0

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

ماهـی شكـم پر

مواد لازم


•    یك عدد ماهی قزل آلای طلایی

•    نصف پیمانه مغز گردوی آسیاب شده

•    دو قاشق سـوپخـوری پیـاز رنده شده

•    دو قاشق سوپخوری رب آلو

•    نصف پیمانه روغن مایع

•    یك قاشق سوپخوری روغن زیتون

•    دو قاشق سوپخوری آبلیمو

•    نمك، فلفل و زردچوبه
 

غذاهای دریایی (1)


طرز تهیه

1.    ماهی را با روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل مزه‌دار کنید و كنار بگذارید. مغز گردو را با پیاز كه آب آن را گرفته‌اید، رب آلو و میزان كمی نمك و زردچوبه مخلوط و شكم ماهی را با این مواد كاملا پر کنید.

2.    روغن را در داخل ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس به آرامی هر دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید.

3.    می‌توان به جای سرخ كردن، ماهی را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه قرار داد تا پخته شود.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 شهریور 1393  11:31 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

همبـرگر ماهــی

مواد لازم (شش نفر)


•    500 گرم فیله ماهی

•    نصف عدد فلفل تند قرمز

•    چهار قاشق چایخوری كاری پاستا

•    دو قاشق مرباخــوری شكر

•    یك قاشق غذاخوری سس ماهی

•    دو عدد تخم‌مرغ

•    50 گرم مارچوبه

•    روغن و آرد سوخاری
 

غذاهای دریایی (1)


طرز تهیه

1.    فلفل قرمز تند را ریز خرد کنید و به همراه شكر، خمیر كاری، سس ماهی و تخم‌مرغها در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

2.    ماهی را تكه‌تكه خرد کنید و در مخلوط آماده شده به مدت 5-10 دقیقه بخوابانید تا مزه‌دار شود، سپس آنها را در داخل دستگاه غذاساز بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید. مارچوبه را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا مواد گوشتی یكدست شوند.

3.    از مواد به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید، با دست فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید. همبرگرهای فرم داده شده را در ظرفی بچینید و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند، سپس همبرگرها را در روغن مایع داغ سرخ کنید. این غذا را با برنج و سالاد نیز می‌توان سرو كرد.

4.    خمیر كاری، ادویه‌ای تایلندی و شبیه رب گوجه‌فرنگی تند است.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 شهریور 1393  11:32 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

خوراک ماهـی و گشـنیز

مواد لازم


•    یك كیلوگرم شیر ماهی

•    یك قاشق مرباخوری فلفل سیاه

•    نصف قاشق چایخـوری پودر زیره

•    یك قاشق چایخوری پودر زنجــبیل

•    یك قاشق چایخوی پودر گشنیز

•    یك قاشق چایخوری پودر سیر و فلفل قرمز (از هر كدام)

•    چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    دو حبه سیر

•    چهار عدد گوجه‌فرنگی بزرگ

•    نصف پیمانه آبلیمو

•    یك پیمانه گشنیز ساطوری خرد شده

•    روغن و نمك
 

غذاهای دریایی (1)


طرز تهیه

1.    ماهی‌ها را به صورت مكعبی خرد کنید، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن بیفزایید و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال بگذارید. 15 دقیقه پیش از پخت، نمك و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کنید، بعد در تابه‌ای مناسب روغن بریزید و ماهی‌ها را در آن سرخ کنید.

2.    گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی بیفزایید و به مدت ده دقیقه سرخ کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 شهریور 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

گراتن فیله ماهی

مواد لازم


•    600 گرم فیله ماهی

•    150 گرم پنیر گودا

•    100 گرم قارچ

•    یك عدد فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز

•    دو عدد زرده تخم‌مرغ

•    سه قاشق غذاخوری آرد

•    سه قاشق غذاخوری آبلیمو

•    دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری

•    نمك، فلفل و روغن
 

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (1)


طرز تهیه

1.    فیله ماهی‌ها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبلیمو مزه‌دار کنید. آنها را حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس داخل آرد و سپس زرده‌های تخم‌مرغ بغلتانید و درون روغن سرخ کنید.

2.    قارچ‌ها را خرد کنید و با یك قاشق غذاخوری روغن و یك قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمه‌ای‌‌ها را نگینی خرد کنید و كمی تفت دهید.

3.    درون ظرف مناسبی كه مخصوص فر باشد ماهی‌، فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های تفت داده شده را بریزید، آرد سوخاری بپاشید و روی مواد را با پنیر پر کنید. به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 شهریور 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

مـاهی پـلاو

مواد لازم (چهار نفر)


•    چهار پیمانه برنج

•    400 گرم فیله ماهی آزاد

•    دو عدد زرده تخم‌مرغ

•    دو قاشق غذاخوری زعفـران غلیظ دم شده

•    نصف پیمانه آرد

•    نصف قاشق چایخوری نمك

•    ادویه شامل (فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، پودر لیـمو امانی) روی هم: دو قاشق چایخوری

•    روغن
 

غذاهای دریایی (1)


طرز تهیه

1.    برنج را آبكش کنید و كنار بگذارید. وقتی از حرارت افتاد پلو را به ادویه آغشته کنید. ماهی را ‌تكه كرده و در دستمال آشپزی بپیچید تا خشك شود.

2.    زرده‌ها را هم بزنید و با زعفران مخلوط کنید. آرد را هم با نمك مخلوط کنید و كنار بگذارید، حالا روغن را داغ کنید. تكه‌های ماهی را در زرده بغلتانید و با چرخاندن در آرد كامل آرد پوشانی کنید، سپس در روغن سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آن برود.

3.    ته قابلمه را ته‌دیگ دلخواه بگذارید، لایه‌لایه پلو و ماهی را بریزید و در آن را بگذارد تا با حرارت زیاد دم بكشد. سپس 1/4 لیوان آب داغ و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن را مخلوط کنید و روی پلو بریزید، بعد دم‌كنی بگذارید و یك ساعت با حرارت ملایم برنج را دم کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 شهریور 1393  11:35 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

طرز تهیه میگو پلوی اسپانیایی

 
تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید.
 

آکا ایران:

مواد لازم:
 

  • روغن : 2 قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز : یک عدد
  • ساقه کرفس : 2 عدد
  • سیر : 2 حبه
  • فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
  • برگ بو : 2 عدد
  • آویشن : یک قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی  : 4 عدد
  • آب مرغ : 3 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
  • برنج : یک و 1/2 پیمانه
  • فیله ماهی : 225 گرم
  • میگو : 130 گرم
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • پیازچه : 4 عدد
  • میگوی درشت : 4 عدد برای تزیین

طرز تهیه میگو پلوی اسپانیایی


طرز تهیه:

1. تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.

2. پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.

3. در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.

4. میگو ها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.

5. تکه‌های ماهی را با میگوی پخته‌ شده را روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.

نکات:

1. برای دم‌کشیدن برنج قراردادن دم‌کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.

2. باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری از به‌ هم‌ چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:07 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

ته چین میگو

 
میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم. آنها را کنار گذاشته , سیب زمینی ها را خرد کرده، سرخ می کنیم.
 
آکا ایران:

مواد لازم:

  • میگو : یک کیلو
  • برنج : یک کیلو
  • سیب زمینی : 5 عدد
  • گوجه فرنگی : 2 عدد
  • شوید، گردلیمو، روغن و پیاز : به مقدار لازم
  • نمک : به میزان لازم

ته چین میگو

طرز تهیه ته چین میگو

1. میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم.

2. آنها را کنار گذاشته , سیب زمینی ها را خرد کرده، سرخ می کنیم.

3. سپس پیاز و گوجه فرنگی را سرخ کرده و میگوها را همراه با ادویه, گرد لیمو, نمک و شوید به آن می افزاییم.

4. بعد از اینکه خوب سرخ شدند سیب زمینی سرخ شده را به آن افزوده وهمه مواد را در وسط برنجی که قبلاً آماده وآبکش کرده ایم ریخته وبرنج را دم می دهیم. اکنون غذا حاضر است.

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:08 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع

خوراک میگو با قارچ

 
میگو را سرخ کرده کنار می گذاریم بعد قارچ را با کمی آب لیمو مخلوط کرده تا قارچ سیاه نشود بعد بدون روغن آن را تفت داده تا آبش گرفته شود بعد پیاز را سرخ کرده گوشت چرخ کرده را اضافه وسپس سرخ میکنیم.
 
آکاایران:

مواد لازم:

  • میگو : 300 گرم
  • قارچ : یک بسته
  • گوجه فرنگی : 3 عدد
  • گوشت چرخ کرده : 200 گرم
  • پیاز : یک عدد
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • روغن : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

خوراک میگو با قارچ

طرز تهیه خوراک دریایی

1. میگو را سرخ کرده کنار می گذاریم بعد قارچ را با کمی آب لیمو مخلوط کرده تا قارچ سیاه نشود بعد بدون روغن آن را تفت داده تا آبش گرفته شود بعد پیاز را سرخ کرده گوشت چرخ کرده را اضافه  وسپس سرخ میکنیم.

2. گوجه و رب را اضافه کرده وچند لحظه بعد قارچ، میگو، نمک وفلفل و در آخر فلفل دلمه ای را می ریزیم واجاق را خاموش می کنیم این غذا را همراه با سالاد یا سبزی خوردن میل می کنیم.

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 16 بهمن 1393  10:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها