0

وبلاگ "دین همیار زندگی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

وبلاگ "دین همیار زندگی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

با سلام دوستان

این هفته سومین  وبلاگ با عنوان دین همیار زندگی بررسی می شود . لذا از تمامی کاربران دعوت می شود که از وبلاگ دین همیار زندگی بازدید و سه انتقاد وسه پیشنهاد که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را با زدن نقل قول بیان کنند .

عنوان وبلاگ :  دین همیار زندگی
مالک :  sayyed13737373
آدرس وبلاگ :

http://sayyed313.rasekhoonblog.com/

تاریخ ایجاد وبلاگ: بهمن92

قوانین

1-هر کاربر وبلاگ نویس که در طرح شرکت می کند باید سه پیشنهاد و سه انتقاد به وبلاگی که در آن هفته زیر ذره بین هست انجام دهد . 

2-هر فرد فقط می تواند یک وبلاگ معرفی کند. و پس از پایان سری اول طرح دوباره ثبت نامی می پذیرم و دوستان می توانند وبلاگ دیگرشان را معرفی کنند .

3-لطفا فقط یکبار نقل قول بزنید .

فواید شرکت در این طرح

برای مالک وبلاگ در صورتی که در رفع مشکلاتی که کاربران بیان می کنند تلاش کند ، تا سقف 400 امتیاز (2000 حسنه)

و برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در طول هفته تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

زمان اجرای برنامه :

شنبه 15 شهریور

تا

جمعه 21 شهریور

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 10 شهریور 1393  7:46 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh salma57 borkhar moradi92 architect0811 ravabet_rasekhoon farshon
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به: وبلاگ "دین همیار زندگی" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

انتقادات:

1- عنوان وبلاگ زیاد مشخص نیست. بخصوص کلمه دین! بهتر بود با فونت زیباتر و رنگ مشکلی با استایل سفید در محل مناسبتری قرار گیرد.

2- قسمت درباره ی وب سایت لینک عکسی رو گذاشته اید که بنده با مرورگرهای مختلف امتخان کردم اما عکس مورد نظر لود نشد!

3- چرا مطالب وبلاگ بصورت پیوسته ارسال نشده است؟ از فروردین ماه 93 تا شهریور 93 هیچ پستی قرار داده نشده است که این از معایب یک وبلاگ می باشد.

یک وبلاگ خوب باید هر روز یا چند روز یکبار یک پست جدید اضافه نماید.

پیشنهادات:

1- در خصوص وبلاگی با موضوع دین می توان موضوعات بسیار زیادی رو مورد نقد و بررسی قرار داد. بهتر است موضوعات وبلاگ را توسعه دهید و فقط مختص به موضوع نباشد.

2- قسمت نوای وبلاگ میتونید کد یک موسیقی ملایم رو قرار بدید که باعث جذب بازدید کننده شود.

3- قسمت دیگر موارد کدهای زیادی رو قرار دادید که این به نظر بنده کمی از زیبایی قالب وبلاگتون رو گرفته.

4- بهتر است فونت تمام پستها یکسان انتخاب شود. همچنین اگر برای پستهایتان عکسی در نظر گرفته اید عکسهای هرپست وسط چین و با اندازه های یکسان قرارداده شوند.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 15 شهریور 1393  8:58 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh salma57 borkhar moradi92 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول namebaran

انتقادات:

1- عنوان وبلاگ زیاد مشخص نیست. بخصوص کلمه دین! بهتر بود با فونت زیباتر و رنگ مشکلی با استایل سفید در محل مناسبتری قرار گیرد.

2- قسمت درباره ی وب سایت لینک عکسی رو گذاشته اید که بنده با مرورگرهای مختلف امتخان کردم اما عکس مورد نظر لود نشد!

3- چرا مطالب وبلاگ بصورت پیوسته ارسال نشده است؟ از فروردین ماه 93 تا شهریور 93 هیچ پستی قرار داده نشده است که این از معایب یک وبلاگ می باشد.

یک وبلاگ خوب باید هر روز یا چند روز یکبار یک پست جدید اضافه نماید.

پیشنهادات:

1- در خصوص وبلاگی با موضوع دین می توان موضوعات بسیار زیادی رو مورد نقد و بررسی قرار داد. بهتر است موضوعات وبلاگ را توسعه دهید و فقط مختص به موضوع نباشد.

2- قسمت نوای وبلاگ میتونید کد یک موسیقی ملایم رو قرار بدید که باعث جذب بازدید کننده شود.

3- قسمت دیگر موارد کدهای زیادی رو قرار دادید که این به نظر بنده کمی از زیبایی قالب وبلاگتون رو گرفته.

4- بهتر است فونت تمام پستها یکسان انتخاب شود. همچنین اگر برای پستهایتان عکسی در نظر گرفته اید عکسهای هرپست وسط چین و با اندازه های یکسان قرارداده شوند.

سلام بر شما بزرگوار .

شما دیروز قبل از شروع ذره بین دیدن کردید وبلاگ در حال آماده سازی بودش

قالب جدید ترجمه و تغییر داده شد.دوباره  دیدن فرمایید

در مورد مطالب هم باید عرض کنم که این وبلاگ برای ترجمه قالب ها مورد استفاده قرار می گرفت.ولی چشم گفته شما را اجرا خواهم نمود.

نوای وبلاگم تغییر داده شد (نوای وبلاگ سلیقه شخصی هستش) امکان داره برای شما جالب نباشه ولی برای کس دیگه ای جالب باشه.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 15 شهریور 1393  9:10 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh namebaran salma57 borkhar moradi92 architect0811 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

با سلام خدمت شما

با اجازه دوستان عزیز ، خواستم نکته ای را عرض کنم .

به تازگی قالب وبلاگ "دین همیار زندگی" تغییر کرده و قالب جدید بسیار زیبا و دلنشین شده . در کل ظاهر وبلاگ تاثیر زیادی در رضایت بازدید کننده وبلاگ دارد .

یک شنبه 16 شهریور 1393  8:48 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran nazaninfatemeh moradi92 architect0811 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

با سلام خدمت شما

با اجازه دوستان عزیز ، خواستم نکته ای را عرض کنم .

به تازگی قالب وبلاگ "دین همیار زندگی" تغییر کرده و قالب جدید بسیار زیبا و دلنشین شده . در کل ظاهر وبلاگ تاثیر زیادی در رضایت بازدید کننده وبلاگ دارد .

عرض سلام و ادب.

این نظر لطف شماست بزرگوار.

یک شنبه 16 شهریور 1393  8:55 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog namebaran nazaninfatemeh moradi92 ravabet_rasekhoon
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پیشنهادات:

1- قسمت نویسندگان وبلاگ نام نویسنده منتهی الیه سمت راست قرار گرفته است که بهتر بود وسط چین میشد.

2- عکس هدر وبلاگ بسیار خوب طراحی شده است اما خیلی بهتر میشد اگر نام وبلاگ رو در کادر وسط عکس تعبیه می کردید.

3- بهتر بود کادر لوگوی دوستان کمتر عرض بیشتر داشت که لوگوهای سمت چپ نیز کامل نشان داده میشدند.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 17 شهریور 1393  8:56 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh moradi92 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

پیشنهادات:

1- قسمت نویسندگان وبلاگ نام نویسنده منتهی الیه سمت راست قرار گرفته است که بهتر بود وسط چین میشد.

2- عکس هدر وبلاگ بسیار خوب طراحی شده است اما خیلی بهتر میشد اگر نام وبلاگ رو در کادر وسط عکس تعبیه می کردید.

3- بهتر بود کادر لوگوی دوستان کمتر عرض بیشتر داشت که لوگوهای سمت چپ نیز کامل نشان داده میشدند.

عرض سلام و احترام.

موارد گفته شده اصلاح خواهند شد.

تشکر از شما

دوشنبه 17 شهریور 1393  9:07 AM
تشکرات از این پست
namebaran rasekhoon_weblog nazaninfatemeh moradi92 ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ مدیر تالار

با سلام وصد درود به کاربر محترم وبلاگ دین همیار زندگی

وبلاگ دین همیار زندگی قالب بسیار عالی دارد وحرفی نمی توان زد ،چون واقعا این قالب بی نظیره برای وبلاگ ،این وبلاگ از دید من هیچ نقدی ندارد ومی توان این وبلاگ را جز بهترین وبلاگ ها هم از نظر فنی وهم از نظر نوشتاری در راسخون بلاگ وبرنامه های ذره بین وبلاگ نویسان راسخون معرفی کنم.

جای دارد خصوصیات این وبلاگ را عرض کنم وباهم مرور کنیم که برای دیگران نیز تجربه گردد

1-طرح این قالب طوری پیدا شد که از نظرفنی بسیار سبک ساخته شده وهم از نظر شکل وظاهر بسیار ساده هست ،همانطور که می دانید زیبایی در سادگی نیز نقش دارد .

2-هدر وبلاگ بسیار متناسب طراحی شده در عین سادگی وزیبایی طراحی شده

3-یکی از بهترین کارهای این وبلاگ ثبت آن در سایت ساماندهی بوده

4-کد جاوا اسکریب به تناسب در این وبلاگ به کار گرفته شده

5-تبادل لینک با وبلاگ های دیگربسیار خوب هست ،باعث پر بازدید شدن وبلاگ دین همیار زندگی خواهد شد

7-همیشه ساخت یک لوگو برای وبلاگ خیلی خوبه ،به همین دلیل ساخت یک لوگو برای وبلاگ خیلی خوب هست ،ووبلاگ دین همیار زندگی این تمایز را دارد

8-آمارگیر وب گذر خیلی در ارایه آمار دقیق هست واین وبلاگ این امتیاز را نیز برای وبلاگ دین همیار زندگی در نظر گرفته هست

9-یکی از بهترین خصوصیت این وبلاگ به روز رسانی مسمترآن هست

10-نوای این وبلاگ نیز دارای یک خصوصیت متناسب هست ،چرا که مثل وبلاگ های دیگر به محض ورود باعث پخش خودکار نمی شود وپخش آن را نیز انتخابش به بازدیدکننده وبلاگ سپرده شده

در پایان نیز از این وبلاگنویس مذهبی ووبلاگنویس حرفه ای راسخون بلاگ بسیار سپاسگزارم ،ان شالله در ماه های آینده نیز وبلاگ های دیگ این کاربر محترم نیز زیر ذره بین شما وبلاگ نویسان خواهد رفت ،برای این وبلاگ نویس محترم آرزوی موفقیت روز افزون داریم

منتظر شما در برنامه های بعدی ذره بین هستیم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

جمعه 21 شهریور 1393  7:58 PM
تشکرات از این پست
moradi92 sayyed13737373 namebaran rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

امتیازات اهدایی

با سلام خدمت همه

مشارکت در ذره بین وبلاگ دین همیار زندگی کم بود ،به خاطر این که وبلاگ دین همیار زندگی بسیار از نظر فنی ولحاظ نوشتاری از صورتی حرفه ای بر خوردار بود امتیاز بیشتری تعلق می گیرد.

sayyed13737373===800

namebaran====400

منتظر شما در چهارمین ذره بین وبلاگ نویسان نیز هستیم

با تشکر از مدیر گرامی تالار جناب "hossein201273" و مدیر محترم وبلاگ "دین همیار زندگی" جناب "sayyed13737373" و همه شرکت کنندگان در این مبحث

امتیازات تقدیم گردید

روابط عمومی راسخون

شنبه 22 شهریور 1393  12:25 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 namebaran rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

عرض سلام و اخترام.

از همه یشما بزرگواران که در این یک هفته به وبلاگ دین همیار زندگی سر زدید و باعث بهبود کیفیت و کمیت این وبلاگ شدید بسیار متشکرم.

از مدیریت تالار وبلاگ نویسی داداش حسین رضایی هم بسیار تشکر ویژه دارم به خاطر این طرح بسیار جالبش و سخنانی که در مورد این وبلاگ فرمودند.

امیدوارم که همیشه موفق و سربلند باشید .

یا حق

شنبه 22 شهریور 1393  7:54 AM
تشکرات از این پست
architect0811 namebaran hossein201273 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام و آرزوی موفقیت دوست عزیز

فقط میخواستم بگم که ظاهر وبلاگ دلنشین و زیباست ؛ اما به نظر اسم وبلاگ خیلی جالب نیست ،مشخصه یه عنوان مناسب هستش که طرف مقابل رو به سمت وبلاگ میکشونه

شنبه 22 شهریور 1393  8:13 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام و آرزوی موفقیت دوست عزیز

فقط میخواستم بگم که ظاهر وبلاگ دلنشین و زیباست ؛ اما به نظر اسم وبلاگ خیلی جالب نیست ،مشخصه یه عنوان مناسب هستش که طرف مقابل رو به سمت وبلاگ میکشونه

با عرض سلام خدمت داداش مهندس بزرگوار.

در ابتدا باید بگم که دین همیار زندگی شاید از نظر شما بزرگوار زیاد جالب نباشه که این به سلیقه فردی شما برمیگرده امکان این مورد هم هست که از نظر افراد و سلیقه های دیگران جالب باشه.

عنوان وبلاگ در اصل باید مختصری از هدف ایجاد وبلاگ باشد.  هدف اصلی این وبلاگ معرفی دین در زندگی و همراه بودن و جدایی ناپذیری این دو از همدیگر می باشد و معرفی این موضوع که با دین یک زندگی بسیار بهتر و شیرین تر از بدون دین بودن زندگی هستش. 

اگر شما نامی بهتر در مورد این هدف دارید بفرمایید حتما مورد استفاده قرار می دهم .

یا حق

شنبه 22 شهریور 1393  8:27 AM
تشکرات از این پست
architect0811 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول sayyed13737373

با عرض سلام خدمت داداش مهندس بزرگوار.

در ابتدا باید بگم که دین همیار زندگی شاید از نظر شما بزرگوار زیاد جالب نباشه که این به سلیقه فردی شما برمیگرده امکان این مورد هم هست که از نظر افراد و سلیقه های دیگران جالب باشه.

عنوان وبلاگ در اصل باید مختصری از هدف ایجاد وبلاگ باشد.  هدف اصلی این وبلاگ معرفی دین در زندگی و همراه بودن و جدایی ناپذیری این دو از همدیگر می باشد و معرفی این موضوع که با دین یک زندگی بسیار بهتر و شیرین تر از بدون دین بودن زندگی هستش. 

اگر شما نامی بهتر در مورد این هدف دارید بفرمایید حتما مورد استفاده قرار می دهم .

یا حق

سلامی دوباره

متاسفانه چیزی در ذهن ندارم و دو کلمه ی همیار زندگی خیلی قشنگ هستش اما در مورد کلمه ی دین ، متاسفاه خیلی ها از جمله جوون ترها به محض دیدنش  بی رغبت میشن و حاضر نیستند که به وبلاگ نگاهی بیندازند و فکر مکینند دوباره نصیحت ها و امر ونهی ها شروع شده ، به هرحال نظر شخصیم بود و قضیه از این حیث بود

شنبه 22 شهریور 1393  8:49 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلامی دوباره

متاسفانه چیزی در ذهن ندارم و دو کلمه ی همیار زندگی خیلی قشنگ هستش اما در مورد کلمه ی دین ، متاسفاه خیلی ها از جمله جوون ترها به محض دیدنش  بی رغبت میشن و حاضر نیستند که به وبلاگ نگاهی بیندازند و فکر مکینند دوباره نصیحت ها و امر ونهی ها شروع شده ، به هرحال نظر شخصیم بود و قضیه از این حیث بود

بزرگوار من باز هم روش فکر میکنم اگر بجاش کلمه ای جدید به ذهنم رسید ازش استفاده خواهم کرد.

تشکر از شما

شنبه 22 شهریور 1393  8:53 AM
تشکرات از این پست
architect0811 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

با سلام و عرض ادب

بنده با نظر همراه گرامی جناب architect0811 موافق نیستم، چرا که اعتقاد ندارم جوانان ما دین گریز شده اند، شاید تلقی برخی افراد و جریانات از دین و مشاهده رفتار برخی از دینداران، پاره ای از بدبینی ها را ایجاد کرده باشد که نظیر آن می توان به اقدامات جنایتکارانه گروه تروریستی داعش اشاره کرد که با هدف تخریب دین اسلام انجام می شود، اما در یک کلام و البته به نظر بنده " عیب از اسلام و دین نیست، عیبی هم اگر هست، از مسلمانی ماست"، همواره الگوهای بسیار ارزنده و متعالی از منادیان دین در جامعه وجود دارد که می تواند رفع کننده ابهامات و دودلی های ایجاد شده توسط دین نماها و جذب کننده جوانان به اسلام واقعی باشد.

موفق باشید

شنبه 22 شهریور 1393  10:36 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها