0

دو وميداني

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

قاسمي:خوشحالم براي اولين بار به فينال رسيدم

دونده دوي 100 متر کشورمان گفت: رسيدن به مدال کار سختى است اما تمام تلاش خود را براى ثبت رکورد بهتر انجام مى‌دهم.

رضا قاسمى پس از راهیابی به فینال دوی 100 متر گفت: خوشحالم که براى نخستین بار در تاریخ دوومیدانى ایران به فینال١٠٠ متر مردان صعود کردم.

به گزارش تسنیم، وی افزود: کارم در این مرحله خیلی سخت است و حریفان قطر، چین و کره‌جنوبی سرسخت هستند. رسیدن به مدال کار سختى است اما تمام تلاش خود را براى ثبت رکورد بهتر انجام مى‌دهم.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:25 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

رضا قاسمي در دوي 100 متر پنجم شد

ملي پوش دوي سرعت ايران در ماده 100 متر بازي‌هاي آسيايي به مقام پنجم دست يافت.

رضا قاسمی، ملی پوش دوی سرعت ایران که به فینال این رقابت‌ها در بازی‌های آسیایی رسیده بود، در این مرحله با رکورد 10 ثانیه و 25 صدم ثانیه به مقام پنجم دست یافت.

به گزارش فارس، باران در ورزشگاه در حال باریدن است.

دونده قطری در این بخش اول شد. دوندگان چین و ژاپن دوم و سوم شدند.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

احسان حدادي به اينچئون رسيد

نايب قهرمان پرتاب ديسک المپيک لندن به محل برگزاري بازي‌هاي آسيايي رسيد.

در حالی که رقابت‌های دوومیدانی بازی‌های آسیایی آغاز شده است، احسان حدادی، امروز وارد اینچئون شد.

به نقل از فارس، وی که شانس نخست کسب مدال طلا در ماده پرتاب دیسک محسوب می‌شود، روز سه شنبه به رقابت با حریفان خود خواهد پرداخت. محمد صمیمی در این ماده دومین شرکت کننده ایران است.

امین نیکفر، ملی پوش پرتاب وزنه کشورمان هم به همراه حدادی از آلمان به اینچئون رفت.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

طوسي: بارش باران کارم را سخت کرد

ملي‌پوش دووميداني ايران اعتقاد دارد روز باراني در کسب نتيجه‌اش در رقابت امروز تاثيرگذار بوده است.

مریم طوسى دوومیدانی کار تیم ملی ایران گفت: شرایط مسابقه خوب بود اما از بدشانسى من امروز باران گرفت و نتوانستم خوب بدوم. رکورد من از رکورد حریفم کمتر بود و من هم از رکورد خودم کمتر بودم. روز بارانی کارم را سخت کرد.

به نقل از فارس، وی ادامه داد: من در دوی ١٠٠ متر شرکت کردم تا با جو مسابقه و حریفانم آشنا شوم. تمرکزم در ماده ٢٠٠ متر است که امیدوارم در این ماده جزو سه نفر باشم.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:26 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

قاسمي: رقباي قدرتمندي در 100 متر بودند

ملي پوش دوي سرعت ايران گفت: رقباي قدرتمندي در 100 متر بودند و با وجود اينکه در 200 متر رکورد بهتري داشتم فدراسيون صلاح ديد، شرکت نکنم.

رضا قاسمى پس از کسب مقام پنجم در دوی 100 متر بازی‌های آسیایی اظهار داشت: رقباى امسال خیلى قوى و سطح مسابقات هم بالا بود. نماینده قطر رکورد آسیا را هم شکست.رکوردی که من در دوره قبل زده بودم، ورزشکار دیگری با همین رکورد در این دوره مدال گرفت و من پنجم شدم.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: متاسفانه در ٢٠٠ متر حضور نداشتم، اما اگر بودم حتما مى توانستم بین چهار نفر برتر قرار بگیرم.

ملی پوش دوی سرعت ایران گفت: امسال نمایندگان دیگرى در ٢٠٠ مى‌دوند و بنا بر صلاحدید فدراسیون من با اینکه رکورد بهترى داشتم در این ماده اعزام نشدم. باز هم می‌گویم اگر بودم حتما در ٢٠٠ متر عنوان بهترى کسب مى کردم.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:27 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

توکلي شانس کسب مدال را از دست داد

بانوي ورزشکار رشته هفت گانه کشورمان شانس کسب مدال را از دست داد.

به گزارش "ورزش سه"، سپیده توکلی نماینده ایران در رقابت‌های هفت گانه و در بخش پرش طول در 2 پرش خود دچار خطا شد در سومین پرش رکورد 4 متر و 4 سانتی متر را ثبت کرد و شانس کسب مدال را از دست داد.

دوشنبه 7 مهر 1393  9:37 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

قنبرزاده در پرش ارتفاع از دور رقابت‌ها کنار رفت

دووميداني‌کار کشورمان از دور رقابت‌هاي ماده پرش ارتفاع کنار رفت.

رقابت‌های پرش ارتفاع در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی امروز (دوشنبه) آغاز شد که در این رقابت‌ها کیوان قنبرزاده نماینده کشورمان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

به نقل از تسنیم، قنبرزاده که با رکورد ورودی 2 متر و 26 سانتیمتر وارد مسابقات شده بود، نتوانست سه بار از روی مانع 2 متر و 10 سانتیمتری عبور کند و از جدول کنار رفت.

دوشنبه 7 مهر 1393  2:00 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در بخش پرش طول دهگانه نهم شد

هادي سپرزاد در پرش طول مسابقات دهگانه عنوان نهمي را به خود اختصاص داد.

به گزارش "ورزش سه"، در رقابتهای دومیدانی ماده دهگانه و بخش پرش طول، هادی سپهرزاد نماینده کشورمان در بین ده شرکت کننده در جایگاه نهم قرار گرفت.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:27 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تيم 4 در 400 مترمردان هم حذف شد

تيم 4 در 400 متر مردان ايران از بازي‌هاي آسيايي حذف شد.

تیم ملی 4 در 400 متر امدادی مردان ایران در در دور مقدماتی این ماده با انجام خطا از مسابقات حذف شد.

مهدی رحیمی، مهدی زمانی، احسان طهماسبی و سجاد هاشمی تیم ایران را در این ماده تشکیل می‌دهند.

این ماده یکی از شانس های ایران برای کسب مدال طلا بود!

پیش از این نمایندگان ایران در ماده پرتاب چکش، پرش ارتفاع حذف شده بودند.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:30 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در پرتاپ وزنه بخش دهگانه اول شد

ملي‌پوش ده‌گانه دووميداني کشورمان در پرتاپ وزنه اول شد.

به گزارش "ورزش سه"، هادی سپهرزاد نماینده ده‌گانه کشورمان در بخش پرتاپ وزنه با ثبت حد نصاب 15 متر و 78 سانتی‌متر اول شد و 838 امتیاز کسب کرد.

سه شنبه 8 مهر 1393  8:08 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

ماجراي حدف تيم 4 در 400 متر ايران

دونده 4 در 400 متر ايران گفت: اصلا باورم نمي‌شود که شانس مدال طلا را از دست داديم.

مهدی زمانی درباره اتفاق دیشب (دوشنبه) که در لحظه تعویض چوب رخ داد، گفت: تعویض چوب در این ماده اتفاق عجیبی نیست و ساده‌ترین قسمت مسابقه است. دیشب من چوب را به موقع در ابتدای 20 متری تعویض چوب به احسان طهماسبی رساندم اما نمی‌دانم چرا طهماسبی چوب را نگرفت و به همراه من می‌دوید!

به نقل از ایسنا، وی گفت: تا جایی که محوطه 20 متر به پایان رسید و دیگر نمی‌توانست چوب را بگیرد و ادامه دهد.

زمانی گفت: من دیشب چهار صد و 40 متر دویدم. یعنی علاوه بر 400 متر زمین مسابقه و 20 متر اولی که باید چوب را تحویل می‌گرفتم، 20 متری که احسان طهماسبی از من چوب می‌گرفت را من دویدم! اصلا باور نمی‌کنم که این اتفاق افتاد و شانس مدال طلایمان بی‌دلیل از بین رفت. نمی‌دانم چرا احسان طهماسبی چوب را نگرفت و به همراه من می‌دوید.

وی گفت: طبیعتا در این ماده ورزشکاری که به انتهای 400 متر می‌رسد سرعتش کم است و واقعا نمی‌دانم چرا طهماسبی چوب را نگرفت و به همراه من می‌دوید و اتفاق دیشب، اتفاق نادر و مبهمی است. تمام زحماتمان به خاطر یک حرکت اشتباه از بین رفت و مدال را از دست دادیم.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مريم طوسي در 200 متر به فينال رسيد

نماينده بانوان دوي 200 متر ايران در بازي‌هاي آسيايي به فينال رسيد.

مریم طوسی که در دوی 100 متر بازی‌های آسیایی به مقام هفتم رسیده بود، امروز در دوی 200 متر به رقابت به حریفان خود پرداخت.

به گزارش فارس، در این رقابت که برای صعود به فینال برگزار شد، طوسی 200 متر را در 23 ثانیه و 66 صدم ثانیه به پایان رساند و به فینال رسید.

فینال این ماده امروزبرگزار می‌شود.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:33 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپهرزاد در پرش ارتفاع هشتم شد

دووميداني‌کار ماده ده‌گانه کشورمان در پرش ارتفاع به عنوان هشتمي رسيد.

هادی سپهرزاد در پرش ارتفاع با ثبت حد نصاب یک متر و 90 سانتی‌متر، هشتم شد.

به گزارش تسنیم، سپهرزاد صبح امروز در پرش طول به عنوان نهمی رسیده بود.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:34 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

احسان حدادي به مدال طلا رسيد

نايب قهرمان پرتاب ديسک المپيک لندن در بازي‌هاي آسيايي مدال طلا را از آن خود کرد.

مسابقات پرتاب دیسک بازی‌های آسیایی با قهرمانی احسان حدادی به پایان رسید.

احسان حدادی که پیش از آغاز بازی‌ها در اردوهای کیش، روسیه و آلمان حضور داشت، در پرتاب نخست دیسک را 56 متر و 37 سانتی پرتاب کرد و در پرتاب دوم هم رکورد 65 متر و 11 سانتی متر را به نام خود ثبت کرد. پرتاب سوم وی 64 متر و 89 سانتی متر بود و در پرتاب چهارم نیز رکورد 63 متر و 77 سانتی متر را ثبت کرد و پیش از پایان رقابت‌ها طلای خود را قطعی کرد.

حدادی یکی از مقتدرترین ورزشکاران ایران در بازی های آسیایی بود که مطابق پیش بینی ها به قهرمانی رسید. ایران در صورت کسب دو طلای کشتی فرنگی در مسابقات پیش رو فاصله خود را با قزاقستان به حداقل می رساند.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:35 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حسن تفتيان و ابارقي به نيمه نهايي رسيدند

ملي پوشان دووميداني ايران در دوي 200 متر به نيمه نهايي رسيدند.

مسابقه مرحله مقدماتی دوی 200 متر مردان در بازی‌های آسیایی ظهر امروز برگزار شد و حسن تفتیان یکی از نمایندگان کشورمان به رقابت با حریفان پرداخت.

به گزارش فارس، تفتیان که در دوی 100 متر به فینال بازمانده بود در 200 متر با رکورد 21 ثانیه و 39 صدم ثانیه در گروه خود دوم شد و به نیمه نهایی صعود کرد.

ابارقی هم جواز حضور در نیمه نهایی را کسب کرد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها