مواد لازم :
سینه مرغ : 2 عدد
آبغوره: 2 قاشق غذاخوری
بادمجان سرخ کرده: 2 عدد متوسط
گوجه سرخ کرده: 2 عدد متوسط
آب: 2 لیتر
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سینههای مرغ را در 2 لیتر آب ریخته میگذاریم تا کمی بپزد و کف آن گرفته شود سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم تا مزهدار شود پس از آن سبزی را که از قبل سرخ کردهایم را به مواد اضافه میکنیم و به آن 90 دقیقه زمان میدهیم تا خوب جا بیفتد و در 15 دقیقه مانده به پایان پخت آبغوره را به آن اضافه میکنیم در آخر بادمجان و گوجهای را که از قبل سرخ کردهایم به آن اضافه می کنیم.
نکته : سبزی، گشنیز، ترش واش ( نوعی سبزی معطر بومی گیلان)، نعناع، خالواش، چوچاق، سیر، فلفل سبز، بنجیل (نوعی سبزی معطر بومی گیلان) تمامی این موارد را با هم در سبزی خرد کن یا چرخ گوشت میریزیم تا خوب ساییده و خرد شود و سپس سبزی را برای سرخ کردن آماده میکنیم.