مربی تیم ملی کامپوند بانوان معتقد است: در اینچئون بهترین عملکرد را از ورزشکاران شاهد خواهیم بود.
نجمه آبتین در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایسنا، در ارزیابی از وضعیت بانوان کماندار برای حضور در بازیهای آسیایی اظهار کرد: پس از بازگشت تیم از مسابقات جایزه بزرگ آسیا، تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و کمانداران با اعتماد به نفس بالایی که در این رقابتها به دست آوردند در حال حاضر از نظر روحی – روانی در شرایط بسیار خوبی به سر می برند. هر چند با رقیبان سرسختی همچون کره، چین تایپه و چین در رشته کامپوند روبرو هستیم، اما عملکرد بانوان ما نیز قابل ستایش است و بدون شک در این بازیها بهترین نتایج را کسب خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: ما شرایط خود را نه تنها در آسیا، بلکه در سطح جهان میسنجیم. بنابراین اگر در این بازیها با اتفاق خاصی مواجه نشویم یقین دارم که بانوان ما میتوانند در تیروکمان برای اولین بار در رشته کامپوند تاریخ ساز شوند و بهترین عملکرد را به نمایش بگذارند.
آبتین در پاسخ به این پرسش که پیشبینی شما از وضعیت چهار بانوی کماندار در اینچئون چگونه است؟ گفت: هر چهار ورزشکار اعزامی شانس مدال دارند، زیرا با ارزیابی که از وضعیت ورزشکاران خود در مسابقات جایزه بزرگ در چین تایپه داشتیم مشخص شد که آنها روند رو به رشدی را در این مسابقات از نظر رکوردگیری از خود نشان دادند. به همین خاطر تصور من بر این است که ما میتوانیم در برابر حریفان خود بهترین نتایج را کسب کنیم.
مربی تیم ملی کامپوند بانوان با اشاره به برگزاری اکثر اردوهای تیم ملی در خارج از تهران، افزود: به جهت این که بتوانیم ورزشکاران را از حاشیه دور کنیم تا با آرامش به تمرینات خود بپردازند اکثر اردوهای خود را در خارج از تهران برگزار کردیم که این اردوها شرایط بسیار خوبی جهت آماده سازی تیم برای حضور در اینچئون داشت.
وی همچنین به جوایز ارزشمندی که از سوی رییس فدراسیون تیروکمان به ملیپوشان در صورت احراز کسب مدال طلا اهداء خواهد شد، اشاره کرد و افزود: شجاعی به تمام ملیپوشانی که در این مسابقات موفق به کسب مدال طلا شوند قول داده علاوه بر افزایش حقوق ماهانه آنها جوایز ارزندهای نیز برای آنها در نظر گرفته است.
آبتین همچنین در پاسخ به این پرسش که تصور میکنید تغییر مدیریت چه تاثیری بر روند رشد تیر و کمان داشت؟ خاطر نشان کرد: با اعتمادی که به مدیریت شجاعی دارم معتقدم تصمیمات وی بر مبنای منطق و عقل است نه بر اساس احساسات. حتی اگر از عملکرد فردی راضی نباشد آن فرد را به خاطر عدم رضایت از وی بی دلیل کنار نمی گذارد یا از فدراسیون اخراج نمیکند. من طی این مدت سعی کردم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم.
مربی تیم ملی کامپوند بانوان در پایان در پاسخ به این سوال که شما در زمان مدیریت کریم صفایی از تیم ملی کنار رفتید و حاضر به بازگشت نبودید چطور شد که دوباره به تیم ملی بازگشتید؟ به خبرنگار ایسنا گفت: من چه زمانی که ورزشکار بودم و چه حالا که در سمت مربیگری در فدراسیون فعالیت میکنم هر زمان که احساس کنم به من بها داده میشود با تمام توان در خدمت فدراسیون خواهم بود و جواب محبت آنها را به بهترین شکل ممکن پاسخ میدهم. شجاعی به خاطر لطفی که تا به امروز به من داشته، در هر زمینهای فرصت رشد را برای من مهیا کرده است، من نیز ترجیح دادم به جای کنارهگیری در خدمت تیم باشم تا جواب محبت وی را با محبت نه کینه جویی پاسخ دهم.