قهرمان کاراته جهان گفت: میخواهیم بهترین مدال ها را در بازیهای آسیایی اینچئون بگیریم و کاراته ایران بازهم سکونشین آسیا باشد.
امیر مهدیزاده در گفت و گو با ایسنا در پاسخ به این سوال که فکر میکند در بازیهای آسیایی اینچئون چه مدالی کسب کند؟ گفت: هر کسی که به بازیهای آسیایی میرود دنبال بهترین نتیجه است و من هم فقط به بهترین مدال فکر میکنم. چهارسال قبل هم در بازیهای آسیایی شرکت کردم اما جوان و ناشناس بودم و حذف شدم اما اکنون به عنوان یک قهرمان جهان راهی این مسابقات میشوم. در این سالها میادین بزرگی را تجربه کردهام و امیدوارم در این دوره از بازیهای آسیایی قدرت یک قهرمان جهان را نشان دهم.
قهرمان کاراته جهان در سال 2013 در مورد حریفانش در اینچئون گفت: حریف کرهایام حریف خوبی است اما همین که او میزبان است و ممکن است داوریها به او کمک کنند باعث میشود با انگیزه بیشتری تمرین کنم و آمادهتر باشد. با او دو بار مبارزه کردم که هر دو بار را پیروز شده ام. برای کسی که می خواهد مدال بگیرد نام حریفان نباید مهم باشد. مهم این است که باید تمام تلاشم را بکنم.
امیر مهدیزاده ادامه داد: اکثر حریفان ما در بازیهای آسیایی از شرق آسیا هستند و فکر میکنم در بازیهای آسیایی همه آنها حضور پیدا میکنند. حضور در رقابتهای کاراته وان و چند مسابقه برون مرزی دیگر هم کمک زیادی کرد تا آنالیز خوبی از آنها داشته باشیم.
وی در مورد شرایط آمادگی خود به ایسنا گفت: طی این مدتی که اردوهای تیم ملی پیگیری میشد با تمام توان تمرین کردم و در حال حاضر نیز شرایط ایدهآلی دارم. با روندی که در تمرینات تیم ملی وجود دارد فکر میکنم تیم با بهترین شرایط در بازیهای آسیایی اینچئون حضور خواهد داشت.
مهدی زاده گفت: ما سخت تمرین میکنیم و همه به دنبال تکرار عنوان دوره گذشته هستیم. کاراته ایران در بازیهای آسیایی بوسان و دوحه بهترین تیم کاروان ایران انتخاب شد و تلاشمان این است که در اینچئون نیز بهترین مدالها را بگیریم و بازهم به عنوان بهترین تیم کاروان ایران شویم.