نقل قول nazaninfatemeh
با سلام وعرض ادب مجدد
در مورد پست هایی که در تالار تصاویر دیدنی با عنوان های تصاویر مذهبی و عکس های خنده دار و غیره زده اید لطفا تعداد عکس هایی که در هر پست میتوان زد را مشخص کنید چون اگه قوانین تغییر نکرده باشد پست هایی که درانها فقط یک عکس زده شود خلاف قوانین هست ممنون میشوم این مورد را از مسئولین پیگیری بفرمایید
در مورد تالار دفاع مقدس باید عرض کنم که اگر میشود یک مقدار پستهایی که بنده و دیگر دوستان به اشتباه در صفحه اصلی تالار زده ایم را باید لطف کنین یک سرو سامانی بدهید و زحمت این کار باشماست که به زیرتالارهای خودشان انتقال دهید تا این تالار نیز یک مقدار نظم و ترتیب بیشتری داشته باشد.اگر امکان انتقال پست ها برعهده کاربران بود بنده حتما این کار را میکردم و مزاحم شما نمیشدم
در اخر از مدیریت خوب شما تشکر میکنم
در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله
سلام
در مورد عکسها اگر کاربری صرفا جهت کسب امتیاز بخواد تعداد زیادی عکس تکی بفرسه این خلاف قوانین هست
ولی اگر چند تا پست تکی باشه (در حد دو سه تا) خلاف نیست، اصلا بعضی عکسها تک هستند
عکسهای تکی که همراه توضیح باشند هم خلاف نیستند
ولی به طور معمول فرستادن عکس به تعداد زیاد اگه تو هر کدوم از پست ها 4-5 عکس باشه کافی هست
در مورد تالار دفاع مقدس دو زیر تالار تازه ایجاد شده و همانطور که مشاهده می کنید دارم پستها را انتقال می دم، اگر تا دو سه روز دیگه باز پستی ماند اگر زحمتی نباشه بهم بفرستید تا انتقال بدم
با تشکر از پیشنهادادتون