خود چهارم شد.

چاووشی فر که روز گذشته در صد متر کرال پشت رکورد ایران را شکسته بود، امروز نیز در 50 متر کرال پشت باز هم رکورد این ماده را شکست، اما موفق به صعود به فینال نشد.

رکورد قبلی وی 27 ثانیه و 10 صدم ثانیه بود.

وی در بین 26 نفر در رده 14 قرار گرفت و با اختلافی ناچیز از صعود به فینال باز ماند.

دوشنبه 31 شهریور 1393  7:46 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

چاووشی‌فر: رکوردهای ثبت شده در حد طلا یا نقره المپیک بود

ملی پوش شنای ایران گفت: سطح مسابقات بازی‌های آسیایی بالا بود به طوری که با رکوردهای ثبت شده توسط شناگران، آنها می‌توانستند طلا یا نقره المپیک را بگیرند.

جمال چاووشی فر اظهار داشت: سطح مسابقات شنا واقعا بالاست. به گونه‌ای که با رکوردهایی که شکسته شد، شناگران می توانستند مدال طلا یا نقره المپیک را کسب کنند.

ملی پوش شنای ایران گفت: برای موفقیت در این بازی‌ها چیزی کم نگذاشتم. این رقابت‌ها نشان داد اگر مسئولین به شنا توجه بیشتری داشته و سرمایه گذاری بیشتری انجام بدهند، کسب مدال شنا در بازی‌های آسیایی دور از دسترس نیست.

دوشنبه 31 شهریور 1393  8:55 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نسیمی‌شاد پاداش گرفت

نماینده شنای ایران با رکورد شکنی در ماده 200 متر قورباغه از سوی مسئولان فدراسیون شنا پاداش گرفت.

در ادامه مسابقات شنای بازی‌های آسیایی و در ماده 200 متر قورباغه آریا نسیمی شاد رکورد ملی ایران را شکست؛ او با زمان 2 دقیقه و 20 ثانیه و 2 صدم ثانیه به خط پایان رسید و رکورد محمد علیرضایی، بهترین شناگر تاریخ ایران را شکست. رکورد علیرضایی 2 دقیقه و 22 ثانیه و 74 صدم ثانیه بود.

در پایان این مسابقه آریا نسیمی‌شاد از سوی محسن رضوانی، رئیس فدراسیون شنا پاداش گرفت که مبلغ این پاداش 300 دلار است.

آریا نسیمی‌شاد متولد 1378 است. او که لقب جوانترین عضو کاروان ایران در این دوره از بازی‌های آسیایی را یدک می‌کشد با نمایش خوب خود شایستگی‌هایش را بار دیگر به نمایش گذاشت. نسیمی شاد در رقابت‌های لیگ سال 92 شگفتی ساز بود. او در آن مسابقات تقریباً تمامی رکوردهای رده سنی خود را در شنای قورباغه جابجا کرد. او رکورد دار 50، 100 و 200متر قورباغه در رده سنی زیر 13-14 سال، 100 و 200متر قورباغه در رده سنی 15 تا 17 سال است.

سه شنبه 1 مهر 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نسیمی‌شاد: تا 2019 نباید دنبال مدال باشیم

شناگر تیم ملی ایران گفت: تا سال 2019 نباید دنبال کسب مدال باشیم.

در ادامه مسابقات شنای بازی‌های آسیایی و در ماده 200 متر قورباغه آریا نسیمی شاد رکورد ملی ایران را شکست؛ او با زمان 2 دقیقه و 20 ثانیه و 2 صدم ثانیه به خط پایان رسید و رکورد محمد علیرضایی، بهترین شناگر تاریخ ایران را شکست.

آریا نسیمی‌شاد، جوان‌ترین عضو کاروان ایران بعد از این رکوردشکنی اظهار داشت: همه تلاشم را کردم، اما رکوردهایی که می‌توانستم را نزدم. تا بازی‌های 2019 نباید دنبال مدال باشیم.

وی ادامه داد: امیدوارم بتوانم از بورسیه فدراسیون جهانی استفاده کنم. امکانات ما در شنا باید بیشتر شود. اردوها و مسابقات بین‌المللی ما باید بیشتر شود‬ تا بتوانیم به مدال برسیم.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

انصاری: 200 متر قورباغه رشته اصلی من نیست

شناگر تیم ملی ایران گفت: 200 قورباغه رشته اصلی من نیست و امروز برای کسب تجربه در ماده غیر تخصصی خودم شرکت کردم.

مهدی انصاری، شناگر ایران در ماده 200 متر قورباغه در بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون اظهار داشت: مسابقات سطح بسیار بالایی داشت. 200 متر قورباغه رشته اصلی من نیست، بلکه 100 متر پروانه رشته اصلی‌ام است.

وی افزود: فردا رکورد ملی که دست خودم هست را می‌شکنم. برای کسب تجربه امروز در ماده غیر تخصصی خودم شرکت کردم. برای رسیدن به مدال باید برنامه‌ریزی طولانی، اردوهای زیاد و مسابقات برون مرزی داشت.

در ماده 200 متر قورباغه مهدی انصاری زمان 2 دقیقه و 23 ثانیه و 12 صدم ثانیه را به نام خود ثبت کرد.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شناگران ایران از صعود به فینال بازماندند

شناگران ایران در ماده‌های 50 متر آزاد از صعود به فینال بازماندند.

دو شناگر ایران امروز در ماده 50 متر آزاد به مصاف حریفان خود رفتند که در این بخش آرشام میرزایی با زمان 23 ثانیه و 91 صدم ثانیه و احمدرضا جلالی با زمان 23 ثانیه و 74 صدم ثانیه از راهیابی یه فینال مسابقات بازماندند.

رکورد قبلی آرشام میرزایی در این ماده 24 ثانیه بود که در مسابقات جهانی 2013 بارسلونا از خود بجای گذاشت؛ رکورد احمدرضا جلالی هم 24 ثانیه و 2 صدم ثانیه بود که آن را در مسابقات اوپن 2012 ترکیه ثبت کرده بود.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تيم شناي ايران در ماده 4 در 100 متر نهم شد

تيم ملي شناي ايران در بازي‌هاي آسيايي در ماده 4 در 100 متر به عنوان نهمي رسيد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم شنای ایران در ماده 4 در 100 متر متشکل از چاوشی فر، جلالی، انصاری و میرزایی با زمان 3 دقیقه و 29 ثانیه و 65 صدم ثانیه به عنوان نهمی رسید.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:37 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

انصاري و نسيمي‌ به فينال نرسيدند

شناگران ايران از راهيابي به مرحله فينال در ماده هاي 100 متر پروانه و 100 متر قورباغه بازماندند.

به گزارش "ورزش سه"، در شنای بازیهای آسیایی، مهدی انصاری در ماده 100 متر پروانه در مرحله مقدماتی ششم شد و از راهیابی به فینال بازماند.

همچنین آریا نسیمی‌شاد در 100 متر قورباغه که ماده تخصصی او بود، در بین هشت نفر،‌ هشتم شد و از راهیابی به فینال بازماند.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:44 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

کسب رتبه 19 و 24 براي شناي100متر آزاد ايران

شناگران کشورمان در 100 متر آزاد به عناوين نوزدهمي و بيست‌وچهارمي بسنده کردند.

آرشام میرزایی با ثبت زمان 53 ثانیه و 14 صدم ثانیه به مقام بیست و چهارم و احمدرضا جلالی هم با رکورد 52 ثانیه و 69 صدم ثانیه در رده نوزدهم شنای ماده 100 متر آزاد بازی‌های آسیایی قرار گرفتند.

پنج شنبه 3 مهر 1393  7:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها