0

تيراندازي

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

بازیهای آسیایی اینچئون هاشمی: بانوان تیراندازی شاهکار کردند

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: بانوان تیراندازی کشورمان در بازی‌های آسیایی با کسب چند مدال شاهکار کردند.

کیومرث هاشمی درباره مدال‌آوری بانوان تیراندازی در بازی‌های آسیایی، گفت: بانوان تیراندازی امروز کار بزرگی کردند و می توان گفت شاهکار کردند.

وی ادامه داد: موفقیت آنها قابل پیش بینی بود. از امروز روند مدال گرفتن ما آغاز می‌شود.

دوشنبه 31 شهریور 1393  9:36 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

خدمتی: پیش‌بینی مدال طلا را می‌کردم

تیرانداز تیم ملی بانوان ایران گفت: فکر می‌کردم طلا بگیریم، اما نه در انفرادی.

نجمه خدمتی پس از کسب مدال طلا در بازی‌های آسیایی گفت: پیش بینی مدال طلا را می کردم اما نه در انفرادی بلکه در تیمی چون حریف چینی ما خیلی قوی بود.

وی ادامه داد: هجده ساله هستم و تا پیش از این فقط در رده جوانان حضور داشتم. بعد از اینکه رقابت به لحظات آخر رسید فقط خوشحال بودم که سرود ما خوانده می شود.

خدمتی که برای اولین بار به بازیهای آسیایی آمده بود در پاسخ به این سوال که چه احساسی داری که اولین طلای ایران را گرفته‌ای، گفت: نمی‌دانم چه بگویم.

دوشنبه 31 شهریور 1393  10:06 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

بازیهای آسیایی اینچئون ایران به جدول مدال‌آوران پیوست

کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی در سومین روز با مدال‌های تیراندازی در جایگاه نهم قرار دارد

کاروان ورزشی ایران امروز در سومین روز از بازی‌های آسیایی اینچئون با 3 مدال تیراندازی به جدول مدال‌آوران ورود کرد. ایران در حال حاضر در جایگاه نهم قرار دارد. در جدول مدال‌آوران چین، کره و ژاپن به ترتیب با 34، 33 و 26 مدال اول تا سوم هستند.

نجمه خدمتی و نرجس امام قلی‌نژاد در تپانچه 10 متر به طلا و نقره دست پیدا کردند.

تیراندازان کشورمان همچنین در بخش تیمی به مدال نقره رسیدند.

دوشنبه 31 شهریور 1393  10:12 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شهریان: خوشحالم اولین طلای ایران را بانوان گرفتند

معاون امور بانوان وزارت ورزش گفت: خوشحالم که اولین مدال طلای ایران را بانوان به دست آوردند

رباب شهریان معاون امور بانوان وزارت ورزش درباره مدال‌آوران تیراندازی در بازی‌های آسیایی گفت: به عنوان یک زن توانایی های بانوان ایرانی را باور دارم و اینکه اگر روی آنها سرمایه گذاری کنیم و بانوان حمایت شوند، می توانند در همه رشته ها موفق باشند.

وی ادامه داد: خیلی خوشحالم اولین مدال طلای ایران را بانوان گرفتند. اینکه یک بانوی مسلمان و ایرانی پرچم کشورمان را در کره به اهتزاز در آورد ارزشمند است.

شهریان تاکید کرد: بانوان ما در کاراته، ووشو، تکواندو و دوومیدانی شانس مدال طلا دارند. از خدا خواسته بودم اولین مدال کاروان ایران را بانوان بگیرند و طلا باشد. با حمایت بانوان می توانیم در رشته های پر مدال موفق باشیم.

وی تصریح کرد: وقتی ورزشکار ما در آسیا طلا می گیرد این نشان می دهد با حمایت و پشیبانی می تواند در مسابقات جهانی هم موفق باشد. بانوان ما نشان دادند برای آنها حجاب ممنوعیت و محدودیت نیست و یک ارزش است و با وجود آن  نیز می توانند مدال بگیرند.

دوشنبه 31 شهریور 1393  10:14 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

بازیهای آسیایی اینچئون امام‌قلی‌نژاد: با حضور ۲ ایرانی در پای فینال ۲ تیر آخرم را احساسی زدم!

دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی در تیراندازی گفت: با حضور دو ایرانی در پای فینال، هیجان‌زده شدم و دو تیر آخر را احساسی زدم.

نرجس امام قلی نژاد تیرانداز تیم ملی بانوان ایران گفت: پیش بینی طلای تیمی را می کردم.

وی ادامه داد: از اینکه دو ایرانی به پای فینال و کسب مدال طلا رسیده بودند سورپرایز شده بودم به همین خاطر دو تیر آخر را با هیجان زدم.

وی توانست به مدال نقره بازی‌های آسیایی اینچئون در تیراندازی دست پیدا کند.

دوشنبه 31 شهریور 1393  10:14 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شهنازی: طلای تیرانداز ۱۸ ساله کشورمان نشان از سرمایه‌گذاری فدراسیون در بخش پایه دارد

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: طلای تیرانداز بانوی ۱۸ ساله کشورمان نشان از سرمایه گذاری فدراسیون روی رده های پایه دارد

شاهرخ شهنازی اظهار داشت: پیروزی بانوان تیراندازی ارزشمند بود. در سالهای گذشته مهدی هاشمی سرمایه گذاری خوبی در این رشته کرده است.

وی ادامه داد: اینکه امروز یک دختر هجده ساله به مدال طلا رسید، نشان می دهد سرمایه گذاری فدراسیون روی رده پایه ثمربخش بوده است.

دبیرکل کمیته ملی المپیک عنوان کرد: از دید ما مدال نقره بانوان تیرانداز هم

دوشنبه 31 شهریور 1393  10:15 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تیم تراپ بانوان ایران در رده چهارم قرار گرفت

تیم تراپ بانوان ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون در رده چهارم قرار گرفت.

نمایندگان ایران در بخش تراپ بانوان که دقایقی پیش به کار خود پایان دادند، شیوا فرح‌پور در راند اول نهم شد، مرضیه پرورش‌نیا در رده دوازدهم و بهاره جهان‌دار در رده هفدهم قرار گرفتند.

همچنین در بخش تیمی ایران پس از قرقیزستان در راند اول در رده دوم قرار گرفت.

در راند دوم فرح‌پور مقام ششم را کسب کرد، پرورش‌نیا دوازدهم و جهان‌دار نوزدهم شدند. در بخش تیمی نیز در راند دوم چهارم شدند.

در راند سوم و در نهایت پرورش‌نیا دهم، فرح‌پور سیزدهم و جهان‌دار بیست و هشتم شدند. همچنین در بخش تیمی تراپ بانوان در رده چهارم قرار گرفت.

سه شنبه 1 مهر 1393  11:10 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نوروزیان: در تیر آخر تمرکز نداشتم

نماینده تفنگ بادی 10 متر مردان ایران گفت: مدال برنز خود را قطعى مى‌‌دانستم و در تیر آخر تمرکزم را از دست دادم.

پوریا نوروزیان پس از کسب عنوان چهارم تفنگ بادى 10 متر مردان اظهار داشت: مدال برنز خود را قطعى مى‌‌دانستم و در آن شلیکى که منجر به کسب مدالم مى‌شد تمرکزم را از دست دادم و نتوانستم مثل شلیک‌هاى قبلی بزنم.

وی ادامه داد: به کم تجربگى‌ام باختم و از این موضوع بسیار ناراحتم.

سه شنبه 1 مهر 1393  11:12 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

کاظم‌پور: برای کسب یک امتیاز از جان مایه می‌گذاریم

نماینده ایران در بخش کامپوند گفت: برای کسب یک امتیاز هم در مسابقات تیر و کمان از جان مایه می‌گذاریم.

امیر کاظم‌پور پس از قرار گرفتن در رده سوم دور مقدماتی رشته تیر و کمان در بخش کامپوند اظهار داشت: بازی‌ها را خوب شروع کردیم و امیدوارم در بخش حذفی هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

وی در خصوص اختلاف اندک بین تیم‌ها یادآور شد: در رشته تیر و کمان همین گونه است و تیم‌ها اختلاف چندانی ندارند. خدا را شکر می‌کنم که توانستیم نتیجه خوبی کسب کنیم و در دور مقدماتی در رده دوم قرار بگیریم. قشنگی این رشته به همین است که اختلاف امتیازات به هم نزدیک است.

کاظم‌پور تصریح کرد: ما برای کسب یک امتیاز از جان مایه می‌گذاریم و تلاش زیادی انجام می‌دهیم. مهم این است که بتوانیم شرایط خود را حفظ کنیم و در طول رقابت تمرکز خود را از دست ندهیم. این رشته هم جذاب و هم سخت است.

وی در خصوص رنگ مدالش گفت: نمی‌دانم چه مدالی کسب خواهم کرد؛ اما تمام تلاش خود را می‌کنم تا خوش‌رنگ‌ترین مدال را کسب کنم. از مسئولان فدراسیون هم تشکر می‌کنم که امکانات خوبی را در اختیار ما قرار دادند.

سه شنبه 1 مهر 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نتایج نمایندگان ایران در تفنگ بادی

نتایج نمایندگان ایران در قسمت تفنگ بادی مشخص شد که براساس آن تیم ایران با قرار گرفتن در رده چهارم از رسیدن به مدال بازماند.

پوریا نوروزیان در ماده تفنگ بادی بازی‌های آسیایی با قرار گرفتن با کسب 622 در رده هفتم قرار گرفت و حسین باقری با کسب 619 امتیاز در رده هجدهم و مهدی جعفری‌پویا با کسب 618 امتیاز در رده نوزدهم قرار گرفتند.

همچنین در قسمت تیمی ایران با قرار گرفتن در رده چهارم از دست‌یابی به مدال بازماند.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نوروزیان در آخرین لحظه از کسب مدال برنز بازماند

نماینده تفنگ بادی 10 متر مردان ایران عنوان چهارم بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون را کسب کرد.

پوریا نوروزیان که در مرحله مقدماتی ماده تفنگ بادی 10 متر بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون با کسب 622 در رده هفتم قرار گرفته بود در مرحله فینال با کسب 165.6 امتیاز در جایگاه چهارم قرار گرفت.

دو تیرانداز چینی مدال‌های طلا و نقره را بدست آوردند و تیرانداز هندی سوم شد.

تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عملکرد بانوان تيرانداز در 50 متر درازکش

تيرانداز بانوي کشورمان امروز صبح با اختلاف کمي به رتبه چهارمي رسيد.

به گزارش "ورزش سه"، در تیراندازی بانوان در ماده درازکش 50 متر مه لقا جام بزرگ با اختلاف 4 دهم رتبه چهارم را به دست آورد و دینا فرزادخواه رتبه 31 و الهه احمدی رتبه 34 را کسب کردند.

با این نتایج تیم ملی بانوان در رده بندی تیمی هشتم شد.

چهارشنبه 2 مهر 1393  7:46 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

تبریک رئیس دانشگاه بیرجند به "نجمه خدمتی" قهرمان تیراندازی مسابقات اینچئون

تبریک رئیس دانشگاه بیرجند به نجمه خدمتی قهرمان تیراندازی مسابقات اینچئون

رئیس دانشگاه بیرجند کسب اولین مدال طلای کاروان ورزشی ایران در مسابقات تیراندازی هفتمین دوره بازیهای آسیایی اینچئون کره جنوبی را به نجمه خدمتی، بانوی بیرجندی عضو تیم ملی تیراندازی کشورمان تبریک گفت.

دکتر خلیل خلیلی ضمن ابراز مسرت و خشنودی و تبریک این موفقیت به خانواده ایشان و جامعه ورزشی استان، آمادگی دانشگاه بیرجند جهت پذیرش بدون آزمون این بانوی ورزشکار خطه خراسان جنوبی را اعلام کرد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 2 مهر 1393  6:00 PM
تشکرات از این پست
karbalanajaf
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عملکرد مردان ايران در تيراندازي 50متر درازکش

تيم ملي تيراندازي 50 متر درازکش مردان ايران به رتبه هفتمي دست يافت.

به گزارش "ورزش سه"، در تیراندازی ماده 50 متر درازکش به ترتیب مهدی جعفری پویا هفدهم، ساسان شهسواری بیست و پنجم و حسین باقری بیست و هشتم شدند.

همچنین با کسب نتایج فوق تیم مردان ایران در این ماده در جایگاه هفتم جدول رده بندی ایستاد.

پنج شنبه 3 مهر 1393  7:30 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تیم تراپ دوبل مردان از رنکینگ خارج شد

با توجه به عدم حضور مسعود عزیزی در مسابقات تراپ دوبل مردان، تیم ملی ایران در جدول رنکینگ جایی نداشت.

در ادامه مسابقات تیراندازی در بازی‌های آسیایی تیم تراپ دوبل مردان ایران به رقابت پرداخت.

چاووشی در جایگاه چهاردهم قرار گرفت و خوشنویس هم بیست و چهارم شد.

به گزارش فارس، مسعود عزیزی در حالی که نامش در بین شرکت‌کنندگان بود در رقابت امروز حاضر نشد تا ایران در بخش تیمی جایگاهی در رنکینگ نداشته باشد.

نمایندگان کویت، امارات و کره جنوبی اول تا سوم شدند و در بخش تیمی هم قطر، چین و کویت اول تا سوم شدند.

پنج شنبه 3 مهر 1393  10:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها