0

لبو پلو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

لبو پلو

طرز تهیه لبو پلو پخت لبو پلو,پخت انواع پلو


نحوه پخت لبو پلو غذایی کاملا پاییزی



در فصل پاییز و زمستان که امکان خرید و دسترسی آسان‌تر به چغندر یا لبو زیاد‌تر است، بهتر دیدیم طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش دهیم و یک بار امتحان کردن آن را حداقل از باب ایجاد تنوع غذایی به شما پیشنهاد دهیم.

مواد لازم :


 

 مرغ پخته و ریز خرد شده                        نصف یک عدد
 لبو پخته و خرد شده                                  چهار عدد
اسفناج پخته شده                                     ۱۰۰ گرم
 برنج آبکش شده                                     سه پیمانه
 پیاز سرخ شده                                          یک عدد
زعفران ساییده شده                 یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن                             به میزان لازم



طرز تهیه :

مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.


اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. ( اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند )
درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.


به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 24 شهریور 1393  7:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها