0

دو وميداني

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

ابارقي: مربي‌ام بود، بهتر مي‌دويدم

ملي‌پوش دوي 200 متر ايران گفت:‌ تجربه حضور در بازي‌هاي آسيايي را نداشتم و اگر رکورد مقدماتي‌ام را مي‌زدم، مدال مي‌گرفتم.

محمدحسین ابارقى پس از کسب مقام ششم در دوی 200 متر بازی‌های آسیایی اظهار داشت: براى اولین بار در چنین مسابقه بزرگى شرکت کردم و سن‌ام هنوز رده جوانان است و رکورد دار جوانان هستم. البته در بزرگسالان هم رکورددار هستم، اینجا هم با توجه به رکوردم مى توانستم مدال بگیرم، اما نشد.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: اگر رکورد دور مقدماتى ام را تکرار مى‌کردم مدال بود، اما باز هم خدا رو شکر مى‌کنم و این مسابقات تجربه خیلى خوبى بود و اگر در اینگونه مسابقات مربى ام حضور داشته باشد حتما در نتیجه اثر گذار است.

ملی‌پوش دوی سرعت ایران عنوان کرد: 2ماه پیش رکورد ٢٠.٦٣ را ثبت کردم و رکورد جوانان آسیا را جابه جا کردم، اما اینجا نتوانستم و متاسفم. امیدوارم در مسابقات بعدى بتوانم جبران کرده و براى کشورم افتخار آفرینى کنم.

ابارقى١٩ سال سن دارد و رکوردش ٢٠.٦٣ است که در فینال ٢١.٧ دوید.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:26 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تفتيان و ابارقي از کسب مدال بازماندند

نمايندگان در دوي 200 متر بازي‌هاي آسيايي از کسب مدال بازماندند.

مسابقه فینال دوی 200 متر بازی‌های آسیایی ظهر امروز برگزار شد که دوومیدانی ایران دو نماینده به نام‌های حسن تفتیان و محمدحسین ابارقی داشت.

به گزارش فارس، در این ماده ابارقی با رکورد 21 ثانیه و 7 صدم ثانیه هفتم شد و تفتیان هم 21 ثانیه و 24 صدمن ثانیه در رده آخر ایستاد.

8 دونده در این رقابت حضور داشتند که دوندگان قطر، عربستان و ژاپن اول تا سوم شدند.

تفتیان در دوی 100 متر از رسیدن به فینال بازمانده بود.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:27 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مدال طلاي دوي 800 متر به نفر چهارم رسيد!

مدال طلاي دوي 800 متر بازي‌هاي آسيايي با خطاي سه نفر اول به دونده چهارم از عراق رسيد.

مسابقه فینال دوی 800 متر بازی‌های آسیایی در حالی برگزار شد که مدال طلای این رقابت‌ها به دلیل انجام خطا توسط سه نفر اول، به دونده نفر چهارم از عراق رسید.

به گزارش فارس، دو قطری و یک عربستانی، دوندگانی بودند که خطا کردند و رکوردشان ثبت نشد.

دونده عربستانی پیراهن یکی از دوندگان دیگر را کشید و قطری‌ها هم مرتکب خطای دیگری شدند.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:07 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در دوي 1500 متر، هفتم شد

نماينده دووميداني کشورمان در دوي 1500 متر هفتم شد.

به گزارش تسنیم، هادی سپهرزاد در دوی 1500 متر با زمان 5 دقیقه و 5 ثانیه و 30 صدم ثانیه هفتم شد و با کسب 530 امتیاز در مجموع ده‌گانه با امتیاز 7572 در مکان پنجم قرار گرفت و از کسب مدال باز ماند.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:07 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

طوسي:رکورد اصلي‌ام را مي‌زدم،مدال مي‌گرفتم

ملي‌پوش دوي سرعت بانوان ايران گفت:‌ رکورد اصلي‌ام را در بازي‌هاي آسيايي مي‌زدم، مدال مي‌گرفتم.

مریم طوسى پس از کسب مقام پنجم در دوی 200 متر اظهار داشت:‌ رقباى خیلى سختى داشتم و از سال‌هاى گذشته قوى‌تر آمده بودند، حتی چند نفر از ورزشکارانى که دوم و سوم قهرمانى آسیا را داشتند، اصلا فینال نیامدند. من هم بهترین رکورد فصلم را زدم، اما پنجم شدم. دوره قبل هشتم شده بودم. اگر مى‌توانستم رکورد اصلى خودم را بزنم حتما مدال مى‌گرفتم.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: براى موفقیت در بازی‌هاى آسیایى باید پیش از آن چندین مسابقه بدهیم و حضور در مسابقات کمک مى‌کند تا در رقابتى مثل بازی‌هاى آسیایى موفق عمل کنیم.

ملی‌پوش بانوی دوی سرعت ایران گفت:‌ سال گذشته فقط یک مسابقه داشتم. متاسفانه من در ایران رقیب جدى ندارم و از همان اول از همه جدا مى‌شوم. این موضوع باعث می‌شود که نتوانم رقابت کنم و نیاز به حضور در مسابقات بین‌المللى بیشترى دارم. در مجموع تلاش مى‌کنم که براى مسابقات بعدى آماده‌تر شوم.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها