0

بوكس

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

بوكس

با توجه به بروز شدن اخبار بازیها از پستهای پایین تر هم بازدید فرمایید

شنبه 29 شهریور 1393  12:22 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

قرعه کشي بوکس انجام شد

با پايان مراسم وزن کشي و قرعه کشي بوکس در بازي هاي آسيايي اينچئون، بوکسورهاي ايراني حريفان خود را شناختند. فروتن گل آرا در وزن 60 کيلوگرم اولين نماينده ايران در اين بازي ها فردا به مصاف حريف تايلندي مي رود.

مراسم وزن کشی و قرعه کشی بوکس برای هفدهمین دوره بازی های آسیایی امروز اول مهر انجام شد و بوکسورهای ایرانی حریفان خود را شناختند.

به گزارش مهر، بر این اساس اولین نماینده بوکس ایران فروتن گل آرا در وزن 60 کیلوگرم است که فردا از ساعت 19 به وقت محلی به مصاف حریف تایلندی می رود.

احسان روزبهانی در وزن 81 کیلوگرم ،جاسم دلاوری در وزن 91+ کیلوگرم و سجاد محرابی در وزن 75 کیلوگرم دو روز دیگر به ترتیب به مصاف حریفانی از بوتان، چین و فیلیپین می روند.

امین قاسمی پور در وزن 69 کیلوگرم نیز سه روز دیگر با بوکسور عربستانی مبارزه خواهد کرد و علی مظاهری نماینده وزن 91 کیلوگرم تیم ملی بوکس شش روز دیگر به مصاف حریفی از مغولستان می رود.

تیم ملی بوکس ایران با 6 بوکسور در هفدهمین دوره بازی های آسیایی شرکت کرده است.

چهارشنبه 2 مهر 1393  8:13 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

دلاوري: حريف چيني توان زيادي از من گرفت

بوکسور تيم ملي کشورمان مبارزه‌اش با حريف چيني را سخت و سنگين توصيف کرد.

جاسم دلاوری پس از پیروزی مقابل حریف چینی و صعود به مرحله یک چهارم نهایی بازی‌های آسیایی گفت: حریفم بسیار شناخته شده و از نظر وزنی و تجربه بهتر از من بود اما پا به پای او مسابقه دادم و توانستم شکستش دهم. واقعا مبارزه با این حریف خیلی سنگین بود و توان زیادی از من گرفت.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: مصدومیتم جدی نیست. اینگونه اتفاقات در ورزش بوکس رخ می‌دهد ولی فعلا تمام فکر و ذکرم مبارزه آینده‌ام با حریف کره‌ای است که مبارزه بسیار سختی خواهد بود. روی نقاط ضعف و قوت او شناخت دارم و فکر کنم بتوانم شکستش بدهم. مردم برای من و بقیه ورزشکاران را دعا کنند تا دست پر به کشور برگردیم.

شنبه 5 مهر 1393  12:17 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

دلاوري نماينده چين را شکست داد

نماينده وزن 91+ کيلوگرم تيم ملي با شکست نماينده چين به مرحله يک چهارم نهايي راه يافت.

هفتمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی به میزبانی کره جنوبی در حال پیگیری است که امروز (جمعه) جاسم دلاوری نماینده وزن 91+ کیلوگرم تیم ملی بوکس به مصاف حریف چینی رفت و با شکست حریف خود به یک‌چهارم نهایی راه یافت.

به گزارش فارس، دلاوری روز سه‌شنبه در یک چهارم نهایی با نماینده کره جنوبی مبارزه خواهد کرد. دلاوری در نخستین دیدار با قرعه استراحت روبرو شده بود.

امروز(جمعه) احسان روزبهانی نماینده وزن 81- کیلوگرم تیم ملی بوکس در نخستین مبارزه خود نماینده بوتان را شکست داد و به مرحله یک هشتم نهایی صعود کرد. روزبهانی روز یک‌شنبه باید با نماینده هند مبارزه کند.

فروتن گل‌آرا نماینده وزن 60- کیلوگرم روز چهارشنبه در نخستین دیدار خود مقابل بوکسور تایلند شکست خورد و از دور رقابت‌ها حذف شد.

شنبه 5 مهر 1393  12:18 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

صعود روزبهاني با شکست حريف بوتاني

بوکسور تيم ملي کشورمان با غلبه بر حريف خود به دور بعد بازي‌هاي آسيايي راه يافت.

به نقل از تسنیم، احسان روزبهانی در مرحله یک هشتم وزن 81 کیلوگرم بوکس بازی‌های آسیایی اینچئون به مصاف تاشی نوربو از بوتان رفت و با برتری مقابل او راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.

شنبه 5 مهر 1393  12:19 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

فرقي‌ ندارد حريفم‌ قزاق‌ است يا از مريخ آمده

ملي‌پوش بوکس کشورمان گفت: فرقي نمي‌کند که حريفم از قزاقستان است و يا از کره مريخ، هدفم رسيدن به مدال است و خود را براي رويارويي با هر حريفي آماده کرده‌ام.

سجاد محرابی اظهارداشت: برایم فرقی نمی‌کند بوکسورها از قزاقستان آمده‌اند یا از کره مریخ! هر کسی که روبرویم قرار بگیرد حریف است و تنها به غلبه بر او فکر می‌کنم. به مردم کشورم قول می‌دهم که غفلت نمی‌کنم و با هوشیاری به مصاف حریفان خواهم رفت. برای تفریح و یا گردش هم به اینچئون نیامدم و نقش توریست را نیز ایفا نخواهم کرد. تا جایی که بدنم اجازه دهد مشت می‌زنم تا برای کشورم افتخار‌آفرینی کنم.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: به شخصه به قرعه و مشکلات داوری نیز اعتقادی ندارم و معتقدم اگر به دنبال این حرف‌ها باشی ضرر خواهی کرد. اگر به دنبال کسب مدال هستی باید از ابتدا اینگونه فکر کنی که باید از سد تمام حریفان با قدرت بگذری و به سکو برسی. مسائل داوری هم همیشه بوده و خواهد بود. در بوکس باید با داورها هم مبارزه کنی و به نحوی عمل کنی که نتوانند حقت را نادیده بگیرند.

ملی‌پوش 75کیلوگرم کشورمان عنوان کرد: از مسئولان ممنونم که پاداش هایی را برای نفرات موفق تعیین می‌کنند اما شخصا اینگونه فکر می‌کنم که هیچ چیز ارزش عمر آدم را ندارد. هزار میلیارد هم جایزه بدهند عمر رفته برنمی‌گردد پس بهتر است به هدفی که می‌خواهیم برسیم تا بعدا افسوس موقعیت فراهم شده را نخوریم. چندین ماه است نتوانستم خانواده و فرزندانم را درست ببینم و از آنها خیلی دور بودم. امیدوارم بتوانم جواب این سختی‌هایی که کشیده‌ام را ببینم و برای کاروان ایران و علی‌الخصوص تیم بوکس نیز مثمرثمر باشم.

محرابی تصریح کرد: کم کاری در ذاتم نیست و قول می‌دهم تا لحظه آخر برای پرچم کشورم بجنگم. تک تک ملی‌پوشان بوکس اینگونه فکر می‌کنند و مطمئن باشید این اتفاق خواهد افتاد. البته این که من امید اول مدال آوری هستم نوعی شوخی است و خودم این موضوع را قبول ندارم. البته معتقدم نه تنها در آسیا بلکه در جهان نیز شانس رسیدن به موفقیت را دارم اما هیچ قولی در مورد مدال نمی‌دهم. سطح مسابقات آسیایی همچون رقابت‌های جهانی است و نمی‌توان به راحتی در مورد آن حرف زد. در این چند ماهه تدارک خوبی دیدم و از تمرینات راضی هستم و وضعیت خوبی هم دارم.

یک شنبه 6 مهر 1393  7:57 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

قاسمي‌پور: براي برنز نيامده‌ام

نماينده وزن 69 کيلوگرم تيم ملي بوکس گفت: مقابل بوکسور عربستان طوري مبارزه کردم تا حرف و حديثي نباشد.

هشتمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امین قاسمی‌پور نماینده وزن 69 کیلوگرم تیم ملی بوکس پس از شکست نماینده عربستان اظهار داشت: توانم را برای مبارزه بعدی که احتمالا از ترکمنستان است گذاشته‌ام البته در مبارزه با حریف عربستانی طوری مبارزه کردم که حرف و حدیثی پیش نیاید به همین دلیل او را دست کم نگرفتم.

به گزارش فارس، وی در ادامه گفت: تغییر قوانین در امتیاز دهی باعث می‌شود تا پایان راند سوم طوری مبارزه کنیم که داوران نتوانند حقم مان را ضایع کنند.

قاسمی‌پور در ادامه اظهار داشت: سطح رقابت‌ها بالاست و نمی‌توان هیچ بوکسوری را دست کم گرفت. برای کسب مدال تلاش می‌کنم و اگر حریف ترکمن را شکست دهم مدال برنزم قطعی است، اما من برای کسب برنز نیامده‌ام.

یک شنبه 6 مهر 1393  7:58 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

قاسمي‌پور مقابل بوکسور عربستان شاهکار کرد

سرمربي تيم ملي بوکس، گفت:‌ قاسمي‌پور مقابل نماينده عربستان واقعا شاهکار کرد و اميدوارم که بتواند نماينده ترکمنستان را نيز شکست دهد.

پس از پیروزی امین قاسمی‌پور مقابل نماینده عربستان، اظهار داشت: قاسمی‌پور روز گذشته مقابل نماینده عربستان واقعا شاهکار کرد. او عملکرد بسیار خوبی را در شروع داشت و امیدوارم روز دوشنبه نیز مقابل نماینده ترکمنستان نتیجه قابل قبولی کسب کند. اگر او مقابل نماینده ترکمنستان به برتری برسد مدال برنز بازی‌های آسیایی در این وزن قطعی خواهد شد.

به نقل از فارس، وی در ادامه افزود: بوکسور ترکمنستان تجربه حضور در المپیک را دارد و یک بار هم در وزن 64 کیلوگرم قهرمان آسیا شده است. در حال حاضر نیز در وزن 69 کیلوگرم مبارزه می‌کند. اگر امین یک مقدار باهوش باشد می‌تواند او را شکست دهد.

احدی در پاسخ به این سوال که آیا واقعا داوری علیه گل آرا رای را اعلام کرد، گفت: فروتن گل آرا به نظر همه کارشناسان برنده بازی بود. این تنها نظر من نیست و نمی‌خواهم شکست او را به گردن داوری بیندازم. همه حاضرین در سالن شاهد بودند که بازی یک طرفه را داور چطور به سود نماینده تایلند به پایان رساند و درواقع سر گل آرا را داوران بریدند.

سرمربی تیم ملی بوکس، در ادامه گفت:‌ احسان روزبهانی خیلی خوب بازی کرد. البته همه ملی‌پوشان در نخستین مبارزه خود یک مقدار استرس دارند که این طبیعی است. قطعا در مبارزات بعدی استرس آنها کمتر می‌شود و امیدوارم همه آنها با کسب مدال مزد زحمات خود را به دست آورند.

یک شنبه 6 مهر 1393  8:11 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

محرابي به مرحله يک چهارم نهايي راه يافت

نماينده وزن 75 کيلوگرم تيم ملي بوکس با شکست حريف فلسطين به مرحله بعدي راه يافت.

دهمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امروز سجاد محرابی نماینده وزن 75 کیلوگرم تیم ملی بوکس به مصاف نماینده فلسطین رفت و با شکست حریف خود به مرحله بعدی راه یافت.

وی با این پیروزی به جمع هشت نفر برتر راه یافت.

دوشنبه 7 مهر 1393  11:04 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

روزبهاني: فيناليست شوم قول طلا مي‌دهم

نماينده وزن 81 - کيلوگرم تيم ملي بوکس گفت: مي‌خواهم در ديدار بعدي انتقام شکست در المپيک را از حريف قزاقستاني بگيرم.

دهمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امروز احسان روزبهانی نماینده وزن 81- کیلوگرم تیم ملی بوکس به مصاف "اولدپ‌ سینگ" نماینده هند رفت و با شکست حریفش به مرحله نیمه نهایی راه یافت. روزبهانی پس از صعود به نیمه‌نهایی در صحبت‌های خود اظهار داشت: در دیدار بعدی باید انتقام شکست المپیک را از بوکسور قزاق بگیرم. اگر حربف قزاق را ببرم قول طلا می دهم.

به گزارش فارس، وی در ادامه گفت: توانم را برای دیدار با حریف قزاق گذاشتم و در مسابقه امروز کارهایی که باید در آن بازی انجام دهم را مرور کردم.

مشکلات داوری در این مسابقات وجود دارد، اما باید به گونه ای مبارزه کنیم که مشکلات داوری مانع ما نشود.

روزبهاین در پایان گفت: در هیچ مسابقه ای کم نگذاشته ام و همیشه با انگیزه هستم. بعد از المپیک هم اعتمادبنفسم بیشتر شده است.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:28 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پيروزي روزبهاني برابر حريف هندي

نماينده وزن 81 - کيلوگرم تيم ملي بوکس امروز با شکست نماينده هند به مرحله نيمه نهايي بازي‌هاي آسيايي اينچئون راه يافت.

دهمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امروز احسان روزبهانی نماینده وزن 81- کیلوگرم تیم ملی بوکس به مصاف "اولدپ‌ سینگ" نماینده هند رفت و با شکست حریفش به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

به نقل از فارس، نماینده وزن 81- کیلوگرم در نیمه نهایی با " عادل بیک نیازبتوف" قهرمان المپیک از قزاقستان مبارزه خواهد کرد.

روزبهانی در نخستین مبارزه خود نماینده بوتان را شکست داده بود.

امروز سجاد محرابی نماینده وزن 75 کیلوگرم تیم ملی با شکست نماینده فلسطین به دور دوم رقابت‌ها راه یافت و امین قاسمی‌پور نماینده وزن 69 کیلوگرم با شکست مقابل نماینده ترکمنستان از دور رقابت‌ها حذف شد.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:28 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

دلاوري: بدون فکر کردن به داوري مبارزه کردم

نماينده وزن 91+ کيلوگرم تيم ملي بوکس گفت: بدذون فکر کردن به داوري‌‌ها مسابقه دادم و برنده شدم.

جاسم دلاوری پس از شکست نماینده کره جنوبی در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون، اظهار داشت: مبارزه بسیار سختی بود و من هرچه در توان داشتم را به کار گرفتم. خوشبختانه کادر فنی حریف کره‌ای را به خوبی برایم آنالیز کرده بود.

به گزارش فارس، وی در ادامه گفت: بدون فکر کردن به داوری‌ها مسابقه دادم و برنده شدم. میزبان هم نتوانست حق‌خوری کند. حالا به دیدار نیمه‌ نهایی که پنج‌شنبه با بوکسور ازبکستان دارم فکر می‌کنم.

وی در پایان گفت: از مردم می‌خواهم برای موفقیت ورزشکاران دعا کند.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:30 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مظاهري به نيمه نهايي راه يافت

نماينده وزن 91+ کيلوگرم تيم ملي بوکس در نخستين ديدار خود با شکست نماينده مغولستان مدال برنز خود را قطعي کرد.

یازدهمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که علی مظاهری نماینده وزن 91+ کیلوگرم و کاپیتان تیم ملی تکواندو در نخستین مبارزه خود به مصاف نماینده مغولستان رفت و با شکست حریف خود سومین مدال برنز بوکس ایران را قطعی کرد. مظاهری دور بعدی باید با نماینده ترکمنستان مبارزه کند.

احسان روزبهانی نماینده وزن 81-کیلوگرم روز گذشته با شکست نماینده هندوستان به دور سوم راه یافت و مدال برنز خود را قطعی کرد.

امروز جاسم دلاوری نماینده وزن 91+کیلوگرم تیم ملی تکواندو امروز با شکست بوکسور کره‌ای مدال برنز خود را قطعی کرد اما سجاد محرابی در دومین مبارزه خود مقابل نماینده قزاقستان شکست خورد و از دور رقابت‌ها حذف شد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:48 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

مظاهري: به خودم فشار نياوردم

بوکسور تيم ملي کشورمان گفت: به خودم فشار نياوردم و بازي راحتي انجام دادم تا فنون و شگردم را به خوبي اجرا کنم.

علی مظاهری پس از پیروزی مقابل حریف مغولستانی خود و صعود به نیمه‌ نهایی بوکس بازی‌های آسیایی اظهار داشت: 12 روز است که اینجا هستیم و این اولین بازی من بود. به خودم فشار نیاوردم و بازی راحتی انجام دادم تا فنون و شگردم را به خوبی اجرا کنم.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: کادر فنی خواست فشار زیادی نیاورم و خودم را با شرایط سالن و رینگ وقف دهم. با بوکسورهای اردن و تاجیک قبلاً بازی کردم و مشکلی برای بردن آنها ندارم. فیلم مبارزات آنها را با کادر فنی امشب آنالیز می‌کنیم تا با آمادگی وارد رینگ شده و فینالیست شوم.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:49 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

محرابي با شکست مقابل بوکسور قزاق حذف شد

بوکسور وزن 75- کيلوگرم ايران با شکست برابر بوکسور قزاقستاني از دور بازيهاي آسيايي اينچئون حذف شد.

در ادامه یازدهمین روز بازیهای آسیایی اینچئون و در رشته بوکس در وزن 75- کیلوگرم سجاد محرابی مقابل "ژانیبک المخانولیف"از قزاقستان شکست خورد و از دور بازیها حذف شد.

به گزارش ایسنا، بوکسور قزاق نفر اول رنکینگ جهانی است و مدال طلای قهرمانی جهان در سال 2013 قزاقستان،طلای قهرمانی آسیا 2013 اردن را در کارنامه دارد.

محرابی در دور اول نماینده فلسطین را شکست داده بود.

پیش از این فروتن گل آرا در وزن 60- کیلوگرم و امین قاسمی پور در وزن 69- کیلوگرم با شکست مقابل حریفان،حذف شده بودند.

احسان روزبهانی در وزن 81- کیلوگرم و جاسم دلاوری در وزن 91+ کیلوگرم نیز با راهیابی به جمع چهار نفر پایانی مدال برنزشان دراینچئون را قطعی کرده اند.

ایران با شش بوکسور در اینچئون حضور دارد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  7:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها