0

ترشی پیاز

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی پیاز ریز,پیاز ترشی,ترشی پیاز,طرز تهیه ترشی

 

طرز تهیه ترشی پیاز
 
آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
پودر سیر                           1قاشق مرباخوری
ادویه ترشی                       2قاشق مرباخوری
سركه                                     به میزان لازم
نعنا خشك                                به میزان لازم
سیر                                                  1بوته
فلفل قرمز                                 به میزان لازم
پیاز                نیم كیلو (ریز و مخصوص ترشی)
پودر موسیر                         1قاشق مرباخوری


طرز تهیه :

ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید و داخل آبكش قرار دهید تا به طور كامل آبش رفته و خشك شود.

شیشه ای را مناسب قرار گیری ترشی انتخاب كرده و آن را خوب بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید و داخل آن مقداری فلفل قرمز،سیرپوست كنده و خشك شده و ادویه بریزید و روی آن مقداری پیاز بریزید و بعد دوباره رویش ادویه و پودر سیر و موسیر اضافه كنید و تا انتها این كار را تكرار كنید .

مقداری نمك را با سركه مخلوط كنید و روی ترشی بریزید تا كاملا ظرف سر پر شود و بعد روی آن یك عدد نایلون قرار داده و بعد درب ظرف را خوب چفت كنید و 20تا30روز در جای تاریك و خشك قرار دهید.

نكات:

1)برای تهیه این ترشی میتوانید از پیاز قرمز،سفید و یا مخلوط هر دو استفاده كنید.

2)دقت كنید اگر پیاز،سیر یا ظرف ترشی كمی مرطوب باشند ترشی شما كپك میزند.

3)بهتر است پس از گذشت 10روز ترشی را به یخچال منتقل كنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 4 شهریور 1393  9:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها