طرز تهیه آش ساک
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت
برای 4 نفر
گوشت 200گرم (چرخکرده) |
اسفناج نیم کیلو |
آب 4تا5لیوان |
زردچوبه به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
نمک به میزان لازم |
لپه 1استکان |
روغن به میزان لازم |
پیاز 2عدد (درشت) |
آرد برنج 4قاشق غذاخوری |
تخم مرغ 3عدد |
عصاره گوشت 1عدد (کوچک) |
طرز تهیه:
ابتدا 1عدد پیاز را نگینی خرد کرده با روغن داغ تفت دهید. سپس لپه را شسته و بعد از خشک کردن اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد و همراه با آب بگذارید تا لپه نیمپز شود. بعد از نیمپز شدن لپه،اسفناج را که شسته و خرد کرده اید به مواد بیفزایید .پیاز باقی مانده را رنده زده و به همراه گوشت چرخکرده و کمی نمک ورز دهید. سپس آن را کمی تفت داده به آش اضافه کنید. بعد از پختن گوشت و اسفناج، آرد برنج را در مقداری آب سرد حل کرده به مواد اضافه کنید. در آخر تخممرغها را زده به همراه عصاره گوشت به آش اضافه کرده بگذارید تا آش جا بیفتد.بعد از افزودن آرد برنج و تخممرغها، آش را هم بزنید تا یکدست شود و جا بیفتد. بعد از نیم ساعت آش آماده است.
نکات:
1)توجه داشته باشید نیازی به کوفته ای کردن گوشت ها نیست.ولی در صورت تمایل میتوانید آنها را به صورت کوفته ریزه هم استفاده کنید.
2)بهتر است به جای عصاره گوشت از خود آب گوشت استفاده شود.
3)برخی افراد به این آش بلغور یا رشته هم میزنند که اختیاری است.