نقل قول sayyed13737373
سوالات:
1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟
2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟
با سلام وسپاس که فرصتی شد که خدمت همه دوستان در تاپیک پاسخگو باشم
1-بنده حسین رضایی متولد خرداد ماه 1373،سال چهارم فعالیتم در وبلاگ نویسی و8آبان سال دوم فعالیتم در راسخون خواهد بود
2-من از 8آبان مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون تا به الان بودم ومدیر تالار نقش جهان تا آخر بهمن ماه بودم والان نیستم ومدیر تالار سبک زندگی بودم تا اواخر خرداد ماه والان فقط مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون هستم
3-مختصر بخواهم بگویم ،مدیریت اصلی من بر روی تالار وبلاگ نویسی راسخون هست وتالارسبک زندگی ونقش جهان را به طور موقت مدیریتش را برعهده داشتم والان فقط مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون هست ،سعی کردم برنامه های متداول ومتنوع را برای آموزش وبلاگ نویسان از آغاز مدیریتم بر روی تالار وبلاگ نویسی راسخون اجرا کنم ودر این امر تا حدودی موفق بوده ام.همچنین بهترین برنامه های آموزشی را در نظر گرفتم واجرا کردم مهمترین برنامه های آن اجرای باشگاه وبلاگ نویسان از اردیبهشت ماه امسال تا به اکنون بوده وچندین برنامه هم هست.
4-برنامه های آینده تالار ساخت اینفو گرافی با موضوعات آموزشی وهمچنین یک دوره آموزش مجازی وبلاگ نویسی وساخت فیلم های آموزشی با همکاری راسخون بلاگ در آینده اگر در جلسه اواخر مهر به تایید نهایی برسد اجرا خواهد شد
5-البته این نمره را باید کاربران بدهند ولی به عملکرد مدیریتم 85می دهم
6-برنامه های آینده تالار متنوع خواهد بود وتا اواخر این هفته برنامه های پاییز تالار وبلاگ نویسی راسخون تشریح خواهد شد اما به برنامه های آینده هم از 100حتما 90را خواهم داد