پاسخ به:چند سطر یادگاری
ــرگ بودن يني ارتش يه نفره! سكوت يك گرگ نشان از عمق فاجعه اس !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
زندگی را باید از " گـُـــرگ " آموخت و بَس !!! گرگ با همنوعانش شکار میکند ! خو میگیرد ، زندگی میکند ! ولی چنان به آنان بی اعتماد است که شب هنگام خواب با یک چشم باز میخوابد !!! شاید گرگ معنی رفاقت را خوب درک کرده است.....!!!
همیشه در گرگم به هوا از گرگشدن فرار میکردیم و اکنون ناخواسته در تمامی بازیها گرگیم بیآنکه از خودمان بترسیم من از هفتسنگ میترسم میترسم آنقدر سنگ روی سنگ بچینیم که دیواری ما را از هم بگیرد بیا لیلی بازی کنیم که در هر رفتنی دوباره برگردیم
گرگ باش.... . . . . . . . . . همین دیگه ! گرگ باش خو میخوای برو گاو باش!!! ب من چ
شنیده اید که میگویند گرگ ها گریه نمی کنند......
گر ایران زمین بختیاری نداشت/گمانم که از بخت یاری نداشت
وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم. دکتر علی شریعتی
به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می میرد. دکتر علی شریعتی
شیر برای اثبات قدرتش،نیاز به جنگیدن با هر شغال و کفتاری رو نداردهمان نگاهش کافیست..
نیـــازی بـه انتــقام نیـست ! فـقط مـنتظر بـمان .. آنـها کـه آزارت مـی دهند سرانـجام بـه خـود آسیـب مـی زنند .. و اگـر بـخت مـدد کنـد، خــداوند اجـازه مـی دهد که تماشاگرشان باشی …!
گاهی اوقات در زندگی خیلی زود، دیــــــــــــر می شود!
برای کشتن یک پرنده یک قیچی کافیست.لازم نیست آنرا در قلبش فرو کنی یا گلویش را با آن بشکافی.پرهایش را بزن خاطره ی پریدن با او کاری میکند که خودش را به اعماق دره ها پرت میکند
شکسپیر میگه : زندگی حواسشو جمع میکنه ببینه تو چی دوست داری ،، تا دقیقا همونو ازت بگیره