0

تكواندو

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

تكواندو

با شروع مسابقات آخرين اخبار در اين تاپيك گذاشته خواهد شد

شنبه 29 شهریور 1393  12:25 AM
تشکرات از این پست
nargesza
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

کيميا عليزاده از حضور در مسابقات محروم شد

کميته برگزاري مسابقات به کيميا عليزاده نماينده تيم ملي تکواندوي بانوان اجازه مبارزه کردن در شياپ‌چانگ بازي‌هاي آسيايي را ندادند.

کیمیا علیزاده تکواندو کار وزن 62- کیلوگرم تیم ملی تکواندوی بانوان، جوانترین تکواندوکار ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون کره جنوبی است که پس از کسب مدال طلای جهان و المپیک(نوجوانان) خیلی زود خودش را به رده سنی بزرگسالان تحمیل کرد.

به نقل از فارس، علیزاده نماینده تیم ملی تکواندو بانوان در حالی قرار بود در این دوره از بازی‌های آسیایی برای تیم ملی بانوان وارد شیاپ چانگ شود که حتی نامش در سایت بازی‌ها ثبت شده و کارت مبارزه‌اش نیز صادر شده است.

مسئولان کمیته برگزاری به دلیل اینکه سن علیزاده زیر 17 سال است اجازه مبارزه کردن را به او ندادند.

فدراسیون تکواندو به خاطر این اتفاق از کمیته برگزاری مسابقات شکایت کرد.

دوشنبه 7 مهر 1393  9:39 AM
تشکرات از این پست
nargesza
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حريفان تکواندوکاران ايران مشخص شدند

ظهر امروز و با برگزاري مراسم قرعه کشي، حريفان تکواندوکاران ايران در هفدهمين دوره بازيهاي آسيايي مشخص شدند.

به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، مسابقات تکواندو در هفدهمین دوره بازیهای آسیایی اینچئون کره جنوبی از روز سه شنبه (8 مهرماه) به مدت 4 روز در 8 وزن بانوان و آقایان برگزار می‌شود.

جلسه قرعه کشی این مسابقات امروز (یکشنبه)، ساعت 14 به وقت محلی برگزار شد و طی آن هوگوپوشان ایران، حریفان خود را در این رقابتها شناختند.

بر این اساس، از تیم ایران و در روز اول این رقابتها، سه شنبه (8 مهرماه) مسعود حجی زواره، یوسف کرمی و سمانه شش پری به مصاف رقبایشان خواهند رفت که مسعود حجی زواره دارنده مدال طلا و نقره قهرمانی آسیا، اولین نماینده ایران خواهد بود که در وزن 74- کیلوگرم ابتدا با "تام دونگ" از ویتنام مبارزه می‌کند و در صورت پیروزی یکی از تکواندوکاران هند، نپال و لبنان حریف او خواهند بود.

یوسف کرمی کاپیتان تیم ملی، دارنده مدال برنز المپیک، 2 مدال طلای بازیهای آسیایی و مدال طلای جهان و آسیا نیز در فینالی زودهنگام با "جسور بایکازوف" دیدار خواهد کرد. این تکواندوکار ازبک که طلا و نقره قهرمانی آسیا و مدال برنز گرندپریکس قزاقستان را در کارنامه دارد، یک بار در فینال قهرمانی آسیا 2014 و با ناداوری، مقابل کرمی به برتری دست یافته است.

یوسف کرمی نماینده وزن 87- کیلوگرم ایران در ادامه و در صورت برتری باید با نماینده اردن مبارزه کند.

سوسن حاجی پور در وزن 53- کیلوگرم، دارنده مدال برنز بازیهای آسیایی گوانگجو، ابتدا با "فریزا الدانگوروا" از قزاقستان (دارنده مدال نقره و برنز قهرمانی آسیا) مبارزه خواهد کرد و در صورت برتری با برنده دیدار "ساریتا" از تایلند (نایب قهرمان جهان و دارنده مدال برنز آسیا) و "نیکولاس چام" از فیلیپین (نایب قهرمان آسیا) رو در روی می‌شود.

در روز دوم این مسابقات، مهدی خدابخشی، سجاد مردانی و سمانه شش پری نمایندگان ایران هستند که در این رقابتها و در بخش مردان، مهدی خدابخشی قهرمان آسیا و دارنده مدال طلای گرندپریکس قزاقستان، ابتدا با "بهادر آریه" از نپال مبارزه می‌کند و در ادامه باید به مصاف برنده دیدار "هیدونری اباتا" از ژاپن و "نبیل تلال" از اردن، دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی گوانگجو برود.

همچنین سجاد مردانی، نایب قهرمان جهان و دارنده مدال طلای ارتش‌های جهان، در وزن 87+ کیلوگرم فینالی زودهنگام دارد و باید با نماینده کشور میزبان مبارزه کند.

مردانی در نخستین گام با "چولهو جو" که در کارنامه خود طلای جهان در سال 2011 و نایب قهرمانی آسیا در سال 2014 را در اختیار دارد، دیدار خواهد کرد.

این بازیکن کره‌ای تاکنون 2 بار با تکواندوکاران ایران مبارزه کرده است. یکبار مقابل کوروش رجلی در قهرمانی جهان 6 بر 5 به برتری دست یافته و یکبار هم در رقابتهای قهرمانی آسیا 2014، با نتیجه 6 بر 3، برابر مرتضی شیری پیروز شده است.

مردانی در صورت برتری باید با برنده دیدار هند و لبنان مبارزه کند.

اما در بخش بانوان، سمانه شش پری کاپیتان تیم ملی ایران، در وزن 57- کیلوگرم در اولین گام به مصاف "مارسیکا هالیندا" از اندونزی می‌رود و در صورت برتری با "محبوبا شاریپوا" از تاجیکستان مبارزه خواهد کرد.

در روز سوم رقابتهای تکواندو در المپیک هفدهم، پنجشنبه (دهم مهرماه)، بهنام اسبقی و شکرانه ایزدی بر روی شیاپ چانگ می‌روند.

بهنام اسبقی، قهرمان جهان و آسیا و تکواندوکار وزن 68- کیلوگرم ایران پس از یک دور استراحت با برنده مبارزه "سعید صالح" از قطر و "تینگ فان" از ویتنام رودررو می‌شود.

شکرانه ایزدی تکواندوکار وزن 67- کیلوگرم ایران، پس از یک دور استراحت باید با برنده دیدار "آیشا شاکیا" از نپال و "ژینگ لیو" از ماکائو دیدار کند.

در روز پایانی این بازیها که جمعه (یازدهم مهرماه) پیگیری می‌شود. فاطمه روحانی، اکرم خدابنده و فرزان عاشورزاده نمایندگان ایران خواهند بود که در بخش بانوان، فاطمه روحانی در وزن 73- کیلوگرم، ابتدا با قرعه استراحت رو به رو است و سپس با برنده دیدار برونئی و پاکستان مبارزه می‌کند. روحانی در صورت پیروزی در این مرحله تکواندوکارانی از هند و کویت را پیش‌رو دارد.

اکرم خدابنده، تکواندوکار وزن 73+ کیلوگرم ایران نیز، در اولین گام به مصاف "داوین سورن" از ماکائو (دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا) می‌رود و در صورت برتری با برنده دیدار نپال و ماکائو مبارزه خواهد کرد.

اما فرزان عاشورزاده تکواندوکار وزن 58- کیلوگرم ایران در نخستین دیدارش، "محمد خلیفه" از اردن را پیش‌رو دارد. این تکواندوکار مدال طلای قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد.

عاشورزاده که مدال قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد در صورت برتری در این دیدار باید با " پن یک کاراکت" از تایلند (دارنده مدال طلای نوجوانان جهان و طلا و نقره قهرمانی آسیا) مبارزه می‌کند.

علی رغم ثبت نام و صدور آی دی کارت از سوی مسئولان برگزاری مسابقات، امروز و در حین انجام مراسم قرعه‌کشی، اعلام شد که تکواندوکاران کمتر از 17 سال مجوز حضور در این رقابتها را ندارند که بر این اساس 4 تکواندوکار از کشورهای ایران (کیمیا علیزاده تکواندوکار وزن 62- کیلوگرم)، تایلند، بنگلادش و تاجیکستان از قرعه مسابقات کنار گذاشته شدند.

دوشنبه 7 مهر 1393  9:40 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شکست يوسف کرمي مقابل حريف ازبک

تکواندوکار وزن 87 - کيلوگرم کشورمان در مبارزه اول خود باخت.

به گزارش "ورزش سه"، یوسف کرمی تکواندوکار وزن 87 - تیم ملی تکواندوی کشورمان با نتیجه 5 بر 4 مقابل حریف ازبک خود شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:17 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

صعود حاجي پور به يک چهارم نهايي تکواندو

بانوي تکواندوکار کشورمان برابر حريف قزاق به برتري رسيد.

به گزارش "ورزش سه"، سوسن حاجی پور تکواندوکار وزن 53- کیلوگرم کشورمان با برتری برابر حریف قزاق خود در دور یک هشتم نهایی به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:18 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حجي زواره حريف ويتنامي‌اش را شکست داد

نمايندگان دوچرخه سواري ايران در بخش کراس کانتري به مصاف حريفان رفتند.

به گزارش "ورزش سه"، پرویز مردانی و فراز شکری دوچرخه سواران کوهستان کشورمان امروز در ماده کراس کانتری رکاب زدند و در نهایت به ترتیب عناوین دهم و نهم را کسب کردند.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:19 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

کرمي: شرمنده مردم شدم

کاپيتان تيم ملي تکواندو گفت: مي‌خواستم در چهارمين حضورم در بازي‌هاي آسيايي با مدال به ايران بازگردم اما شرمنده مردم شدم.

یوسف کرمی کاپیتان تیم ملی تکواندو پس از شکست مقابل نماینده ازبکستان در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون اظهار داشت: ضربه سه امتیازی حریف به من اثابت نکرده بود، اما داوران رای را به سود حریفم اعلام کردند. من در ادامه تمام تلاشم را کردم و اختلاف امتیازاتم را به یک رساندم و اگر چند ثانیه ببشتر زمان داشتم برنده از زمین خارج می‌شدم. این تکواندوکار یکبار مرا برده بود که در همان مقطع نیز ضربه اش به من نخورد و امرور باز هم این اتفاق تکرار شد.

به نقل از فارس، کاپیتان تیم ملی تکواندو در ادامه گفت: من تمام تلاشم را کردم تا در چهارمین حضور آسیایی‌ام با مدال بازگردم، اما شرمنده مردم شدم اما خودتان دیدید حریف ازبکی بعد از سه امتیاز جلو افتادن گاردش را بست و چند بار هم خطا کرد.

وی در پایان گفت: به هر حال شرمنده مردم شدم و از این باخت خیلی ناراحتم و قبول دارم کمی هم بد بازی کردم، اما اگر زمان بیشتری داشتم می‌توانستم جبران کنم.

سه شنبه 8 مهر 1393  8:07 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مقانلو: ضربه تکواندوکار ازبک به کرمي نخورد

سرمربي تيم ملي تکواندو گفت: به اعتقاد من ضربه سه امتيازي که داوران به حريف ازبکستاني داده بودند اصلا به کرمي اصابت نکرد.

یازدهمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی در حالی پیگیری می‌شود که امروز یوسف کرمی کاپیتان تیم ملی تکواندو مقابل نماینده ازبکستان شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. بیژن مقانلو در صحبت‌های خود اظهار داشت: یوسف تلاشش کرد، اما به اعتقاد من ضربه سه امتیازی که داوران به حریف ازبکستانی داده بودند اصلا به کرمی اثابت نکرد و من حتی اعتراض هم کردم.

به نقل از فارس، وی در ادامه گفت: بعد از بازبینی، اعتراض من مورد قبول واقع نشد و کارتم هم سوخت. یوسف تمام تلاشش را کرد و حتی تنها یک امتیاز با حریفش فاصله داشت، اما زمان اجازه نداد تا جبران کند و در نهایت حریف ازبکی نتیجه را با یک امتیاز اختلاف به نفع خود تمام کرد.

سه شنبه 8 مهر 1393  8:08 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حجي‌زواره راهي نيمه نهايي شد

ملي‌پوش 74- کيلوگرم تيم تکواندو دردومين مبارزه خود از سد حريفي از هند گذشت.

مسعود حجی زواره در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف جاستوانت از هندوستان رفت و موفق شد با نتیجه 8 بر صفر به پیروزی برسد. او در اولین مبارزه‌اش نیز توانسته بود با نتیجه 6 بر صفر مقابل تان تام دون از ویتنام را شکست دهد.

به نقل از تسنیم، حجی‌زواره با این پیروزی راهی مرحله نیمه نهایی شد.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:30 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سوسن حاجي پور راهي نيمه نهايي شد

بانوي تکواندوکار کشورمان با برتري برابر حريف تايلندي راهي نيمه نهايي شد.

به گزارش "ورزش سه"، سوسن حاجی پور تکواندوکار کشورمان در دور یک چهارم نهایی حریف تایلندی را از پیش رو برداشت و گام به مرحله نیمه نهایی گزاشت.

سه شنبه 8 مهر 1393  10:31 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حجي‌زواره فيناليست شد

نماينده وزن 74-کيلوگرم تکواندوي کشورمان با غلبه بر حريف فيليپيني خود به ديدار پاياني اين وزن راه پيدا کرد.

مسعود حجی زواره در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف ساموئل توماس هارپر از فیلیپین رفت و ضمن پیروزی در مقابل این تکواندوکار توانست به دیدار پایانی وزن 74-کیلوگرم راه پیدا کند.

به گزارش تسنیم، او در یک چهارم نهایی جاستوانت از هندوستان را با نتیجه 8 بر صفر برده بود و در اولین مبارزه‌اش نیز توانسته بود با نتیجه 6 بر صفر تان تام دون از ویتنام را شکست دهد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:26 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

سوسن حاجي‌پور تست دوپينگ داد

تکواندوکار تيم ملي بانوان ايران پس از کسب مدال برنز تست دوپينگ داد.

در وزن 53- کیلوگرم رقابت‌های تکواندو در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی، 17 تکواندوکار حضور دارند که سوسن حاجی پور دور نخست فریزا الدانگوروا از قزاقستان دارنده مدال نقره و برنز قهرمانی آسیا را 9 بر 3 شکست داد و سپس در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف ساریتا از تایلند نایب قهرمان جهان و دارنده مدال برنز آسیا رفت و در پایان سه راند به تساوی 6 بر 6 دست یافت تا کار به راند طلایی کشیده شود.

به گزارش فارس، در راند چهارم و طلایی سوسن حاجی پور امتیاز برتری را گرفت و به مرحله بعد راه یافت.

حاجی‌پور در نیمه نهایی به مصاف نماینده چین تایپه رفت و با شکست 5 بر صفر به کار خود پایان داد تا به مدال برنز مشترک دست یابد. وی بعد از این نتیجه تست دوپینگ داد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:27 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حجي‌زواره: مزد زحماتم را گرفتم

نماينده وزن 74- کيلوگرم تيم ملي تکواندو گفت:‌ خدا را شکر با راهنمايي مربيان توانستم به فينال برسم و مدال طلاي بازي‌هاي آسيايي را به دست بياورم.

مسعود حجی‌زواره پس از کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون، اظهار داشت: خدا را شکر توانستم بعد از تمرینات سختی که در اردوها پشت سر گذاشته به خوش رنگ‌ترین مدال برسم. این مدال را به خانواده‌‌ام تقدیم می‌کنم.

به گزارش فارس، وی در ادامه گفت:‌ برای رسیدن به فینال رقبای سختی را پیش رو داشتم. بازی اول در هر مسابقه‌ای برای هر ورزشکاری سخت‌تر از دیگر مبارزات است. خدا را شکر با راهنمایی مربیان توانستم به فینال برسم و مدال طلای بازی‌های آسیایی را به دست بیاورم. احساس خیلی خوبی دارم و خوشحالم که توانستم مزد زحماتم را بگیرم.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:28 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

بي‌باک: پيش‌بيني مي‌کرديم فينال سختي باشد

مربي تيم ملي تکواندو گفت: حجي‌زواره از فرصت‌ها استفاده کرد و اشتباهات گرندپريکس قزاقستان را تکرار نکرد.

مهدی بی باک مربی تیم ملی تکواندو پس از کسب مدال طلای مسعود حجی‌زواره در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون، اظهار داشت: مسعود رقابت سختی در فینال داشت. حریف ازبکستانی اش در نیمه نهایی توانسته بود نماینده کره را با اقتدار شکست دهد. به همین خاطر هم پیش بینی می کردیم که مسابقه نزدیکی در فینال مسعود داشته باشد.

به گزارش فارس، وی در ادامه گفت: رقیب مسعود در مسابقات گراند پریکس هم حضور داشت. به حجی زواره تاکید کردیم که اشتباه بازی های گراند پریکس را تکرار نکند و از فرصت ها برای پیروزی استفاده کند. در این مسابقه مسعود قدر فرصت ها را دانست و توانست مدال خوش رنگ طلا را برای کاروان ایران به ارمغان بیاورد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:28 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مقانلو: حجي‌زواره مزد زحماتش را گرفت

سرمربي تکواندوي کشورمان با بيان اينکه حجي‌زواره مزد زحماتش را گرفت، گفت: به خاطر کار داوران، تلاش ما بر اين بود که او در راند طلايي با آرامش مبارزه کند.

بیژن مقانلو در خصوص مسابقات تکواندوی بازی‌های آسیایی گفت: مسابقات امروز سخت بود، چرا که معمولا مسابقه در روز نخست سخت خواهد بود اما خوشحالم که مسعود حجی‌زواره مزد زحماتش را در اردوی تیم ملی گرفت و با مدال طلا دل ملت را شاد کرد.

به گزارش تسنیم، وی افزود: در واقع مبارزه حجی زواره در همان راند سوم باید خاتمه پیدا می‌کرد و به راند طلایی نمی‌کشید ولی داوران 3 امتیاز مسلم او را ندادند.

سرمربی تکواندوی کشورمان گفت: به خاطر این کار داوران، تلاش ما بر این بود در راند طلایی با آرامش مبارزه کند و پا بزند که شکر خدا موفق شد حریف را شکست و یک طلا به کاروان اعزامی کشور عزیزمان بیفزاید.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها