مواد لازم :
تخم مرغ آبپز سفت
پیاز خرد شده یکعدد متوسط
فلفل قرمز تند به اندازه دلخواه
پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )
زنجبیل رنده شده یک ق غ
سیر رنده شده دو حبه
گوجه فرنگی دو عدد رخد شده
ادویه گرام ماسالا
گشنیز خرد شده
برگ و پودر برگ کاری درسته یا کمی پودر کاری نمک و فلفل
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه : ابتدا پیاز را روی حرارت ملایم با کمی روغن تفت دهید و سپس زننجبیل و سیر و کاری و ادویه ها را اضافه کنید . بعد گوجه فرنگی را که قبلا پوست گرفته و خرد کرده اید اضافه کنید . اکنون کمی آب اضافه کنید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند . تخم مرغها را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتند . نمک و فلفل را اندازه کنید . هنگام سرو با گشنیز خرد شده تزیین کرده و سر میز ببرید .