0

دو وميداني

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

دو وميداني

با توجه به بروز رسانی اخبار بازیها از پستهای پایین تر هم بازدید بفرمایید

شنبه 29 شهریور 1393  12:26 AM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

محمد ارزنده: به هیچ حریفی در اینچئون فکر نمی‌کنم

ملی پوش پرش طول ایران گفت: تمامی ورزشکاران حاضر در بازیهای آسیایی حریفان من هستند و من فقط به رکورد و شرایط خودم فکر می کنم.

محمد ارزنده در گفت وگو با ایسنا درباره شرایطش قبل از اعزام به بازی های آسیایی اینچئون تصریح کرد: در حال حاضر در اردو بسر می‌برم و امیدوارم زمان باقی مانده تا اعزام به اینچئون را هم بدون مشکل پشت سربگذارم و با آمادگی کامل برابر حریفانم قرار بگیرم.

ارزنده درباره مصدومیتش گفت: چند ماه پیش یک مصدومیتی داشتم که خیلی هم جدی نیست اما مدارا کردم تا بتوانم در بازی ها حضور داشته باشم.

او درباره رکورد خودش هم گفت: رکورد من 7متر و 89 سانتی متر است و فکر می کنم با همین رکورد هم بتوانم جزو مدال آوران باشم. در واقع شرایط رکوردی من به شکلی است که می توانم جزو سه نفر برتر رقابت ها باشم.

ملی پوش پرش طول درباره رقیبان خود در اینچئون اظهارکرد: تمامی ورزشکاران حاضر دراین رقابت ها از حریفان من به حساب می آیند و نمی توان بین آن ها کسی را به عنوان رقیب اصلی معرفی کرد. من اصلا رکورد حریفانم را بررسی نمی کنم و فقط روی رکورد خودم تمرکز می کنم.

ارزنده درباره سطح بازی های آسیایی هم گفت: همه کشورها بهترین ترکیب خودشان را به اینچئون می آورند و همه آن ها هم برای کسب مدال راهی این مسابقات می شوند. بنابراین هیچ بازی و رقابتی آسان نیست.

او درباره حضور مربی شخصی خود در اینچئون تصریح کرد: من مربی ام را همراهم به اینچئون می‌آورم اما در دهکده حضور ندارد. تیم ملی سه ورزشکار پرشی دارد و امیدوارم شرایط به گونه ای باشد که مربی همراهمان باشد چراکه در این مواد حضور مربی در نتایج تاثیر زیادی دارد.

محمد ارزنده درباره تجربه حضورش در بازی های آسیایی گذشته گفت: اولین حضور من در بازی های آسیایی در 2006 دوحه قطر بود. من به دلیل اینکه در جوانان جهان چهارم شدم به این مسابقات رفتم. رکوردم در آن دوره خوب بود اما به دلیل مصدومیت نتوانستم در فینال حاضر باشم و در سال 2010 هم به دلیل مصدومیت بازی ها را از دست دادم.

یک شنبه 30 شهریور 1393  7:40 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

توکلي در دوي 100 متر با مانع پنجم شد

سپيده توکلي در ماده هفتگانه دوميداني و در بخش دوي 100 متر با مانع پنجم شد.

به گزارش "ورزش سه"، سپیده توکلی بانوی دومیدانی کار کشورمان بامداد امروز در ماده هفتگانه و در بخش دوی 100 متر با مانع در جایگاه پنجم جدول رده بندی ایستاد..

یک شنبه 6 مهر 1393  7:40 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

طوسي: زياد فشار نياوردم

بانوي دونده ايران مي‌گويد در دور مقدماتي به خود زياد فشار نياورده چرا که در فينال رقابت سختي را پيش رو خواهد داشت.

مریم طوسی اظهار کرد: بهترین‌های آسیا در این رقابت‌ها شرکت کردند و مسابقه‌ها سطح بالایی دارد. من می‌خواستم به فینال برسم به همین دلیل زیاد فشار نیاوردم و بالاتر از رکوردم را ثبت کردم. در رقابت فینال کار خیلی سختی را پیش رو خواهم داشت چرا که همه برای کسب مدال آمده‌اند و ان‌شاءالله تمام تلاشم را می‌کنم که عملکرد خوبی داشته باشم.

به گزارش ایسنا، طوسی در پاسخ به این پرسش که می‌تواند نتیجه خود را پیش‌بینی کند گفت: مدال قابل پیش‌بینی نیست اما نهایت تلاشم را می‌کنم تا بهترین نتیجه را بگیرم.

وی با اشاره به استقبال خوبی که از رقابت‌های دوومیدانی شده است گفت: من از لحاظ ذهنی خیلی کار کردم. الان نیز جو سنگینی در ورزشگاه حاکم بود و تماشاگران زیادی حضور داشتند در حالی که در ایران 10 نفر هم مسابقه ما را نمی‌بینند. بازی‌های آسیایی اینچئون سومین حضور من در این رقابت‌ها محسوب می‌شود بنابراین جو ورزشگاه روی من اثر نگذاشت و در فینال نیز راحت‌تر کار خواهم کرد.

طوسی در پاسخ به این پرسش که پیش از حضور در مسابقه در پیست، تمرین داشته است یا خیر تصریح کرد: امروز برای اولین بار بود که به پیست آمدم. دوست نداشتم پیست را زودتر از مسابقه ببینم.

او در پایان گفت:‌ در دور مقدماتی رکورد نفر اول مثل خود من بود و آرزو می‌کنم که فردا پرچم ایران را بالا ببرم. البته استرس دارم که ان‌شاءالله این استرس مثبت باشد.

یک شنبه 6 مهر 1393  7:40 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

رجبي: خوشحالم براي ايران مدال گرفتم

ملي پوش پرتاب وزنه بانوان گفت: خوشحالم که مدال نقره را براي ايران به دست آوردم.

لیلا رجبی پس از کسب مدال نقره بازی‌های آسیایی اظهار داشت: خیلی خوشحالم که توانستم مدال نقره را برای ایران بدست بیاورم. حریف اصلی من که طلا گرفت قهرمان جهان از کشور چین بود.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: این اولین مدال دوو میدانی ایران بوده است و امیدوارم که خانم طوسی هم بتواند برای ایران مدال بگیرند.

یک شنبه 6 مهر 1393  7:41 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پاداش 12ميليوني فدراسيون دووميداني به رجبي

فدراسيون دو و ميداني به ملي‌پوش پرتاب وزنه بانوان حدود 12 ميليون تومان پاداش خواهد داد.

‌لیلا رجبی توانست امروز در ماده پرتاب وزنه به مدال نقره برسد. فدراسیون دو و میدانی به همین دلیل پاداش 700 دلاری در کره‌جنوبی به او پرداخت خواهد کرد و زمانی که به ایران هم آمد پاداش 10 میلیون تومانی به او داده خواهد شد.

به گزارش فارس، رجبی توانست هفتمین مدال نقره ایران را در بازی‌های آسیایی اینچئون کسب کند.

مدال لیلا رجبی توسط سرگی بوبکا، رکورددار پرش با نیزه جهان اهدا شد.

یک شنبه 6 مهر 1393  7:42 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

داوري: رجبي چراغ دووميداني را روشن کرد

رئيس فدراسيون دووميداني گفت: رجبي با کسب مدال نقره در پرتاب وزنه نخستين چراغ دووميداني ايران را روشن کرد.

افشین داوری پس از کسب مدال نقره لیلا رجبی در بازی‌های آسیایی اظهار داشت: برای اولین بار در تاریخ دوومیدانی یک بانو در بازی های آسیایی نقره گرفت. میدان سخت و سنگینی بود و خوشبختانه رجبی چراغ اول را برای دوومیدانی روشن کرد.

به گزارش  فارس، وی ادامه داد: انتظار مدال از رجبی داشتیم و حتی رکورد بهتری را پیش بینی می‌کردیم، اما فکر‌ نمی‌کردیم به طلا برسد. انتظار نقره از رجبی روی کاغذ بود و اصلا فکر نمی‌کردیم به این مدال برسد، اما جنگندگی او باعث شد برای اولین بار در دومیدانی بانوان آسیا به مدال برسیم‎.

رئیس فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: ملی پوشان پرتاب چکش انتظارات ما را برآورده نکردند، چون 10 ماه در اردو بودند. نباید به این شکل می‌شد، باید حداقل رکوردها را می‌زدند.

داوری گفت: هر شب در جلساتی که داشتیم از آنها می‌خواستیم رکوردهایی که زدند را عنوان کنند. در مجموع این نتایج برای ما قابل قبول نبود.

یک شنبه 6 مهر 1393  7:48 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

توکلي در پرش ارتفاع رکورد زد

سپيده توکلي در ماده هفتگانه دوميداني و در بخش پرش ارتفاع اول شد.

به گزارش "ورزش سه"، سپیده توکلی بانوی دومیدانی کار کشورمان بامداد امروز در ماده هفتگانه و در بخش پرش ارتفاع در جایگاه اول جدول رده بندی ایستاد.

توکلی با ثبت حد نصاب یک متر و هشتاد و سه سانتیمتر، رکورد ملی پرش ارتفاع ایران را 3 سانتی متر ارتقا داد. این رکورد قبلا دست خود این پرنده ارتفاع بود.

یک شنبه 6 مهر 1393  8:02 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

توکلي در پرتاب نيزه پنجم شد

ورزشکار کشورمان در رشته هفتگانه در پرتاب نيزه در مقام پنجم قرار گرفت.

به گزارش "ورزش سه"، سپیده توکلی در رشته هفتگانه و در پرتاب نیزه 3 پرتاب داشت، او در پرتاب اول 39 متر و 39 سانتیمتر پرتاب کرد. این ورزشکار در پرتاب دوم 39 متر و 32 سانتیمتر پرتاب کرد و سومین پرتاب توکلی هم 35 متر و 77 سانتیمتر بود. با این رکوردها این ورزشکار در این رشته به مقام پنجم رسید.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:21 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تفتيان از رسيدن به فينال بازماند

دونده دوي 100 متر کشورمان در مرحله نيمه نهايي بازي‌هاي آسيايي به رقابت پرداخت و موفق به صعود به فينال نشد.

حسن تفتیان در مرحله نیمه‌نهایی دوی 100 متر هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی و در گروه اول در خط 8 قرار گرفت و به عنوان نفر چهارم از خط پایان عبور کرد.

به نقل از تسنیم، تفتیان در این مرحله زمان 10 ثانیه و 34 صدم ثانیه را به ثبت رساند و بدین ترتیب شانس حضور در فینال را از دست داد.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:22 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

رضا قاسمي فيناليست 100 متر شد

ملي پوش 100 متر ايران به فينال بازي‌هاي آسيايي راه يافت.

مرحله نیمه نهایی دوی 100 متر بازی‌های آسیایی در بخش مردان برگزار شد و حسن تفتیان در این بخش با رکورد  10 ثانیه و 34 از صعود به فینال بازماند.

رضا قاسمی دیگر نماینده کشورمان در همین ماده با ثبت زمان 10 ثانیه و 30 صدم ثانیه فینالیست شد.

به گزارش فارس، فینال بعداز ظهر دیروز برگزار شد

دوشنبه 7 مهر 1393  7:22 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپيده توکلي در پرتاب وزنه هفتگانه دوم شد

ملي‌پوش هفتگانه دووميداني بانوان در گروه خود در بخش پرتاب وزنه دوم شد.

سپیده توکلی، ملی پوش هفت گانه ایران در بخش پرتاب وزنه به رقابت با حریفان خود پرداخت.

به نقل از فارس، وی در پرتاب اول خود وزنه را 12 متر و 62 سانتی متر پرتاب کرد و پرتاب‌های دوم و سوم وی نیز رکورد 12 متر و 43 سانتی متر و 12 متر و 54 بود.

وی با رکورد 12 متر و 62 سانتی متر در این بخش در جایگاه دوم ایستاد. پرتابگر ازبکستانی در رده نخست ایستاد.

توکلی تاکنون 702 امتیاز را کسب کرده است.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:23 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

توکلي: اميدوارم روي سکو بروم

ملي پوش دووميداني ايران گفت: اميدوارم در سه ماده باقى مانده جايگاه خوبى بدست آورم و روى سکو بروم.

سپیده توکلی در ادامه مرحله مقدماتی رقابت‌های هفت‌گانه دوومیدانی در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی امروز (یک‌شنبه) در ماده پرتاب وزنه با حریفانش به رقابت پرداخت. او با ثبت رکورد 12 متر و 62 سانتی‌متر در پرتاب اول، در پرتاب دوم خود نیز 12 متر و 43 سانتی‌متر را به ثبت رساند. توکلی در پرتاب سوم خود توانست وزنه را 12 متر و 62 سانتی‌متر پرتاب کند و در رده دوم مرحله مقدماتی قرار بگیرد.

به نقل از تسنیم، وی در این مورد گفت: تا اینجا و پایان مرحله سوم شرایطم در جدول مناسب است و در جایگاه دوم قرار دارم. امیدوارم امشب در٢٠٠ متر هم رکورد خوبى برجاى بگذارم
و فردا هم در سه ماده باقى مانده جایگاه خوبى بدست آورم و روى سکو بروم.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:23 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سپيده توکلي در 200 متر هفت‌گانه پنجم شد

سپيده توکلي در ادامه مسابقات هفت‌گانه دووميداني بانوان در 200 متر به مقام پنجم رسيد.

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه مسابقات هفتگانه دوومیدانی بانوان و در بخش 200 متر، سپیده توکلی با ثبت زمان 26.50 در رده پنجم قرار گرفت.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:24 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مريم طوسي در دوي 100 متر هفتم شد

ملي پوش دوي 100 متر بانوان ايران در بازي‌هاي آسيايي به مقام هفتم دست يافت.

فینال دوی 100 متر بانوان در بازی‌های آسیایی امروز برگزار شد و در این ماده ایران یک نماینده به نام مریم طوسی داشت.

به نقل از فارس، طوسی که روز گذشته به فینال رسیده بود، در این مرحله به رقابت با حریفان خود پرداخت که در نهایت با کسب رکورد 11 ثانیه و 73 صدم ثانیه به مقام هفتم دست یافت.

دونده چینی اول شد و ژاپن و قزاقستان دوم و سوم شدند.

دوشنبه 7 مهر 1393  7:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها