مواد لازم برای خمیر:
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر یک دوم پیمانه
روغن یک چهارم پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آرد حدود 600 گرم
مواد میانی:
سُس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
سُس مایونز 1 قاشق سوپ خوری
پنیر موزارلا 150 گرم
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 1 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه مقداری
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
زرده های تخم مرغ را با شیر، روغن مایع، نمک و بیکینگ پودر در ظرفی بریزید و با قاشق مخلوط نمایید.
کم کم آرد را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا جایی که خمیر لطیفی تهیه شود و خمیر به دست نچسبد.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و در قالبی که از قبل چرب شده است، قرار دهید.
سطح خمیر را سُس گوجه فرنگی و سُس مایونز بمالید.
آن گاه مخلوط آماده ی گوشتی را بریزید و روی آن پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.
در پایان، روی سطح مایه را چند نوار خمیری قرار دهید و قالب را در فری که از قبل گرم شده است، با دمای 200 درجه سانتی گراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی:
پیاز را نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گوشت و ادویه را بیفزایید و هم بزنید تا گوشت سرخ شود.
آن گاه قارچ ورقه شده را اضافه نمایید و تفت دهید.
حالا فلفل دلمه ای خرد شده را با مواد قبل تفت دهید.
پس از آن که تمامی مواد خوب تفت خورد، جعفری خرد شده را بیفزایید و مورد استفاده قرار دهید.
انرژی کل 4800 کیلو کالری