0

کوفته کاناپه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کوفته کاناپه

کوفته کاناپه

 

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه کوفته:

 گوشت چرخ کرده             300 گرم

پیاز                                   1 عدد

جعفری خرد شده             1 قاشق سوپ خوری

آرد                                   2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ                          1 عدد

زیره                                  یک دوم قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه            مقداری

پنیر موزارلا                                   150 گرم

 

مواد لازم برای داخل کوفته:

پیاز                               1 عدد

سیر                             2 حبه

رب گوجه فرنگی           1 قاشق چای خوری

قارچ                             200 گرم

فلفل دلمه ای               1 عدد

گوجه فرنگی                 2 عدد

نمک، فلفل و آویشن     مقداری

جعفری ریز شده          1 قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخم مرغ، زیره، نمک و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید.

سپس از این مخلوط به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و در دست بیضی کنید و وسط آن را مانند قایق گود نمایید.

سینی فر را چرب کنید و کوفته ها را در آن بچینید و با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا نیم پز شوند.

حالا از مواد میانی درون گودی های کوفته ها بریزید و روی آن ها پنیر رنده شده بپاشید و مجددا درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.

 

روش تهیه ی مواد میانی:

پیاز و سیر رنده شده را با کمی روغن تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی و بعد قارچ را اضافه نمایید.

آن گاه فلفل دلمه ای خرد شده و بعد گوجه فرنگی ریز شده را بیفزایید و منتظر بمانید تا کمی پخته شود.

بعد نمک، فلفل، آویشن و جعفری خرد شده را بیفزایید.

سپس درون گودی ها از این مخلوط بریزید. اگر آب انداخت، آب مواد فوق را در کف ظرف کوفته ها بریزید.

انرژی کل: 1700 کیلو کالری

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 23 شهریور 1393  4:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها