0

دو وميداني

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

احسان حدادي قهرمان قهرمانان تاريخ دووميداني

احسان حدادي بار ديگر در ماده پرتاب ديسک با يک پرتاب شايسته طلايي شد تا براي سومين بار متوالي صاحب مدال طلا در بازي هاي آسيايي شود.

به گزارش "ورزش سه"، حدادی که در المپیک 2012 لندن برای اولین بار ایران را در رشته دوومیدانی صاحب مدال کرد، امروز پرافتخارترین دوومیدانی کار ایران در بازی های آسیایی شد. پیش از این از جمع مردان قهرمان و تاریخ ساز رشته دو و میدانی نفراتی مثل علی باغبان‎باشی، تیمور غیاثی و مرحوم جلال کشمیری صاحب 2 مدال طلا در بازی های آسیایی شده بودند.

پرافتخارترین دو و میدانی کار تاریخ ورزش ایران در حالی سومین طلای متوالی را به دست آورد که قبل از او تنها رضا سوخته‎سرایی، علیرضا حیدری و رضا یزدانی تنها کسانی بودند که در 3 دوره متوالی بازی ها طلا گرفته بودند.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:36 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تست دوپينگ حدادي و دور افتخار در ورزشگاه

احسان حدادي پس از کسب مدال طلا با پرچم ايران در ورزشگاه دور افتخار زد.

احسان حدادی پس از کسب مدال طلای پرتاب دیسک بازی‌های آسیایی با پرچم ایران دور افتخار در ورزشگاه زد.

به گزارش فارس، وی همچنین پس از این قهرمانی تست دوپینگ داد.

* حدادی در حالی که خوشحالی می‌کرد گوش خود را به سمت تماشاگران گرفت و اعلام کرد تشویق‌ها را نمی‌شنود و تماشاگران نیز پس از این موضوع او را به شدت تشویق کردند.

*محمد ارزنده هم بعد از پرش نخست خود نخستین فردی بود که حدادی را در آغوش گرفت.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:36 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سجاد مرادي از حضور در دوي 800متر انصراف داد

ملي‌پوش دوي 800متر ايران به دليل درد شديد در ناحيه پا از حضور در بازي‌هاي آسيايي انصراف داد.

سجاد مرادی که با درد در ناحیه آشیل پا راهی بازی‌های آسیایی شده بود و امید زیادی داشت تا در این رقابت‌ها شرکت کند امروز باید در ماده 800متر مسابقه می‌داد اما به دلیل درد شدید انصراف خود را اعلام کرد.

به گزارش فارس، پیش از این هم پزشکان به او توصیه کرده بودند که نباید در مسابقات حاضر شود.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:44 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حدادي:اينچئون براي من شهر خوش يمني است

قهرمان پرتاب ديسک کشورمان گفت: کلا اينچئون براي من شهر خوش يمني است چرا که در سال 2010 براي اولين بار رکورد آسيا را در اين شهر ارتقا دادم.

احسان حدادی پس از قهرمانی در بازی‌های آسیایی در نشست خبری گفت: خوشحالم که امروز توانستم مدال طلا بگیرم. امسال (سال 2014) سال خوبی برای من نبود چون در فصل زمستان 14 تا 15 کیلو از وزنم کم شد.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: من در سال گذشته فقط در مسابقات نیوریورک بالای 65 متر پرتاب کردم و امروز هم با رکوردی بالای 65 متر قهرمان شدم. این سومین مدال من در بازی‌های آسیایی است. کلا اینچئون برای من شهر خوش یمنی است چرا که در سال 2010 برای اولین بار رکورد آسیا را در این شهر ارتقا دادم.

پرتاب‌گر دیسک کشورمان پس از اینکه مدال خود را به روحانی، کیومرث هاشمی و محمود گودرزی تقدیم کرد، گفت: در دولت قبلی هیچ انگیزه‌ای برای تمرین کردم نداشتم و حتی یک سال پرتابی انجام ندادم اما پس از روی کار آمدن دولت جدید خوشحالم که مدال طلا گرفتم. من کشورم را دوست دارم و خوشحالم که مردم را خوشحال کردم. به این دلیل مدالم را به روحانی تقدیم کردم چون او باعث خوشحالی مردم شده است.

حدادی در پایان در پاسخ به این سؤال که چرا در یکی از پرتاب‌ها،‌ دیسک را فقط 55 متر انداخته است، عنوان کرد: زمانی که خواستم پرتاب را انجام بدهم دیسک روی دستم لیز خورد به خاطر همین چون می‌خواستم پرتابم خطا نشود فقط دیسک را پرتاب کردم و 55 متر رفت.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:45 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

ارزنده در پرش طول ششم شد

ملي‌پوش دووميداني ايران در مسابقات پرش طول بازي‌هاي آسيايي اينچئون به ششم رسيد.

محمد ارزنده، ملی پوش دو و میدانی ایران در مسابقات پرش طول بازی‌های آسیایی با رکورد 7 متر و 56 سانتی‌‌متر به مقام ششم رسید.

به گزارش تسنیم، در این ماده ورزشکار چینی با ثبت حد نصاب 8 متر و یک سانتی‌متر به مقام نخست رسید. نماینده کره جنوبی دوم شد و دیگر دونده چینی هم به مقام سوم رسید.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در 110 متر با مانع چهارم شد

نمايده دوميداني ايران در ماده دهگانه و در بخش دوي 110 متر با مانع چهارم شد.

به گزارش "ورزش سه"، هادی سپهرزاد نماینده کشورماندر ماده دهگانه دومیدانی و در بخش دوی 110 متر با مانع در جایگاه چهارم جدول رده بندی ایستاد.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تفتيان در نيمه نهايي 200 متر دوم شد

دوميداني کار کشورمان در نيمه نهايي دوي 200 متر در جايگاه دوم ايستاد.

به گزارش "ورزش سه"، حسن تفتیان نماینده کشورمان در ماده دوی 200 متر مردان بازیهای آسیایی و در مرحله نیمه نهایی در جایگاه دوم جدول رده بندی ایستاد.

وی با کسب این نتیجه به فینال این بخش راه یافت.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:46 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در دوي 400 متر ماده دهگانه چهارم شد

ملي پوش دهگانه ايران در دوي 400 متر در جايگاه چهارم گروه خود ايستاد.

هادی سپهرزاد که از امروز رقابت‌های خود را در ماده دهگانه آغاز کرده است بعد از ظهر امروز در دوی 400 متر به رقابت پرداخت.

به گزارش فارس، وی در این بخش 400 متر را در 50 ثانیه و 85 صدم ثانیه طی کرد و در گروه خود چهارم شد.

سپهرزاد تا این مرحله با 3913 امتیاز در جایگاه پنجم قرار گرفته است. ادامه رقابت‌های این ماده فردا برگزار می‌شود.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:46 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مرادي:حين گرم کردن فهميدم نمي‌توانم بدوم

ملي‌پوش نيمه‌استقامت ايران گفت: اصرار زيادي براي دويدن داشتم، اما درد شديد در ناحيه پا اجازه اين کار را نداد.

سجاد مرادی پس از انصراف از حضور در دوی 800 متر عنوان کرد: من تمام تلاشم را کردم که امروز مسابقه دهم، اما نشد. روز گذشته پزشکان حاضر در دهکده 13 آمپول به من زدند تا بتوانند درد را برای دو روز کنترل کنند. من هم خوب بودم تا اینکه به ورزشگاه آمدم و گرم کردم، اما به محض اینکه کفش میخی پوشیدم، دیدم که شرایط بدی دارم و نمی توانم بدوم.

به گزارش فارس، ملی پوش نیمه استقامت ایران که در دوره گذشته یک طلا و یک نقره کسب کرد، ادامه داد: البته پزشکان در طول این دو روز به من گفتند که نباید مسابقه بدهم، اما قبول نکردم و برای حضور در این مسابقه اصرار داشتم. الان هم خودم به این نتیجه رسیدم که شرایط مسابقه را ندارم و در غیر این صورت حتما برای اینکه برای کشورم افتخار کسب کنم، می‌جنگیدم‎.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:47 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در پرتاب ديسک دهگانه اول شد

نماينده دهگانه ايران در بخش پرتاب ديسک عنوان نخست را بدست آورد.

به گزارش "ورزش سه"، هادی سپهرزاد نماینده دومیدانی کشورمان در بخش دهگانه و در مسابقات پرتاب دیسک در جایگاه نخست جدول رده بندی ایستاد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:48 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

صعود به فينال ابارقي در نيمه نهايي 200 متر سوم شد

محمد حسين ابارقي در نيمه نهايي دوي 200 متر عنوان سومي را از آن خود کرد.

به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین ابارقی در دور نیمه نهایی دوی 200 متر موفق شد جایگاه سوم جدول رده بندی را از آن خود کند.

وی با این نتیجه راهی دور فینال این بخش شد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:52 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در پرش با نيزه ششم شد

دووميداني‌کار کشورمان در بخش پرش با نيزه ماده دهگانه، ششم شد.

به گزارش "ورزش سه"، هادی سپهرزاد در ماده دهگانه در بخش پرش با نیزه در جایگاه ششم ایستاد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  8:05 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در پرتاب نيزه چهارم شد

دونده ماده ده‌گانه کشورمان در پرتاب نيزه بازي‌هاي آسيايي اينچئون چهارم شد.

هادی سپهرزاد در ادامه مسابقات ماده ده‌گانه دوومیدانی بازی‌های آسیایی اینچئون و در پرتاب نیزه با ثبت حد نصاب 54 متر و 35 سانتی ‌متر 653 امتیاز گرفت و چهارم شد.

به گزارش تسنیم، سپهرزاد در پرتاب اول رکورد 43 متر و 30 سانیت‌متر را کسب کرد و در پرتاب دوم 54 متر و 35 سانتی ‌متر را ثبت کرد. وی در شانس سوم نیزه را 52 متر و 7 سانتی‌متر پرتاب کرد.

نفرات برتر پس از جمع بندی امتیازات تمام مواد مشخص می‌شوند.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:24 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تفتيان:از روزي که به اينچئون آمدم، سرما خوردم

ملي‌پوش دوي 200 متر ايران گفت: از روزي که به اينچئون آمدم، سرما خورده هستم و متاسفانه در حساس‌ترين مسابقه به مشکل خوردم.

حسن تفتیان پس از کسب مقام هشتم در دوی 200 متر اظهار داشت: از روزى که به اینچئون آمدم سرما خوردم و دو شب است که از شدت تب نخوابیده ام. رکوردهاى ما رکوردهایى است که مى توانیم مدال بگیریم اما متاسفانه نتوانستیم رکورد خودمان را بدویم و به مدال برسیم.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: خدا می‌داند که من هیچ چیزى کم نگذاشتم. در یک سال گذشته فقط دو هفته کنار خانواده ام بودم و هر روز تمرینات فشرده داشتم، اما نمى دانم چرا در همین مسابقه که خیلى حساس بود، دچار مشکل شدم، هم سرما خوردم و هم براى اعزامم نتوانستم مستقیم از ترکیه راهى اینچئون شوم و مجبور شدم به ایران بیایم و همین موضوع برنامه هاى قبل از مسابقه من را ۱۰ روز به هم ریخت.

ملی پوش دوی 200 متر ایران عنوان کرد: به هرحال هرچه قدر هم خوب تمرین کرده باشیم اما هفته قبل از مسابقات واقعا تمرینات، مهم و حساس است. یکسرى مشکلات دست به دست هم داد که نتوانم نتیجه بهترى بگیرم و امیدوارم در مسابقات بعدى رکورد و نتیجه بهترى کسب کنم.

تفتیان با اعلام اینکه از نظر من راهیابى به فینال اصلا بزرگ نیست، گفت: چون من اهداف خیلى بزرگترى دارم و می‌توانم رکوردهای بالاتری را بزنم. جالب است که نفر اول اصلا آسیایى نبوده و آفریقایى تبار است و در آمریکا تمرین مى‌کند.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:25 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مريم طوسي در دوي 200 متر پنجم شد

ملي‌پوش دوي 200 متر بانوان در بازي‌هاي آسيايي به مقام پنجم دست يافت.

فینال دوی 200 متر بانوان در بازی‌های آسیایی ظهر امروز برگزار شد که مریم طوسی نماینده کشورمان در این ماده با رکورد 23 ثانیه و 64 صدم ثانیه به مقام پنجم دست یافت.

به گزارش فارس، این بهترین رکورد فصل وی بود.

طوسی در دوی 100 متر هفتم شده بود.

نمایندگان قزاقستان، چین و ژاپن به ترتیب اول تا سوم شدند.

پنج شنبه 10 مهر 1393  7:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها