با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی و تبریک ولادت امام رضا (ع)
1- بنده مهدی گلشنی هستم از آذربایجان غربی، متولد 1361، مدرک: مهندسی نرم افزار کامپیوتر
2- چند ماه از ثبت نامم تو راسخون نگذشته بود که مدیریت تالار دفاع مقدس و شهداء را در دی ماه 89 به عهده گرفتم، بعد از چند ماه دیگر مدیریت تالار دیدنی ها و شنیدنی ها را بر عهده گرفتم
به دلیل فراوانی وقت اضافه ای که داشتم می توانستم به چند تالار دیگر نیز رسیدگی کنم بنابرین مدیریت تالارهای جزوات،مقالات و مباحث علوم انساني ، جزوات،مقالات و مباحث علوم پزشکی ، جزوات،مقالات و مباحث علوم کشاورزی و دامپروری و کمی بعد مدیریت تالار حوادث و وقایع را بر عهده گرفتم.
این اواخر نیز یعنی چند روز پیش مدیریت تالار زنگ تفریح را بر عهده گرفتم. چون بدون مدیر بود فکر کنم.
3-اما عملکرد دوران مدیریت را نباید خودم قضاوت کنم بلکه کاربران و مسئولین راسخون باید نظر بدهند. ولی میتوانم به کارهای قبلی مدیریتی اشاراتی بنمایم.
من همیشه سعی کردم کاربرانی که اولین بار ورود می کنند به تالارهای تحت مدیریتم سریع به پست هایشان سر بزنم و تشکر کنم از پستشان که ببینند هم پستشان بیننده داره و هم تشکر کننده، هیچ وقت اگر هم پست را مثلا اشتباهی هم گذاشته باشند سریع بهشون اخطار نمیدم ، خودم تاپیک را انتقال می دهم به جای اصلیش (تو بعضی از تالارها دیده ام اولین بار که میری پستی میزاری خدا نکنه اشتباه گذاشته باشی کاری می کنند که بری و پشت سرت را هم نگاه نکنی) خب کسی که اولین بارشه شاید خیلی چیزها را متوجه نیست بعد از چند پست متوجه خواهد شد اگر نشد با ادبیاتی خوب باید توضیح داد تا متوجه شوند.
تاپیکهای ویژه همیشه پرطرفدار بوده و خواهد بود تا اوجایی که تونستم از این نوع پستها استفاده کرده ام.(توضیحات زیاده به همین اکتفا می کنم تا خسته نشید)
4- برنامه های زیادی دارم ولی به چند مورد اشاره می کنم:
الف) سعی می کنم تاپیکهای مربوط به هم را یکجا جمع کنم ، وقتی کاربری به یک تاپیک ورود کرد بقیه تاپیک های مربوط به اون موضوع را هم براحتی ببینه و استفاده کنه برای مثال مثل این تاپیک: درباره امام زمان (عج) بنویسید (تاپیک ویژه)
ب) از تاپیکهای ویژه و مشارکتی بیشتر استفاده خواهم کرد.
ج) قصد دارم تقویم کامل دفاع مقدس را تو وورد درست کنم چون تقویم هیچیک از سایت ها کامل نیست. چون بعضی ها عملیاتهای دفاع مقدس را جمع کرده اند بعضی ها سالروز شهدا و ... اینها را می خوام یکجا جمع کنم
5- خودم به عنوان یک کاربر 70 میدم ولی همسرم هم به عنوان یکی از مدیران قدیمی 90 میده
6- برنامه های آینده رو 100 میدم چون میدونم خیلی مفید خواهد بود.