0

آش ساک

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آش ساک

تهیه آش ساک, پخت آش ساک, آش ساک

طرز تهیه آش ساک
 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت

 

مواد اولیه :
 
برای 4 نفر
 
گوشت                     200گرم (چرخکرده)
اسفناج                                  نیم کیلو
آب                                      4تا5لیوان
زردچوبه                            به میزان لازم
فلفل                               به میزان لازم
نمک                              به میزان لازم
لپه                                    1استکان
روغن                             به میزان لازم
پیاز                            2عدد (درشت)
آرد برنج                  4قاشق غذاخوری
تخم مرغ                                 3عدد
عصاره گوشت               1عدد (کوچک)


طرز تهیه:

ابتدا 1عدد پیاز را نگینی خرد کرده با روغن داغ تفت دهید. سپس لپه را شسته و بعد از خشک کردن اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد و همراه با آب بگذارید تا لپه نیم‌پز شود. بعد از نیم‌پز شدن لپه،اسفناج را که شسته و خرد کرده اید به مواد بیفزایید .پیاز باقی مانده را رنده زده و به همراه گوشت چرخ‌کرده و کمی نمک ورز دهید. سپس آن را کمی تفت داده به آش اضافه کنید. بعد از پختن گوشت و اسفناج، آرد برنج را در مقداری آب سرد حل کرده به مواد اضافه کنید. در آخر تخم‌مرغ‌ها را زده به همراه عصاره گوشت به آش اضافه کرده بگذارید تا آش جا بیفتد.بعد از افزودن آرد برنج و تخم‌مرغ‌ها، آش را هم بزنید تا یکدست شود و جا بیفتد. بعد از نیم ساعت آش آماده است.

نکات:

1)توجه داشته باشید نیازی به کوفته ای کردن گوشت ها نیست.ولی در صورت تمایل میتوانید آنها را به صورت کوفته ریزه هم استفاده کنید.

2)بهتر است به جای عصاره گوشت از خود آب گوشت استفاده شود.

3)برخی افراد به این آش بلغور یا رشته هم میزنند که اختیاری است.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 3 شهریور 1393  1:20 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
دسترسی سریع به انجمن ها