0

Mehdi0014 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

Mehdi0014 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

اولین مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو،به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی،مدیر mehdi0014 ،می باشد.

زمان برگذاری:

93/6/16 به مدت یک هفته

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی با برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالار ها را از چه زمانی بر عهده داشتید؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

جمعه 14 شهریور 1393  2:11 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon f3080h517 mehdi0014 khodaeem1 farshon borkhar nargese_montazer amirali123 namebaran moradi92 nazaninfatemeh nargesi salma57 flatrone1940 siryahya tachberdee javid1000 tahmores
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:Mehdi0014 مهمان مدیر پاسخگو

با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی و تبریک ولادت امام رضا (ع)

1- بنده مهدی گلشنی هستم از آذربایجان غربی، متولد 1361، مدرک: مهندسی نرم افزار کامپیوتر

2- چند ماه از ثبت نامم تو راسخون نگذشته بود که مدیریت تالار دفاع مقدس و شهداء را در دی ماه 89 به عهده گرفتم، بعد از چند ماه دیگر مدیریت تالار دیدنی ها و شنیدنی ها  را بر عهده گرفتم

به دلیل فراوانی وقت اضافه ای که داشتم می توانستم به چند تالار دیگر نیز رسیدگی کنم بنابرین مدیریت تالارهای جزوات،مقالات و مباحث علوم انساني  ، جزوات،مقالات و مباحث علوم پزشکی  ، جزوات،مقالات و مباحث علوم کشاورزی و دامپروری  و کمی بعد مدیریت تالار حوادث و وقایع  را بر عهده گرفتم.

این اواخر نیز یعنی چند روز پیش مدیریت  تالار زنگ تفریح را بر عهده گرفتم. چون بدون مدیر بود فکر کنم.

3-اما عملکرد دوران مدیریت را نباید خودم قضاوت کنم بلکه کاربران و مسئولین راسخون باید نظر بدهند. ولی میتوانم به کارهای قبلی مدیریتی اشاراتی بنمایم.

من همیشه سعی کردم کاربرانی که اولین بار ورود می کنند به تالارهای تحت مدیریتم سریع به پست هایشان سر بزنم و تشکر کنم از پستشان که ببینند هم پستشان بیننده داره و هم تشکر کننده، هیچ وقت اگر هم پست را مثلا اشتباهی هم گذاشته باشند سریع بهشون اخطار نمیدم ، خودم تاپیک را انتقال می دهم به جای اصلیش (تو بعضی از تالارها دیده ام اولین بار که میری پستی میزاری خدا نکنه اشتباه گذاشته باشی کاری می کنند که بری و پشت سرت را هم نگاه نکنی) خب کسی که اولین بارشه شاید خیلی چیزها را متوجه نیست بعد از چند پست متوجه خواهد شد اگر نشد با ادبیاتی خوب باید توضیح داد تا متوجه شوند.

تاپیکهای ویژه همیشه پرطرفدار بوده و خواهد بود تا اوجایی که تونستم از این نوع پستها استفاده کرده ام.(توضیحات زیاده به همین اکتفا می کنم تا خسته نشید)

4- برنامه های زیادی دارم ولی به چند مورد اشاره می کنم:

الف) سعی می کنم تاپیکهای مربوط به هم را یکجا جمع کنم ، وقتی کاربری به یک تاپیک ورود کرد بقیه تاپیک های مربوط به اون موضوع را هم براحتی ببینه و استفاده کنه برای مثال مثل این تاپیک:   درباره امام زمان (عج) بنویسید (تاپیک ویژه)

ب) از تاپیکهای ویژه و مشارکتی بیشتر استفاده خواهم کرد.

ج) قصد دارم تقویم کامل دفاع مقدس را تو وورد درست کنم چون تقویم هیچیک از سایت ها کامل نیست. چون بعضی ها عملیاتهای دفاع مقدس را جمع کرده اند بعضی ها سالروز شهدا و ... اینها را می خوام یکجا جمع کنم

5- خودم به عنوان یک کاربر 70 میدم ولی همسرم هم به عنوان یکی از مدیران قدیمی 90 میده

6- برنامه های آینده رو 100 میدم چون میدونم خیلی مفید خواهد بود.

یک شنبه 16 شهریور 1393  9:28 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon nargese_montazer borkhar khodaeem1 amirali123 namebaran moradi92 nazaninfatemeh nargesi salma57 flatrone1940 siryahya ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh javid1000
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام بر  آقا مهدی بزرگوار.

ولادت با سعادت آقا امام رضا(ع) را به شما تبریک  عرض می نمایم.

دوران مدیریت و تالار های مدیریت خوبی دارید .

در ابتدا به شما مدیر گرامی خسته نباشید میگم .خدا قوت.

امروز من فقط قصد پیشنهاد دادن دارم به شما بزرگوار.

در مورد تالار های دفاع مقدس و شهدا  فقط یک پیشنهاد دارم و اوونم اینه که شما زیر تالاری با نام چندرسانه ای دفاع مقدس داشته باشید.

ما از دفاع مقدس فیلم ها و سخنرانی های خیلی جالب و تاثیر گذاری داریم البته سرودهای دفاع مقدس را بارگذاری کردید. .میتونید از سایت امتداد استفاده نمایید به عنوان منبع.

در مورد تالار های علوم انسانی و دیدنی ها و شنیدنی ها بسیار کوشا بودید البته پیشنهاداتی هست برای این تالار ها هم که بعدا گفته خواهد شد.در مورد تالار دیدنی ها و شنیدنی ها می توانید تاپیکی با عنوان بهترین های سال ایجاد کنید و بهترین تصاویر و موضوعات مربوط به تالار را در آن جمع آوری نمایید.

در مورد تالار های علوم پزشکی و علوم کشاورزی مقداری کم کاری شده .این دو موضوع بسیار گسترده هستند و جا برای تحقیق و تاپیک های ویژه بسیار دارند به عنوان مثال در قسمت علوم پزشکی میتوانید آموز های اولیه و همچنین نحوه گرفتن فشار و زدن آمپول  و ... که به صورت ابتدایی هستن را به صورت درس نامه آموزش بدهید و سوالاتی هم طرح بکنید.

در مورد تالار های حوادث هم می توانید تاپیکی با عنوان برترین حوادث مخرب سال 93 و یا 92 ایجاد کنید و برترین اخبار سال که بیش از 100 تا نمی شود را در آن تاپیک جمع نمایید.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 16 شهریور 1393  10:11 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer amirali123 namebaran moradi92 borkhar nazaninfatemeh nargesi salma57 khodaeem1 flatrone1940 siryahya farshon
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

سلام بر  آقا مهدی بزرگوار.

ولادت با سعادت آقا امام رضا(ع) را به شما تبریک  عرض می نمایم.

دوران مدیریت و تالار های مدیریت خوبی دارید .

در ابتدا به شما مدیر گرامی خسته نباشید میگم .خدا قوت.

امروز من فقط قصد پیشنهاد دادن دارم به شما بزرگوار.

در مورد تالار های دفاع مقدس و شهدا  فقط یک پیشنهاد دارم و اوونم اینه که شما زیر تالاری با نام چندرسانه ای دفاع مقدس داشته باشید.

ما از دفاع مقدس فیلم ها و سخنرانی های خیلی جالب و تاثیر گذاری داریم البته سرودهای دفاع مقدس را بارگذاری کردید. .میتونید از سایت امتداد استفاده نمایید به عنوان منبع.

در مورد تالار های علوم انسانی و دیدنی ها و شنیدنی ها بسیار کوشا بودید البته پیشنهاداتی هست برای این تالار ها هم که بعدا گفته خواهد شد.در مورد تالار دیدنی ها و شنیدنی ها می توانید تاپیکی با عنوان بهترین های سال ایجاد کنید و بهترین تصاویر و موضوعات مربوط به تالار را در آن جمع آوری نمایید.

در مورد تالار های علوم پزشکی و علوم کشاورزی مقداری کم کاری شده .این دو موضوع بسیار گسترده هستند و جا برای تحقیق و تاپیک های ویژه بسیار دارند به عنوان مثال در قسمت علوم پزشکی میتوانید آموز های اولیه و همچنین نحوه گرفتن فشار و زدن آمپول  و ... که به صورت ابتدایی هستن را به صورت درس نامه آموزش بدهید و سوالاتی هم طرح بکنید.

در مورد تالار های حوادث هم می توانید تاپیکی با عنوان برترین حوادث مخرب سال 93 و یا 92 ایجاد کنید و برترین اخبار سال که بیش از 100 تا نمی شود را در آن تاپیک جمع نمایید.

با سلام و تشکر

دققیقا می خواستم در پستهای مربوطه ی بعدی از کاربران محترم خواهش کنم  انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح کنند.

از شما هم خیلی تشکر می کنم پیشنهادات کاملا مفید و سازنده ای ارائه نمودید

حتما بنده سعی می کنم یکی یکی اجرا نمایم، هر چند زمانبر خواهد بود.

موفق باشید.

یک شنبه 16 شهریور 1393  10:18 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer sayyed13737373 amirali123 namebaran moradi92 borkhar nazaninfatemeh nargesi salma57 khodaeem1 kordabadi flatrone1940 siryahya farshon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

سلام بر آقا  مهدي يا به قول معروف داداش مهدي من با هر دوش راحتم شما رو نميدونم ولي من داداش مهدي صداتون ميزنم

اولا كه خيلي خوشحالم از اينكه از يه ديار هستيم من از شرقي و شما هم از نوع غربيش خخخخخخcheeky البته همه جاي ايران سراي من است

دوما  اينكه فقط خواستم يه تشكر از شما داشته باشم از طرف خودم و تمامي راسخوني ها ( البته اونايي كه راضي هستند ) به عنوان يه كاربر از مدير تمامي تالار هايي كه شما مسئول اونا هستين و زحمات و تلاش زيادي  رو انجام ميدين خسته نباشيد و دلتون م هميشه شاد cheeky

همين ديگه ها يه چيز ديگه اينكه اين عيد رو به شما و خانواده محترم تبريك ميگم و هم يه تبريك ويژه بخاطر برد تيم تراكتور سازي 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 16 شهریور 1393  10:58 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 sayyed13737373 nargese_montazer namebaran moradi92 borkhar nazaninfatemeh nargesi salma57 flatrone1940 siryahya alirezaHmzezadh
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

سلام بر آقا  مهدي يا به قول معروف داداش مهدي من با هر دوش راحتم شما رو نميدونم ولي من داداش مهدي صداتون ميزنم

اولا كه خيلي خوشحالم از اينكه از يه ديار هستيم من از شرقي و شما هم از نوع غربيش خخخخخخcheeky البته همه جاي ايران سراي من است

دوما  اينكه فقط خواستم يه تشكر از شما داشته باشم از طرف خودم و تمامي راسخوني ها ( البته اونايي كه راضي هستند ) به عنوان يه كاربر از مدير تمامي تالار هايي كه شما مسئول اونا هستين و زحمات و تلاش زيادي  رو انجام ميدين خسته نباشيد و دلتون م هميشه شاد cheeky

همين ديگه ها يه چيز ديگه اينكه اين عيد رو به شما و خانواده محترم تبريك ميگم و هم يه تبريك ويژه بخاطر برد تيم تراكتور سازي 

با سلام

داداش امیر علی گل منم اول عید رو به شما و خانواده محترمتان تبریک می گم

دیروز مهمون شهر شما تبریز بودم و چقدر خوش گذشت، اومده بودم مهمونی

برد تراکتور هم خیلی چسبید

یاشاسین آذربایجان

یک شنبه 16 شهریور 1393  11:06 AM
تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 nargese_montazer namebaran moradi92 borkhar nazaninfatemeh nargesi salma57 khodaeem1 flatrone1940 siryahya
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

نقل قول mehdi0014

نقل قول amirali123

با سلام

داداش امیر علی گل منم اول عید رو به شما و خانواده محترمتان تبریک می گم

امیر علی اگه پیشنهاد انتقادی در مورد تالارهای تحت مدیریتم داشتین حتما بفرمایید، ممنون میشم

یک شنبه 16 شهریور 1393  11:20 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer namebaran moradi92 borkhar nazaninfatemeh nargesi salma57 khodaeem1 flatrone1940
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
فرخنده میلاد امام رضا (ع) خدمت شما و خانواده محترمتون تبریک عرض میکنم.
یک پیشنهاد داشتم. بنده توجه کردم که شما هر ماه کاربران برتر تالارهایتان را معرفی میکنید ولی متاسفانه در تاپیک "تبلیغ از تاپیک های ارزیابی فعالیت کاربران در تالار های مختلف " قرار نمی دهید که در واقع نوعی هم تبلیغ باشه.
بنده هیچ نقصی در عملکرد مدیریتی شما نمی بینم. بهترین ها رو براتون آرزومندم. خدا قوت

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 16 شهریور 1393  11:53 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 moradi92 mehdi0014 borkhar salma57 nazaninfatemeh nargese_montazer nargesi khodaeem1 flatrone1940 siryahya
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
فرخنده میلاد امام رضا (ع) خدمت شما و خانواده محترمتون تبریک عرض میکنم.
یک پیشنهاد داشتم. بنده توجه کردم که شما هر ماه کاربران برتر تالارهایتان را معرفی میکنید ولی متاسفانه در تاپیک "تبلیغ از تاپیک های ارزیابی فعالیت کاربران در تالار های مختلف " قرار نمی دهید که در واقع نوعی هم تبلیغ باشه.
بنده هیچ نقصی در عملکرد مدیریتی شما نمی بینم. بهترین ها رو براتون آرزومندم. خدا قوت

با سلام و خسته نباشید

بنده هم به نوبه خود میلاد امام رضا (ع) را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض می نمایم

تاپیک ارزیابی از کاربران برتر را اکثرا سعی کرده ام در تاپیک تبلیغ از تاپیک های ارزیابی فعالیت کاربران در تالار ...  قرار دهم و خیلی از ماه ها هم قرار داده ام ولی چند ماهی بوده که قرار نداده ام

ولی از این ماه حتما همیشه قرار خواهم داد

ممنون از بابت راهنماییتان

موفق باشید.

یک شنبه 16 شهریور 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar salma57 nazaninfatemeh nargese_montazer nargesi namebaran khodaeem1 flatrone1940 siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض ادب

میلاد با سعادت اقا امام رضا برشما مبارک

اقای گلشنی اول باید به خاطر مدیریت خوبی که بر تالارهای تحت مدیریتتون بخصوص تالار دیدنی و شنیدنی ها و همچنین تالار دفاع مقدس دارین، تشکر کنم و ممنون بابت اینکه به همه پست ها نگاه میکنید و این تشکرهای شما و احترامی که به مطالب کاربران تالار میزارید خیلی قابل تحسین هست .یک پیشنهادی که باید به همه مدیران داد این هست که اگر امکان داره وقتی مطلب مفید و جالبی در تالارها میبینید لطفا درخواست این رو بدین که پست مورد نظر در برترینها و لینک های چرخشی قرار بگیره و اینطور نباشه که تک تک کاربران خودشون این درخواست رو بدهند البته بازم میگم فقط در تالار شما اینطور نیست،درهمه تالارها این رویه هست

ممنون از شما.بازم نکته ای یادم اومد تو طول این هفته حتما میگم

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 16 شهریور 1393  2:33 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer nargesi namebaran sayyed13737373 salma57 khodaeem1 kordabadi flatrone1940 siryahya borkhar tahmores
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب

میلاد با سعادت اقا امام رضا برشما مبارک

اقای گلشنی اول باید به خاطر مدیریت خوبی که بر تالارهای تحت مدیریتتون بخصوص تالار دیدنی و شنیدنی ها و همچنین تالار دفاع مقدس دارین، تشکر کنم و ممنون بابت اینکه به همه پست ها نگاه میکنید و این تشکرهای شما و احترامی که به مطالب کاربران تالار میزارید خیلی قابل تحسین هست .یک پیشنهادی که باید به همه مدیران داد این هست که اگر امکان داره وقتی مطلب مفید و جالبی در تالارها میبینید لطفا درخواست این رو بدین که پست مورد نظر در برترینها و لینک های چرخشی قرار بگیره و اینطور نباشه که تک تک کاربران خودشون این درخواست رو بدهند البته بازم میگم فقط در تالار شما اینطور نیست،درهمه تالارها این رویه هست

ممنون از شما.بازم نکته ای یادم اومد تو طول این هفته حتما میگم

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

با سلام و تبریک میلاد امام رضا(ع)

نکته بسیار مهمی اشاره نمودید: الحمدالله از دیدنی ها و شنیدنی همیشه تو لینکهای چرخشی پستی هست.

و به خاطر پر بازدید بودن دوستان راسخونی خودشان زحمت انتخاب تاپیک های برتر را می کشند

بنده هم از این به بعد سعی خواهم کرد در انتخاب تاپیک های برتر مشارکت بیشتری داشته باشم

ممنون از راهنمایی به جا و مفیدتان

موفق باشید.

یک شنبه 16 شهریور 1393  3:00 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh nargese_montazer nargesi namebaran sayyed13737373 salma57 khodaeem1 flatrone1940 siryahya borkhar tahmores
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام مهدي جون خوبي ؟‌ من انتقاد و پيشنهاد ندارم فقط ميخوام بگم " خدا قوت " . موفق باشي

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 شهریور 1393  9:38 AM
تشکرات از این پست
salma57 mehdi0014 sayyed13737373 nazaninfatemeh flatrone1940 nargese_montazer tahmores
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

سلام مهدي جون خوبي ؟‌ من انتقاد و پيشنهاد ندارم فقط ميخوام بگم " خدا قوت " . موفق باشي

سلام داداش محسن گل

شما خوبین؟

حداقل یه ایرادی ، انتقادی، پیشنهادی ...

دوشنبه 17 شهریور 1393  9:52 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 khodaeem1 nazaninfatemeh flatrone1940 nargese_montazer tahmores
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام

گفتم امروز نمیتونم انتقاد یا پیشنهادی داشته باشم. ولی چون به تاپیک سر زدم بدون حرف زدن نخواستم ترک کنم اینجا رو.

اول از همه از زحمات شما تشکر می کنم. همین که تک تک پست های کاربران رو می بینید و تشکر می کنید نشون میده به تالارهایی که مدیریتش رو به عهده دارید اشراف کامل دارید.

دوستان چند مورد اشاره کردند و به نظر من هم پیشنهادات خوبی بوده.

در مورد تالار دفاع مقدس، با توجه به مناسبت های متعدد در مورد عملیات های دفاع مقدس، شهادت سرداران، آزادسازی خرمشهر، هفته دفاع مقدس و مناسبت های دیگه که به این موضوع مربوط میشن.

پیشنهادم اینه در این ایام و مناسبت ها تاپیک هایی متناسب با موضوع بزنید و مسابقه و یا تاپیک ویژه برگزار کنید.

حتما نباید موضوع در تالارهای گفتگو صورت بگیره. میشه در مورد شهدا و خاطرات سرداران شهید با توجه به نزدیک شدن به ایام شهادتشون این مناسبت ها رو در انجمن پررنگ تر کرد.

یه مورد دیگه هم بیان هفتگی یا ماهانه مناسبت های دفاع مقدس هست . حوادث یک ماه در تاریخ دفاع مقدس جمع آوری بشه و تاپیک های مربوط به آن رویداد اگه در انجمن هستند به تاپیک ماهانه لینک بشن. و اگه نیستن کم کم با رسیدن مناسبت به انجمن اضافه و به لینک ها اضافه بشن.

نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه.

به هر حال باز هم از تلاش و پشتکار شما ممنون.

موفق و موید باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 17 شهریور 1393  10:02 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 mehdi0014 khodaeem1 nazaninfatemeh flatrone1940 nargese_montazer tahmores
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام

گفتم امروز نمیتونم انتقاد یا پیشنهادی داشته باشم. ولی چون به تاپیک سر زدم بدون حرف زدن نخواستم ترک کنم اینجا رو.

اول از همه از زحمات شما تشکر می کنم. همین که تک تک پست های کاربران رو می بینید و تشکر می کنید نشون میده به تالارهایی که مدیریتش رو به عهده دارید اشراف کامل دارید.

دوستان چند مورد اشاره کردند و به نظر من هم پیشنهادات خوبی بوده.

در مورد تالار دفاع مقدس، با توجه به مناسبت های متعدد در مورد عملیات های دفاع مقدس، شهادت سرداران، آزادسازی خرمشهر، هفته دفاع مقدس و مناسبت های دیگه که به این موضوع مربوط میشن.

پیشنهادم اینه در این ایام و مناسبت ها تاپیک هایی متناسب با موضوع بزنید و مسابقه و یا تاپیک ویژه برگزار کنید.

حتما نباید موضوع در تالارهای گفتگو صورت بگیره. میشه در مورد شهدا و خاطرات سرداران شهید با توجه به نزدیک شدن به ایام شهادتشون این مناسبت ها رو در انجمن پررنگ تر کرد.

یه مورد دیگه هم بیان هفتگی یا ماهانه مناسبت های دفاع مقدس هست . حوادث یک ماه در تاریخ دفاع مقدس جمع آوری بشه و تاپیک های مربوط به آن رویداد اگه در انجمن هستند به تاپیک ماهانه لینک بشن. و اگه نیستن کم کم با رسیدن مناسبت به انجمن اضافه و به لینک ها اضافه بشن.

نمیدونم خوب منظورم رو رسوندم یا نه.

به هر حال باز هم از تلاش و پشتکار شما ممنون.

موفق و موید باشید.

با سلام و تشکر فراوان

بله کاملا متوجه پیشنهادتان شدم

پیشنهادات مفیدی هستند و ما را در بهتر بودن تالارها کمک فراوانی خواهند کرد

پیشنهادات دوستان را یکی یکی شروع کرده ام به اجرا کردن

اگر پیشنهادات دیگری داشتید حتما بیان کنید که ممنون می شوم

موفق باشید.

دوشنبه 17 شهریور 1393  10:15 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 nazaninfatemeh sayyed13737373 flatrone1940 nargese_montazer siryahya tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها