طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
برای 6 نفر
آرد 3پیمانه |
وانیل 1چهارم قاشق چایخوری (شكری) |
شیر 2پیمانه |
كره 3چهارم پیمانه (آب شده) |
شكر 1ونیم پیمانه |
بیكینگ پودر 2قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
ابتدا شیر را جوشانده و آن را كمی سرد میكنیم در حدی كه جوش نباشد ولی گرم باشد. كره آب شده و شکر را خوب با یکدیگر مخلوط می کنیم و شیر را به آنها اضافه كرده و دوباره میزنیم .سپس آرد را 3بار الک کرده و بکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم و كم كم به مواد اضافه كرده و فقط در حد مخلوط شدن به هم می زنیم بعد در قالب ریخته و در فر با دمای ١۵٠ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم .
نكات:
1)این كیك را میتوانید به همراه چای سرو كنید و بهتر است كمی عسل روی آن بزنید.
2)بهتر است كمی خامه زده شده به عنوان تزیین روی كیك بریزید.