نقل قول namebaran
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای نجفی.
1- چرا برای پرسیدن سئوال از شما بازده زمانی تعریف شده است؟! مگر نمیشه کاربران سئوالات خودشون رو هر زمان که دوست دارند بپرسند و جنابعالی هر زمان که فرصت داشتید پاسخگو باشید؟ نکنه پارتی بازی شده است؟ حالا چرا روزهای زوج؟ چرا روزهای فرد نه؟!
2- چند فرزند دارید؟ نام هاشون؟ سنشون؟
3- در موسسه با چه کسی هم اتاقی هستید؟ با چه کسی بیشتر از بقیه صمیمی هستید؟
4- اگر امروز عذرتون رو از موسسه بخواهند!!! عکس العملتون چیه؟!
5- چرا واحد خبر؟! چی شد که در این قسمت مشغول شدید؟ رشته تحصیلی تون؟
با سلام خدمت شما و عرض ادب
1- نه خدانکرده پارتی بازی نیست ظاهرا قانون پاسخدهی مسئولان مربوطه همین شکل قرار داده شده است و البته ممکنه رعایت شرایط بنده را با توجه به مسئولیت هایی که دارم را کرده باشند اما من در خدمت شما هستم جهت پاسخگویی .
2- یک دختر دارم به نام فاطمه هنوز چهارسالش نشده
3- خدمت شما بگم که بنده در سالن در خدمت دوستان هستم و اتاق اختصاصی ندارم . با دوستان خبری ، موبایل ، نرم افزار . تقریبا با دوستانی که رابطه کاری دارم صمیمی هستم شاید یکمی جدی در کار باشیم اما رابطه صمیمی بین ما بسیار نزدیک است . کنار من آقایان نریمانی ، رفعت نیا ، عالی نژادیان و حبیبی هستند .
4- سعی کردم در اوج احترامی که به مسئولین و مدیر عامل محترم سایت دارم و خواهم داشت همیشه دستم را به خالق خودم بدهم و نگاهم به دستان پرمهر او باشد .
5- والا نمیدونم چرا اما قرعه فال به نام من دیوانه رقم خورد . اوائل علاقه ای نداشتم چون کارم محتوا بود اما بعدا دیدم که قابلیت های خوبی داره . من دانشگاه زبان و ادبیات عرب خواندم .