0

بدمينتون

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

بدمينتون

با توجه به بروز شدن اخبار از پستهاي پايين هم بازديد بفرماييد.

شنبه 29 شهریور 1393  12:21 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

بدمینتون بازان حریفان شان را در بازیهای آسیایی شناختند

قرعه کشی مسابقات بدمینتون هفدهمین دوره بازیهای آسیایی 2014اینچئون برگزار شد و ثریا آقایی و سروش اسکندری بدمینتون بازان ایران حریفان خود را در دور مقدماتی این پیکارها شناختند.

ثریا آقایی در دور اول مقدماتی روز چهارشنبه (دوم مهرماه ) به مصاف بدمینتون باز مغولستانی خواهد رفت.

در رقابت های بدمینتون یک نفره زنان بازیهای آسیایی اینچئون 32 بازیکن حضور دارند و ثریا آقایی در صورت پیروزی برابر این بدمینتون باز به مصاف بدمینتون باز هندی می رود.

سروش اسکندری دیگر بدمینتون باز کشورمان در این بازی ها در دور اول مقدماتی با قرعه استراحت روبرو شده است و در دور دوم با بدمینتون باز کره ای 'شون وان هو ' که دارای رنکینگ پنج آسیا و رنکینگ هفت جهان است ، پیکار خواهد کرد.

در قسمت یک نفره مردان 35 بدمینتون باز حضور دارند.

هفدهمین دوره بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی در روزهای 28 شهریور ماه جاری تا 12 مهر ماه جاری در این کشور برگزار می شود.

سه شنبه 1 مهر 1393  1:19 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

آقايي راهي دور دوم بدمينتون بانوان شد

ثريا آقايي راهي مرحله دوم رقابت‌هاي بدمينتون انفرادي بانوان شد.

به گزارش "ورزش سه"،ثریا آقایی در قسمت انفرادی بدمینتون بانوان به مصاف حریف مغولستانی رفت که در پایان موفق شد با نتیجه 2 بر صفر حریفش را شکست داده و راهی مرحله بعد شود.

چهارشنبه 2 مهر 1393  8:15 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

آقایی: به کم تجربگی‌ام باختم

بدمینتون باز بانوی ایران گفت: حریف من نفر هفتم یا هشتم رنکینگ جهانی است و باید بگویم من به کم تجربگی‌ام باختم.

ثریا آقایی، بدمینتون‌باز ایران در مرحله یک‌هشتم نهایی در جدال یا ساینا نهوال هندی با نتایج 7-19 و 6-21 متحمل شکست شد و از گردونه رقابت‌ها حذف شد. وی در پایان این مسابقه اظهار داشت: این اولین تجربه بین‌المللی من بود.

حریف من نفر هفتم یا هشتم رنکینگ جهانی است و باید بگویم من به کم تجربگی‌ام باختم. در ابتدای بازی رالی‌های خوبی با حریف داشتم. این حریف به ضربات دست قدرتمند مشهور است و من تجربه خیلی خوبی را کسب کردم.

وی ادامه داد: از خودم راضی‌ام و امیدوارم بتوانیم به عنوان راولین زن بدمینتونیست ایران سهمیه المپیک برزیل را بگیرم.

آقایی درمورد عدم حضور مربی در کنار ورزشکاران این رشته عنوان کرد: بدمینتون سهمیه مربی نداشت و شاید اگر مربی داشتیم نتیجه بهتری می‌گرفتم، اما باید بازهم تشکر کنیم که به ما سهمیه حضو در بازی‌های آسیایی را دادند.

پنج شنبه 3 مهر 1393  10:23 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

حذف آقایی با شکست مقابل بدمینتون‌باز هندی در مرحله یک‌هشتم

بدمینتون باز بانوی ایران با شکست مقابل حریف هندی در مرحله یک‌هشتم نهایی بازی‌های آسیایی اینچئون حذف شد.

ثریا آقایی بدمینتون‌باز کشورمان در مرحله یک‌هشتم نهایی در جدال یا ساینا نهوال هندی با نتایج 7-19 و 6-21 متحمل شکست شد و از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

پیش از این هم سروش اسکندری در بخش مردان مقابل حریف کره‌ای مغلوب شده بود.

پنج شنبه 3 مهر 1393  10:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها