پاسخ به:خدایا...!
خداوندا ! اگر در کار تو چون و چرا کردم اگر در نا امیدی تکیه جز بر کبریا کردم خطا کردم... حلالم کن اگر اسمی بجز اسم تو آمد بر زبانم من پشیمانم اگر در نیک روزی غفلت از شکر و دعا کردم و گر از فرش زیرم اندکی پا را فرا کردم ببخشایم نفهمیدم که عشق اول و آخر تویی عشق آفرینا من خطا کردم...
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
پروردگارا! ببخش مرا که اگر۱۰۰۰تومانم گم شد،غصه دارشدم؛ ولی نمازم قضا شد و انقدر غصه نخوردم۰۰۰
خدایا!
آنگاه که جان ها و اندیشه ها از نسیم فرحبخش نام و یادت سرشار است، بگذار در برکه عرفه، خود را از زنگار غفلت و معصیت شستوشو دهیم
بارالها: افتاب تابانت امروز نيز برآمد از پشت پنجره نگاهم، تا فروزان كند جانم با فروغ زندگى ؛ تا باقى روز در برد و باخت آنندسپاسگزار تاريكى هايى باشم كه نويد روشنى ست... پروردگارا... سپاس از صبح امروز، كه باز هم و باز هم ، سلامت عزيزانم، قشنگترين هديه ى زندگى به من است و دل انگيزترين نغمه است، شنيدن صدای نفسهايشان بر حرير زندگى ...و اين همه را سپاس... ، و ديگر تلاش من و مصلحت تو
خدایا... شاد کن دلی را که گرفته و دلتنگ است بی نیاز کن کسی را که به درگاهت نیازمند است امیدوار کن کسی را که به آستانت نا امید است بگیر دستانی که اکنون به سوی تو بلند است مستجاب کن دعای کسی که با اشک هایش تو را صدا میزند حامی آن دلی باش که تنها شده دستگیر کسی باش که درمانده است و به آسمانت رو کرده .....
پــــــــــرﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ
ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺖ ﺯﻳﺒﺎﺗﺮﻳﻦ ﺗﻜـﺮﺍﺭ ﺍﻳﻦ ﺩﻧﻴﺎ ﻛﻪ ﺑﻴﺪﺍﺭﻳﺴﺖ ، ﺗﻮ ﺭﺍ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰﺍﺭﻢ، ﺍﺯ ﺗﻮ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺩﺍﺭم ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﻛﻪ ﭼﺸﻢ صورت ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻳﺒﺎﻳﻲ ﻫﺎﻳﺖ ﺑﺎﺯﻛﺮﺩﻱ ﭼﺸﻢ ﺩﻟﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺑﻨﺪﮔﻴﺖ ﺑﺎﺯ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ "آﻣﻴﻦ" ﺑﻬﺘﺮﻳﻨﻬﺎﻱ ﺧﺪﺍ ﻧﺼﻴﺒﺘﺎن
خدایا...
یاریم کن نگاهم در افق این فضای مجازی,"جز برای تو" نبیند
و
انگشتانم "جز برای تو" کلیدی را نفشار.
خداوندا برگ در هنگام زوال مي افتد و ميوه به هنگام کمال اگر قرار بر رفتن است ميوه ام گردان و بعد ببر
خداوندا حال که منت نهادی و در بامدادی دگر بیدارم ساختی و جانم دادی تا ببینم ، بشنوم ، بگویم و بدانم ، باز منت گذار و یاریم ده تا ببینم تمام آنچه را زیبا آفریدی. بشنوم فریاد سکوت بی پناهان را ،،، بر زبان برانم آنچه تو را خشنود می سازد و درک کنم رازهای آفرینش را ... خدایا ... برای خوب شدن و خوب ماندن اراده کرده ام اما بی نهایت بال پرواز نخواهم داشت ... پس یاریم کن تا همانی باشم که از خلقتم بر خود ببالی ... آمین ...