مواد لازم
|
مواد لازم
|
مقدار
|
1
|
پیاز
|
١ عدد
|
2
|
گوجه فرنگی
|
۴ عدد
|
3
|
جوش شیرین
|
نصف قاشق مرباخوری
|
4
|
تخم مرغ
|
۴ عدد
|
5
|
کالباس
|
٣ برگ
|
6
|
نخود سبز
|
١ پیمانه
|
7
|
فلفل دلمه ای
|
١ عدد
|
8
|
نمک، فلفل، روغن
|
به مقدار لازم
|
طرز تهیه
پیاز و گوجه فرنگی را رنده کرده و داخل ماهی تابه می ریزیم. آن را روی حرارت قرار می دهیم تا جایی که آب گوجه فرنگی تبخیر شود. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را افزوده و صبر می کنیم تا فلفل با گوجه پخته شود. کالباس خرد شده و نخود سبز را اضافه می کنیم. تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل و جوش شیرین می زنیم. مخلوط سبزیجات را با دست هموار می کنیم و تخم مرغ زده شده را روی آنها می ریزیم. درب ظرف را می گذاریم تا تخم مرغها پف کند. املت را در سینی مناسبی برگردانده و اطراف آن را با سبزی های معطر می پوشانیم.