0

بسكتبال

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

بسكتبال

با توجه به بروز رسانی اخبار بازیها از پستهای پایین تر هم بازدید بفرمایید

شنبه 29 شهریور 1393  12:21 AM
تشکرات از این پست
fatemexry sadegh936ali amirali123 rezajafarizadeh nargesza
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تیم ملی بسکتبال به اینچئون رسید/ آغاز تمرینات از فردا

تیم ملی بسکتبال کشورمان برای حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ به اینچئون رسید.

خبرگزاری فارس: تیم ملی بسکتبال به اینچئون رسید/ آغاز تمرینات از فردا
  •  

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس به اینچئون، تیم ملی بسکتبال ایران برای حضور در بازی‌‌های آسیایی 2014 شب گذشته به اینچئون رسید.

بسکتبالیست‌ها به خاطر خستگی امروز تمرین نخواهند داشت و از فردا تمرین خود را برای حضور در بازی‌های آسیایی آغاز خواهند کرد.

یک شنبه 30 شهریور 1393  7:39 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حامد حدادي: در اينچئون بازي به بازي پيش مي‌رويم

ارزشمندترين بسکتباليست آسيا معقتد است تيم ملي ايران توانايي قهرماني در بازي هاي آسيايي را دارد اما بازيکنان بايد گام به گام و بازي به بازي پيش بروند.

تیم ملی بسکتبال ایران یکی از شانس های اصلی قهرمانی در بازی های آسیایی اینچئون است و بعد از دو برنز دوحه و گوانگجو به دنبال قهرمانی است تا کلکسیون افتخاراتش را پر کند.

حامد حدادی ستاره بسکتبال ایران و آسیا یکی از مهره های تاثیرگذار ایران خواهد بود که بعد از غیبت در دوره گذشته بازی ها برای این دوره در ترکیب تیم ملی است و در کنار بازیکنان دیگری چون صمد نیکخواه بهرامی و مهدی کامرانی برگ برنده تیم ایران محسوب می شود.

حامد که پیش از اعزام به اینچئون قراردادش با یک تیم چینی را نیز قطعی کرد در گفت و گویی با خبرنگار ایسنا از تصمیمش برای حضور در لیگ چین، بازی های آسیایی و جام جهانی گفت. صحبت های حدادی را در ادامه می خوانید.

* از حضور دوباره در لیگ چین صحبت کن.

- پیشنهاد جدی از NBA نداشتم و این شانس را به خودم دادم که در چین بازی کنم تا با عملکرد خوب در آنجا، دوباره فرصت بازی در NBA بدست آورم. تیم بعدی‌ام را بعد از چین انتخاب می کنم. احتمال دارد بر گردم به آمریکا یا شاید هم به ایران برگردم. چیزی مشخص نیست.

* دوست داری به NBA برگردی؟

- بله. دوست دارم حداقل یک سال دیگر بازی کنم. یک سال در NBA بازی کنم نه این که روی نیمکت باشم. فکر می‌کنم آن چنان که باید در NBA به من بازی نرسید و به همین دلیل یک سال می‌خواهم بازی کنم. با این حال بازی کردن و تمرین کردن در NBA خیلی سخت است. خیلی سخت زمان داده می‌شود. در زمین ماندن خیلی دشوار است. من فکر می‌کردم از NBA خارج شوم می‌توانم برگردم، اما سخت بود. پارسال پیشنهادهای بیشتری داشتم اما امسال کمی فرق داشت. پیشنهاد از NBA بود، اما می‌گفتند باید صبر کنی تا تیم را ببندند و وضعیت مشخص شود.

* بعد از جام جهانی چطور؟

- به جام جهانی که رفتیم دو پیشنهاد داشتم. از ترکیه و رئال مادرید صحبت‌هایی انجام شد که پیشنهاد ترکیه جدی تر بود. رئال مادرید چیز خاصی نبود و فقط اسم گفته بودند. پیشنهاد جدی نبود. من لیگ چین را انتخاب کردم تا بعد از آن هم فرصت بازی داشته باشم. اگر ترکیه را انتخاب می‌کردم یازده ماه درگیر مسابقات می‌شدم.

* این خودش خوب نبود؟

- بله. من هم دوست داشتم که بازی کنم، اما آن کسی که کارهایم را می‌کرد دو، سه ماه امروز و فردا می‌کرد و من هم نمی توانستم ریسک کنم. تیم چینی هم هر روز تماس می گرفت و من می گفتم صبر کنید. دو هفته‌ قراردادم در خانه بود و امضا نکرده بودم، اما دیگر امضا کردم چون این شانس را داشتم که بعد از چین در ایران بازی کنم یا به NBA برگردم.

* چقدر به بازی در اروپا فکر می کنی؟

- پیشنهاد خیلی جدی توسط دو واسطه بود که می‌گفتند با آنها قرارداد ببندم که من می گفتم اول قرارداد من با باشگاه امضا شود بعد من با آنها قرارداد می‌بندم. یکی از آنها نزدیک سه ماه طول کشید و یکی هم در همان اسلوونی مساله تمام شد.

* طلسم طلای بازی‌های آسیایی می‌شکند؟

- فکر کنم اولین مدال بزرگسالان در این سال‌ها برنز دوحه بود. با همین بچه‌ها مدال را گرفتیم. سال 2010 من نبودم و باز هم برنز گرفتیم. امسال امیدوارم تیم به قهرمانی برسد و نخستین طلایمان را نیز کسب کنیم. با این حال از الان نباید به قهرمانی فکر کنیم و باید گام به گام پیش برویم. برای خود من قهرمانی که گام به گام کسب شود شیرین‌تر است. نباید فکر کنیم از الان قهرمان هستیم و باید بازی به بازی به فکر برد باشیم. اگر از امروز به فکر قهرمانی باشیم مثل سال 2011 می‌شود و در وسط راه یک تیم شکست‌مان می‌دهد. پس باید پله پله برویم و خوب کار کنیم. قابل دسترسی هست و می‌توانیم موفق شویم.

* حریفان را چطور می‌بینی؟

- همه تیم‌ها خوب هستند و با آمادگی کامل در بازی‌ها شرکت خواهند کرد. همه تیم‌ها به دنبال بردن ایران و ضربه زدن به ما هستند. در این چند ساله ایران همیشه مقام کسب کرده و جزو بهترین‌ها بوده و حالا تمام حریفان به دنبال شکست دادن ما هستند و انگیزه زیادی دارند، هر کاری می‌کنند تا برابر ایران برنده شوند. جو تیم خوب است و اگر خودمان باشیم و آنچه داریم را به نمایش بگذاریم گام به گام به قهرمانی خواهیم رسید.

* حامد حدادی از وضعیت بسکتبال ایران در جام جهانی راضی بود؟

- مردم باید از ما راضی باشند. درباره جام جهانی هم مردم نظر بدهند. مردم توقع بیشتری داشتند. واقعا با تمام توان تلاش کردیم. به هر حال دیدید که همه حریفان ما به جمع هشت تیم رسیدند و در نهایت هم جزو چهار تا بودند. صربستان در شاریطی به فینال رسید که برابرش جلو بودیم و اگر من چهار خطائه نمی شدم و در کوارتر سوم بچه‌ها تمرکز خودشان را حفظ می‌کردند می‌توانستیم آن تیم را شکست دهیم. فرانسه که با چهار- پنج امتیاز برابرش باختیم، سوم شد. فکر می‌کنم همه بچه‌ها واقعا زحمت کشیدند و می‌خواستند که برنده شوند. با این تفاسیر می‌توان گفت از عملکرد راضی هستم اما خیلی بیشتر کار داریم تا در جهان حرف برای گفتن داشته باشیم.

یک شنبه 30 شهریور 1393  10:25 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

گروه‌بندي رقابت‌هاي بسکتبال مشخص شد

گروه‌بندي رقابت‌هاي بسکتبال بازي‌هاي آسيايي 2014 اينچئون مشخص شد.

با دیدار تیم‌های ملی هند و قزاقستان تکلیف گروه تیم ملی بسکتبال ایران در مرحله مقدماتی بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون نهایی شد.

به نقل از فارس، گروه‌بندی مرحله مقدماتی به شرح زیر است:

گروه C: چین، تایوان، قزاقستان

گروه D: کره‌جنوبی، اردن، مغولستان

گروه E: ایران، فیلیپین، هند

گروه F: ژاپن، قطر، کویت

دو تیم برتر هر گروه از این مرحله به دور یک‌چهارم نهایی راه پیدا می‌کنند.

سه شنبه 1 مهر 1393  1:25 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

گارد راس تیم ملی بسکتبال مصدوم شد

گارد راس تیم ملی بسکتبال پیش از دیدار با هند در بازی‌های آسیایی مصدوم شد

تیم ملی بسکتبال در حالی فردا در نخستین بازی خود در بازی‌های آسیایی اینچئون به مصاف هند می‌رود که مهدی کامرانی گارد راس تیم ملی به دلیل مصدومیت امروز تمرین نکرد.

کامرانی از ناحیه مچ پا دچار آسیب دیدگی شده و به احتمال زیاد مقابل هند به میدان نخواهد رفت.

دیدار ایران و هند فردا ساعت 9 و 30 دقیقه به وقت تهران برگزار می‌شود.

تیم ملی بسکتبال شانس نخست کسب مدال طلا در این رقابت‌ها است.

سه شنبه 1 مهر 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

آغاز کار ملی‌پوشان بسکتبال برای کسب مدال طلا از فردا

تیم ملی بسکتبال فردا در نخستین بازی خود در بازی‌های آسیایی به مصاف هند می‌رود.

تیم ملی بسکتبال کشورمان که در بازی‌های آسیایی اینچئون شانس نخست کسب مدال طلا محسوب می‌شود، فردا در نخستین بازی‌اش ساعت 9 و 30 دقیقه به وقت تهران مقابل هند به میدان می‌رود.

ملی پوشان کشورمان که در گروه E با فیلیپین و هند همگروه هستند، در دومین بازی خود روز پنجشنبه با فیلیپین دیدار می‌کنند.

امروز در این گروه هند و فیلیپین به مصاف هم می‌روند.

ایران و فیلیپین قهرمان و نایب قهرمان آسیا محسوب می‌شوند.

تیم ملی بسکتبال در دوره گذشته مدال برنز را از آن خود کرد.

سه شنبه 1 مهر 1393  12:04 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

آسيب ديدگي مهدي کامراني جدي نيست

پزشک تيم ملي بسکتبال از وضعيت مصدوميت مهدي کامراني صحبت کرد.

در جریان تمرین روز گذشته تیم ملی بسکتبال مهدی کامرانی گارد راس تیم ملی از ناحیه مچ پا آسیب دید و صبح امروز به صورت اختصاصی تمرین کرد. در شرایطی که گفته شده بود احتمال دارد در نخستین دیدار ایران در بازی های آسیایی که برابر هند برگزار می شود غایب باشد مجید صادقی دکتر تیم ملی بسکتبال در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مهدی امروز به طور اختصاصی تمرین کرد. الان نمی توانم بگویم که به بازی می رسد یا نه. هنوز کار دارد و باید صبر کنیم.

به نقل از ایسنا، پزشک تیم ملی بسکتبال ادامه داد: فیزیوتراپی و تمرین های اختصاصی برای مهدی داریم و باید ببینیم که چه می شود. در هر حال جای نگرانی وجود ندارد و وضعیت کلی او خوب است.

سه شنبه 1 مهر 1393  1:21 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

تيم ملي بسکتبال گام اول را محکم برداشت

تيم ملي بسکتبال ايران اولين ديدار خود را با برد به پايان رساند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی بسکتبال ایران موفق شد در اولین دیدار خود در بازیهای آسیایی حریف نه چندان قدرتمند خود، هند را با نتیجه 76 بر 41 از پیش رو بردارد. 

چهارشنبه 2 مهر 1393  10:20 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حدادی و نیکخواه بهرامی امتیازآورترین بازیکنان دیدار ایران و هند

دو ملی پوش بسکتبال ایران در دیدار با هند امتیازآورترین بازیکنان میدان شناخته شدند.

تیم ملی بسکتبال ایران در نخستین بازی خود در بازی های آسیایی اینچئون صبح امروز مقابل هند به میدان رفت و با حساب 76 بر 41 به برتری رسید.

در پایان این مسابقه حامد حدادی و صمد نیکخواه بهرامی با کسب 16 امتیاز، پرامتیازترین بازیکنان ایران بودند.

آرمان زنگنه نیز با تصاحب 8 ریباند بهترین ریباندر ایران بود.

در بخش پاس منجر به گل صمد نیکخواه بهرامی و حامد حدادی با 4 پاس بهترین های کشورمان بودند.

بهنام یخچالی و حامد آفاق با سه مورد توپ ربایی در صدر قرار گرفتند.

حامد حدادی هم با 2 مورد بلاک شات بهترین بازیکن ایران بود.

تیم ملی کشورمان که با این برد صعودش به مرحله یک چهارم نهایی را قطعی کرده بود، فردا در دومین دیدار گروهی به مصاف فیلیپین می‌رود.

چهارشنبه 2 مهر 1393  11:12 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پيروزي تيم ملي بسکتبال ايران مقابل فيليپين

تيم ملي بسکتبال ايران در دومين مسابقه خود از بازي هاي آسيايي فيليپين را شکست داد.

تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدارش از بازی های آسیایی به مصاف فیلیپین نایب قهرمان آسیا رفت و در این مسابقه دشوار با نتیجه 68 بر 63 حریفش را شکست داد تا فینال قهرمانی آسیا در سال 2013 تکرار شود.

به نقل از ایسنا، ملی پوشان بسکتبال ایران با ترکیب شروع کننده مهدی کامرانی، بهنام یخچالی، صمد نیکخواه بهرامی، اوشین ساهاکیان و حامد حدادی وارد میدان شدند و کوارتر نخست را با نتیجه 29 بر 17 به پیروزی رسیدند.

از کوارتر دوم فیلیپین با پرتاب های پیرامونی خود و استفاده از بازی سرعتی صاحب توپ و میدان شد و توانست فاصله امتیازی را کاهش دهد. نایب قهرمان آسیا در کوارتر دوم با دفاع خوبی که داشت توانست برابر ایران با نتیجه 17 بر 7 به پیروزی برسد.

نیمه دوم در حالی آغاز شد که ایران 36 بر 34 پیش بود. فیلیپینی ها در این کوارتر نیز عملکرد بهتری داشتند و با استفاده از دفاع خوب و بهره مندی از ضد حمله از قهرمان آسیا پیش افتادند. کوارتر سوم نیز با نتیجه 19 بر 14 به سود فیلیپین به پایان رسید.

در کوارتر چهارم دو تیم پایاپای بودند و ایران سعی داشت تا با استفاده از قدرت حامد حدادی در زیر سبد فاصله امتیازی را جبران کند و به برتری برسد. هر دو تیم در حمله موفق بودند و به امتیاز می رسیدند. بازی 59 بر 53 به سود فیلیپین بود که اشتباه های بازیکنان ایران به حریف فرصت امتیاز گیری می داد.

چهار دقیقه به پایان مسابقه باقی مانده بود که مهدی کامرانی گارد راس بی نظیر بسکتبال ایران یک تنبه نتیجه بازی را عوض کرد و با 5 امتیازی که کسب کرد و بازی 61 بر 60 به سود ایران شد. در یک دقیقه پایانی دو تیم پایاپای بودند که در نهایت ایران با نتیجه 68 بر 63 توانست به پیروزی برسد.

پنج شنبه 3 مهر 1393  10:39 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

انتقاد بچيروويچ از کنفدراسيون بسکتبال آسيا

سرمربي بسکتبال ايران به انتقاد از کنفدراسيون بسکتبال آسيا پرداخت.

مهمد بچیروویچ سرمربی بسکتبال ایران پس از پیروزی شاگردان با انتقاد از کنفدراسیون بسکتبال آسیا اظهار داشت: چرا دو تیم خوب آسیا باید در روز دوم با هم مسابقه بدهند‬؟

‫به نقل از فارس، وی به عملکرد داور هم انتقاد کرد و گفت: از داور هم انتقاد دارم که با سوت هایی که زد بازی را از زیبایی در آورد تا تیم‌ها رو به بازی فیزیکی بیاورند.‬

‫سرمربی بسکتبال ایران افزود: نقاط ضعفی در این مسابقه داشتیم‬ که سعی می کنیم در مسابقات بعدی آن را رفع کنیم و بتوانیم بدون اشتباه و بهتر ظاهر شویم‬.

وی عنوان کرد: این دومین مسابقه ما در بازی‌های آسیایی بود و در چنین مسابقاتی‬ تیم هایی مثل ایران بازی به بازی و پله به پله بهتر می‌شوند‬. ما هم نسبت به نمایشی که مقابل فلیپین داشتیم توانایی‌های بیشتری داریم‬ و خیلی بهتر از این می‌توانیم ظاهر شویم‬. در این بازی اشتباهاتی داشتیم‬ که پس از آنالیز سعی خواهیم کرد‬ این اشتباهات را در مسابقات بعدی بر طرف کنیم‬‬ و به بازی های آسیایی آماده ایم تا فقط طلا بگیریم.

پنج شنبه 3 مهر 1393  12:31 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

بچيروويچ: نياز نشد صمد به ميدان برود

سرمربي تيم ملي بسکتبال گفت: مقابل ژاپن در بازي‌هاي آسيايي قدرت تهاجمي‌مان را نشان داديم.

مهمد بچیروویچ پس از برتری 82 بر 59 ایران مقابل ژاپن اظهار داشت:‌ بازی به بازی بهتر می‌شویم. روز قبل مقابل فیلیپین در دفاع خوب بودیم و امروز هم قدرت تهاجمی خود را نشان دادیم.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: در مرحله گروهی با چین هم بازی داریم که جوان و دونده هستند و فکر می‌کنم بازی سختی مقابل آنها داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی بسکتبال در مورد غیبت کاپیتان تیم ملی در دیدار با ژاپن گفت: صمد نیکخواه بهرامی مصدوم بود و چون ضرورت پیدا نکرد که به میدان برود به او استراحت دادیم. چین، کره و فیلیپین رقیبان ما هستند که برای قهرمانی با آنها مبارزه می‌کنیم.

تیم ملی بسکتبال فردا در دومین مسابقه‌اش در یک چهارم نهایی به مصاف مغولستان می‌رود.

شنبه 5 مهر 1393  12:20 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

ساهاکيان، امتيازآورترين بازيکن ديدار ايران و ژاپن

اوشين ساهاکيان، امتياز آورترين بازيکن ديدار تيم‌هاي بسکتبال ايران و ژاپن بود.

تیم ملی بسکتبال ایران در نخستین دیدار مرحله یک چهارم نهایی بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون با نتیجه 82 بر 59 مقابل ژاپن به پیروزی رسید.

به گزارش تسنیم، در این بازی اوشین ساهاکیان با کسب 17 پوئن، امتیاز آورترین بازیکن زمین بود. او 5 ریباند و 2 پاس گل هم به نام خودش ثبت کرد. حامد حدادی نیز با 9 امتیاز، 9 ریباند و 3 پاس گل به کار خودش پایان داد. مهدی کامرانی، گارد رأس تیم هم 14 امتیاز، 3 ریباند و 3 پاس گل کسب کرد.

ممی بچیروویچ در این دیدار بازی به صمد نیکخواه بهرامی، کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران استراحت داد.

شنبه 5 مهر 1393  12:21 AM
تشکرات از این پست
amirali123
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نيکخواه بهرامي: بايد همه تيم‌ها را شکست دهيم

کاپيتان تيم ملي بسکتبال ايران گفت: براي ما خيلي مهم است که بازي با چين را ببريم چون مي‌خواهيم صدرنشين باشيم.

تیم ملی ایران در دومین دیدار خود در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات بسکتبال بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون با نتیجه 107 بر 69 مغولستان را شکست داد تا صعود خود را به مرحله نیمه نهایی رقابت‌ها قطعی کرده باشد.

به گزارش تسنیم، صمد نیکخواه بهرامی، کاپیتان تیم ایران که در این بازی نیز از روی نیمکت شاهد بازی یارانش بود گفت: بازی سبکی بود و تیم مغولستان حرفی برای گفتن مقابل ما نداشت. ما می‌دانستیم که با اختلاف برنده می‌شویم برای همین هم سرمربی ترجیح داد من استراحت کنم و برای بازی فردا با چین آماده شوم.

وی ادامه داد: چین تیم قدرتمندی است و فردا بازی حساسی با آنها خواهیم داشت. برای ما خیلی مهم است که این بازی را ببریم چون می‌خواهیم صدرنشین باشیم. هدف ما کسب مدال طلاست و باید همه حریفان را ببریم. تا به اینجا فقط فیلیپین کمی ما را اذیت کرده که آنها هم حدف شدند. تصور ما این بود که در نیمه‌نهایی، ایران، چین، کره جنوبی و فیلیپین حاضر خواهند بود که قطر غافلگیرمان کرد و با شکست فیلیپین راهی مرحله بعد شد.

کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران گفت: از حالا به بعد بازی‌های سخت ما شروع می‌شود. قطر تمام بازیکنانش را آورده و تیم بسیار خوبی است. آنها یک گارد رأس آمریکایی دارند در کل تمام بازی‌های نیمه نهایی سخت است. مدال طلا را می‌خواهیم برای همین باید همه راشکست دهیم تا به آن برسیم.

نیکخواه بهرامی درباره تیم فصل آینده‌اش تصریح کرد: هنوز تکلیفم مشخص نیست از چین و کره و NBA پیشنهاد داشتم اما هنوز با تیمی به تفاهم نرسیده‌ام. هر زمان که قرارداد ببندم و خیالم راحت شود اسم تیمم را خواهم گفت در حال حاضر همه فکرمان بازی‌های آسیایی است و بعد از آن تیم فصل آینده‌ام را انتخاب خواهم کرد.

شنبه 5 مهر 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

کامراني: همه تيم‌ها عليه ايران هستند

گارد‌ رأس تيم ملي بسکتبال ايران گفت: الان همه تيم‌ها عليه ايران هستند ولي ما به اين مسائل کاري نداريم.

مهدی کامرانی پس از پیروزی تیم بسکتبال کشورمان مقابل مغولستان اظهار داشت: بازی با تیم‌هایی که ساده‌تر هستند سخت‌تر است چرا که آنها می‌آیند تا با قدرت مقابل ایران بازی کنند.

وی ادامه داد: الان همه تیم‌ها علیه ایران هستند ولی ما به این مسائل کاری نداریم و فقط به طلا فقط فکر می‌کنیم. می‌خواهیم مدال طلای بازی‌های آسیایی را بگیریم که حس غرورمان برانگیخته شود.

گارد رأس تیم ملی کشورمان تصریح کرد: محل اقامتمان اصلاً خوب نیست و مسیرها دور است، واقعاً ساماندهی مسابقات ضعیف است.

شنبه 5 مهر 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها