نماینده وزن 100+ کیلوگرم تیم ملی جودو گفت: تمام تلاشم را میکنم تا در اینچئون بهتر از بازیهای آسیایی گوانگجو نتیجه کسب کنم.
جواد محجوب در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس پیش از اعزام تیم ملی به بازیهای آسیایی اینچئون، اظهار داشت: با تمریناتی که در طول این مدت در اردوها سپری کردهایم به مرز آمادگی رسیدهام. امیدوارم در روز مسابقات شرایط روحی خوبی داشته باشم و بتوانم بهترین عملکرد را از خود به نمایش بگذارم.
وی در ادامه افزود: من تمام تلاشم را کردهام و از اینجا به بعد اگر در روز مسابقات شش دانگ باشم میتوانم مدال کسب کنم. هر کسی بجنگد به اعتقاد من میتواند مدال کسب کند، اما باز هم میگویم شرایط روز مسابقات خیلی مهم است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا میتوانی عنوان بهتری نسبت به دوره گذشته در بازیهای آسیایی کسب کنی، گفت: در بازیهای آسیایی گوانگجو عنوان هفتمی را کسب کردم و با تلاشی که در طول اردوها داشتم فکر میکنم میتوانم بهتر از گوانگجو نتیجه کسب کنم. میروم اینچئون تا بهترین عملکرد را داشته باشم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: همه جودوکاران آرزو میکنند این رشته دوباره احیا و به روزهای درخشان بازگردد. هر کسی به اندازه خودش تلاش میکند و تیم اعزامی به اینچئون آرزو میکند تا با کسب مدال به کمک این رشته برود.
جودوکار سنگین وزن تیم ملی کشورمان در پایان، گفت: جواد محجوب به همه مردم قول میدهد که در تاتامی اینچئون برای کسب بهترین نتیجه بجنگد. کاروان ورزش ایران می تواند روی مدال جودو حساب باز کند. مردم هم برای موفقیت کاروان ایران دعا کنند.