0

hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیرhossein201273 ،می باشد.

زمان برگذاری:

93/6/22 به مدت یک هفته 

شما بزرگواران می توانید در تاپیک زیر قوانین طرح را مطالعه فرمایید:

مدیر پاسخگو 

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 15 شهریور 1393  8:43 AM
تشکرات از این پست
farshon hossein201273 khodaeem1 borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon namebaran rasekhoon_weblog rasekhoon_m omiddeymi1368 moradi92
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:hossein201273 مهمان مدیر پاسخگو

نقل قول sayyed13737373

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

با سلام وسپاس که فرصتی شد که خدمت همه دوستان در تاپیک پاسخگو باشم

1-بنده حسین رضایی متولد خرداد ماه 1373،سال چهارم فعالیتم در وبلاگ نویسی و8آبان سال دوم فعالیتم در راسخون خواهد بود

2-من از 8آبان مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون تا به الان بودم ومدیر تالار نقش جهان تا آخر بهمن ماه بودم والان نیستم ومدیر تالار سبک زندگی بودم تا اواخر خرداد ماه والان فقط مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون هستم

3-مختصر بخواهم بگویم ،مدیریت اصلی من بر روی تالار وبلاگ نویسی راسخون هست وتالارسبک زندگی ونقش جهان را به طور موقت مدیریتش را برعهده داشتم والان فقط مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون هست ،سعی کردم برنامه های متداول ومتنوع را برای آموزش وبلاگ نویسان از آغاز مدیریتم بر روی تالار وبلاگ نویسی راسخون اجرا کنم ودر این امر تا حدودی موفق بوده ام.همچنین بهترین برنامه های آموزشی را در نظر گرفتم واجرا کردم مهمترین برنامه های آن اجرای باشگاه وبلاگ نویسان از اردیبهشت ماه امسال تا به اکنون بوده وچندین برنامه هم هست.

4-برنامه های آینده تالار ساخت اینفو گرافی با موضوعات آموزشی وهمچنین یک دوره آموزش مجازی وبلاگ نویسی وساخت فیلم های آموزشی با همکاری راسخون بلاگ در آینده اگر در جلسه اواخر مهر به تایید نهایی برسد اجرا خواهد شد

5-البته این نمره را باید کاربران بدهند ولی به عملکرد مدیریتم 85می دهم

6-برنامه های آینده تالار متنوع خواهد بود وتا اواخر این هفته برنامه های پاییز تالار وبلاگ نویسی راسخون تشریح خواهد شد اما به برنامه های آینده هم از 100حتما 90را خواهم داد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 22 شهریور 1393  9:28 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog rasekhoon_m omiddeymi1368 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بقیه سئوالات:

1- درزمینه وبلاگ نویسی میشه کتابی معرفی کنید؟

2- میشه باهماهنگی راسخون قالبهای وبلاگ روبروزکنید؟

3- بنظرشمابهترین وبلاگ چه خصوصیتی بایستی داشته باشه؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 22 شهریور 1393  9:53 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 AMIN1995 hossein201273 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_weblog omiddeymi1368 moradi92
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

بقیه سئوالات:

1- درزمینه وبلاگ نویسی میشه کتابی معرفی کنید؟

2- میشه باهماهنگی راسخون قالبهای وبلاگ روبروزکنید؟

3- بنظرشمابهترین وبلاگ چه خصوصیتی بایستی داشته باشه؟

1-کتاب های گوناگونی در مورد وبلاگ نویسی موجود است ولی به نظر می رسد کتاب آموزش وبلاگ نویسی  تهیه شده توسط قاسم صفایی برای یک مبتدی خوب باشد ،در فضای مجازی واخیرا ویژه نامه ای که در روز جهانی وبلاگ نویسی توسط روابط عمومی راسخون منتشر شد هم بسیار مفید هست

2-منظور شما کدام قالب ها است؟

3-خلاقیت وبه روز رسانی مستمر ودر صورت لزوم تولیدی بودن محتوا وسادگی از نظرذ فنی ولحاض نوشتاری وشکل جزو بهترین خصوصیات یک ووبلاگ ووبلاگ نویس هست

شنبه 22 شهریور 1393  10:16 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_weblog moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

1- میشه درموردبخشهای مختلف یک وبلاگ کلاس آموزشی بگذارید؟

2- قالبهای وبلاگ راسخون به روزنیستندیاحداقل ماهی یک قالب جدیدمعرفی بشه میشه پیگیری کنید؟

3- برنامه تالارتون واسه 3ماهه پاییزچیست؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 22 شهریور 1393  10:26 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_weblog omiddeymi1368 moradi92
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

1- میشه درموردبخشهای مختلف یک وبلاگ کلاس آموزشی بگذارید؟

2- قالبهای وبلاگ راسخون به روزنیستندیاحداقل ماهی یک قالب جدیدمعرفی بشه میشه پیگیری کنید؟

3- برنامه تالارتون واسه 3ماهه پاییزچیست؟

1-بله می شود ولی به صورت مجازی کمی کار سخت خواهد بود ،لذا سعی خواهد شد در جلسه اواخر مهرماه که با روابط عمومی دارم این دوره آموزشی را تدارک ببینم

2-در مورد قالب های راسخون بلاگ نیز من با روابط عمومی صحبت کردم وروابط عمومی ترجمه قالب وبلاگ را به کاربران واگذار کرده وامتیازی جهت انتشار  قالب های ترجمی در نظر گرفته ولی بنده سعی دارم در ماه های آینده خودم شخصا در هر ماه قالب های ترجمی به راسخون بلاگ ارایه کنم ،ان شالله ذسعی خواهد شد این موضوع نیز در جلسه اواخر مهرماه نیز مطرح شود

3-ما در سه ماهه پاییز ده برنامه داریم که مهمترین آن برگزاری پنجمین برنامه باشگاه با عنوان شهادت اباعبدالله خواهد بود وهمچنین ساخت وانتشار اولین اینفو گرافی تالار وبرگزاری اولین تاپیک مشارکتی خواهد بود که ان شالله کامل در یک تاپیک برنامه های ده گانه سه ماهه تالار تشریح خواهد شد

شنبه 22 شهریور 1393  10:32 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_weblog omiddeymi1368 moradi92
farshon
farshon
کاربر طلایی1

1- ازراسخون بلاگ چه انتظاری دارید؟

2- آیاآقای سجادی تونستن تاحالااحتیاجات شماروبرآورده نمایند؟کمی توضیح دهید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 22 شهریور 1393  10:43 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_weblog khodaeem1 omiddeymi1368 moradi92
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض ادب .زیارت قبول

تا حالا قالبی را به یکی از سرویس های وبلاگ نویسی ترجمه کرده اید؟به راسخون بلاگ چطور؟

پیشنهادم این هست که امکان دارد از دوستانی که در زمینه ترجمه قالب مهارت دارند درخواست کنید که در تالار فعالیت کنند و قالب های جدید برای راسخون بلاگ ترجمه کنند چون قالب های کنونی مخصوصا قالب های مذهبی خیلی کم و البته قدیمی هستند.(یک پستی در تالار هست که در ان یکی دونفر از کاربران قالب ترجمه میکنند ولی کلا فعالیت این دوستان کم هست و خیلی دیربه دیر پاسخگو هستند)

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 شهریور 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 farshon ravabet_rasekhoon borkhar rasekhoon_weblog khodaeem1 omiddeymi1368 moradi92
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

1- ازراسخون بلاگ چه انتظاری دارید؟

2- آیاآقای سجادی تونستن تاحالااحتیاجات شماروبرآورده نمایند؟کمی توضیح دهید.

1-از راسخون بلاگ انتظارم اینه که با من همکاری لازم را داشته باشند که خدارا شکرتا به الان داشته اند ومن را همراه خودشان می دانند

2-آقای سجادی وروابط عمومی راسخون احتیاجات لازمه را به عنوان یک مدیر به بنده داده اند ،من از همین جان به خاطر مسوولیت بزرگی که آقای سجادی به دوش می کشند سپاسگزارم واز همین جا دست مریزاد خدمتشون عرض می کنم

شنبه 22 شهریور 1393  10:50 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_weblog khodaeem1 omiddeymi1368 alirezaHmzezadh moradi92
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب .زیارت قبول

تا حالا قالبی را به یکی از سرویس های وبلاگ نویسی ترجمه کرده اید؟به راسخون بلاگ چطور؟

پیشنهادم این هست که امکان دارد از دوستانی که در زمینه ترجمه قالب مهارت دارند درخواست کنید که در تالار فعالیت کنند و قالب های جدید برای راسخون بلاگ ترجمه کنند چون قالب های کنونی مخصوصا قالب های مذهبی خیلی کم و البته قدیمی هستند.(یک پستی در تالار هست که در ان یکی دونفر از کاربران قالب ترجمه میکنند ولی کلا فعالیت این دوستان کم هست و خیلی دیربه دیر پاسخگو هستند)

با تشکر

با سلام خدمت شما .خیلی تشکر ان شالله به رودی سفربه مشهد قسمته شما هم بشه،البته من خطه ایرانسل که روی تبلتم بود را شارژ کردم که در جشن روز تولد آقا در اتاق چت بیایم ولی اصلا اینترنت ایرانسل در مشهد به خاطر ارتقای دکل های تی ری جی خط نمی داد وبسیار هم شلوغ بود

والا من در جلسه اخیر به آقای سجادی وآقای کیانی پیشنهاد دادم من یک تایپ می زنم وقالب هایی که توسط دوستان وبلاگ نویس ترجمه می شود را جمع آوری وهفته به هفته امتیازی به آن ها می دهیم که ایشان فرمودند که ما الان هم همین کار می کنیم وهرکسی که قالب ترجمه ومعرفی کند امتیازی به آن می دهیم ،اما بنده خودم شخصا تصمیم دارم شروع به ترجمه چندین قالب در هر ماه بکنم وبه راسخون معرفی کنم ،حتی در خواست ترجمه قالب نیز از کاربران بگیرم.

در مورد ترجمه قاب من فقط موفق شدم یک قالب آن هم دست وپاشکستهبه تبلاگ تبیان ترجمه کنم ولی کاره سختی نیست ومی توان قالب هایی را با توجه به پارامترهای موجود در ترجمه قالب وبلاگ در هر سرویس وبلاگ دهی ترجمه کرد.

چشم حتما من این نکات دوستان را یادد داشت می کنم که در جلسه آینده با روابط عمومی مطرح کنم ،حتی اگرشده جلسه را جلو می اندازم ومتجرم های حرفه ای قالب را شناسایی می کنم حتما ولی مشکل اینجاست که کاربران تالار خیلی کم هستند واکثرا کسانی هستند که وبلاگ نویسی بلد نبوده وبه امید آموزش به تالار می آیند وتبحر خاصی در وبلاگ نویسی از نظر فنی هم حتی ندارند

شنبه 22 شهریور 1393  10:59 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_weblog khodaeem1 omiddeymi1368 moradi92
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام دوستان به این مطلب توجه نمایند:

قوانین سئوال کنندگان:
1- سئوالات الزاما باید در راستای عملکرد مدیران، بررسی برنامه ها و سیاست های اجرا شده قبلی و برنامه های آتی باشد.
2- سؤالات نامناسب(توهین آمیز ، تمسخر آمیز ، تکراری ، بی محتوا، دارای مضامین نامربوط، مخالف با شئونات فرهنگی و اسلامی و ...) حذف خواهند شد و با متخلف مطابق با مقررات برخورد خواهد شد.
3- کاربران فقط مجاز به پرسیدن سوالات خود هستند و اظهارنظرهای بی مورد و تنش آمیز درباره پاسخ های میهمان یا سئوالات سایر کاربران و تفسیر آنها مجاز نمی باشد.
4- در هر پست فقط امکان پرسیدن 5 سؤال وجود دارد.
5- ارسال پست های متوالی حداکثر به تعداد 2 پست مجاز می باشد.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 22 شهریور 1393  11:31 AM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh namebaran rasekhoon_weblog khodaeem1 hossein201273 omiddeymi1368 moradi92
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای رضایی مدیر محترم تالار وبلاگ نویسی راسخون.

بنده هیچ کم و کسری در تالار تحت مدیریت جنابعالی احساس نمی کنمو جا دارد از زحماتتون هم قدردانی کنم.

تالارتون از جمله تالارهای پویای انجمن ها می باشد و شما خیلی زحمت میکشید و هر چند وقت یکبار برنامه های متنوعی در تالارتون قرار میدهید که باعث جذب کاربران می شود.

به خصوص تاپیکی که این اواخر قرار میدهید و بصورت هفتگی یک وبلاگ رو زیر ذره بین کاربران قرار میدهید از طرح های بسیار خوبتان می باشد.

همواره پیروز و موفق باشید.

یا علی

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 22 شهریور 1393  12:11 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 nazaninfatemeh khodaeem1 omiddeymi1368
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای رضایی مدیر محترم تالار وبلاگ نویسی راسخون.

بنده هیچ کم و کسری در تالار تحت مدیریت جنابعالی احساس نمی کنمو جا دارد از زحماتتون هم قدردانی کنم.

تالارتون از جمله تالارهای پویای انجمن ها می باشد و شما خیلی زحمت میکشید و هر چند وقت یکبار برنامه های متنوعی در تالارتون قرار میدهید که باعث جذب کاربران می شود.

به خصوص تاپیکی که این اواخر قرار میدهید و بصورت هفتگی یک وبلاگ رو زیر ذره بین کاربران قرار میدهید از طرح های بسیار خوبتان می باشد.

همواره پیروز و موفق باشید.

یا علی

سلام وصد درود وسپاس از لطف شما ،بله طرح ذره بین وبلاگ نویسان را از اردیبهشت ماه ثبت نامش را شروع کردیم ولی بسیار کارهای تالار در هم وورهم بود که نرسیدم زودتر این طرح را به اجرا بگذارم ،اما الان به صورت متداول انجام خواهد شد وتا حالا برای چهار تا وبلاگ نویس برگزار شده ،ان شالله در آینده برنامه ای به نام اوژانس وبلاگ نویسان در جهت رفع مشکلات آنی ودوطلبانه تالار وبلاگ نویسی راسخون خواهیم داشت که بر رو چندین وبلاگ ووبلاگ نویس به صورت هفتگی نظارت خواهیم کردم ومشکلاتشون را سریع گوش زد می کنیم

شنبه 22 شهریور 1393  12:28 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh khodaeem1 omiddeymi1368 moradi92
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

سلام خسته نباشی استاد

چقدر پیگیر گفتگوی اتاق چت با آقای سجادی هستی؟

برنامه هاش رو پیگیری کردی یا در موردش صحبت کردی با آقای سجادی؟

قالب هارو اگر امکان داره سه ستونه بذارید...

چرا از موضوع افزایش فرزند آوری و تاثیرش در جامعه یا مذهب تشیع توی برنامه باشگاه استفاده نمیکنی؟

اگر امکان داره اموزش هدر با کد cssاگه اشتباه نکنم هم گام به گام بذار چون مطالب توی فضای مجازی هست ولی گنگ و نامفهومه

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

شنبه 22 شهریور 1393  6:38 PM
تشکرات از این پست
09303495228 khodaeem1 sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

سلام

برای ترجمه قالب باید چه چیز هایی رو در نظر بگیریم ؟!!!اولین چیزی که به اون توجه میکنید چیه

آیا شما بنر های متحرک هم طراحی میکنید

شنبه 22 شهریور 1393  7:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 hossein201273 sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها