طرز تهیه رولت کوکو سبزی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
برای 2 نفر
تخم مرغ 3عدد |
سبزی 1لیوان (شامل گشنیز،پیازچه و جعفری ریز شده) |
آرد 2قاشق غذاخوری |
سیر 3حبه |
ماست به میزان لازم (موسیر و چكیده) |
نمك به میزان لازم |
طرز تهیه:
ابتدا سبزی ها را تا حد ممكن ریز كنید و اگر دستگاه غذاساز دارید آنها را داخل آن بریزید تا ریز ریز شوند ولی له نشوند.سیر را رنده كرده و به همراه ادویه و تخم مرغ به مواد اضافه كنید و مواد را خیلی خوب بزنید تا كف كرده و خوب مخلوط شود.قالبی مستطیلی را در نظر بگیرید كه از موادتان خیلی پهن تر باشد یعنی با ریختن مواد داخل آن یك لایه نازك ایجاد شود.قالب را با كره چرب كرده و مواد را داخل آن بریزید و داخل فری كه از قبل داغ شده قرار دهید و كوكو را بپزید.بعد از پخت كوكو را روی كاغذ روغنی انداخته و بسیار آرام و با حوصله آن را رول كنید و داخل یخچال قرار دهید.كمی صبر كنید تا كوكو خنك شود و بعد آن را باز كرده و رویش ماست بزنید و دوباره به آرامی رول كنید و بعد با چاقوی خیلی تیز برش دهید.
نكات:
1)این كوكو اگر در روغن سرخ شود رنگ سبز تیره ای به خود میگیرد كه خیلی زیبا نیست!بهتر است آن را داخل فر بپزید.
2)حواستان باشد داخل كوكو زردچوبه نزنید چون رنگ آن را خراب میكند.
3)احتمال شكستن رول موقع پیچیدن خیلی زیاد است برای اینكه این احتمال را به حداقل برسانید اولا قالب را بزرگ بردارید تا كوكو شما كم ارتفاع شود.ثانیا آرام آن را رول كنید و اگر رول شكست هول نشوید و به آرامی به كارتان ادامه دهید.