0

آش برنج همدان

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آش برنج همدان

آش برنج ,طرز تهیه آش برنج ,آش برنج همدان

طرز تهیه آش برنج همدان

آماده سازی: 1 ساعت

مواد اولیه :
 
برای 3 نفر
 
ماست          به مقدار لازم (برای سرو كردن همراه غذا)
نمك                                                به میزان لازم
آب قلم                                                     2 لیوان
عدس                                           یك چهارم پیمانه
برنج                                                       1 پیمانه
گشنیز                   200 گرم (به صورت ساطوری شده)

آش برنج غذای محلی مخصوص استان همدان و غذایی سرشار از انرژی است .مواد اولیه بسیار در دسترس و سردسیر بودن همدان باعث شده اند این غذا جزو غذاهای پر طرفدار در این استان به شمار بیاید.

طرز تهیه :

یك عدد قلم را با مقداری آب و نمك از شب روی شعله قرار میدهیم . برنج را دو ساعت قبل از شروع طبخ غذا خیس میكنیم

(البته بدون نمك)

سپس آب قلم خوب پخته شده را با برنج خیس خورده مخلوط كرده و اجازه میدهیم تا جند جوش بزند.سپس عدس و گشنیز و نمك را به مواد اضافه میكنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم جابیفتد و به خوبی لعاب بیندازد. پس از آنكه آش به خوبی جا افتاد آن را برای سرو كردن در ظزف بریزید و همراه آن ماست میل كنید البته برخی از افراد در همدان اضافه كردن آبغوره را به ماست ترجیح میدهند!

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 11 شهریور 1393  1:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها