0

hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

نقل قول mohsen_alavi

سلام خسته نباشی استاد

چقدر پیگیر گفتگوی اتاق چت با آقای سجادی هستی؟

برنامه هاش رو پیگیری کردی یا در موردش صحبت کردی با آقای سجادی؟

قالب هارو اگر امکان داره سه ستونه بذارید...

چرا از موضوع افزایش فرزند آوری و تاثیرش در جامعه یا مذهب تشیع توی برنامه باشگاه استفاده نمیکنی؟

اگر امکان داره اموزش هدر با کد cssاگه اشتباه نکنم هم گام به گام بذار چون مطالب توی فضای مجازی هست ولی گنگ و نامفهومه

با سلام وصد درود خدمت شما استاد علوی

همانطور که می دانید من یک مسوولیت دارم به عنوان مدیریت تالار وبلاگ نویسی راسخون وآقای سجادی مسوول راسخون بلاگ هست ،مدیریتم من از مسوولیت استاد سجادی جدا هست ،حتی استاد سجادی مافق من هستند ،من در بسیاری از کارها حتما باید با ایشان مشورت وتصمیم گیری کنم ،قطعا استاد سجادی پیگیر سخنان ومشکلات شما وبلاگ نویسان در نشست مجازی روز جهانی وبلاگ در اتاق چت هستند وقطعا ایشان این موارد را با مقامات بالای موسسه مطرح کردند ،بعضی کارها نیاز به صبر ودر اولویت دوم پیگیری دارد وطول می کد تا یک مشکل حل شود .

همچنین ما در 8آبان دوباره یک نشست تخصصی با وبلاگ نویسان وبا حضور آقای سجادی وآقای کیانی داریم ،ان شالله دوباره پیگیر این موضوع خواهیم بود وسعی می کنیم پیگیر مشکلات شما وبلاگ نویسان باشیم

در مورد برنامه های باشگاه پرسیدید ؟بسیار سخنتان درست هست ،ولی برنامه های باشگاه طبق مناسبت های تقویمی برگزار خوالهد شد که ان شالله در آینده برای این موضوع افزایش جمعیت نیز در قالب برنامه های باشگاه خواهیم آورد.

آموزش های مجازی اکثر درک آن ها گنگ ونامفهوم است ،ما در تالار در ماه های گذشته چندین کارگاه آموزشی از جمله سی اس اس را برگزار کردیم ،همچین به نظر می رسد وهمچنین طبق گفته شما این آموزش ها کمی گنگ ونامفهوم است ،لذا تصمیم بر آن گذاشتیم که این موارد را در قالب فیلم های آموزشی منتشر کنیم که نیاز به یک جلسه با روابط عمومی دارد .

سپاس از حضورتان ،سوالی دیگر بود وپیشنهادی دیگر بود در خدمتم

شنبه 22 شهریور 1393  9:24 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m mohsen_alavi omiddeymi1368 borkhar moradi92 mohammad98
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول 09303495228

سلام

برای ترجمه قالب باید چه چیز هایی رو در نظر بگیریم ؟!!!اولین چیزی که به اون توجه میکنید چیه

آیا شما بنر های متحرک هم طراحی میکنید

با سلام وصد درود

در مورد ترجمه قالب پرسیدید ،ترجمه نیازمند پارامترهای خاص وفنی هست هر سرویس دهی وبلاگ نویسی پارامترهایی دارند که به آن تگ می گویند که در هر سرویس وبلاگ دهی توضیحات آن آمده در فضای مجازی موجود هست ولی راسخون بلاگ پارامترهای تگ را اگر هم باشد من ندیدم ،اگر پارامترهای تگ را داشته باشیم به آسانی یک قالب را می توانیم ترجمه کنیم ،؛ترجمه قالب نیز کمی هم وقت گیر هست ،اصولا بعضی سرویس های وبلاگدهی قالب های بلاگفا ومیهن بلاگ و... را دارند وبه راحتی می توان از قالب وبلاگ های این سرویس وبلاگدهی استفاده کرد.

من قبلا هدر های متحرک طراحی می کردم ولی نه به صورت حرفه ای ،بسیار مقدماتی بلدم واصولا با نرم افزار سوشین مکس می توان طراحی کردم به طور مثال نمونه اش که قبلا این هدر بود که طراحی کردم

با تشکر بازهم سوالی بود در خدمتتان هستم ،سعی کنید سوالاتتون را منوط به تالار وراسخون بلاگ بکنید تا بتوانیم پیشرفتی با انتقادات وپیشنهادات شما در تالار حاصل کنیم

شنبه 22 شهریور 1393  9:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m omiddeymi1368 borkhar moradi92 mohammad98
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

درهمینجامیخواستم تشکری داشته باشم ازجنابعالی که درپیشرفت سامانه وبلاگ تلاش می کنید.خدایارتان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 23 شهریور 1393  10:06 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m hossein201273 omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh moradi92 mohammad98
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

درهمینجامیخواستم تشکری داشته باشم ازجنابعالی که درپیشرفت سامانه وبلاگ تلاش می کنید.خدایارتان

با سلام وسپاس آقای اشرفی ،نظر لطف جنابعالی هست ،امیدوارم برنامه های تالار برای شما ودیگران وبلاگنویسان راسخونی مثمر به ثمر باشد

یک شنبه 23 شهریور 1393  8:21 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 omiddeymi1368 farshon borkhar nazaninfatemeh moradi92 mohammad98
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

نمی دونم امکانش هست که به این سئوال پاسخ بدهیدیاخیر؟

1- اگه خودتونوجای یک کاربرفرض کنیدخودتون چه انتظاری ازتالاروبلاگ نویسی دارید؟

2- میشه درمورداین اصطلاح کمی توضیح دهید؟RSS

3- شمابعنوان یک مدیرچه انتظاری ازراسخون بلاگ دارید؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 24 شهریور 1393  8:48 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 borkhar nazaninfatemeh moradi92 mohammad98
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام

نمی دونم امکانش هست که به این سئوال پاسخ بدهیدیاخیر؟

1- اگه خودتونوجای یک کاربرفرض کنیدخودتون چه انتظاری ازتالاروبلاگ نویسی دارید؟

2- میشه درمورداین اصطلاح کمی توضیح دهید؟RSS

3- شمابعنوان یک مدیرچه انتظاری ازراسخون بلاگ دارید؟

با سلام وصد درود

1-انتظار دارم که تالار در کنار راسخون بلاگ باشد وطوری عمل کند که راسخون بلاگ شاهد پیشرفت روز افزون باشد وبتواند پیشرفت کند

2-اصولا آر اس اس را به فید در وب گویند که با XMLگویند که باعث خرجی اطلاعات اعم از مطالب و.... از وبلاگ خواهد شد

3-از راسخون بلاگ انتظار پیشرفت دارم ،می بینیم که ابتدایی ترین سرویس های وبلاگدهی چه اعم از تبیان وثامن ومیهن وبلاگفا سعی در به روز رسانی اطلاعات وبه روز رسانی وطراحی یک سایت وبلاگدهی با امکانات ویژه دارند که می توانم اخیرا به میهن بلاگ که سرویس آپلودهی وباشگاه میهن بلاگ را راه اندازی کرد اشاره کنم ،ما می بینیم که امروزه سرویس های وبلاگدهی سعی در جذب وبلاگ نویس ومخاطب دارند وبه نظر  من راسخون بلاگ باید تصمیم قطعی وویژه برای پیشرفت سرویس وبلاگدهیش بگیرد

سپاسگزارم از شما

سه شنبه 25 شهریور 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar nazaninfatemeh farshon moradi92 mohammad98
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام . از زحمات شما و مسئول راسخون بلاگ جناب آقای سجادی تشکر میکنم.

قبلا یه انتقاد شدید داشتم اون.هم مربوط میشد به اینکه خیلی خیلی در ارائه برنامه ها عجله میکنید. گاهی همزمان پنج شش برنامه در تالار برگزار میشد و با عناوین و اهداف تقریبا یکسان.  درسته پرجنب و جوش بودن تالار خوبه. ولی شلوغی بیش از اندازه هم خیلی جالب نیست.

یه انتقد دیگه هم دارم اون هم راجع به نوشته های شماست. با عرض معذرت گاهی جمله بندی های متن ها مخصوصا متون بلندی  مشکل دارند که میدونم بخاطر عجله کردن در نوشتن تبلیغات و متون هستند. اگه امکان داره موقع نوشتن متن های بلند اونها رو چک کنید و از دید ما هم بخونید. 

یک مورد هم اگه امکان داره وبلاگ نویسانی که در انجمن فعالیت ندارند روی صندلی داغ ننشانید. تا حالا یکی دو نفری که در انجمن نبودند و روی صندلی داغ نشستند انگار ننشستند.

یعنی هر دو روزی به انجمن سر می زنند یه سوال جواب میدن و میرن و دیگه پیداشون نمیشه. 

پیشنهاد: 

در تالار وبلاگ نویسی گهگاه مطالبی از وبلاگ هایی که مظلب دست نویس می نویسن بیارید و در موردش با بقیه کاربران گفتگو داشته باشید. البته با حضور نویسنده وبلاگ.

اگر هم گفتگو نباشه متن منتخب وبلاگ رو در تالار وبلاگ نویسی معرفی کنید و البته این قرار دادن در تالار با اطلاع رسانی به نویسنده مطلب باشه تا نویسندگان وبلاگ هم ترغیب بشن به تالار وبلاگ نویسی مراجعه کنند.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 25 شهریور 1393  8:38 PM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 hossein201273 nazaninfatemeh farshon moradi92 mohammad98
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

جاداره منم اینجاازجناب اقای حسین رضایی تشکرکنم.تالارتون واقعاپربارهست.حیف که بنده استفاده نمیکنمپاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگوهیچ انتقادی هم ندارم.انشالله شاهدپیشرفت روزبه روزتالاروبلاگ نویسی باشیم.

موفق وپیروزباشید.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 25 شهریور 1393  8:52 PM
تشکرات از این پست
salma57 mohsen_alavi sayyed13737373 hossein201273 nazaninfatemeh farshon moradi92 mohammad98
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام . از زحمات شما و مسئول راسخون بلاگ جناب آقای سجادی تشکر میکنم.

قبلا یه انتقاد شدید داشتم اون.هم مربوط میشد به اینکه خیلی خیلی در ارائه برنامه ها عجله میکنید. گاهی همزمان پنج شش برنامه در تالار برگزار میشد و با عناوین و اهداف تقریبا یکسان.  درسته پرجنب و جوش بودن تالار خوبه. ولی شلوغی بیش از اندازه هم خیلی جالب نیست.

یه انتقد دیگه هم دارم اون هم راجع به نوشته های شماست. با عرض معذرت گاهی جمله بندی های متن ها مخصوصا متون بلندی  مشکل دارند که میدونم بخاطر عجله کردن در نوشتن تبلیغات و متون هستند. اگه امکان داره موقع نوشتن متن های بلند اونها رو چک کنید و از دید ما هم بخونید. 

یک مورد هم اگه امکان داره وبلاگ نویسانی که در انجمن فعالیت ندارند روی صندلی داغ ننشانید. تا حالا یکی دو نفری که در انجمن نبودند و روی صندلی داغ نشستند انگار ننشستند.

یعنی هر دو روزی به انجمن سر می زنند یه سوال جواب میدن و میرن و دیگه پیداشون نمیشه. 

پیشنهاد: 

در تالار وبلاگ نویسی گهگاه مطالبی از وبلاگ هایی که مظلب دست نویس می نویسن بیارید و در موردش با بقیه کاربران گفتگو داشته باشید. البته با حضور نویسنده وبلاگ.

اگر هم گفتگو نباشه متن منتخب وبلاگ رو در تالار وبلاگ نویسی معرفی کنید و البته این قرار دادن در تالار با اطلاع رسانی به نویسنده مطلب باشه تا نویسندگان وبلاگ هم ترغیب بشن به تالار وبلاگ نویسی مراجعه کنند.

با سلام وصد درود خدمت شما سلما خانم

انتقاد شما به جا بوده ودر دوجلسه اخیر یعنی در جلسه 21خرداد همین امسال با روابط عمومی ومطرح کردن آن از طرف آقای کیانی این روند عجله عجله ای برنامه های تالار اصلاح شده ،بعضی برنامه ها ممکن است مناسبتی باشد ودر بین برنامه های اعلامی اجرا شود ،اما این روند عجله عجله ای اصلاح گردید وبنده دلیل این عجله بودن را نیز خدمت شما عرض می کنم :من برای اینکه بتوانم برنامه های تالار را طبقه بندی کنم ،مجبور بودم در اجرای آن عجله ای به خرج دهم ،بله بعضی برنامه های تالار به هم شباهت داشتند ولی روند اجرای وچگونگی اجرای آن بسیار متفاوت بود .

درباره انتقاد دومتان ،بنده از نظر نوشتاری ضعیفم ومن می نویسم متن آن برنامه را وبه آقای سجادی اطلاع می دهم که متن مورد نظر را ازط هر نظری چک کنند واگر خطایی از سوی من در نوشتن صورت گرفته اصلاح شود.

این فرمایشه شما صحیح هست ولی وقتی دوستان عزیز ثبت نام کدند در برنامه صندلی داغ باید صندلی داغ آن ها اجرا شود ،ان شالله در روند ثبت نامی بعدی برای صندلی داغ وبلاگ نویسان بنده برحسب حضور کاربران برنامه صندلی داغ آن ها را با آقا سید اجرا می کنم،به طوریکه این دفعه داوطلبانه نبوده وخود من با وبلاگ نویسان برتر هماهنگ نموده وآن ها را روی صندلی داغ وبلاگ نویسان می نشانم ،تا حالا در روند اجرای صندلی داغ وبلاگ نویسان مشکلی نبوده ووبلاگ نویسانی که ثبت نام کردند در صندلی داغ حضور یافتند ،به جر یک کاربر که در این هفته بر روی صندلی داغ وبلاگ نویسان رفت وبرای خودمن هم تعجبی بود چرا دیر اقدام به حضور خود در صندلی داغشان کردند ،جالبت تر از آن این بود که این کاربر عزیز یکی از کاربران فعال تالار وراسخون بلاگ هست .

در مورد پیشنهادتان ،متاسفانه کاربران وبلاگ نویس ما به روند کپی پیست روی آوردند وکسانی که مطالب تولیدی ودستنویس وتحقیقاتی از خود منتشر کنند کم اند ولی ان شالله سعی براین می کنیم که این افراد را شناسایی واگر با آقای سجادی هماهنگ کردم وبه نتیجه ی قابل قبولی رسید این پیشنهاد شما هم خوب است که ان شالله در صورت تصمیم نهایی اجرا خواهد شد.البته  جا دارد که به شما بگویم که بنده تصمیم داشتم وبلاگ های برتری که از سوی مسوول راسخون بلاگ معرفی می شود را خود بنده در تاپیکی جداگانه معرفی می کنم از نظر کلی وفنی واز لحاظ نوشتاری ،ان شالله این طرح بعد از اتمام طرح ذره بین وبلاگ ،که فکر کنم در سه ماهه زمستان خواهد بود اجرا خواهد شد ،با این کار هر هفته کاربران با وبلاگ های راسخونی آشنا وهمچنین وبلاگ های برتر راسخون شناسایی وکاربر برای آن وبلاگ جذب خواهد شد.

در پایان عرض کنم شما یکی از کاربران بخش فعال انجمن های راسخون هستید،هر انتقاد وپیشنهاد شما به ما کمک کننده هست

سپاس از حضورتان

چهارشنبه 26 شهریور 1393  11:46 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 borkhar moradi92 mohammad98
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

جاداره منم اینجاازجناب اقای حسین رضایی تشکرکنم.تالارتون واقعاپربارهست.حیف که بنده استفاده نمیکنمهیچ انتقادی هم ندارم.انشالله شاهدپیشرفت روزبه روزتالاروبلاگ نویسی باشیم.

موفق وپیروزباشید.

سلام خدمت خانم برخوار

سپاسگزارم ،این نظر لطف شما هست ،اگر واقعا دارم می گم آقای سجادی و آقای کیانی از طرح های وبلاگ نویسی من در تالار حمایت نکنند ،من نمی توانستم آن ها را اجرا کنم .خب دیگه شما که نمی آیی ،کسانی دیگر هم که نمی آیند ،پس حتما من این برنامه ها وطرح ها را برای خورزوخان اجرا می کنم

چهارشنبه 26 شهریور 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 borkhar ravabet_rasekhoon moradi92 mohammad98
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام بر شما داداش حسین رضایی بزرگوار.

در ابتدا یه تشکر ویژه به خاطر حضور و پاسخگویی به موقع شما به سوالات وانتقادات .smiley

از زحمات ارزنده شبانه روزی شما برای تالار وبلاگ نویسی که  یکی از بهترین تالارهای فعال هست تشکر دارم

انتقادات به شرح زیر می باشند:

1-در زیر ذره بین بعضی وبلاگ نویس ها ایراداتی که گرفتید مانند آهنگ وبلاگ (من چندین بار شاهد این انتقاد شما بودم) باید توجه نمایید که این انتقاد در اکثر موارد وارد نبوده و بهتر است این قانون را از قوانین خودتون حذف نمایید چون واقعا یک چیز کاملا سلیقه ای هستش.

2-شما به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی مسئول به روز رسانی و آماده سازی مطالب و محتوا برای تالار می باشید و یک تالار فقط به برنامه ها و طرحاش وابسته نیست الان خیلی از زیر تالاراتون خیلی وقت است که بروز نشدند. داداش حسین عزیز شما که می فرمایید ترجمه کاری ندارد و واقعا هم کاری زیاد سختی نیستش حدود 2 الی 3 ساعت کار داره چرا  تا بحال قالب ترجمه نکردید برای وبلاگ نویسانsad

3-قبلا کتابچه می دادید تازگیا نمی دید.

4-کارگاه های آموزشیتون در سطح بالا آموزشی هستند و به زبان ساده نیستند البته شاید به نظر خودتون به زبان ساده باشندcool ولی یکی از عللی که بازدید کننده کم دارند همین موضوع است.

این آخریه گله هستشangry:    برادرمن کلی زحمت کشیدم فیلم درست کردم که آموزش قالب css مثلا (تغییر هدر در فایل css ) اونوقت یکی از وبلاگ نویسان می پرسه شما می فرمایید که تازه قراره با روابط عمومی جلسه برگذار کنید.

خوب لینک تاپیکو بدید بروند استفاده کنند.

و چند مورد دیگر

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 27 شهریور 1393  7:43 PM
تشکرات از این پست
borkhar moradi92 salma57 nazaninfatemeh hossein201273 mohammad98
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

سلام بر شما داداش حسین رضایی بزرگوار.

در ابتدا یه تشکر ویژه به خاطر حضور و پاسخگویی به موقع شما به سوالات وانتقادات .smiley

از زحمات ارزنده شبانه روزی شما برای تالار وبلاگ نویسی که  یکی از بهترین تالارهای فعال هست تشکر دارم

انتقادات به شرح زیر می باشند:

1-در زیر ذره بین بعضی وبلاگ نویس ها ایراداتی که گرفتید مانند آهنگ وبلاگ (من چندین بار شاهد این انتقاد شما بودم) باید توجه نمایید که این انتقاد در اکثر موارد وارد نبوده و بهتر است این قانون را از قوانین خودتون حذف نمایید چون واقعا یک چیز کاملا سلیقه ای هستش.

2-شما به عنوان مدیر تالار وبلاگ نویسی مسئول به روز رسانی و آماده سازی مطالب و محتوا برای تالار می باشید و یک تالار فقط به برنامه ها و طرحاش وابسته نیست الان خیلی از زیر تالاراتون خیلی وقت است که بروز نشدند. داداش حسین عزیز شما که می فرمایید ترجمه کاری ندارد و واقعا هم کاری زیاد سختی نیستش حدود 2 الی 3 ساعت کار داره چرا  تا بحال قالب ترجمه نکردید برای وبلاگ نویسانsad

3-قبلا کتابچه می دادید تازگیا نمی دید.

4-کارگاه های آموزشیتون در سطح بالا آموزشی هستند و به زبان ساده نیستند البته شاید به نظر خودتون به زبان ساده باشندcool ولی یکی از عللی که بازدید کننده کم دارند همین موضوع است.

این آخریه گله هستشangry:    برادرمن کلی زحمت کشیدم فیلم درست کردم که آموزش قالب css مثلا (تغییر هدر در فایل css ) اونوقت یکی از وبلاگ نویسان می پرسه شما می فرمایید که تازه قراره با روابط عمومی جلسه برگذار کنید.

خوب لینک تاپیکو بدید بروند استفاده کنند.

و چند مورد دیگر

سلام بر داداش گلم وعزیزم به خاطر انتقاداتی که به تالار وبلاگ نویسی وارد کردی ومن را آگاه ساختی سپاسگزارم

1-من مخالف گذاشتن نوا برای وبلاگ نیستم ،بلکه موافقم که نوای وبلاگ نباید اتوماتیک در وبلاگ  پخش شود ،یکی از بهترین کارهای شما در وبلاگ دین همیار زندگی همین نکته خوبی بود که وبلاگتان را از دیگر وبلاگ هایتان متمایز کرده ،آن هم گذاشتن نوای وبلاگ به صورت دستی یعنی پخش اوتماتیک ندارد وبازدید کننده وبلاگ اگر دوست داشت می تواند با کلیک بر روی پخش آهنگ آن را پخش کند وبه صورت اتوماتیک خداراشکر پخش نخواهد شد .پخش اتوماتیک وبلاگ بازدیدکننده را به نظر من از دیدن آن وبلاگ زده می کند.

2-کلام شما صحیح است ولی بنده هدف تالار را آموزش گذاشتم در فواصل وزمان های مختلف ،در جلسه 21خرداد روابط عمومی گفتند از برگزاری چندین برنامه جلوگیری کنید وبه ما هر سه ماه برنامه تان را اعلام کنید ،من در هر ده روز یک مطلب درباره آموزش های وبلاگ نویسی منتشر خواهیم کرد ،ولی زین پس سعی می شود تمامی زیر تالار های وبلاگ نویسی به روز شود .

اما در مورد ترجمه قالب ،من حدود در یک هفته اخیر یک قالب به تبلاگ تبیان منتشر ساختم که حدود 90دقیقه وقت برد ،من گفتم کار سختی نیست ،چون آدم هیچ کاری نباید برای خودش سخت بگیرد وکار نشد ندارد ،وبنده در ماه های آۀینده این موضوع ترجمه قالب را بررسی وخودم سعی در ترجمه قالب های بیشتر برای راسخون بلاگ دارم.

3-کتابچه های الکترونیکی که حدودا 6ماهی هست انتشارش متوقف شده ،ما کتابچه ها را منوط به برگزاری واتمام تاپیک های مشارکتی خود محدود ساخته ایم ،زین پس خودمن تصمیم دارم با دستنوشته های آموزشیم برای وبلاگ نویسان کتابچه الکترونیکی منتشر کنم

4-کارگاه های آموزشی که به صورت مطلب آموزشی منتشر می شود کمی درکش برای مخاطبی که برای آموزش آمده سخت ومحدود هست ،به همین دلیل با روابط عمومی تصمیم داریم که جایگزین آن ساخت فیلم های آموزشی باشد

5-ودر مورد اخرین گله ات ،عصبی نشو داداشم ،داداشم من تو وبلاگ رسمی تالار موضوع فیلم های آموزشی را منتشر ،آقای کیانی در ده روز پیش در لینک های چرخشی موضوع را بارگذاری ودر صفحه اصلی راسخون بلاگ هم اخیرا بنرش نصب شد ولی مشکل اینجاست که فیلم های آموزشی تالار خیلی تند توسط شما آموزش داده شده ،چشم من این موضوع را در دستور کار قرار داده وهر هفته  به آقای کیانی یاد آوری می کنم که در لینک های چرخشی بارگذاری شود وهر هفته هم به آقای نجاران که در برترین های بارگذاری شود ،لذا شما اگر بازهم از این فیلم های آموزشی دارید در تاپیک فوق منتشر کنید .اینکه من گفتم با روابط عمومی جلسه دارم درست گفتم ،چون قراره با همکاری روابط عمومی  وشخص خود شما که ان شالله تلفنی به حضورتان اعلام خواهد شد فیلم های آموزشی بیشتری بسازیم ومنتشر کنیم .از اینکه شما در این باره عصبی هستید بنده را نیز آزرده خاطر کردید چون منم به خاطر شما که عصبی شدید ناراحت شدم وحتما پیگیر تبلیغات این فیلم آموزشی در تالار هستم.بازهم از فیلم های آموزشی ات سپاسگزارم ،قرار شده بود آقای کیانی شخصا تماس بگیرند وشخصا از شما به خاطر فیلم های آموزشی ات سپاسگزاری کنند که احتمالا به خاطر مشغلات کاری سرشون شلوغ ویادشون رفته ،به خدا من همین شنبه تبلیغات را در سایت های خبری ایکنا و... آغاز خواهم کرد ولی داداش وقتی خود من قریب به یکسال دارم مایه می گذارم برای آموزش ولی خود دوستان نمی خواهند ودنبال نمی کنند تا یاد بگیرند من وتو به غیر از انتشار آموزشمون چی کار می تونیم بکنیم ؟

سپاسگزارم ،بازهم اگر انتقادی وپیشنهادی بود در خدمت هستم

پنج شنبه 27 شهریور 1393  9:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mohammad98 sayyed13737373
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

باسلام خدمت دوست خوبمان حسین آقای عزیز

- تا حالا تو چند مسابقه وبلاگ نویسی برنده شدین؟ اگه میشه اسم ببرین ...

جاداره از زحمات بی دریغ و حضور و مدیریت فعال و کاربردی تون تقدیر و تشکر کنم ...

ممنون حسین جان

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

جمعه 28 شهریور 1393  6:17 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98

باسلام خدمت دوست خوبمان حسین آقای عزیز

- تا حالا تو چند مسابقه وبلاگ نویسی برنده شدین؟ اگه میشه اسم ببرین ...

جاداره از زحمات بی دریغ و حضور و مدیریت فعال و کاربردی تون تقدیر و تشکر کنم ...

ممنون حسین جان

سلام آقا محمد ،امیدوارم حالتون خوب باشد

-والا اینقدر شرکت کردم که تعداد شرکت کردنم فکر کنم در 50مسابقه بوده یا هم بیشتر چون من الان قریب به 70تات وبلاگ دارم ولی برنده شدنم در این 3/5سال فکر کنم نزدیک 25مسابقه یا بیشتر بوده

این نظر لطقا جنابعالی هرچند که دوست داشتم دوستان انتقادات وپیشنهادات خودشون را برای بهتر شدن تالار بفرمایند که کسی زیاد سراغ من نیومده وانتقاداتوپیشنهاداتشون را به تالار ندادند

جمعه 28 شهریور 1393  11:16 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 mohammad98
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سخنی با شما کاربران

با سلام وصد درود خدمت همه ی کاربران فعال راسخونی

قسمت شدکه بنده این هفته مهمان مدیر پاسخگو باشم وخدمت همه ی شما وشاهد شنیدن انتقادات وپیشنهادات شما دوستان باشم .در پایان در کلام های آخرم باید عرض کنم که تالار وبلاگ نویسی راسخون رسما فعالیتش را با مدیریت بنده از 8آبان ورسما شروع طرح های وبلاگ نویسی اش را ازط 26دی ماه آغاز کرد ،البته ما دومدیر بودیم که مدیر اسبق تالار آقای شیرانی بسیار کم سر تالار می آمدند وزیاد کمک دهنده من نبودند ،اینکه اشان وقتشون محمدود بود وموقعی که فکر کنم اردیبهشت بود از مدیریت سلب شدند گفتند خداراشکر که من سرم شلوغ بودوبوده ودیگر نمی توانستم بیایم ،آقای شیرانی همکار من بودند ولی ه دلیل مشغلات بالای درسی وزندگی زیاد به من کمک دهنده نبودند متاسفانه .

مهمترین اقدامات تالار طول یکسال اخیر تالار هم مشخص هست که می توانم به مهمترین اقدام آن که برگزاری ماهانه برنامه های باشگاه وبرگزاری هفتگی ذره بین وبلاگ نویسان وبرگزاری صندلی داغ مختص وبلاگ نویسان ورفع مشکلات آنی وبلاگ نویسان در تاپیک ذکر وبلاگ از شما بیان مشکلات ومعایب از ما و.....اشاره کنم ،برنامه ها زیاد بوده به همین دلیل من فقط چند برنامه مهم تالار را معرفی کردم .

بعضی دوستان در وبلاگ نویسی ضعیف اند یا دوست دارند وبلاگ نویس شوند ولی اقدام نمی کنند ،نمی آیند تالار سوال بپرسند ،مشورت بگیرند ،کمک بگیرند ،هیچ اقدامی نمی کنند ،واین باعثه تاسف هست که بنده وبقیه وروابط عمومی برای راسخون این همه برنامه تدارک می بینیم ولی دوستان استفاده نمی کنند .

شورای عالی راسخون اولین جلسه بررسی مشکلات دوستان را در پنجم مهرماه خواهد داشت ودر مورد ترجمه قالب آماده بررسی سرویس وبلاگدهی راسخون هستم تا تگ ها شناسایی وهفته ای یک قالب را خودم شخصا برای دوستان ترجمه کنم که نیاز دارد کمی صبر کنید تا اقدامات ذرا انجام دهم .در مورد کتابچه های الکترونیکی که محتوای آن مستقیم به تاپیک های مشارکتی مربوط می شد ،در نظر دارم که محتوای آن را آموزش وبلاگک نویسی قرار داده ومنتشر کنم .

چهارشنبه دومهرماه با روابط عمومی جلسه ای برای بررسی تهیه ی فیلم های آموزشی ودوره آموزش مجازی وبلاگ نویسی دارم که تمامی پیشنهادات دوستان را یادداشت ودر جلسه مطرح وبررسی می کنم .خیلی از دوستان تاکید داشتند که کارگاه های آموزش وبلاگ نویسی که اعم از سی اس اس واچ تی ام ال و.... هست که به صورت مطلب منتشر می شود ،آموزش هایش گنگ ونامفهوم است که باید بگویم کلام این دوسان درست است ولی وقتی آموزش مجازی هست ،خب سخت هم هست ونیاز به دقت بیشتری دارد ولی با این وجود ان شالله با آقا سید وروابط عمومی تدارک تهیه فیلم های آموزشی را خواهیم دید .

در پایان از همه ی دوستان در طول این یک هفته تشکر می کنم وازتون خواهشمندم بنده را خدمتگزار خودتون بدونید وهرگونه مشکلات دارید به تالار وبلاگ نویسی سر بزنید ،سوال بپرسید تا بنده ودیگر دوستان پاسخگوی مشکلات ورفع آن ها باشیم .

همچنین در روز 8آبان ماه دومین نشست تخصصی را با شما وبا حضور آقای سجادی برگزار خواهیم نمودوپیگیر برنامه هی آتی راسخون بلاگ شخصا خواهیم بود ،بازهم از انتقاداتتون سپاسگزارم از پیشنهاداتتون هم سپاسگزارم وتمامی انتقادات وپیشنهادات گفته شده برای هفته آینده که با روابط عمومی جلسه دارم یادداشت خواهد شد ودر جلسه آتی مطرح وپیگیری خواهد شد

با ما همراه باشید

جمعه 28 شهریور 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 nazaninfatemeh mohammad98 namebaran
دسترسی سریع به انجمن ها