پاسخ به:خدایا...!
خداوندا کمکم کن پيماني را که در طوفان با تو بستم, در آرامش فراموش نکنم
و در طوفان هاي زندگي با " خدا" باشم نه ناخدا
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
خدایا من چیزی نمی بینم ، آینده پنهان است. ولی آسوده ام ؛ چون تو را می بینم و تو همه چیز را پروردگارا امروز برای همه دوستانم ، عشق حقیقی سلامتی آرامش و نیکبختی آرزو دارم. خدایا عطا کن به آنان هرآنچه برایشان خیر است و دلشان را لبریز کن از شادی و لبانشان را با گل لبخند شکوفا کن. آمین ای مهرباترین مهربانان...
بارالها به دل نگير اگر گاهي "زبانم " ازشکرت باز مي ايستد تقصيري ندارد قاصر است کم ميآورد دربرابر بزرگي ات.... لکنت مي گيرد واژه هايم در برابرت! در دلم اما هميشه ذکر خيرت جاريست من براي بندگي تو هزار و يک دليل مي خواهم ممنونم که بي چون و چرا برايم " خدايي " ميکني....
خدایا
به خداوندی ات قسم که کمکمون کنی هیچ وقت ناامید نشیم.
کارگاه آموزشی غدیر ( آنلاین)
مسابقه امتیازی سالار شهیدان
الهی آرامش درونم راسپاس الهی سلامتی جسمم را سپاس الهی آگاهی روز افزونم راسپاس الهی دل شادم راسپاس الهی دل پر تپشم راسپاس الهی این لحظه راسپاس الهی مکان مقدس را سپاس الهی دوستان خوبم را سپاس الهی نفس پر انرژیم را سپاس الهی موفقیت امروزم راسپاس الهی شایستگیم را سپاس الهی لیاقتم راسپاس الهی باتو بودنم را سپاس الهی تورادر همه حالم سپاس ب لطف الهی من اشرف مخلوقاتم بلطف الهی من تجلی کائناتم بلطف الهی من عزیزدردانه ی آفرینشم بلطف الهی انسان بودنم راسپاس...
خدای خوبم! دلم میخواهد برای همه ی بنده هایت دعا کنم دعایی از اعماق وجود خدایا! شاد کن دلی را که گرفته است و دلتنگ بی نیاز کن کسی را که به درگاهت نیازمند است و درمانده امیدوار کن کسی را که به آستانت ناامید است بگیر دستانی که اکنون بسوی تو بلند است مستجاب کن دعای کسی که با اشکهایش تو را صدا می زند حامی آن دلی باش که تنها شده است با دستهای مهربانت با چشمهای زیبایت با تمام قدرت و عظمت و تواناییت ببار رحمتت را بر بندگانت... آمین مهربانم
میگن دعا،دسته جمعیش قشنگه،،،،، پس: الهی هیچ دلی تنگ نباشه هیچ کسی مریض یامریضدارنباشه الهی هیچ کسی محتاج نباشه الهی شفای جسم وروح وفکر،عطاکن الهی کسی شرمنده نباشه الهی شرف وانسانیت روسرمبدأتمام خواسته هایمان قرارده الهی ازتکبروغروروسوء ظن ونفرت وکینه دورمان کن الهی کلاممان به دروغ،آلوده نباشد والهی دوستان خوبم همیشه شادباشندوخوشبخت،،،،،، التماس دعا،،،،،، امضای خدا،پای خواسته هاتون بحق این ماه عزیز. ،،،،،، آمين
الهی با که گویم غم دل، جز تو که غمخوار منی همه عالم اَگرَم پُشت کند، یار منی دل نبندم به کسی، روی نیارم به دری تا تو رؤیای منی، تا تو مددکار منی راهی کوی توأم، غافله سالاری نیست غم نباشد، که تو خود غافله سالار منی به چَمن روی نیارم، نروم در گلزار تو چمنزار من هستی و تو گلزار منی دردمندم، نه طبیبی، نه پرستاری هست دلخوشم، چون تو طبیب و تو پرستار منی عاشقم، سوخته ام، هیچ مددکاری نیست تو مددکار من عاشق و دلدار منی " مَحرَمی نیست که مَرحم بِنَهَد بردل من" " جز تو ای دوست، که خود محرم اسرار منی...
خداوندا... بنویس برای ما پاک شدن گناهان و پوشش عیوب و نرمی قلوب و بر طرف شدن غم ها و آسان شدن کارها را...
می خواهم کمی بروم آن سوی دنیا آنجا که آسمان ، پنجـــره بیشتر دارد و خدا هم دیدی بهتــــر ...
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...