نان انبه
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 60 دقیقه
مواد لازم
• 2 پیمانه آرد
• 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
• 2 قاشق چایخوری دارچین
• 1/2 قاشق چایخوری نمک
• 3 عدد تخم مرغ
• 3/4 پیمانه کره نرم شده
• 1 ¼ پیمانه شکر سفید
• 1 قاشق چایخوری وانیل
• 2 پیمانه انبه خرد شده
• نصف پیمانه نارگیل خرد شده
• 1/4 پیمانه گردو خرد شده
طرز تهیه
1. برای تهیه نان انبه، ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2. سینی یا ظرف مخصوص فر را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
3. آرد را الک کنید و همراه با جوش شیرین، دارچین و نمک در یک کاسه بزرگ، به خوبی هم بزنید.
4. تخم مرغ، کره، شکر، وانیل را با هم در یک کاسه دیگر خوب بزنید. انبه، نارگیل و گردو را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
5. مخلوط انبه را به آرامی در مخلوط آرد بریزید و به تناوب هم بزنید.
6. خمیر را در سینی یا ظرف مخصوص فر بریزید و به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. سپس آن را در حدود 1 ساعت در فر قرار دهید، تا زمانیکه اگر خلال دندان را درون آن وارد کنید، مواد به آن نچسبد.
7. نان انبه را از فر خارج کنید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود و سپس برش دهید.